4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Christmas storage hacks in a home office with an abstract scandi Christmas wallpaper with a white desk and Christmas presents

19/12/2022   POSTET AV

10 Strålende jule lagring hacks

Ingen vill föreställa sig att julen är över, den sorgliga traditionen att ta ner dekorationerna och återgå till det normala... men tänk om du kunde ta ner dina dekorationer och förvara dem snyggt och prydligt till nästa år? Briljanta tips för julförvaring behöver inte kosta dig mer pengar eller få dig att avstå från att avknoppa ditt hem!

Vare sig du är ett prydnadsfreak, en skräpig person, en mycket organiserad person eller kanske någon som älskar en utmaning när du ska ta fram dina julbelysningar för nästa år... vi har samlat några av de snabbaste och enklaste sätten att förvara alla dina juldekorationer - vilket innebär att du nästa år kan ägna mer tid åt att njuta av att dekorera i stället för att frenetiskt försöka hitta dina julgranskulor!

Så det är dags att packa undan dina juldekorationer med dessa geniala tips för julförvaring...

Briljanta förvaringshacks för julen börjar med ägglådor!

Christmas storage hacks of a grey egg box holding blue and silver baubles

Bildkälla: cosmopolitan.com via Pinterest

Låt oss vara ärliga: de plastlådor som de flesta kulor brukar komma i nuförtiden är tunna och förlorar lätt sin form och stabilitet när du väl har öppnat dem - det kan göra det lite svårt att förvara dina kulor, men inte längre! För snabb och enkel förvaring av dina kulor kan du spara alla föråldrade ägglådor från alla julkakor och kakor som du har bakat och använda dem för att säkert förvara dina dekorationer.

Plastic tubs holding colour co-ordinated Christmas baubles with cardboard dividers

Bildkälla: creativecaincabin.com via Pinterest

Ett annat enkelt och kostnadseffektivt sätt att förvara dina julgranskulor på ett säkert sätt är att använda förvaringslådor - ja, ganska uppenbart, eller hur? Men varför inte återvinna all överbliven kartong genom att skära och slitsa den till avdelare? På så sätt kan du färgkoda dina kulor på ett snyggt sätt, och de små personliga sektionerna förhindrar att dekorationerna rullar och går sönder när du lägger tillbaka dina baljor på vinden till nästa år.

Sandwichpåsar räddar dagen!

Christmas storage hacks with sandwich bags holding Christmas baubles

Bildkälla: decoradventures.com via Pinterest

Om du inte har tillräckligt med kartongrester i år kan du också använda smörgåspåsar för att förvara dina julgranskulor på ett säkert och snyggt sätt. En eller två förpackningar borde räcka (beroende på hur många kulor du har!) och de kan användas år efter år, vilket innebär att du inte behöver köpa upp plast.

Användning av påsar med dragkedja hjälper till att eliminera alla olyckliga "tippande" olyckor, vilket innebär att om dina påsar råkar falla ut under en vindsskräpning-ladder faux-pas, kommer du inte att lämnas med flyende grannlåt som rullar och snurrar utom kontroll över hela ditt hem!

Bli den bästa omslagaren du kan bli!

White wooden door with metal over door baskets holding wrapping paper and ribbons

Bildkälla: lovechicliving.co.uk via Pinterest

Om du är som jag, är det en av dina favoritaktiviteter under julen att slå in allas julklappar! (Ja, jag ser till att alla får ta del av den vackra inplaceringen innan de får öppna sina presenter) så det är obligatoriskt att ha en särskild station för julklappsinpackning. Det enda problemet med att vara en mästare på att slå in julklappar är den fruktade frågan "Var är tejpen? Jag har ju precis fått tag på det" eller "var har jag lagt de röda snöflingebanden?"...

Du kan göra en lysande julförvaring genom att använda förvaring över dörren, som du kan köpa i en hembutik eller på nätet, så att du kan förvara alla dina magiska förpackningsartiklar på ett snyggt ställe. Det underbara med den här typen av förvaring är att den kan användas året runt. När du har använt upp allt julpapper är det bara att fylla på för födelsedagar, bröllop och dop ... och förbli kungen eller drottningen av presentinslagning året runt!

Aldrig mer problem med trasslig jul!

Rectangular pieces of cardboard to wrap your Christmas lights around

Bildkälla: marthastewart.com via Pinterest

Mardrömmen börjar... du har tagit ut alla dina jullådor från vinden och börjat gräva igenom den stora floden av julgranskulor och glitter... och där på botten av ditt badkar... de fruktade trassliga julbelysningarna! [Förvirrade julbelysningar är den överlägset mest frustrerande aspekten av att sätta upp dina dekorationer, så varför inte ta lite tid på dig att förvara dem på ett snyggt sätt som är lätt att reda ut?

En enkel och snabb lösning är att använda överbliven kartong. Skär helt enkelt ut bitarna i fyrkanter eller rektanglar, beroende på hur långa lamporna är, och skär sedan en slits i övre vänstra och nedre högra delen av varje bit. Nu går den ena änden av lamporna genom snittet och lindar dem runt kartongen tills du når toppen, sedan stoppar du den återstående kabeln genom det andra snittet och voila! Briljant julförvaringshack kan inte bli enklare än så här!

De särskilda julrummen behöver också förvaringsutrymmen

Home office with cardboard file holders filled with wrapping bows and ribbons

Bildkälla: buzzfeed.com via Pinterest

Om du förvandlar ditt extra rum eller hemmakontor under semestern till en särskild presentförvaring och/eller inplastningsstation, kan du använda filhållare som hållare för alla dina vackra och färgglada bågar, band och julpåsar. På så sätt kan du bevara alla överblivna julbågar till nästa år eller till kommande födelsedagar, i stället för att mötas av klämda och förstörda bågar när de försvinner under resten av dina dekorationer.

Home office with a white desk and green scandi style Christmas wallpaper

Muralmålning på bilden: Skogen Folklore Träd

Om du har en särskild plats där du gillar att slå in dina presenter eller om ditt hemkontor förvandlas till ett julparadis, varför inte installera en avtagbar jultapet för att hålla dig i stämning? Det underbara med våra "peel and stick"-tapeter är att de kan tas bort på ett säkert sätt och utan att skada dina väggar när julen är över.

Och nämnde vi att alla våra tapeter är tillverkade av miljövänligt bläck som gör dem helt återvinningsbara?

Förvaringshacks för julen under och efter presentinslagning

White baskets with holes and inside multi-coloured ribbons

Bildkälla: ablissfulnest.com via Pinterest

Briljanta julklappar kan tillverkas av många hushållsartiklar eller köpas billigt i många hembutiker. En bra förvaringsidé för dem som gillar att vara finurliga med sina inslag är att använda en vanlig förvaringskorg i badrummet. Använd helt enkelt små pluggar eller sugrör att trycka igenom hålen och dra över din vackra bandkollektion!

Detta bandhack kommer att visa sig vara effektivt under din inplastningsprocess, eftersom du inte längre behöver se på när en av dina bandhjul gör en galen språngmarsch genom ditt rum och hamnar under din säng - kampen är verklig.

Colourful pastel boxes with holes holding multi coloured ribbons

Bildkälla: blog.whsmith.co.uk via Pinterest

För dig som föredrar att vara lite mer kreativ med dina förvaringslösningar kan du köpa eller dekorera dina egna lådor för att göra vackra banddispenser. Den här underbara förvaringslösningen är perfekt för dem som gillar att hålla sin inplastning på topp året runt eller för dem som erbjuder presentinslagningstjänster! Båda dessa bandförvaringshacks kan sedan förvaras prydligt i dina julklappar eller baljor utan att de rullas upp och skrynklas när de packas bort och släpas tillbaka till din vind.

Ta hand om din flingor

Coathangers used on a door to hold scarves or tinsel

Bildkälla: bestproducts.com via Pinterest

Om du älskar glitter och vill visa det samma omsorg och ömhet som du visar resten av dina dekorationer när du börjar packa bort dem, kan du använda en klädhängare och gardinringar. När du har satt ringen över klädhängaren kan du sedan dra in ditt flingel genom ringarna.

Om du förvarar dina juldekorationer på vinden kan du helt enkelt fästa en liten spik eller skruv på en bjälke för att haka upp klädhängaren och låta fladdret dingla utan ansträngning och vara redo för nästa år. Detta förvaringshack eliminerar eventuella skador på det känsliga flingel eftersom du inte längre behöver dra ut det ur din julkasse och se på när det tappar sina skimrande strängar!

Om vi har fångat ditt organisationsben, låt oss veta i kommentarerna nedan vilka av dessa lysande julklappsförvaringshack du kommer att prova!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €