Laget for å måle tapetmalerier

Rask GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20. FEBR 2018   POSTET AV

Kathy Shimmield Designer Veggmalerier

Utvalgt i Elle, Harper's Bazaar og House of Coco; vi chatter med Kathy Shimmield, ansiktet bak vår siste designerkolleksjon. Beskrevet som dristig, morsom og fargerik denne veggmaleri-kolleksjonen har en rekke forskjellige design som passer for enhver person, fra noen som leter etter en iøynefallende veggfunksjon på soverommet til et hotell som ønsker å skape en vakker dekor. Vi chatter med Kathy om livet hennes og hva som inspirerte samlingen.

Veggmaleri: Confetti, £ 30m / 2 

 

Spørsmål. Fortell oss litt om deg selv, Kathy.

"Jeg er en selvlært digital artist som pleide å lage barn-apper for iPhone, bare designsiden (ikke programmeringen), og jeg har også hatt karrierer innen forretningsutvikling og markedsføring. Jeg har tre tenåringer og jeg har vært gift i 20 år. Jeg elsker å bare sitte med en kopp te med hunden min ved føttene og snorke mens jeg ser på en flott historisk dokumentar. "

 

Q. Hvordan vil du beskrive samlingen din?

"Jeg har fått folk til å fortelle meg at designene mine heier på dem eller får dem til å smile - noe som begeistrer meg for å høre. Jeg ville beskrive samlingen min med Wallsauce som en blanding av noen av favorittabstraktene mine. Noen er blomstrete og andre er dristige fargerangrep som er ment å fange øyet og holde tak. Stykker som starter en samtale og blir lagt merke til. "

 

Q. Som en selvlært kunstner, hvordan ble du forelsket i kunst?

"Jeg har alltid elsket kunst. Selv som barn hvis vi var på tur og noen nevnte at vi skulle se et kunstmuseum, var jeg den ene gutten som alltid var spent på det."

 

"Hver brikke er unik og har en annen historie"

kathy-shimmield-wall-mural

 

Q. Hvem hadde du i tankene da du designet denne samlingen? Hva slags hjem ser du arbeidet ditt?

"Hver bit er unik og har en annen historie, men de begynner alle med at noe har inspirert meg gjennom uken min - og når jeg sitter ved datamaskinen min, husker jeg bildene og begynner min egen tolkning av det jeg så, eller hva det var at jeg virkelig elsket bildet, og jeg går derfra. Så langt der jeg ser arbeidet mitt, har jeg ingen anelse om det er mange forskjellige typer design ... Noen kan jeg lett se på et soverom som vil ha det spesiell iøynefallende vegg og andre, mer intense design vil være bra for kommersielle eiendommer.

 

Q. Hva er favorittbitene dine fra samlingen?

Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på da det avhenger av humøret mitt. De er som barna mine i den forstand at de er så forskjellige, men jeg elsker hver av dem like mye som den andre. 

 

Q. Inspirerte noen arbeidet ditt?

Nei alt dette kommer innenfra, og ikke noe jeg kan tvinge ut ... Jeg ser noe eller tenker noe og det visuelle kommer til meg og jeg begynner å skape. Men mange ganger viser det seg helt annerledes enn hva jeg opprinnelig trodde det ville være. Hver gang er et eventyr. 

 

Q. Hvem er din favorittartist gjennom tidene?

Mine favoritter til alle tider er Van Gough, Paul Klee, Kandinsky og Picasso. Hvis jeg måtte velge en, ville det være vanskelig for meg da smaken min endres etter humøret. Jeg antar Kandinsky.

 

kathy-shimmield-wall-mural

 

Handle denne vakker tapetkolleksjon fra Kathy Shimmield.

 

Og legg igjen en kommentar for å fortelle oss hva du synes! Vi vil gjerne høre kommentarene dine til denne samlingen. 

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €