4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Rattan trend in a room with a rattan unit and rug, with a large, pink floral wallpaper and white voile curtains

20/12/2022   POSTET AV

Rottingtrenden: Hvordan style i hjemmet ditt

Stilfullt, praktiskt och hållbart - det är lätt att se hur rottingtrenden har tagit över inredningsbranschen. Den populära rottingtrenden är här för att stanna och därför ska vi visa dig åtta sätt att införliva den i din heminredning den här säsongen. Vare sig du vill göra ett uttalande med en fantastisk fokuspunkt eller om du bara vill sätta några subtila detaljer i och runt ditt hem, har vi den ultimata guiden för att dekorera med rottingmöbler.

Rotting kanske är på gång, men det är en tidlös inredningstrend som kommer att vara vacker i ditt hem i årtionden framöver.

Använd rotting som en elegant förvaringslösning

White walls with a tall, curved rattan unit with a wooden floor and rattan rug

Bildkälla: urbanoutfitters.com via Pinterest

Ett sätt att experimentera med rottingtrenden är att använda den i små doser runt om i huset och ett sätt att göra det är att fokusera på förvaring. Rotting är den mest överlägsna förvaringslösningen i alla rum tack vare sin mångsidiga färg och hållbara utsida. Tänk på överdimensionerade vävda korgar för att förvara leksaker i barnkammaren, en ottoman i rotting vid sängkanten och vävda presentationsbrickor som sitter på soffbordet eller nattduksbordet.

Att använda rotting som eleganta accentpjäser är ett utmärkt sätt att införliva denna trend i ett formellt utrymme eller ett hem i traditionell stil.

Få semesterstämning med rottingtrenden

Neutral living room with a white sofa and beige rug with a rattan chair

Foto: Shelby Bishop via Pinterest

Strandhus är en naturlig plats för rottingmöbler och -tillbehör, men tack vare rottingtrenden kan du nu få semesterstämning utan att behöva äga ett semesterhus. Vi älskar idén om att lägga till ett par statementpjäser i ditt hem, till exempel en hängande stol i rotting eller att jorda en sittgrupp med en matta i rotting.

Naturligtvis är rotting vackert, men det är också ett av de mest hållbara tygerna som finns, vilket innebär att du får en extra fördel med möbler och inredning som är långlivade.

Kombinera den med andra biofiliska element i badrummet

White bathroom with white units holding rattan plant pots with green indoor plants

Bildkälla: houseandhome.com via Pinterest

Rotting är en neutral färg och därför passar den bra ihop med botaniska mönster och grönska, och det finns inget bättre ställe för detta än badrummet. När du provar rottingtrenden i ett gäst- eller huvudbadrum, lägg upp flera lager och lek med olika former och storlekar för att verkligen fräscha upp ditt utrymme. Växtkrukor i rotting, förvaringskorgar och väggstegar kan alla ge ett praktiskt och estetiskt tilltalande inslag i varje badrum.

Skapa en mysig hörna eller läshörna

Rattan trend in a room with a rattan unit and rug, with a large, pink floral wallpaper and white voile curtains

Muralmålning på bilden: Gentle Flowers

Rottingmöbler och -tillbehörs textur och färg ger en varm och mysig känsla i alla delar av hemmet, vilket gör dem idealiska för dem som alltid har velat skapa en mysig plats för att koppla av och slappna av. En rottingstol, en matta eller ett träskåp med rottingdörrar kan göra ett tomt hörn i ett rum intressant, se bara till att du lägger till ett mysigt element med en bekväm stol eller en vacker blommig tapet.

Rotting skapar inte bara en mysig stämning som vuxna kommer att älska, utan är också bra för barn och husdjur. Varför inte prova ett tipi-tält i rotting för att skapa ett lyxigt rum för dina lurviga vänner?

Lägg till en modern känsla med fyrkantiga kanter

Neutral dining room with a brown geometric tile floor, wooden table and rattan chairs and light shade

Bildkälla: blog.scoutandnimble.com via Pinterest

Det går inte att förneka att rotting är väldigt retro, så vad händer om du vill använda det i ett modernt hem? Den goda nyheten är att rottingtrenderna fungerar både i moderna och nostalgiska hem. Tricket är att välja rottingmöbler eller matgrupper som har fyrkantiga kanter snarare än runda. Tack vare dess naturliga utseende och jordnära färgpalett kan det ge den perfekta finishen till ett minimalistiskt modernt rum.

I stället för att använda rotting i överflöd som kan verka strandig eller boho, kan du använda det på ett eklektiskt sätt genom att placera en stor fristående rottingspegel i en alkov eller en unik fotpall i rotting i vardagsrummet.

Ta den rustika vägen

Beige living room with a light grey sofa, dark rattan rug and large rattan pendant light shades

Bildkälla: etsy.com via Pinterest

Naturligtvis går rottingbitar hand i hand med en rustik estetik, men nyckeln till att få den här trenden rätt är att använda rotting sporadiskt i hela hemmet och använda det för att stödja ett rustikt tema snarare än som en drivkraft för utseendet. Rottingbelysning är ett enkelt sätt att inkludera dessa trendiga delar utan att överdriva rummet.

Från denna utgångspunkt kan du använda tillbehör runt om i hemmet för att bygga vidare på temat. Rotting lämpar sig väl för kök och matplatser i rustik skandinavisk stil och du kommer snart att inse att lite räcker långt.

Sovrum med strandkänsla

Beige floral wallpaper in a bedroom with white bedsheets, a rattan rug and bedside units with rattan doors

Muralmålning på bilden: Meadow Panelling

Vävda strukturer passar ofta bra i sovrummen och du kan lägga till rotting här och där för att uppnå den eftertraktade strandkänslan. En hängande lampa i rotting, en vävd matta eller sängbord kan verkligen uppgradera ditt befintliga rum och ge dig den avslappnade strandkänsla du längtar efter. Kontrastera de naturliga och vävda strukturerna med krispigt vita sängkläder och voilegardiner för att skapa en mysig men ändå avslappnad känsla.

Komplettera looken med mindre föremål som finns utspridda i rummet, t.ex. dekorativa rottingbrickor eller vaser, som kan ge din boudoir ett sofistikerat utseende.

Gå till kusten med rottingtrenden

Coastal living room with white chairs and blue cushions with a rattan coffee table

Bildkälla: Betty Leach via Pinterest

Det fina med rottingtrenden är att den kan användas i många olika inredningsstilar, så du behöver inte tänka om hela din heminredning för att prova den här trenden. Rotting ser fantastiskt ut när det kombineras med naturliga tyger och rått linne, vilket innebär att om du har ett hem med kuststil eller en strandkänsla, kommer rottingdetaljerna bara att förstärka denna estetik. För att uppnå den ultimata kustnära granddaughter-känslan kan du prova ett tv-skåp eller en fotpall i rotting.

Om du är osäker på var du ska börja, börja från grunden. Börja med en golvlöpare i rotting och bygg sedan vidare på utseendet genom att pryda hyllor och ytor med förvaring och tillbehör i rotting. Komplettera utseendet med en hängande lampa i rotting.

Kommer du att prova rottingtrenden i ditt hem den här säsongen? Låt oss veta det i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €