4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20/02/2018   POSTET AV

Kathy Shimmield Designer Veggmalerier

Kathy Shimmield, ansiktet bakom vår senaste designerkollektion, har presenterats i Elle, Harper's Bazaar och House of Coco. Denna väggmålningskollektion beskrivs som djärv, rolig och färgstark och innehåller en rad olika mönster som passar alla, från någon som vill ha en iögonfallande sovrumsvägg till ett hotell som vill skapa en vacker inredning. Vi pratar med Kathy om hennes liv och vad som inspirerade kollektionen.

Muralmålning: Konfetti, 30 miljoner pund/2

Q. Berätta lite om dig själv, Kathy.

"Jag är en självlärd digital konstnär som brukade skapa iPhone-appar för barn, bara designen (inte programmeringen), och jag har också gjort karriär inom affärsutveckling och marknadsföring. Jag har tre tonåringar och har varit gift i 20 år. Jag älskar att bara sitta med en kopp te med min hund vid mina fötter och snarka medan jag tittar på en bra historisk dokumentärfilm."

Q. Hur skulle du beskriva din samling?

"Jag har fått höra att folk säger att min design piggar upp dem eller får dem att le - och det är roligt att höra. Jag skulle beskriva min kollektion med Wallsauce som en blandning av några av mina abstrakta favoritmotiv. Vissa är blommiga till sin natur och andra är djärva färgstarka slag som är avsedda att fånga ögat och hålla det kvar. Stycken som startar en konversation och blir uppmärksammade. "

Q. Hur blev du som självlärd konstnär förälskad i konsten?

"Jag har alltid älskat konst. Till och med som barn var jag den som alltid var mest glad över att få se ett konstmuseum när någon nämnde att vi skulle åka på en resa."

"Varje bit är unik och har en annan historia"

kathy-shimmield-wall-mural

Q. Vem hade du i åtanke när du designade den här kollektionen? Vilken typ av hem ser du dina verk i?

"Varje verk är unikt och har en annan historia, men alla börjar med att något har inspirerat mig under veckan - och när jag sedan sitter vid datorn minns jag bilderna och börjar min egen tolkning av vad jag såg, eller vad det var som jag verkligen älskade med bilden, och så fortsätter jag därifrån. När det gäller var jag ser mitt arbete har jag ingen aning eftersom det finns många olika typer av mönster... Vissa kan jag lätt se i ett sovrum som vill ha den där speciella iögonfallande väggen och andra, mer intensiva mönster skulle passa bra i kommersiella fastigheter.

Q. Vilka är dina favoritplagg från kollektionen?

Det är en svår fråga att svara på eftersom det beror på mitt humör. De är som mina barn i den meningen att de är så olika men jag älskar dem lika mycket som de andra.

Q. Har någon inspirerat ditt arbete?

Nej, allt detta kommer inifrån och är inte något jag kan tvinga fram... jag ser något eller tänker något och det visuella kommer till mig och jag börjar skapa. Men många gånger blir det helt annorlunda än vad jag ursprungligen trodde att det skulle bli. Varje gång är ett äventyr.

Q. Vem är din favoritkonstnär genom tiderna?

Mina absoluta favoriter är Van Gough, Paul Klee, Kandinsky och Picasso. Om jag skulle behöva välja bara en skulle det vara svårt för mig eftersom min smak förändras med mitt humör. Jag antar Kandinsky.

kathy-shimmield-wall-mural

Handla denna vackra tapetkollektion från Kathy Shimmield.

Och lämna en kommentar för att berätta vad du tycker! Vi vill gärna höra dina kommentarer om den här kollektionen.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €