4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
white and gold tree wallpper

01/03/2022   POSTET AV

Gull Bakgrunn for at hint av luksus

När vi tänker på guld tänker vi på dyrt, dyrbart och bländande... Nästan sedan tidernas begynnelse har det använts för vår njutning. En av de första iakttagelserna hittades i spanska grottor och guldet ansågs vara från omkring 40 000 f.Kr.!

Efter all denna tid är denna ädelmetall fortfarande så eftertraktad av många. Därför är det ingen överraskning att upptäcka att den har blivit en favorit i inredningsvärlden. Och nyligen har dekadenta guldtapeter blivit ett måste nummer 1 i våra hem.

Från virvlande marmor och bländande glittertapeter till metalliska mörka havslivsmönster och fantastiska geometriska mönster från Art Deco - vackert "Au" vinner alltid när det gäller lyx och stil. Här är några av våra bästa guldtapeter för att hjälpa dig att avgöra om du är redo för en lyxig fondvägg i ditt hem. Observera att våra tapeter är digitalt skapade, så de metalliska aspekterna kommer att tryckas som färg och inte som en metallisk eller glittrig textur.

Undervattensvibbar guld tapet

turquoise and gold coloured octopus wallpaper in minimalist bathroom

Muralmålning på bilden: Underwater Dream VI

Du kommer säkert att känna dig som om du har gått in i en undervattensdröm med den här bläckfisktapetet designad av SpaceFrog Designs. De är värd för ett fantastiskt utbud av landskaps- och naturinspirerade föremål som är utsmyckade med rika metalliska toner och marmoreffekter.

Den här trendiga tapeten är perfekt i det här minimalistiska badrummet och tillför en nivå av rikedom och lyx, vilket är precis vad du vill ha i det här rummet för avkoppling. För att få in ännu mer dekadens i rummet rekommenderar vi att du använder dig av gulgula accenter - guldkranar på badkaret och handfatet, guldhandtag på skåplådorna och till och med en guldig taklampa!

Bra som guld marmor väggmålningar

cream, gold, brown and bronze marble wallpaper in trendy lounge

Muralmålning på bilden: Geode: Creamy Caramel Geode

Den här fascinerande väggmålningen Creamy Caramel Geode är ett fantastiskt val för dem som älskar moderna och eleganta inredningar och är en ny och redan mycket populär design i vår guldkollektion. Skapad av den fantastiska Lara Skinner, kommer denna dekadenta marmorvirveldesign att helt förvandla varje hem.

De unika virvlarna och nyanserna i den här guldfärgade väggmålningen hypnotiserar oss till att känna oss helt lugna och avslappnade, och golvet i mönstren skapar också en känsla av flöde och energi i hela hemmet.

Vi rekommenderar att du håller resten av rummet så minimalt som möjligt genom att välja krämfärgade väggar och möbler. Men lägg till lite metallisk inredning för att visa ett samband mellan din fantastiska väggmålning och resten av rummet.

Au-some Art Deco svart och guld tapet

black, grey and gold art deco wallpaper in sleek living room

Muralmålning på bilden: Konstnärlig symmetri

Om du skulle ha levt på 1920-talet eller om du helt enkelt älskar geometri, kommer du att älska den här väggmålningen Art Deco Artistic Symmetry!

Även om tapeter i roséguld har gjort ett stort avtryck i inredningen har gult guld alltid haft en stark ställning i hemmet. Och under de senaste åren har vi sett ett enormt inflöde av metallisk geometrisk inredning i trendiga hem. Så i stället för att bara välja en elegant geometrisk ljusstake i brons eller en saftig mittpunkt, varför inte pryda en hel vägg med en geometrisk svart-guld tapet?

Rummet ovan visar verkligen vardagsrummets gulddekor när den är som bäst. Den gula anledningen på soffans ben och mässingslampan är alla subtila detaljer som speglar de varma tonerna i den här överdådiga geometriska tapeten i marmor och guld.

Konstnärlig designer guld tapet

gold jellyfish on inky black background mural with record player

Muralmålning på bilden: Dancing Jellyfish

Tidigare ansågsguld som en indikation på rikedom, men nuär guldinredning tillgänglig för alla. Du behöver inte längre ta ett andra lån för att uppnå denna lyxiga look! Ett av de enklaste sätten är att installera en guldtapet, till exempel den här konstnärliga väggmålningen Dancing Jellyfish.

Den här mörka och stämningsfulla väggmålningen med en fantastisk blandning av gula och koppartoner förvandlar vilket rum som helst till ett avslappnat, vuxet rum. Vi föreställer oss den här fantastiska väggdekorationen med dämpad belysning och utbrott av gul färg genom ett val av metallisk dekor. Även om det inte är en tapet med blått och guld, finns det några antydningar av bläckblå och svarta toner som blandas vackert med de kontrasterande ljusgula färgerna från maneterna.

Show-stopping sovrumsbakgrunder

marble effect pink and gold wallpaper in bedroom

Muralmålning på bilden: Rosa och guld Swirl

Att ha guldtapet i sovrummet är ett bra sätt att göra ett uttalande i detta viktiga rum. Oavsett om du vill uppdatera ditt gästrum för att imponera på din besökande familj och vänner eller om du helt enkelt vill unna dig själv i detta välanvända rum.

Ett utmärkt val för ett sovrum med en tydlig känsla är en guldfärgad design som den här tapeten Pink and Gold Swirl. Förutom guldtoner finns det inslag av lila, blått och rosa, vilket gör den här tapeten med marmoreffekt rolig att leka med. Välj accessoarer i en blandning av dessa toner snarare än bara rosa för att föra in alla element i den här designen i resten av rummet.

Magiska guldstoftväggar för ditt barns sovrum

gold un-glitter wallpaper in child's bedroom

Muralmålning på bilden: Gold Glitter

I stället för enhörningar och sjöjungfrur, varför inte sätta upp en guldglittertapet i ditt barns sovrum? Även om denna guldtapet är tryckt och inte har någon glittereffekt är resultatet ändå lika imponerande (och du behöver inte dammsuga upp massor av glitterbitar hela tiden)!

Den guldglittriga bakgrunden på den här fantastiska barntapeten innebär att du kan välja ett brett urval av inredning som passar till den. Vitt, trä, gult och grått är alla fantastiska val som passar till den här trendiga glittertapeten.

Eftertraktad stilfull tapet för vardagsrummet

colourful marble effect wallpaper in stylish lounge with turquoise leather couch

Muralmålning på bilden: Rock Pool Beach

Den här fantastiska Rock Pool Beach tapeten är verkligen en av våra mest eftertraktade guldtapeter. Och när du ser den i ett så väldesignat rum som ovan är det lätt att förstå varför! Den här fantastiska designartapet har ett överflöd av färger och textureffekter och har så mycket att erbjuda ett rum.

Titta bara på hur väl de djupt turkosa tonerna i soffan framhäver de havsblå nyanserna i den här tapeten med marmoreffekt? Hur den udda gulguldslampan reflekterar de lyxiga gyllene nyanserna och även hur de gräddvita vaserna reflekterar de neutrala tonerna i designen?

Guld abstrakt väggkonst

abstract black and gold misty wall

Muralmålning på bilden: Black Mist

Om du älskar minimalism och en touch av konst i ditt hem är alla verk av designern Elisabeth Fredriksson en hög favorit för dig. Den här svartguldiga tapeten med namnet Black Mist är ett fantastiskt abstrakt konstverk. Från dessa ångande svarta och bronsfärgade toner föreställer du dig ånga från ett gammalt tåg, mörk dimma en regnig dag eller rök och lågor från en brinnande brasa? Det är det fina med abstrakt konst: du ser vad verket får dig att känna.

På grund av de pudriga tonerna rekommenderar vi att du håller dig borta från denna vackra fondvägg så att du inte döljer den mest centrala punkten i designen. Välj en blandning av vita, svarta och guldiga inredningsdetaljer för att få fram de rökiga tonerna.

Vackra monokroma guldblommiga bakgrundsbilder

white flowers with gold wall mural in beautiful diningroom

Muralmålning på bilden: Monokrom Blossom

Den här vackra monokroma Blossom-tapeten är också ny i vår kollektion och har varit en stor favorit bland våra kunder.

Den här blommiga tapeten i vitt och guld ser fantastisk ut på väggen i ett sovrum. Placera den här fantastiska väggkonsten bakom sänggaveln och ha en rad vita möbler med guldinredning överallt. Tänk dig vita sängskåp med mässingslampor på toppen, ett utsmyckat vitt toalettbord och mjuka vita påslakan - underbart!

Har du hittat din nya favoritguldtapet? Berätta vilken som är din favorit eller om du har några frågor, lämna ett meddelande i kommentarsfältet nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Kaushik Bhuyan

05/01/2021

very good

Sandhya kp

11/02/2021

I need price of monochrome blossom..

Amy @ Wallsauce

11/02/2021

Hello Sandhya. Thank you for your query. The price of Monochrome Blossom will depend on your wall's dimensions. One way to get a quote is to fill in the form on this page. https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/monochrome-blossom Input your wall's dimensions then click 'set mural size' and it will tell you the price. For more help, please email info@wallsauce.com.

Luis Vargas

26/10/2021

Me encanta quisiera comprar uno para el dormitorio de mi hija . Ancho 3 metro x Alto 2,30 soy de Costa Rica

Amy @ Wallsauce

26/10/2021

Hola Luis! Gracias por tu comentario. Si desea solicitar uno de nuestros murales, todo lo que tiene que hacer es completar el formulario de pedido en línea. Puede encontrar este formulario en la misma página que el diseño que le guste. Para obtener más ayuda, envíenos un correo electrónico a info@wallsauce.com.

Phyllis Huberman

14/03/2022

Please send me the price of Monochrome Blossom in US dollars. Thank you, Phyllis Huberman

Amy @ Wallsauce

14/03/2022

Hi Phyllis. Thank you for your comment. The price of Monochrome Blossom will depend on the size of your wall. This is because all our wallpaper murals are custom-made to fit the wall perfectly. Simply go onto the product page, enter your wall's dimensions and choice of wallpaper material. Then the price for your bespoke mural will be shown on the screen. For more help, email us at info@wallsauce.com. To go directly to the Monochrome Blossom product, please go to this link - https://www.wallsauce.com/us/wall-murals-wallpaper/monochrome-blossom

Vero

23/03/2022

Cuánto cuesta ?

Amy @ Wallsauce

23/03/2022

¡Hola Vero! El precio de nuestros papeles pintados depende de una serie de factores porque se imprimen de forma personalizada. El precio tendrá en cuenta el tamaño, el material de papel tapiz que desea y si es una imagen de diseñador o no. Para obtener una cotización, envíenos un correo electrónico a info@wallsauce.com.

Emilio

08/06/2022

El modelo rok pool beach va en rollos normales o a medida?

Amy @ Wallsauce

08/06/2022

Hola. ¡Gracias por tu comentario! :) Nuestro papel pintado Rock Pool Beach se suministra en paneles de papel pintado. La cantidad de paneles dependerá del tamaño de su pared porque todos nuestros murales están hechos a medida para adaptarse a la pared.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €