4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
bold print wallpaper in living room

02/10/2019   POSTET AV

Fet Print Bakgrunn: Årets største trend

Streck, fläckar, djurmönster eller bladverk. Oavsett vilket mönster det är så älskar vi det så länge det är djärvt och effektfullt. Vi pratar om att det ska få dig att stanna upp i dina spår och måste läggas upp på Instagram just nu. Inredningsvärlden har inte tagit sig tid för passiva tryck och mönster. Istället har den rullat ut den röda mattan för det intensiva, det skrikiga, det högljudda och det lite galna. Ju vildare och galnare designen är, desto bättre ser den ut.

Detta är ett roligt och prisvärt sätt att göra ett uttalande - utan att behöva stressa om hela huset. Med en enda fondvägg kan du förändra hela rummets utseende och atmosfär. Det har aldrig varit enklare eller mer lättillgängligt att sätta sin prägel på inredningen.

Om du letar efter en design som sticker ut eller som är ett riktigt samtalsämne bland vänner och besökare (och inte bara en vacker bakgrund) är detta de tapeter med djärva tryck som du bör eftertrakta.

Få dina ränder med svartvitt zebramönster

zebra wallpaper in modern living room

I år har vi blivit helt galna över tapeter med djungeltryck och den här slående designen med zebror är en hyllning till naturen i all sin prakt. Även om många av oss förknippar tryck med textilier har inspirationen alltid hämtats från naturen runt omkring oss. Ingenting utstrålar så mycket monokrom magi som denna exotiska varelse från Afrika.

För dig som älskar att resa och njuta av äventyr i naturen är detta ett sätt att sätta din egen prägel på hemmet. Genom att välja en djärv väggmålning kan du hålla resten av din inredning enkel och skapa perfekt harmoni med monokromatiska möbler.

Muralmålningen "Dancing Zebras" av Michael Zindell är en av de många unika konstnärliga skapelserna i vårt omfattande sortiment av designtapeter.

Vilda fågeltryck för att släppa loss din kreativitet

Cockatoo jungle wallpaper

Ännu en nick till naturen, den här gången till den vackra och intelligenta kakaduan. En fågelart som är anmärkningsvärt stilig med iögonfallande huvudfjädrar i olika färger. Inte bara det, utan kakaduor har förmågan att tala genom att härma mänskliga ljud. Det gör dem till ett kungligt val för fågeltryck i hemmet.

Den här fågeln har en vacker lövbakgrund med blommor och fjärilar som pryder den här fågeln och som har en stolt plats på varje vardagsrumsvägg. I kombination med enkla, eleganta möbler gör djärva tapeter med tryck som den här tapeten ett riktigt bra intryck.

Den här väggmålningen "Cockatoos and Butterflies" är gjord av Andrea Haase, som ofta använder sig av fåglar i sin design.

Flerfärgad tapet med djärvt tryck som imponerar

abstract rainbow wallpaper with frame

Imponera på dina gäster med ett mångfärgat tryck som tar dig genom regnbågen. Om du försöker lägga till något extra till en minimalistisk lägenhet kommer denna väggmålning "Fooling Around" av Shandra Smith att väcka liv i ditt hem. Om du är en av de många som har valt en helt grå inredning (för att det är superchict) är en färgglad fondvägg precis vad du behöver när du vill trycka på uppfräschningsknappen.

Det här flamboyanta konstverket är en fröjd för ögonen och ett angrepp på sinnena, och det är en liten geometrisk, liten mosaik och liten pixelering. Oavsett vilken tolkning du gör kan du räkna med att den får folk att vända blickar och inleda samtal.

Skapa en lövfest i ditt vardagsrum

green and purple leaf wallpaper

Den här väggmålningen "Moody Foliage" av Michael Zindell är allt som 2019 har firat hittills. Vackra botaniska tryck och löviga tapetdesigns har dominerat de glossiga inredningstidningarna. Djungeltemat har också varit utbrett. En växande uppskattning av indie-designers och illustratörer har inspirerat oss alla att flytta bort från hyllorna på de stora gatorna. Istället letar vi alla efter unika väggbeklädnader: de som får våra vänner att fråga: "Ooh, var har du fått den ifrån?".

Fler och fler husägare upptäcker sin egen kräsna smak när det gäller tryckdesign. Varje säsong blir tygerna och tapeterna djärvare och djärvare. Om du, liksom illustratören Michael Zindell, gillar mönster med effekt och en seriös wow-faktor, ska du se till att ta en titt på resten av Michael Zindells kollektion på Wallsauce.

Överdimensionerade blommiga tryck för en makro inomhusträdgård

navy blue and flower wallpaper

Blommor har blivit större och större för tyger och väggar. Även om det är sant att snygga blommiga tapeter är en het ny trend, är överdimensionerade fortfarande det bästa sättet att gå om du verkligen vill fånga folks uppmärksamhet. Den här muralmålningen med "tropiska blommor på marinblått" ger dig också stilpoäng med den marinblå vardagsrumstrenden. För dem som är rädda för att doppa penseln i den marinblå färgkrukan av rädsla för att det ska bli för mörkt, är marinblått och blommor den perfekta balansen.

Vårt fullständiga sortiment av fantastiska blommiga tapeter innehåller allt från makro- till abstrakta blommiga mönster. Med naturinspirerade tapeter och inomhusträdgårdar som viktiga trender för nästa år bör alla tänka på blommönster när de fräschar upp sin inredning.

Överdosering av psykedeliska lila mönster

painterly wallpaper in modern living room

En annan trend som du bör hålla utkik efter nästa år är tapeter som kombinerar akvarellteknik, stora färgstänk eller penseldrag. Om din favoritfärg är lila har du tur. Lila kommer att vara stort 2020 och alla nyanser är välkomna, från djupa plommon och bär till Willy Wonka-lila.

Den här väggmålningen "Confetti" av Kathy Shimmield är helt fascinerande, men vi överlåter de konstnärliga tolkningarna till dig (och dina häpna gäster). Oavsett om den påminner dig om en färgkamp i Jackson Pollock-stil, mormors lapptäcke eller en psykedelisk dröm är den här väggmålningen verkligen unik.

Gungande tryck som väcker minnen

retro speakers wallpaper in on trend living room

Om djungelmönster, utspridda blad och ljusrosa fåglar inte är din grej, kommer den här abstrakta väggmålningen Retro Speakers att ta dig tillbaka i tiden till din favoritrockkonsert.

Om du inte har fått meddelandet är tidsresor ett stort modefenomen i inredningsvärlden. Finns det något bättre transportmedel än ett tapetmönster som tar dig tillbaka till din favoritspelning?

Oavsett om du älskar eller hatar hur intensiva dessa väggmålningar är, kan du inte förneka att de har en wow-faktor. Berätta för oss om dina favorittapeter nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Patty Concannon

19/10/2020

Hello. I love all your murals. How do you chose the artists to work with?

Amy @ Wallsauce

19/10/2020

Hi Patty. When an artist sends us their portfolio, our design team decides if we think there is a market for their work and if our customers will love them.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €