4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Forest-wallpaper-in-monochrome-bedroom

11/08/2017   POSTET AV

Tidløs svart og hvit bakgrunn

Svartvita tapeter är alltid tidlösa! Svart och vit inredning är en klassisk kombination som går tillbaka till efterkrigstidens Art Deco och som utstrålar charm och sofistikering. Välj denna monokroma stil för att skapa vuxna rum som kommer att skapa bestående intryck och aldrig bli omoderna.

För att hjälpa dig att uppnå en tidlös inredning ska vi gå igenom några av våra populära svartvita tapeter för att visa hur du kan skapa en sådan look i ditt hem. Oavsett om du vill uppdatera ditt vardagsrum eller ditt tonårsrum har vi säkert monokroma tapeter för dig.

Vi kommer också att erbjuda våra expertråd om hur du kan styla dina vita och svarta tapeter, tillsammans med speciella insikter i riktiga kunders hem så att du inte behöver ta vårt ord för hur fantastiska Wallsauce.coms tapeter ser ut!

Bridget-Rowse-NY-Wallpaper

Wall Street tapet. Bilden är en artighet av vår kund, Bridget

Mönstrad svart och vit tapet

Gör ett statement med mönstrade svartvita tapeter var som helst i ditt hem. Den här tapeten med dimensionell effekt är ett bra alternativ till vanliga randiga tapeter. Dess smygande grå toner gör den helt trendig och det triangulära mönstret ger den en retrolook. De vertikala ränderna på den här svarta, vita och gråa tapeten är perfekta för mönsterkollisioner! Om du kombinerar den med mönstrade tyger väcker den intresse och färgglada väggbilder och tillbehör distraherar det upptagna mönstret som tar hela väggen i anspråk.

black-and-white-striped-wallpaper-in-living-room

Väggmålning "Polygon

Monokroma tapeter kan också förvandla tonåringens sovrum. Den här graffititapeten utan färger ger en vuxen känsla med roliga inslag av former och mönster. Det här är ett bra exempel på en tapet som kan växa med din tonåring och som inte blir barnslig.

Black-and-white-patterned-wallpaper-in-boys-bedroom

Tapet "Abstrakta klotter

Fototapeter i svartvitt

Förutom mönstrade vita och svarta tapeter har vi ett stort urval av svartvita fototapeter. De här tapeterna fångar fantastiska ögonblick, intressanta detaljer och perspektiv och kan hjälpa dig att skapa ultimata fondväggar runt om i ditt hem.

New-York-Plane-Wallpaper-in-Grey-Bedroom

Väggmålning "DC-3 over NYC" (DC-3 över NYC)

"I en dimma" väggmålning av 1X Photography

Styling av vita och svarta tapeter i hemmet

Det är förståeligt att en monokrom inredning kan skrämma dig från att välja mellan att vara rädd att rummet blir för mörkt eller ljust, för glest eller för kallt. Så här visar vi dig hur du kan styla dina svartvita tapeter så att du hittar balansen och skapar ett hem som du aldrig vill lämna.

Att satsa helt och hållet på monokromt är den definitiva vägen till klassisk inredning. Den här kunden, som vänligen delade fotot med oss, visar oss att de omgivande ljusa väggarna och taket ramar in hästtapetet på ett perfekt sätt. Lägg också märke till deras spotlights och hur de lägger till en antydan till modern stil.

Genom att hålla golvet välbalanserat i färg och mönster hålls uppmärksamheten på tapeten, medan accessoarerna får rummet att kännas hemtrevligt.

Horse-mural-in-Simon's-home

Väggmålning "Horses Black and White". Bilden är en artighet av kunden Simon

Å andra sidan ska du inte vara rädd för att använda accentfärger om det är din stil. Kombinera din monokroma tapet med svarta och vita accessoarer och ytterligare en färg.

Black-and-white-wallpaper-with-blue-accents

Tapetmålning "Cloud City" (Molnstaden)

Glöm inte att om någon av våra svartvita tapeter inte faller dig i smaken kan du omvandla nästan alla färgade bilder till svartvitt genom att helt enkelt välja det alternativet när du anger dina mått.

Låt oss gärna få veta dina tips om hur du kan skapa en monokrom inredning i kommentarsfältet nedan. Vi älskar att dela med oss av våra favoriter!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €