4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
faux white panel wallpaper in summer house with homemade seating

18/03/2021   POSTET AV

Summer House Interiør Ideer [Badestamp inkludert!]

Oavsett om du vill tillbringa mycket tid i trädgården eller om du vill ha ett extra rum att leka i måste du läsa dessa idéer för sommarhusinredning. Vanligtvis tänker vi på ett sommarhus som en plats där man kan slappa med en sval drink och njuta av en bra bok under de soligare årstiderna. Ja det stämmer, men det är inte det enda som de är bra för! Förutom detta kan ett sommarhus vara din lokala bar, ditt privata gym eller till och med någonstans att placera din bubbelpool (jag vet)!

Se hur du bygger en bar av träpallar, rekommendationer om möbler eller hur du skapar tillräckligt med utrymme för att göra knäböjningar! Gör dig redo att skapa ditt drömsommarhus med de här inredningsidéerna för sommarhus.

Idéer för sommarhus i trädgården

white summer house with wooden decking and beautiful accessories

Bildkälla: Ljus4fun

Om du letar efter inredningstips för ett traditionellt sommarhusskjul har du kommit till rätt ställe. Det fina med ett sommarhus i trädgården är att de finns i alla former och storlekar, idealiska för ett stort eller mindre utomhusområde. Ett litet sommarhus, ett plastsommarhus eller ett hörnsommarhus, det spelar ingen roll så länge det inte tar över din trädgård och att det är en plats där du älskar att vara.

Färg för din trädgård sommarhus inredning

summer house interior design blue summer house

Bildkälla: Cuprinol

Färger för sommarhus som vi rekommenderar är naturliga träbruna färger, grönkalla färger, beige, blå eller till och med ljusrosa toner! Så länge du väljer neutrala eller pastellfärger kommer ditt sommarhus att få en mysig och charmig känsla. Vi skulle dock inte rekommendera ett helt vitt skjul. Det kommer att bli otroligt svårt att underhålla och om grönmögel eller smuts är vanligt förekommande där du bor är det ett stort nej att välja vitt. Välj i stället endast vitt till trim: på räcken, fönster- och dörrkarmar.

Tänk noga på vilken färg du använder inomhus, liksom utanför sommarhuset. Även om ditt lilla sommarhus är brunt på utsidan, gör det inte samma sak på insidan också. Ett litet utrymme behöver öppnas upp, så välj en ljus färg som till exempel vitt! Även om ditt sommarhus är stort är neutrala ljusa färger fortfarande bra eftersom de passar så bra till en rad olika inredningar och ser så lugnande ut. Om du till exempel skulle måla insidan knallrött skulle du känna dig väldigt instängd och få svårt att hitta möbler och accessoarer som passar till det!

Sommarhus skjul tapet

sage green and white summer house with bluebell wallpaper inside

Muralmålning på bilden: Blåklockor i Wepham Woods

Om du har en liten sommarstuga eller letar efter en funktionell vägg att visa upp i detta utrymme, varför inte installera en vacker väggmålning i naturen? Det är som att skapa en inomhusträdgård i vårt trädgårdsskjul! Avslappnande landskapstapeter återspeglar inte bara det naturliga elementet i ditt sommarhus, utan de skapar också en illusion om att utrymmet du har är mycket större än vad det faktiskt är! Detta beror på att vyerna drar ögonen framåt! Vi älskar hur kunden Angela i Nya Zeeland har använt den här väggmålningen Bluebells in Wepham Woods. Angela kommer ursprungligen från Storbritannien och har tagit med sig lite av sitt hemland in i sitt skjul!

dark green and pink jungle illustration with parrot wearing crown wall mural in room with white ladder shelf

Muralmålning på bilden: Kung av papegojor

Eller varför inte satsa på ett riktigt roligt och färgglatt mönster i sommarstugan? Om du vill skapa en rolig, social plats kan du välja en cool designtapet som den här väggmålningen King of Parrots från vår Andrea Haase-kollektion i vintagestil.

Möbler för sommarhuset

with summer house with natural wood storage bench

Bildkälla: Ljus4fun

Om du har ett litet sommarhus rekommenderar vi möbler som inte tar mycket plats eller som kan fällas ihop när de inte används. Eller installera en inbyggd bänk bredvid en av väggarna som i skåpet ovan. Genom att bygga in en förvaringsbänk har du gett dig själv extra utrymme att organisera - någonstans att förvara bänkdynor, filtar, lyktor, böcker och trädgårdsredskap när de inte används!

bamboo chairs in white summer house interior design setting

Naturliga möbler tillverkade av hållbara material som trä, bambu och korgar är alltid ett populärt val. De återspeglar inte bara naturen som omger dig, utan vissa, som bambusstolar, är otroligt lätta att flytta runt till skillnad från tunga metallalternativ.

Vi rekommenderar också ett bord eller hyllor i sommarstugan, så att du har någonstans att ställa en drink eller en bok så att du inte behöver ställa dem på golvet och slå dem omkull! Ett litet bord som till exempel den vitmålade pall/bordet i trä i rummet ovan är utmärkt. Det tar inte upp för mycket plats men är en idealisk storlek för två personer.

white panel wall mural in summer house with pallet chair

Muralmålning på bilden: Vit träpanelvägg

Varför inte prova att göra en egen flyttbar chaiselong i pall till trädgårdsskjulet, som i rummet ovan? Med en rektangulär kudde på toppen och tillsammans med vackra kuddar och ett överkast kan du föreställa dig att du kan luta dig tillbaka och slappna av på denna vackra möbel. Den är inte bara vacker, utan också lätt att flytta så att du kan ändra din sommarhusinredning regelbundet eller skapa utrymme för en aktivitet att göra där inne - meditationssessioner kommer jag att tänka på!

Vansinnig men vacker inredning av sommarhus

wood and glass round summer house with beautiful summer garden

Bildkälla: Cuckooland

Ett sommarhus i trädgården behöver inte vara ett traditionellt trädgårdsskjul i trä... Om du letar efter något med en riktig wow-faktor behöver du en futuristisk trädgårdspod! Det är ett fantastiskt alternativ för inredning av sommarhus där du kan tillbringa timmar med att sitta i en bekväm rund sittgrupp med vänner eller koppla av medan du har en stund för dig själv! Vi kan föreställa oss detta fantastiska sommarhus (om man kan kalla det så) längst ner i din långa trädgård, gömt av träd! När gästerna kommer över kommer alla att fråga vad det är! Och du säger till dem att det är ditt rymdskepp! Vilken fantastisk plats för en fest!

Sommarhusets bar måste vara ett måste!

wooden summer house bar with drinks blackboard and wooden bar

På tal om att ha folk runt omkring sig på en fest kan man nog säga att många av oss drömmer om en sommarhusbar! Även känd som ett barskjul är detta den perfekta platsen för att varva ner i slutet av dagen eller när du är värd för familj och vänner.

Från att ha hyllor för att ställa ut dina favoritdrycker, till att göra din egen bar och ett minikylskåp, när det gäller inredning och layout kan du verkligen gå så långt som du vill med en hemmabar.

Gör din egen pallstång

blonde woman painting pallet bar navy blue

Eftersom trädgårdsbarerna varierar i storlek kan det vara svårt att hitta en bar som passar perfekt i det utrymme du har fått. Därför rekommenderar vi att du tillverkar din egen pallbar. Med några spikar, sönderslagna pallbitar och vattentäta älglampor kan du verkligen skapa en underbar sommarhusbar. Och varför inte dekorera den med en skylt med texten "Lynne's Gin Bar" för att ge den en personlig touch!

summer house bar shelves on navy painted wall

För att ställa ut dina favoritdrycker eller läsk kan du välja naturliga hyllor i trä som kommer att se perfekt ut i ditt barskjul. Hyllor med ändar på båda sidor och framtill är också bra för ett litet utrymme. Om du har en riktigt liten sommarhusbar är du mer benägen att slå in i väggarna och du vill verkligen inte råka slå ner saker från hyllorna!

Dessutom är ett minikylskåp ett måste om du ska göra några seriösa cocktails! Vi rekommenderar ett batteridrivet kylskåp eftersom du kanske har svårt att koppla ditt skjul till husets elnät! Eller om du hellre vill slippa ha ett kylskåp, varför inte ha en stor ishink till hands i stället?

En bubbelpool i sommarhuset

luxurious grey summer house with large hot tub inside

Bildkälla: Garden House Design

Ett annat fantastiskt tips för inredning av sommarhus är att göra en badtunna i sommarhuset! Ett bubbelbad i sommarhuset är den perfekta platsen för att skämma bort sig själv, och även när det regnar kan du njuta av att slappna av själv!

Det kan dock hända att du måste ställa in din badtunna i sommarhuset på ett lite annorlunda sätt. Oavsett om du har ditt bubbelbad under verandan på ditt långa sommarhus eller om du behöver ett hus som bokstavligen är byggt runt ditt bubbelbad, finns det några sätt att skapa denna dröm på jorden!

Ett sommarhus för gym

see through hypedome with people working out in it

Bildkälla: Cuckooland

Har du alltid velat ha ett gym i ditt hem, men har inte tillräckligt med utrymme? Varför inte skapa ditt eget sommarhus för gym? Även om dessa utrymmen kan bli varma på sommaren är det ett utmärkt sätt att bränna kalorier om man har värmen något högre upp - varma yogapass är ett bevis på detta! Oavsett om du inrättar ditt gym i ett traditionellt sommarhus eller väljer något superfuturistiskt som denna Hypedrome, kommer du att kunna engagera dig i träning så mycket lättare med ett dedikerat träningsutrymme!

gym quote wall mural in home gym

Muralmålning på bilden: Från vårt utökade sortiment

Om du vill skapa ett motiverande utrymme i ditt sommarhus på gymmet, varför inte välja en väggmålning med positiva citat? Vi älskar hur kunden Caroline skapade det perfekta hemmagymmet med den här väggmålningen "Go Big or Go Home". Jag skulle verkligen se fram emot att träna i detta sommarhus! Varför inte ta en titt på videon om hennes hemmagym nedan!

Har du gillat våra idéer för inredning av sommarhus? Det hoppas vi! Berätta för oss vad du har gjort med ditt!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €