4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
halloween wallpaper

16/10/2020   POSTET AV

8 Halloween Bakgrunn Ideer som vil skremme deg

Vi har alla olika sätt att dekorera Halloween. En del av oss snittar helt enkelt en pumpa, sätter ett ljus i den och ställer den i fönstret på framsidan så att alla kan se den. Andra går in i det stora genom att dekorera sina gräsmattor med falska gravstenar, skelett som sticker ut ur rosenbuskar och spöken som hänger ut ur träd! Och det är bara på utsidan! Andra förvandlar insidan av sina hem till spökhus med blodiga handavtryck på dörrarna, spindelväv i taket och fladdermöss utspridda på väggarna!

Men om du verkligen vill ge dina barn (och stora barn) en riktig rysare, behöver du en läskig Halloween-underläggsbild. Från mörka, oändliga tunnlar, kusliga slott, förstenande spöken och zombieapokalypser - tapeter är det nya måsteet för den hängivne Halloween-fantasten! Så läs vidare för att se våra 8 bästa läskiga tapeter och ge dig själv en rejäl gåshud!

1. Hur dekorerar du för Halloween?

spooky tunnel wallpaper in halloween lounge

Muralmålning på bilden: Ljuset i slutet av tunneln

Svaret på den frågan varierar från person till person! Blir du galen av falskt blod? Ska du bli hantverksmässig och göra din egen spindel som du kan hänga i taket? Vi har ett enklare och mindre kladdigt alternativ: vår kusliga väggmålning Light at the End of the Tunnel.

Förvandla ditt vardagsrum så att det känns som om du är instängd i en hemsökt källare med bara andarna som sällskap ... Den här tunneltapeten är inte bara perfekt för den kusliga säsongen, den kommer också att hålla sitt bäst-före-datum efter Halloween. Den här 3D-tapeten är perfekt året runt och kommer att öppna upp vilket rum som helst som saknar utrymme.

Spöklikt faktum: Moonville Tunnel i Ohio är en av USA:s mest hemsökta tunnlar. Det sägs att en bromsare blev påkörd av ett passerande tåg där i slutet av 1800-talet. Han fortsätter att spöka på samma plats! (the-line-up.com)

2. Halloween-tapeter som får dig att känna dig som om du är på trollkarlsskolan.

owl flying past old castle wallpaper in cosy halloween lounge

Muralmålning på bilden: Flygande uggla fågel

De flesta av oss känner någon som inte kan få nog av berättelser om trollkarlar: karaktärer som ger sig ut på farliga uppdrag med hjälp av sina skolkamrater och trogna husdjur som ugglor, råttor och katter. Ta med dig denna älskade fantasivärld in i hemmet till Halloween.

Föreställ dig att du kan inreda ditt vardagsrum som en magisk matsal: ett långt matbord i trä, fyllt med ovanliga, magiska rätter. Du kan till och med placera en stol högst upp i rummet med en stor, välbekant häxhatt på toppen. Kanske kan den tala om för dig vilket hus du hör hemma i...

Spöklikt faktum: Även om vi vet att en viss ung trollkarl har en uggla som husdjur, är ugglor faktiskt hemskt dåliga husdjur. De är vilda djur och kan verkligen skada dig om de inte hanteras på rätt sätt! (thesprucepets.com)

3. Happy Halloween tapet för en fest på de dödas dag

day of the dead smiling skulls on pink background wallpaper in pink and green bedroom

Muralmålning på bilden: Tattoo - Skull Hearts and Flowers

Alla bakgrundsbilder på Alla helgons kväll behöver inte skrämma livet ur dig! En del av oss vill ha något som är lite skrämmande men som inte är mardrömsframkallande för barn (och vissa vuxna som är rädda för att bli skrämda). Det är det som gör denna roliga tatuering - dödskalle hjärtan och blommor tapet idealisk.

Den här fantastiska dödskallstapeten ger lite färg på väggen och är perfekt om du vill ha en fest med temat Day of the Dead på Halloween. Ha kul med att välja en mängd dekorationer med dödskallar som t.ex. dödskallslampor. Varför inte skapa ett färgglatt familjehelgedomens-kom-buffébord för att mata och imponera på dina gäster på samma gång?

Spöklikt faktum: Sockerkallar används under festivalen Day of the Dead. De finns i alla former och storlekar och är ofta gjorda av socker och dekorerade med sockerglasyr. Mums! (www.cbc.ca/kidscbc2/)

4. Hur kan jag dekorera mitt rum för Halloween? Med en spoooooooooooky väggmålning

spooky wallpaper for halloween party in living room

Muralmålning på bilden: Spooky Ghost väggmålning från vårt utökade sortiment.

Som tidigare nämnts är det mycket enklare och mer effektfullt att installera en Halloween- tapet vid denna kusliga tid på året. För den här skrämmande spöktapeten och alla våra väggmålningar rekommenderar vi att du väljer vår peel and stick tapet. Det innebär att du kan installera tapeten på en väl förberedd vägg och när den läskiga säsongen är över kan du ta bort den utan att skada väggen! Enkelt.

Spöklikt faktum: Det sägs att spöken kan uppstå direkt efter att personen har dött eller till och med flera hundra år senare. (wiki.kidzsearch.com)

5. Spöklika gotiska tapeter som du kan njuta av året runt

black and white scary forest wallpaper in room with orange and white pumpkins

Muralmålning på bilden: Spökskog

Den här skrämmande väggmålningen Ghost Forest är perfekt för Halloween, men skulle också vara en fantastisk gotisk tapet som du kan använda året runt. Under hela året kan du hålla dig till en svart och vit färgskala för att komplettera den här fantastiska trädtapeten och få en minimalistisk look. När Halloween-säsongen kommer kan du använda orange och svarta dekorationer, som pumpor och överdimensionerade fladdermöss, för att förvandla den här skogstapeten från snygg till skrämmande. Många av våra svartvita tapeter skulle passa utmärkt som fondvägg på All Hallows' Eve.

Spöklikt faktum: Världens mest hemsökta skog är Hoia-Baciu i Rumänien. Den sägs vara landets Bermudatriangel och har ett rykte om sig att ha paranormala aktiviteter och oförklarliga händelser. (hoiabaciuforest.com)

6. Skrämmande Halloween-tapeter som ger dig mardrömmar

hands drowning a man wallpaper in green lounge

Muralmålning på bilden: Förbrukad tapet

Den här tapeten med zombietema Consumed är slående, skrämmande och konstig och är verkligen en idealisk Halloween-tapet om du verkligen vill skrämma alla! Denna skrämmande montering av händer som "konsumerar" en man i Twisted Pixels skrämmande montage från vårt designersortiment är faktiskt baserad på den riktiga designerns ansikte och händer!

Varför inte fortsätta med zombietemat i hela rummet genom att placera en zombiedocka på golvet så att det ser ut som om den kommer upp ur graven? Glöm inte att smeta ut falskt blod över hela väggarna som om någon har försökt fly från rummet! Eeeek!

Spöklikt faktum: Australien är tydligen den säkraste platsen att befinna sig på om det någonsin skulle uppstå en zombieapokalyps. Hjälp oss alla om vi inte är Down Under!(www.seriousfacts.com)

7. Halloween-papper som får dig att skrika av skräck!

black wolf silhouette howling against orange moon mural in halloween decorated lounge with fireplace

Muralmålning på bilden: Bild: Wolf Howling in Silhouette

Hur kan du använda den här fantastiska tapeten Wolf Howling in Silhouette i ditt hem? Den här slående måntapeten skulle se bra ut i de flesta rum. Ta tillvara på de orangea färgerna i den glödande månen genom att ha orange ljus och pumpor överallt.

Spöklikt faktum: Visste du att vargar faktiskt inte skriker till månen? De ylar för att kommunicera med varandra om vargens position och var byten eller rovdjur befinner sig. (nationalgeographic.org)

8. Nöj dig inte med pumpa-lyktor. Njut av en pumpatapet!

cartoon pumpkin wallpaper in halloween lounge

Muralmålning i bild: Halloween tapet från vårt utökade sortiment

Även om den här pumpa väggmålningen är kuslig är den också en söt Halloween-underlagstapet. Och den kommer säkert att sätta scenen i alla hem på All Hallows' Eve! Denna läskiga pumpa tapet hittar du i vårt utökade sortiment genom att söka på "halloween". Här kan du hitta ett stort urval av läskiga väggmålningar som passar till alla sorters inredningsstilar!

Spöklikt faktum: Halloween kommer från den hedniska festivalen Samhain som firades och fortfarande firas av vissa vid denna kusliga tid på året. Det sägs att från den 31 oktober till den 1 november besökte andar sina tidigare hem och hemsökte människor. För att skrämma bort andarna tände folk eldar och snidade pumpa-jack-o-lanterns! (gardencollage.com)

Vi hoppas att du har blivit ordentligt skrämd.av vår spöklika samling av Halloween-tapeter. Berätta för oss hur du kommer att använda en skrämmande tapet i ditt eget hem i år genom att lämna en kommentar nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €