4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
purple and pink dark flower photography mural

14/07/2021   POSTET AV

16 Mørk Floral Bakgrunn Design og Wallsauce

Mörka blommiga tapeter är större än någonsin, de är stämningsfulla, kraftfulla och fantastiska vägguttryck. Förutom att de för in naturen inomhus är de helt tidlösa och klassiska.

Mörka blommor är perfekta för de eftertänksamma, romantiska typerna. De utstrålar passionerade romanser: Grekiska tragedier och berättelser om obesvarad kärlek. Du kan bara föreställa dig Heathcliff och Cathy från Wuthering Heights när du ser dessa fantastiska blomstertapeter.

Mörka floraler är lika mångsidiga som vackra tapeter med djärva tryck, och mörka floraler är också mycket mångsidiga. De är perfekta i ett sovrum med boudoir, vardagsrum, badrum eller till och med för en bröllopsselfie-vägg, och de stämningsfulla blommiga tapeterna ger en touch av färg och ett överdådigt mönster i alla utrymmen. Läs vidare för att upptäcka tio av våra mörkblommiga tapetmönster.

1. Kontrasterande mörk blommig tapet

pink, mustard yellow and green floral wallpaper in trendy lounge

Muralmålning på bilden: Pink Rose Jungle

Om du vill ha en mörk blommig tapet med djup och lyxiga färger är den här väggmålningen Pink Rose Jungle perfekt för dig. Den här fantastiska blommiga tapeten är designad av vår senaste designer Uta Naumann och skulle se fantastisk ut i ditt vardagsrum eller sovrum. De saftigt gröna bladen ger den en tropisk känsla och de senapstonade blommorna ger en vacker kontrast till de mörka nyanserna av lila och rosa blommor.

Försök att hitta inredning i liknande toner för att förstärka väggmålningen ytterligare. Försök dock att undvika för mycket mönster. Den här underbara blommiga tapeten kan tala för sig själv, så se till att den alltid står i centrum.

2. Ljusa och mörka blommönster

dark navy and white floral wallpaper in dining room

Muralmålning på bilden: Midnight Bouquet

Du blir verkligen förflyttad till en annan värld när du ser den här vackra Midnight Bouquet tapeten. Det känns som om du går genom vilda fält. Det svala gräset stryker mot dina ben och du kan känna doften av nyklippt gräs. Blå och vita blommor är utspridda på ängen som utspridda godis...

Den här blommiga väggmålningen är unik jämfört med våra andra blommiga tapeter och är ljus men ändå mörk. Vi ser vita kronblad och marinblått kontrasteras mot en mörk bakgrund. Installera den här sommarblommiga väggmålningen i ditt sovrum. Välj krispigt vita påslakan och blå kuddar för att spegla de vackra nyanser som används i den här fantastiska blommiga väggmålningen.

3. Blommigt vintage mästerverk

hand painted painting in vintage room

Muralmålning på bilden: Blommor i en glasvas

Ta ett steg tillbaka i tiden till 1600-talet med den här utsmyckade Blommor i en glasvas, ca 1660 (olja på panel), av Jan Davidsz de Heem tapet. Det här handmålade konstverket är otroligt realistiskt och har verkligen klarat tidens tand. I stället för att begränsa detta mästerverk till en ram kan du nu installera det fantastiska verket i sin helhet på en hel vägg!

Om du tittar noga kan du se den komplicerade skuggningen av 3D-bladsbladen. Du kanske till och med får syn på en fladdrande fjäril eller en krypande snigel! Med så mycket detaljer och skönhet kommer den här konstnärliga blommiga tapeten att underhålla dig i timmar (eller åtminstone några minuter)!

4. Mörk blommig tapet som är mer än vacker

flower mural in pink lounge

Muralmålning på bilden: Midnight Garden

Om du letar efter en vacker mörk blommig väggmålning finns det inget vackrare än den här underbara tapeten Midnight Garden. Perfekt för att lägga till en vacker fondvägg i ett rosa och grått vardagsrum, eller skapa en känsla av romantik i ett sovrum, placera bara den här mörka blommiga tapeten på väggen och se hur ditt hems interiör förvandlas!

5. Mörk blommig tapet med ljus inredning

purple and white flower wallpaper in calm bedroom

Muralmålning på bilden: Lila rosor

När du installerar en mörk blommig väggmålning, se till att du väljer ljus inredning så att rummet inte blir mörkt. Se bara hur fantastiskt det här lila och vita sovrummet ser ut med vår fantastiska tapet Purple Roses. Det ljusrosa överkastet och de grå-lila kuddarna ser helt fantastiskt ut. De minimalistiska, mörka sängborden i metall återspeglar de svarta nyanserna i väggmålningen. Inte att förglömma det vitmålade bandet runt rummet som ramar in den trendiga blommiga tapeten.

6. Antika mörka blomstermålningar för en känsla av det förflutna...

antique dark floral painting wallpaper in trendy lounge with wooden decor

Muralmålning på bilden: (Olja på duk)

Kallelse till alla vintageälskare! Om du är en gammal själ och letar efter en mörk blommig tapet med ett förflutet är en klassisk målning avNicolas Baudesson ditt svar. Den är inte bara rik på rika rubin-, senaps- och blåtoner, utan de åldrade sprickorna i den här målningen bidrar till den övergripande charmen hos det här verket. Den kommer att ge gammaldags charm till ditt nya hem eller förstärka din historiska fastighets historiska skönhet.

7. Ultramoderna mörka blomma tapeter för modernitetens hem

green and purple marble floral wallpaper in green lounge

Muralmålning på bilden: Marmor Floral New Master

Låt oss ta en närmare titt på modernismens mörka blomma väggmålning med den här fantastiska väggmålningen Marble Floral New Master, designad av den fantastiska Lara Skinner, som är långt, långt borta från vintagekonstverk. De gyllene, gröna och lila tonerna i marmordesignen gifter sig vackert med blomsterbuketten. Vem visste att klassiska blommor parade med ultramodern marmor skulle se så bra ut tillsammans?

8. Stora och djärva dramatiska mörka blommönster

exotic floral mural in hallway

Muralmålning på bilden: Erotic Blooms

Om du ska välja en mörk blommig tapet, varför inte satsa på det djärvaste mönstret du kan hitta? Den här nästan utomjordiska tapeten Exotic Blooms kommer att få dig att känna dig som om du har klivit in i en annan dimension!

De vackra blommorna glänser som polerade pärlor och de överdådiga kronbladslagren överlappar och krullar sig elegant. Du kan nästan föreställa dig hur de svajar framför dina ögon.

9. Ät med stil med en dekadent rödbrun röd tapet.

dark red floral wallpaper in pink dining room

Muralmålning på bilden: Moody Maroon

Vem visste att vackra blommiga tapeter inte bara är till för sovrummet? Nu är det högst acceptabelt, om inte till och med uppmuntrande, att njuta av dekadenta mörka blommiga tapeter i matsalen! Och vi kunde inte tänka oss en mer passande blomstertapet för vin- och matrummet än den här Moody Maroon-väggmålningen. Den får oss att tänka på varmt, läckert rödvin. Det perfekta ackompanjemanget till din måltid!

10. Klassiskt svartvitt

black and white floral wallpaper in trendy grey lounge

Muralmålning på bilden: Vintage Bouquet

Brukar du hålla dig borta från för mycket färg? Välj då den här fantastiska grå tapeten Vintage Bouquet Grey. Den här tidlösa svartvita tapeten kommer att ge en elegant touch till alla rum. Visste du att du kan göra alla våra tapeter svartvita? Allt du behöver göra är att kryssa i rutan för svartvitt alternativ så visar den hur din väggmålning skulle se ut i monokrom. Så enkelt är det.

Välj några färgglada accessoarer som prydnadsföremål, kuddar eller en lampa för att ge rummet liv. Rött, skogsgrönt eller senap ser fantastiskt ut tillsammans med svart och vitt. Vi tror att de här grönskande kuddarna och filten skulle se fantastiska ut i den här soffan.

11. Mörka blommor som just har klippts upp från de skotska högländerna...

dark purple flowers and thistles wallpaper in green dining room

Muralmålning på bilden: Romantic Scotland

Kanske finns inte alla dessa blommor på de skotska högländerna, men tistlar finns det definitivt! Vi älskar den här romantiska skotska tapetmålningen i det här gröna matsalen. Det är ett fantastiskt tillägg till alla rum som har omfamnat mörka smaragdgröna nyanser....

12. Den säkra, men läckra klassiska rosentapeten

purple and white flower wallpaper in scandi bedroom

Muralmålning på bilden: Ultra Violet Roses

Om du är lite rädd för att gå in i ett galet djärvt mönster och färg, ta då en titt på den här ultravioletta tapeten med mörka rosor och blommor.

När man tittar på den här fantastiska blomstertapeten är det inte svårt att tro att blommor har spelat en viktig roll i inredningen genom tiderna. Design har omfamnat blommor sedan det gamla Egypten! Precis som vi gillade egyptierna särskilt att använda rosor som rumsdekoration.

13. Gör allt med den här romantiska designen

vintage sepia bouquet in cool and trendy living room

Muralmålning på bilden: Sepia blommor

Om du vill omfamna din inre Romeo eller Julia kan du välja en romantisk tapet som den här stjärnspäckade tapeten med sepiablommor. Sepiatonen har karamelliserat de passionerade röda rosorna och gräddblommorna och gör den helt drömsk och dimmig: precis som känslan av att vara förälskad!

Med de nyanser som kommer att pryda inredningsvärlden i år, värmer användningen av nya röda och ljusa ockertoner ditt hems inredning och uppdaterar den.

14. Instagram-värdig mörk blommig tapet

dusty pink flowers wallpaper in trendy living room

Muralmålning på bilden: Dusty Pink Floral

Om du vill vara som din favorit på Instagram kan du välja den här underbara damrosa blommiga tapeten. Välj en puderrosa skaldad soffa för att återspegla hortensiornas nyanser. Varför inte lägga till mörkare rosa kuddar för att skapa subtila nyanser av ljus och mörkt? Det ger rummet mer djup och balanserar de rosa tonerna.

15. Skaffa den där bröllopsselfieväggen som du har drömt om sedan du var liten.

dark floral wedding selfie backdrop

Muralmålning på bilden: Mörk Vintage Floral

Kanske var selfieväggar inte vad du drömde om för din stora dag när du var liten. Vissa av er (som jag) visste inte vad selfies var förrän vi var närmare 20 än 10 år gamla! Det betyder dock inte att du inte har drömt om en mörk blommig selfievägg sedan dess. Titta bara hur romantisk den här vackra mörka vintageblommiga tapeten ser ut på det här bröllopet.

Det fina med en blommig fondvägg är att den är perfekt för par som har en liten budget. Spendera inte tusentals kronor på en plats med vacker utsikt. Installera istället en blommig tapet på din plats för att använda den som en fantastisk bakgrund för dina fotografier. Skaffa tillstånd från din bröllopslokal och beställ en självhäftande peel and stick tapet. Det innebär att du kan installera tapeten inför din stora dag och ta bort den (utan att skada väggen) efter ditt bröllop! Spara pengar och få ändå de fantastiska bröllopsminnena på bild med en romantisk bakgrund.

16. Mörka och pastellfärgade blommor

pastel pink roses on black background in office

Muralmålning på bilden: Pastellrosa rosor

Vi älskar den här smakfulla pastellrosa rosentapeten. Den är helt romantisk och det mindre blommiga mönstret överväldigar inte rummet. Så om du vill vara mer subtil än djärv är den här rosa rosentapeten något för dig.

För att se alla våra mörkblommiga tapeter, gå till vår samling med blommor. Låt oss veta hur du har gjort ditt hem till ett mörkt blommigt paradis i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €