4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
New year's eve party ideas with gold and white balloons with a gold new years sign

07/12/2022   POSTET AV

Nyttårsaften Party Ideas!

Det är snart dags att säga adjö till 2022 och välkomna det underbara året 2023! Om du planerar att vara värdinna på nyårsafton har vi några fantastiska idéer för nyårsfesten som gör ditt hem till festplats nummer ett!

Oavsett om du vill ha en fest som kan mäta sig med den stora Gatsby, en elegant soaré eller om du vill ha en enkel men intim sammankomst för dina nära vänner och din familj, kommer du garanterat att hitta den perfekta idén för din nyårsafton!

Från diskret till spektakulärt, från temat till intimt, oavsett hur ni väljer att välkomna 2023 kommer det att bli en kväll att minnas!

Förvandla din matsal med ballonger!

Neutral dining room with wooden furniture decorated with gold and pink balloons

Bildkälla: hauteofftherack.com via Pinterest

Om du planerar en härlig måltid för några nära vänner och familj för att fira det nya året, är ballonger ett snabbt och visuellt vackert sätt att pynta matsalen! Välj helt enkelt guld, vitt och till och med roséguld för att skapa ett omedelbart elegant utseende för ditt rum! Du kan till och med använda en ballongbåge över bordet. För de kreativa där ute som älskar att vara praktiska med sina dekorationer, varför inte prova att göra din egen ballongbåge? Dekorera ditt bord med vackra guld- eller silvertallrikar, bordsunderlägg eller bordslöpare. Du kan till och med lägga in några discokulor för att verkligen få igång festen!

Injicera kul på dina idéer för nyårsafton!

New year's eve party ideas for a cocktail station with silver balloons

Bildkälla: huntedinterior.com via Pinterest

Ett område för drycker är alltid en bra idé på alla fester, särskilt på en NYE-fest! Om du har några vänner på besök eller föredrar att hålla det för dig själv och din partner kan du fortfarande förvandla ditt hem till en festplats! Dekorera ett bord i vardagsrummet eller matsalen med allt du behöver för att skapa och blanda dina egna cocktails. På så sätt kommer du, om du hellre vill ha en enkel och intim fest, ändå att känna att du har ansträngt dig!

För en underbar finish kan du använda heliumfyllda ballonger med långa gyllene band på dem för att ge din drinkstation extra mycket klass! Välj antingen vita eller gyllene ballonger för att verkligen lyfta din cocktailhörna!

Gör din hall redo att ta emot gäster!

White brick wall with a white wooden table and golden balloons with champagne glasses

Bildkälla: revistaartesanato.com.br via Pinterest

Om du har bjudit in några (eller många!) gäster för att fira det nya året 2023 är ett bra sätt att få gästerna på festhumör att hälsa dem välkomna med ett glas bubbel så fort de kommer in i ditt hem! Ställ bara upp ett bord vid ingången till ditt hem och dekorera det med vackra gyllene dekorationer, som ballonger, eftersom de ger en omedelbar lyxig effekt!

Lägg till glittrande älglampor och ställ fram en silver- eller guldbricka där du kan placera flutar med champagne som är redo för dina anländande gäster! För att få extra stil kan du placera en dekoration i glasen som är inspirerad av glitter för att verkligen piffa upp dina idéer för nyårsafton!

Idéer för nyårsafton som ger glitter till din inredning!

Black glittery and shimmery effect wallpaper with a white chair

Muralmålning på bilden: Starry Splendor

Nyårsafton handlar om att fira det nya året med vänner och familj och få fantastiska fototillfällen! Dina idéer för nyårsafton kan inkludera en egen fotovägg i ditt hem med den enkla idén att installera en avtagbar väggmålning! Välj en design som gnistrar och skimrar och pryd ditt fotoområde med fantastiska ballonguppställningar och hängande stjärnor. Nu har du skapat ett underbart område för många nyårsaftonbilder med vänner och familj!

Vår"Peel and stick"-tapet kan installeras på vilken vägg som helst, så länge den har förberetts ordentligt i förväg - detta säkerställer att det inte uppstår några skador på väggen när du tar bort tapeten efter din fantastiska fest! En annan underbar aspekt av vår avtagbara tapet är att den är tillverkad med miljövänliga bläck vilket gör den helt återvinningsbar!

Inkludera familjevänliga cocktails!

cocktail glasses with milk and smartie cookies for children

Bildkälla: hodgepodgecraft.com via Pinterest

Om du ordnar en barnvänlig fest, varför inte få dem att känna sig inkluderade genom att erbjuda dem en egen fantastisk cocktail? Något så enkelt som mjölk eller en färgglad juice skulle se fantastiskt ut. Tillsätt några droppar ätbart glitter för att få dem att se extra tjusiga ut och glöm inte att pryda deras glas med kakor, godis eller till och med choklad! Dessa idéer för nyårsafton kommer till och med att få de vuxna att bli avundsjuka på dessa cocktails!

Skapa din egen ballongdroppe!

New Year's eve party ideas for gold and black balloon drops

Bildkälla: inspiredherway.com via Pinterest

Om det finns något som är synonymt med NYE är det ballonger - och vi förstår varför! De är så billiga dekorationer som är lätta att få tag på när som helst på året, och de är perfekta för att piffa upp dina dekorationer till nyårsafton utan att du behöver spendera för mycket pengar efter en av årets dyraste månader!

Beroende på vilken look du vill ha kan du lägga till helium i ballongerna för att hålla dem uppe i taket, eller för att verkligen öka ditt nyårsfirande kan du fylla dem med luft, fästa en ljusduk i taket och placera ballongerna inuti. Se till att fästa ett snöre i ett eller två hörn eller i mitten så att du när klockan slår 12 kan dra i duken och låta alla dina glittrande ballonger falla ner på dina festande gäster!

Vi hoppas att ni har ett underbart nytt år och vi vill gärna veta vilka av dessa fantastiska dekorationer ni har med på ert kalas! Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €