4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pastel pink, lilac and gold effect wallpaper

06/04/2021   POSTET AV

Pastell Bakgrunn - Møt New Neutral

Barnhem och barnrum är inte de enda utrymmen som gynnas av en pastellfärgad makeover. Om vita väggar eller förutsägbart grått får dig att gäspa är detta den nya neutrala färg som du måste känna till - och den är perfekt för alla delar av hemmet. Oavsett om du inspireras av mintgröna, tusenårsrosa, mjuka blå eller vackra lila färger som du ser på Instagram kan pastellfärger ge ditt hem en förvandling.

Det är något otroligt ungdomligt, retro och chic med söta pastellfärgade tapeter. De kan återuppliva tråkiga interiörer, föra in ljus i rummet och ge dig en färgstark men dämpad duk att dekorera med. Ännu bättre - pastellfärger är perfekta för att lyfta ditt humör och få dig att känna dig glad.

Här är några av våra favoriter bland pastellfärgade väggmålningar för att locka in den goda stämningen i ditt hem. Vilken av dem gillar du?

Subtila pastellfärger och intressanta geos

light pastel shape wallpaper with powder pink sofa

Muralmålning på bilden: Polygon Pastell

En enda titt på den här eleganta tapeten Polygon Pastel och du förflyttas till en avslappnande men ändå spännande plats... Kanske föreställer du dig ett modernt konstgalleri, ett futuristiskt spa eller ett hippt kafé när det kommer till den här fantastiska rosa tapeten? Genom att blanda lugna pastellfärger med en geometrisk design får du den perfekta balansen mellan gammalt och nytt, feminint och maskulint, dämpat och energiskt. Det är en härlig harmoni som skapar en canvas i gemensamma utrymmen som vardagsrummet eller matsalen. Dämpad nog för att matcha olika möbler och inredning. Men ändå tillräckligt framåt för att ge ditt hem en nyans.

Behåll det eleganta temat med mjuka färger i dina möblemang och harmonisera med ljusa träslag som furu eller bok. Glöm inte att lägga till några krukväxter för att väcka liv i rummet. Grönska och pastellfärger är en perfekt kombination och tillsammans kan de två göra underverk för ditt humör.

Blommig rosa pastellfärgad tapet för att känna sig bland naturen

pastel purple and pink meadow flowers growing from floor wallpaper in trendy lounge

Muralmålning på bilden: Lilac Garden

Att använda blommiga tapeter i hemmet är ett av våra mest populära val av väggmålningar. Den fungerar utmärkt i alla hem, oavsett om de är moderna eller traditionella. Har du alltid velat ha en blommig fondvägg eller ett hem som påminner om en pittoresk stuga på landet? Då kommer den här typen av blomstertapeter inte bara att föra in en sommaräng inomhus, utan förvandla ditt hem på ett ögonblick.

Den här vackra väggmålningen Lilac Garden är en perfekt blommig tapet för alla rum. Välj den till tonåringens sovrum, ditt eget sovrum, ett kreativt utrymme som ett arbetsrum eller gemensamma utrymmen som vardagsrummet. De pastellfärgade nyanserna på blommorna och bakgrunden är charmiga och vackra, medan det illustrerade blommiga elementet kommer att lägga till en gammaldags charm till ditt hem.

Nattklubbar och retrofärger

bahaus bright pastel shapes mural in trendy lounge

Muralmålning på bilden: Nightclub Geometric

Om du älskar retrotapeter lika mycket som vi gör, är den här pastellfärgade väggmålningen Night Club Geometric wall mural från den begåvadeTwisted Pixels ett utmärkt sätt att lysa upp hemmet. Om du vill återuppliva trötta färger eller ge ett trist utrymme nytt liv, välj något djärvt som den här pastellfärgade tapetdesignen. Även om trycket är högljutt hjälper de mjuka pastellfärgerna till att skapa en balans och sänka decibeln ett snäpp.

Andra pastellfärgade mönster från Twisted Pixels Illustration är roliga, lekfulla och alltid iögonfallande - ett levande bevis på att dämpade nyanser också kan vara djärva och spännande. Se bara till att du håller din inredning och dekor enkel så att pastelllila tapeter kan göra det mesta.

Mjuka nyanser + cirklar = harmonisk pastellfärgad tapet

pastel circles and waves shapes wallpaper in modern home

Muralmålning på foto: Harmonic Waves

Visste du att cirklar och geometri spelar en viktig roll i konsten? De används i design för att skapa enhet och kontinuitet. Utan början eller slut kan de ses som harmoniska former som ger betraktaren en känsla av helhet eller fullständighet. Det finns definitivt en tyst harmoni i avslappnande cirkelmönster, och det är därför de kan få vilket utrymme som helst i hemmet att kännas avslappnande och tryggt.

Vår retro tapetmålning Harmonic Waves kombinerar vackra men dämpade pastellfärger med kontinuerliga rörelser av cirklar, vilket ger en vitaliserande men samtidigt lugnande effekt. Varje rum med den här pastellfärgade väggkonsten är intressant för ögat men skonsam för själen. Ahh.....now det är vad vi kallar visuell lycka.

Chic terrazzo pastellfärgad tapet

pastel pink and blue terrazzo wallpaper closeup on shelf

Muralmålning på bilden: Späckad pastell

Just nu älskar alla terrazzo och den här trendiga väggmålningen i Speckled Pastel är inget undantag. Vi är förälskade i den här rosa och pastellblå tapeten! Tack vare den explosiva moderna klassikern marmor har terrazzo fått ett helt nytt liv. Den här gången är den tillbaka med en hämndlystnad. Terrazzo finns överallt i inredningsvärlden och du behöver inte ens slita sönder hela ditt kök eller badrum för att njuta av denna underbara mosaikprefabricerade effekt.

Vårt fantastiskaterrazzotapetsortiment är perfekt för dem som bara vill doppa tårna i det och med så många pastellfärgade mönster att välja mellan kan du skapa två trender på en gång. Även om terrazzo kommer på andra plats efter marmor när det gäller popularitet, är den mycket dyrare på grund av den intensiva processen att kombinera och sätta ihop olika material till ett.

Om du vill att ditt hem ska utstråla lyx och klass är pastellfärgade terrazzoväggmålningar ett prisvärt sätt att göra det. Se det som ett steg upp från marmor - det är definitivt en stiluppgradering för dem som är insatta.

Avslappnande pastelllandskap

abstract mountain scene in pastel tones wallpaper in child's bedroom

Muralmålning på bilden: Lake Forest

Landskap är lugnande för själen. Fakta. De är också inspirerande, fascinerande och fantastiska. Om du vill lägga till pastellfärger i din inredning på ett lugnande och vårdande sätt kan du välja en konstnärlig landskapsdesign som den här abstrakta Lake Forest-tapeten från Spacefrog Designs. Det är den perfekta rosa, blå och pastellgröna tapeten.

Den här typen av landskapskonstverk förflyttar dig till en annan plats i tiden och ger dig den ultimata flykten. För att hålla din estetik ren och väggmålningen i fokus kan du använda ljusa möbler, t.ex. ljusa träslag eller helt vit inredning. Det här är inte den typ av pastellfärgade tapeter som är gjorda för att gå under radarn. Den här typen av väggmålning är stjärnan.

Pastell marmor tapet magi

lilac, pink and gold effect marble wallpaper in pink and rose gold themed lounge

Muralmålning på bilden: Drömsk pastell och guld

Om det finns en trend som är ännu större än pastellfärger så är det chicamarmortapeter. Det här retrodesignmaterialet har gjort comeback och har varit enormt populärt de senaste åren. Det har förtjänat sin plats som en modern klassiker - så räkna med att marmor kommer att finnas kvar länge. Du behöver dock inte vara rik för att njuta av marmorns rikedomar, eftersom självhäftande och klistrade marmortapeter har gjort denna lyxiga look tillgänglig för de flesta budgetar.

Den här drömska väggmålningen i pastell och guld kombinerar två av de mest aktuella trenderna för tillfället och gör hemmet ultrachic och superinstagram-able. Effekten av marmor och pastell är verkligen magisk. Håller du inte med?

Vad tycker du om våra vackra pastellfärgade tapeter? Kan du se detta moderna, millennieinspirerade tema i ditt hem? Dela dina tankar, tips och idéer i kommentarerna nedan och låt oss veta vilken som är din favorit.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Teresa

19/04/2021

Love the dreamy pastel and gold, in particular. Wasn't going to use wallpaper, but this has made me think again.

Amy @ Wallsauce

19/04/2021

Thank you for your comment, Teresa! Yes, these gentle pastel designs are excellent choices instead of painted walls.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €