4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
marble wallpaper feature wall

23/02/2019   POSTET AV

Feature Bakgrunn Ideer som passer alle rom

Letar du efter idéer för tapeter som är fantastiska i alla rum? Titta inte längre!

Tapetmålningar kan hjälpa dig att skapa många olika utseenden, teman och stilar i ditt hem. En av de stilar som tapeter kan skapa är utseendet av en dyr fondvägg med hjälp av tapeter med ytstruktur. Från tegeltapeter och stentapeter till marmortapeter och många fler trendiga idéer för fondväggar kan vi hjälpa dig att skapa den fondvägg som ditt rum förtjänar.

I det här inlägget visar vi hur du enkelt kan skapa falska utseenden av traditionell sten till dyr marmor med våra bästa tapeter med ytstruktur.

Trä tapet

En väggmålning från den här kollektionen av trätapeter skulle vara ett utmärkt val för alla som vill skapa många olika typer av trä, från rustik inredning till en modernare version av en trävägg (som på bilden nedan). Trätapeter anses ofta passa till mer traditionell inredning, men de kan också passa bra till skandinavisk eller modern inredning, med distressed träpanelstapeter och färgade trätapeter som finns tillgängliga, liksom mer traditionella bruna träpaneler.

Feature Wallpaper: Wood Wallpaper, Old painted boards

Funktion Bakgrund i bild: Gamla målade brädor

Realistisk tegeltapet

Gamla tegeltapeter är ett utmärkt sätt att skapa en industriell eller enkel stil i ditt hem. Vårt urval av mural tapeter av tegel är ett enkelt sätt att skapa utseendet av alla typer av tegelväggar i ditt hem. Det är mycket enklare att uppnå än att få en riktig tegelvägg installerad i ditt hem och eftersom den appliceras precis som en tapet är den mycket mindre permanent - så den kan ändras med din smak och dina trender.

Feature wallpaper: Brick wallpaper, old brick

Tapet med rosteffekt

En av våra kunder kallade väggmålningen nedan för "50 Shades of Corrosion" (50 nyanser av korrosion) och är ett perfekt exempel på hur tapeter med metalleffekter kan hjälpa till att uppnå den industriella/scandiska kombinationen utan ansträngning.

Feature wallpaper: Rust wallpaper

Funktion Bakgrund i bild: Kärnan av korrosion

Marmor tapet

Marmorinredning är en stor trend den här säsongen! Den här marmortapetet är ett enkelt sätt att delta i trenden med marmorinredning. Marmor förknippas med lyx och är en tidlös inredningstrend som är möjlig att uppnå med vår kollektion av marmortapeter som har en trendig twist. Skapa en storslagen look genom att använda den på en hel fondvägg i vilket rum som helst.

Naken och vita toner är perfekta för korridorer och matsalar, medan de färgade marmortapeterna ger en klassisk look med en hemtrevlig twist för vardagsrum och sovrum.

Feature wallpaper:Marble wallpaper

Funktion Bakgrund i bild: Blå virvel marmorvägg

Sten tapet

Skapa utseendet av ett dyrt stenbygge med de här tapeterna med stenelement. Blanda traditionellt med modernt för att få en avslappnad och spännande look som på bilden nedan, eller använd en ljus sten för att skapa en klassisk och traditionell känsla i ditt hem.

Charcoal Grey Stone Wall Mural

Funktion Bakgrund i bild: grå stenvägg

Bokhylla tapet

Det här urvalet av bakgrundsbilder för bokhyllor skapar en avslappnad, fridfull och kulturell känsla i alla rum i ditt hem. Du kan välja mellan vanliga bokhylletapeter i mörkt trä, vita tapeter eller moderna stilar som påverkas av aktuella trender. Tapeten med bokhyllor och ljus nedan kompletterar alla vardagsrum med ljus som ger en fridfull atmosfär i hela rummet.

Feature wallpaper:Bookcase wallpaper

Funktion Bakgrund i bild: Bokhylla och ljus

Väggmålningar med stockeffekt

Staplade högar av stockar kompletterar alla gemensamma rum året runt. På sommaren ger de associationer till eldar och grillar utomhus, medan de på vintern för tankarna till kalla nätter som värms av elden. De här trätapeterna finns i en rad olika storlekar och träfärger och passar till nästan vilken inredningsstil som helst.

Feature wallpaper:Wood wallpaper

Tapet i bilden: Stack av stockar

Alla våra strukturtapeter levereras i paneler och finns i tre olika material. Våra klassiska och premium-funktionstapeter appliceras genom att klistra på väggen, på samma sätt som vanliga tapeter. Vårt peel and stick-material är ett självhäftande material som också levereras i paneler, som är omplacerbart och inte kräver klister.

Har du egna tips för att använda dessa bakgrundsbilder? Eller vill du dela med dig av råd om hur du kan styla en viss väggmålning? Vi vill gärna höra dina tips i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €