4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
blush pink and navy marble tiles with touches of rose gold metallic colours wallpaper

03/07/2020   POSTET AV

Rose Gold Bakgrunn [Få din Glam på]!

Glamorös, feminin, mild men ändå kraftfull: roséguld tapeter är helt enkelt fantastiska! Även om det inte är ett nytt färgschema är denna lyxiga nyans här för att stanna! Roséguld är inte bara ett populärt val för trendig inredning, det är också en favorit på bröllop och till och med på catwalken.

Läs vidare för att upptäcka våra 7 bästa roséguldtapeter för att ge ditt hem eller företag en touch av glamour. Från molnig rosa marmor, terrazzo-spräckliga väggar och abstrakta guldlandskap, det dröjer inte länge förrän du kan få din glamour i dina favoritutrymmen!

Få ditt hjärta att fladdra för en tapet i roséguld

gold, rose gold and pink swirls with butterflies wall mural in pink lounge

Muralmålning på bilden: Rose Agate Butterflies

Vår tapet Rose Agate Butterflies, som är ny i vår designerkollektion från Lara Skinner, är en roséguld tapet med en skillnad! Den erbjuder inte bara en tie-dye marmoreffekt, utan hyllar vackra lager av gult guld och dekadenta rosa virvlar. Och inte att förglömma de guldvingade fjärilarna... underbart!

För att framhäva både de mässingfärgade och varma guldfärgerna kan du välja en rad guldfärgade inredningsdetaljer - ju blankare desto bättre! Belysning, prydnadsföremål och ytbehandlingar, t.ex. lådhandtag, är utmärkta sätt att snöra in guld i vilket rum som helst.

Även om guldet i den här fantastiska tapeten inte är metalliskt eller glänsande har det ändå en enorm effekt när det väl är installerat på väggen...

Dessa gyllene kullar är som gjorda för en perfekt natts sömn.

gold, rose gold and pink marble abstract hills wallpaper in pink and white bedroom

Muralmålning på bilden: Blush Sun

Ofta finns det en mycket fin linje mellan rosa och roséguld. I kombination med varandra utgör de den perfekta färgblandningen!

Vi älskar vår lugna Blush Sun- tapet i det här lugna rosa och vita sovrummet. Det är en komplett fest av marmorrosa och roséguldtoner. Genom att välja lugnande rosa och vita sängkläder samt en gyllene sänglampa och väckarklocka har de vackert införlivat den här fantastiska designens färger i resten av sovrummet.

stift

Det är verkligen viktigt att spegla färgerna i din väggkonst i resten av rummet... Ta till exempel den här puderrosa stolen och toalettbordet med kammusslor. Skulle inte kombinationen av rosa och gult guld se fantastisk ut med den här abstrakta landskapet i rosa tapeten?

Vår väggmålning Blush Sun har ingen glans eller metallisk finish eftersom den är tryckt. Den tryckta guldfärgen är dock mycket snygg för ögat och får den att se ut som guld på avstånd!

Gör allt för glitter och glamour!

pretend pink glitter wallpaper next to book shelf and tropical plant

Muralmålning på bilden: Rose Gold Glitter Glam

Även om våra glittertapeter är gjorda med en tryckt bild av glitter och inte har någon glittertextur, så är de ändå bländande och förvandlar varje rum.

Vi ÄLSKAR den här glamorösa flickiga tapeten! Vi gillar verkligen rosa blandat med skogsgrönt just nu. Den här tropiska krukväxten och ormbunken i bildram ser fantastiska ut med den här glamorösa tapeten i roséguld. Föreställ dig en mörkgrön, sammetsfåtölj som läggs till i det här rummet också! G-g-g-g-glamoröst!

Vi medger att den här färgkombinationen inte är något för den som är svaghjärtad, så om du hellre vill ha en minimalistisk look kan du hålla dig till vitt och pastellrosa för att komplettera den här underbara rosa tapeten. Om du till exempel installerar den här roséguldtapeten i ditt sovrum, placera den på väggen bakom din säng så att den fungerar som en förlängning av din säng. Lägg till en vit sänggavel och dammiga rosa påslakan för total stil!

Terrazzoväggsutlåtanden för din matsal

pink and blue terrazzo wallpaper

Muralmålning på bilden: Pastellrosa och blå

Roséguld tapeter är inte bara för sovrummet eller vardagsrummet! Om du känner dig rebellisk, varför inte sätta upp en i din matplats? Föreställ dig dina vänners reaktioner när du bjuder in dem för att dela en flaska av något speciellt och äta en utsökt måltid! Det skulle inte finnas någon bättre bakgrund än denna vackra terrazzotapet.

Vi älskar blandningen av möbler i scandisk stil i det här rummet. Det är subtilt och minimalistiskt och låter den rosa marmortapeten tala för sig själv.

Mörkblommig, blushrosa tapet för att utstråla romantisk dekadens.

maroon flowers on a blush pink background wallpaper

Muralmålning på bilden: Gothic Bouquets

Den här vackra gotiska väggmålningen med gotiska buketter är helt romantisk och är ett av våra favoritval. Den visar hur väl roséguld ger en feminin touch till alla utrymmen - till och med hemmakontoret!

Den här fantastiska blommiga tapeten i matt roséguld är mer mogen och sofistikerad. Perfekt för alla olika rum, vi rekommenderar att du använder dig av de härliga rödbrun-nyanserna i din inredning och även av rosa föremål. Tänk dig en sammetskavajerbrun soffa placerad framför den här fantastiska blommiga tapeten samt en art deco-fåtölj i dammigt rosa!

Drömsk roséguld och marmor snurrar

pink and gold marble wallpaper in trendy teenager's bedroom

Muralmålning på bilden: Rosa och guld Swirl

Njut av roséguld och marmorvirvlar i ditt hem med den här vackra tapeten Pink and Gold Swirl. Perfekt för alla åldrar, men vi tror att den här extremt eleganta marmortapeten skulle se fantastisk ut i ett tonårsrum som visas i rummet ovan. Vi älskar hur de inte har varit rädda för att blanda en kontrast av mönster också. Blandningen av terrazzo-duköverdragen med marmor-funktionen på väggen fungerar perfekt.

För att få fram ännu mer av guldfärgerna föreslår vi att du lägger till guldaccenter i hela rummet. Gyllene sänglampor, en spegel eller guldglänsande kuddar skulle säkert ge den här instagramvänliga marmorväggmålningen ett visst " je ne sais quois "!

Lyxig Art Deco för den ultimata glittriga boudoiren... Oh la la!

art deco pink and navy marble tiles wallpaper in beautiful grey and pink bedroom

Muralmålning på bilden: Rose Gold och Navy Tiles

Vår absoluta favorit bland våra tapeter i roséguld måste vara denna fantastiska tapet i roséguld och marinblått! Den här blandningen av marinblå, grå och rosa marmorplattor från vårt lyxiga Art Deco-väggmålningssortiment utstrålar klass och stil.

Vi älskar de accessoarer som har arrangerats tillsammans med den här vackra art deco-tapetet. De bläckblå, rosa och grå accentkuddarna, liksom den dammiga rosa filten, fungerar perfekt...

Har du gillat våra 7 bästa tapeter i roséguld? Om du vill ha mer, varför inte ta en titt på vår samling av vackra rosa tapeter? Eller om du har en fråga eller bara vill lämna ett meddelande är det bara att skriva en kommentar nedan! Vi ser fram emot att höra från dig!

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Wall painting services in Dubai

15/07/2020

Your article is really an inspiration to many. I'll be looking forward for more of your posts. Keep it up!

Amy @ Wallsauce

15/07/2020

Thank you for your comment, Wall painting services in Dubai. We're glad that you enjoy our articles!

Marble Cleaning Polishing Company

12/07/2021

Excellent blog, thanks a lot for sharing this article have been looking since so long for this type information. Thanks a ton once again.

Anonymous

15/10/2021

I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can't wait to read more posts of yours. Thanks & Regards.

Amy @ Wallsauce

15/10/2021

Hello! Thank you for your comment. It's always nice to know when readers find our blogs informative :).

johnyking

18/10/2021

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free.

Amy @ Wallsauce

18/10/2021

Hi Johny! Thanks! We are passionate about providing good quality content and are happy that you love it.

Anonymous

18/10/2021

Your article really amazing to read this is my first visit and please share this type of article it also provides information. And I would like to thanks for this information that I had been looking.

Amy @ Wallsauce

18/10/2021

Hello! Thank you for your comment! It is great to know that you enjoy our articles so much. Please keep reading!

Alpha

25/10/2021

I'm very glad to read your amazing article which has very interesting information and of course it's very helpful, looking forward for your new post.

Amy @ Wallsauce

25/10/2021

Hi Alpha! Thank you for your comment. Keep visiting our Inspiration page to see our weekly blogs.

Anonymous

08/11/2021

Fantastic Blog! This is the type of post that needs to be given and not the accidental misinformation that's on other blogs. Appreciate your sharing.

Amy @ Wallsauce

08/11/2021

Thank you! We're glad you appreciate this article. :)

Anonymous

11/11/2021

Extremely decent blog and articles. I am really extremely glad to visit your blog. Presently I am discovered which I really need. I check your blog regular and attempt to take in something from your blog. Much obliged to you and sitting tight for your new post.

Amy @ Wallsauce

11/11/2021

Thank you for your comment. It's so good to hear that you enjoy our articles.

Anonymous

11/11/2021

This is fantastic! what a blog it is! This webpage provides useful data to us, keep it up.And I would like to thanks for this information that I had been looking.

Amy @ Wallsauce

11/11/2021

Thanks for your comment. It's good to know that you found the information you were looking for right here! :)

Anonymous

22/11/2021

I am really glad to visit your blog. I check your blog regular and attempt to take in something from your blog. Much obliged to you and sitting tight for your new post.

Amy @ Wallsauce

22/11/2021

Thank you! Keep visiting our blog page every week for new ideas.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €