4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
grey and orange rust wall mural in grey lounge

10/06/2021   POSTET AV

Industrial Bakgrunn: Rå, Stilig og Klassisk

Industriella tapeter är det bästa du kan köpa om du vill uppnå industriell look med lätthet. Under de senaste åren har den industriella inredningen ökat kraftigt och pryder inte bara hemmen utan även kaféer, barer, kontorsutrymmen och mycket mer... Det är en stil som utstrålar råhet - "grungy" men med en konstnärlig känsla. Och som tur är för oss ser denna onekligen coola och trendiga stil inte ut att försvinna inom kort!

Så om du letar efter inspiration till tapeter i industriell stil har du kommit till rätt ställe! Läs vidare för att upptäcka ett brett utbud av tapeter med industriell textur... Sätt färg på ditt rum med en fantastisk rostig koppartapet. Njut av tidlös inredning med tegeltapeter. Eller varför inte bada i lugnande minimalism med en tapet med gipseffekt?

Tegeltapeter (lägg ner släggan)!

light grey brick industrial wallpaper with wooden storage and black teapot

Muralmålning på bilden: Pastellfärgade toner tegel

Du behöver inte ta fram släggan för att njuta av öppna tegelväggar! Det enklaste, snyggaste och kanske billigaste sättet att göra detta är att installera en skräddarsydd tegeltapet! Den är lätt att installera och ser lika fantastisk ut som en riktig tegelvägg. Allt du behöver göra är att välja din favoritdesign av tegelstenar och vi ser till att de är i naturlig storlek till din väggs mått! Naturligtvis kan du inte känna tegelstenens textur, men den senaste tidens galna vurm för textur i inredningsdesign handlar inte bara om hur det känns. Textur kan också uppnås visuellt, vilket ger dina ögon en texturkänsla.

De askgrå tonerna i den här grå tegeltapeten gör den mångsidig och passar i många olika rum. Grått passar till nästan alla färger och tegelstenar krockar aldrig med mönster. Så allt du behöver göra är att installera den i ett valfritt rum och skörda fördelarna direkt! Om du vill köpa ny industriell inredning till din tegeltapet kan du välja möbler med metalliska inslag: förvaring med svarta metallben, hängande nakna glödlampor, hyllor i trådnät osv. För färger som kompletterar den här grå tapeten med tegeleffekt, välj senapsgula, pastellrosa eller marinblå toner.

Koppartapet (desto rostigare desto bättre)!

orange rust wallpaper in modern sitting area

Muralmålning på bilden: Core of Corrosion

Om du älskar den industriella looken men ändå vill använda färg i stället för kalla gråtoner kan du välja en snygg brons- eller koppartapet. Oavsett om det handlar om en vintageflingerdesign, en borstad brons eller en fläckig koppar finns det ett brett utbud av tapeter med brännorange textur att välja mellan.

Vi älskar de turkosa tonerna i den här realistiska rosttapeten. Dessa bläckblå nyanser ger mer utrymme för färgkoordinering i resten av rummet. Se hur de blå tonerna i den randiga mattan och boho-dynorna verkligen framhäver de havsblå nyanserna i den här eleganta bronsfärgade tapeten.

Om du vill ha mer inspiration till den här orange och blå rosttapeten rekommenderar vi att du håller dig till en vit och orange färgskala. Om du installerar den i ett vardagsrum kan du måla de återstående väggarna vita och välja en kopparfärgad soffa. Välj vita och blå kuddar, en tv-stativ i vitt trä, vitt trägolv och en orange och blå mönstrad matta.

Tapet med gipseffekt (enkel men klassisk)

plaster industrial wallpaper in white and wooden kitchen

Muralmålning på bilden: Textur av gips

Det fina med en tapet med gipseffekt är att den är en ren klassiker. Den här underbara tapetmuren Texture of Plaster skulle passa bra i den romanska perioden eller på din favoritinredningsinfluencers flöde på Instagram! Det finns en tidlös kvalitet i denna gipseffekttapet som skulle passa i alla hem, alla utrymmen och till och med alla epoker! Och den här eleganta gipstapeten är det perfekta svaret på färgpaletter för industriell inredning: blygsam, subtil och cool.

Men var försiktig. Att välja en grå tapet med gipseffekt kan ibland göra interiören kall och otrevlig. Det är därför den fungerar så bra i det här köket. Det vita i köksskåpen ger ljus medan den gyllene kranen, handtagen och de naturliga träskivorna ger värme åt rummet. Alla tre balanserar perfekt och skapar en mysig och klassisk matlagningsyta. Kom bara ihåg att undvika att överdriva grå inredning när du installerar en grå gipstapet - kom ihåg att balansera dessa toner....

Metallisk tapet (den perfekta industriella tapeten)

metal door wallpaper in living room with leather couch

Muralmålning på bilden: Metal Texture

Om du vill satsa riktigt mycket på industriella tapeter, varför inte välja något som den här väggmålningen med 3D-effekt? Den här episka metalliska tapeten heter Metal Texture och får dig att känna dig som om du är på väg att hoppa ut ur ett flygplan eller in i en topphemlig underjordisk bunker! Den här coola metalltapeten är perfekt för spelfantaster eller någon som älskar allt som har med krig att göra och skulle se fantastisk ut i ett spelrum, ett hobbyutrymme eller en unik lounge!

På grund av de silverfärgade metalltonerna i den här tapeten med metalleffekt rekommenderar vi att du håller dig till en grå, vit och svart färgskala. Ta in lite varma toner med bruna läderstolar eller naturliga trägolv. Var kommer du att njuta av denna sci-fi-inspirerade metalliska tapet?

Betongtapeter (den ultimata industriella looken)

rusty grey concrete wallpaper in grey lounge

Muralmålning på bilden: Aged Concrete

Vi kan inte få nog av den här fantastiska väggmålningen i åldrad betong. Den är rik på svala grå toner och vi älskar kontrasten med den brännorange rost som draperas ner från taket. Den här trendiga koppar och grå tapeten ser fantastisk ut i det här industriella vardagsrummet. Den nakna glödlampan som hänger från taket, den grå soffan och det vita metallbordet speglar utan ansträngning den industriella inredningens råhet.

För att få fram ännu mer av de orangea tonerna i den här konstnärliga betongtapeten väljer du mässingsguld i hela rummet: dörr- och lådhandtag i mässing, armaturer, ljusstakar med mera...

Har du gillat vårt sortiment av industriella tapeter? Om så är fallet, låt oss veta vilken som är din favorit! Vi älskar alltid att höra dina åsikter. 😊

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €