4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
interior design trends 2020

13/08/2019   POSTET AV

Interiørdesigntrender 2020: Våre spådommer

Nu är det dags för den här tiden på året igen. När säsongerna byts ut och vi närmar oss det tredje kvartalet i våra kalendrar börjar vi tänka på nya inredningstrender. Om vi blinkar för länge är det jul innan vi vet ordet av. I januari kommer våra nyårslöften att vara fyllda av allt som rör DIY. Har du tänkt reparera tapeterna? De trötta vardagsrumsmöblerna du hatar? Eller den där nya färgen du alltid talar om? Det är dags att omsätta planerna i handling.

För att inspirera dig till dina hemförbättringar nästa år, här är våra prognoser för inredningstrenderna 2020. Från fantastiska men välbekanta färger till tapetdesigns som verkligen är "out there" - inredningsentusiaster har så mycket att se fram emot.

Grey kommer att stanna kvar

Grått är en stabil trend och är fortfarande ett starkt val när det gäller att inreda hemmet. Den ser snygg ut i alla rum och är inte bara begränsad till grå tapeter eller väggfärg. Grå möbler har också dykt upp, och att lägga olika nyanser i lager är ett intressant sätt att använda denna höga, himmelska nyans.

blue grey wallpaper in living room

Den här väggmålningen Neutral Swirls kombinerar varma gråtoner med kalla gråtoner för en unik effekt. Håll utkik efter grått blandat i tapeter nästa år, eftersom grågrönt eller gråblått kommer att bli ännu mer populärt.

Ljus trä blir mörk trä

Till skillnad från tidigare år, då ljusa träslag varit i fokus, kan vi nästa år se mörkare toner smyga sig in som en inredningstrend. Mörka, överdådiga träslag kommer att ge en känsla av förhöjd lyx och elegans, en vuxen version av de ljusare träslagen som vi har kommit att älska så mycket. Men hoppa inte bara på mahogny - var mer kreativ än så. Det finns så många trästilar och träslag som finns med på listan över inredningstrender för 2020 - bland annat vackert cocoboloträ eller dämpad valnöt.

stacked log wallpaper in dining room

Den här träfasaden Pile of Fire Wood är ett genialt sätt att skapa en mörkare stämning i ett ljust, vitt och luftigt rum. Älskar du inte kontrasten?

Vegetabiliska fibrer är den trendigaste inredningstrenden 2020

Det här kommer inte som någon överraskning eftersom boho-sovrumstrenden har gjort en enorm comeback i inredningen i år. Temat med organiska material och vegetabiliska fibrer kommer att fortsätta under kommande säsonger. Korg, jute och rotting kommer att bli vanligt förekommande, och rika texturella uttryck kommer att vara huvudnumret.

wicker baskets

Men det finns mer än så. De hippaste husägarna kanske till och med utforskar denna berättelse ytterligare, genom att använda sig av naturtyger av silke, hampagardiner eller korkväggar. Så länge det är rått och obehandlat kommer det att vara välkommet i hemmet.

Ta till dig ett stänk av lila (bara en liten del)

Inte för mycket så att det blir retro, och inte så lite så att det blir diskret. Användningen av den lila färgen handlar om att vara djärv. Men aldrig grällt. Det kan vara svårt att hitta balansen, men välj ut några nyckelplagg att leka med och försök att vara selektiv med färgkoordinationen. Lila förutspås bli en av de viktigaste färgtrenderna för inredning 2020 och kommer att ersätta de populära rosa nyanserna som vi har sett under 2019.

purple floral wallpaper trend in living room

Den här väggmålningen "Jewels" av Katy Smeets passar utmärkt till ett vitkalkat sovrum. Andra häftiga tapeter med lila toner är våra fantastiska agattapeter.

Den bästa tapeten kommer att inspireras av naturen

Naturen kallar och vi svarar med vackra botaniska tryck. Från udda tyger till frodiga tapeter - konst behöver inte längre bo i en ram. Tapeten är huvudpersonen 2020 och växterna är de bärande konstnärerna.

botanical wallpaper trend in living room

Frammana naturen med vår samling av botaniska väggmålningar eller exotiska djungeltapeter, som är utformade för att lugna och stimulera kreativiteten. De kan till och med vara surrealistiska eller fantasifulla, som denna Nostalgic Cockatoo Jungle väggmålning av Andrea Haase som hyllar naturen med en rolig, retro twist.

Inomhusträdgårdarna blommar år 2020

Inomhusträdgårdar är det tjusigaste som finns och vi räknar med att de kommer att bli ännu mer framträdande nästa år. Krukväxter har blivit starkt marknadsförda som välbefinnande essentiella produkter, och i takt med att fler människor fokuserar på inre lugn och psykisk hälsa kommer miniatyrträdgårdarna att ta sig inomhus.

hanging plants with bulb lights

Hela naturgrejen har redan varit en massiv trend, så bli inte förvånad om din mest eleganta vän visar upp sina nya väggplanteringar eller har suckulenter hängande från taket.

Art Deco Revival

Materialvalet är mycket viktigt i ett art deco-hem. Samma material tenderar att dyka upp om och om igen. Koppar, guld eller rostfritt stål används i möblerna, blandat med plyschiga tyger och lyxiga tryck i klädseln. Glas och lack är också populära stilar, plus mycket dyrt ebenholtsmaterial och marmor.

art deco style room with marble wallpaper

Men du behöver inte vara miljonär för att uppnå allt detta. Väggar som marmor kan återskapas med vackra tapeter med marmoreffekt, och några begagnade art deco-möbler kan förvandla ditt rum till något som ser dyrt ut.

Mönster kommer att vara viktiga, särskilt 3D-mönster

Som vi såg på Milan Design Week 2020 är mönster nyckeln och allt blir multidimensionellt. Om du inte är rädd för huvudvärk orsakad av optiska illusioner och har tillräckligt med öppna ytor att experimentera med, kan det vara ett bra sätt att uppdatera din heminredning med 3D-tryck och djärva geostilar. Utforska vårt sortiment av klassiska geometriska tapeter - eller prova något annorlunda med våra spiraltapeter eller tapeter med kvadratiska mönster om du vågar!

3d wallpaper in home office

Om du vill ha en modern 3D-vägg i nästa års trendigaste färgschema kan du kolla in den här väggmålningen "Subtle Tones". Den här väggmålningen är både fascinerande och lugnande för själen och ger en känsla av modernt lugn i gemensamma utrymmen.

Gör det inte Var vanilj

Purpur, grått och grönt kan vara en nyhet på förstasidan. Men designbranschen har också mycket tid för krämig vanilj, bleka citrongula och mjuka champagner. Vanilj är inte tråkigt 2020. Det är en färguppgradering från vanligt, sterilt vitt.

magnolia floral wallpaper in lounge

Var inte kall när du skapar ljusa och luftiga utrymmen. Vrid upp temperaturen och njut av tapetfärger som påminner om gräddfil eller vaniljkräm. Den här tapetmuren Damask Cream är det perfekta exemplet på hur den off-white färgtrenden kan vara så elegant.

Gillar du våra förutsägelser om designtrender för 2020? Vi är spända på att se vad våra kunder har i beredskap för sina hemrenoveringar nästa år. Visa oss dina bilder på sociala medier och berätta om dina favoritinredningstrender för 2020!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Antonia

17/01/2020

I love all of these wall murals, especially the art deco style wallpaper. I need this wallpaper in my living room! :)

Amy @ Wallsauce

17/01/2020

So glad you loved reading this blog, Antonia! Yes, this art deco style wallpaper is gorgeous. It's called Gold Dust Grey Marble and is designed by Lara Skinner. :)

Helena

27/01/2020

Grey is the new black, I see it that way too! But I think that in terms of materials, not only wood and plant fibres will be used, but also marble. High-quality materials and manufacture will probably continue their triumphal march. Just like biophilic designs. I'm already a big fan of indoor gardens which loosen up the clean lines of minimalism!

Amy @ Wallsauce

29/01/2020

Grey has definitely become one of those classic colours to pair with, Helena. We also love your mention of marble becoming one of the more popular materials. We have a fantastic range of marble effect wallpaper available on our website. :)

Studio cube

06/11/2020

Thanks for sharing your content and designs. Keep doing the good work.

Noshin Oskoee

19/01/2021

Can you please send for me your brochures? and can we use them for vet area? Thanks

Amy @ Wallsauce

19/01/2021

Hi Noshin! Thank you for your comment! Of course you can use our wall murals in a vet area! 😊 For medical centres, we recommend our anti-microbial or anti-bacterial wallpaper. For more information please visit this page - https://www.wallsauce.com/commercial-work/antimicrobial-antibacterial-wallpaper We don't provide brochures, but we offer samples. Firstly, we have some small pre-printed samples (please be aware, they are not design specific) so that you can look at the material and feel the texture. The only other thing we can do is create a full panel which we charge for. The panel size and price are based on your finished wall size so what you see will be a real representation of the scale, print quality and colours. If you have any more questions, please email info@wallsauce.com.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €