4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
classic_map_mural_in_lounge

29/01/2018   POSTET AV

Designer Bakgrunn for ditt hjem

På Wallsauce.com har vi inte bara ett etablerat bibliotek med fototapeter, vi har också designtapeter för ditt hem. Denna unika samling är ständigt under utveckling för att ge hem lyxiga tapeter. Vi arbetar ständigt med illustratörer, fotografer och konstnärer som hämtas från hela världen för att ge dig unika mönster som kan tryckas till tapetväggar. Från barnboksillustratörer till modefotografer har vår kollektion av designtapeter många populära mönster för alla åldrar och alla rum.

I det här inlägget delar vi med oss av våra mest sålda designertapeter för hem. Fortsätt läsa för att utforska detta stora utbud och bli inspirerad till nya tapeter för ditt hem.

Designer vardagsrum tapeter

Det råder ingen tvekan om att ditt vardagsrum måste ha den där WOW-faktorn! Det är troligen det första och enda rum som gästerna kommer att tillbringa tid i, oavsett om det är din relaxzon eller inte. Om du väljer en designertapet för vardagsrummet kan du skapa en fantastisk fondvägg för att sätta igång ditt tema.

För neutral vardagsrumsdesign kan du se vår samling av väggmålningar på kartor med mönster av Lovell Johns. Som ett av Storbritanniens ledande kartföretag kan du förvänta dig detaljerade mönster i önskvärda färger.

graphic_wallpaper_in_living_room

Det här inlägget skulle inte vara komplett utan att nämna Shandra Smiths tapetkollektion! Shandras mönster har varit en del av våra designtapeter i flera år och är mycket populära bland dem som inte är rädda för mönster eller färg. Många av hennes tapetdesign finns som en del av våra mönstertapeter.

Lyxiga tapetidéer för ditt sovrum

tree_wallpaper_in_bedroom

Ge din viloplats en lyxig känsla med designtapeter för sovrum. Fototapeter av Phil McMenemey är perfekta för att skapa en avkopplande fristad. I hans sortiment ingår denna fantastiska trädtapet som nästan skapar en mysig baldakin över sängen.

circle_pattern_wallpaper_in_bedroom

Alternativt kan du välja en illustrerad design som den här lyxiga tapeten från Marc Pasternack. Marc's kollektion innehåller olika tapeter med cirkelmönster i ett urval av livliga färger som ger ett elegant utseende till alla sovrum.

Designtapet för barnens sovrum

storybook_wallpaper_in_kids_bedroom

Ge dina barn äventyr och omfamna deras favoritämnen med designtapet till deras sovrum. I vår kollektion av barntapeter finns konstnärer som Turine Tran som illustrerar finurliga sagoboksteman i vackra terapeutiska färger. Design som detta är helt enkelt perfekt för att skapa ettkönsneutralt barnrum.

underwater_wallpaper_in_kids_bedroom

Om du vill ha något mer livfullt (och vilt) har fantasyillustratören Adrian Chesterman skapat några fantastiska djurtapeter för barn.

Designtapet för kontoret hemma

doodle_mural_in_home_office

Ditt hemkontor kanske ligger gömt där besökare sällan kommer, men du kommer utan tvekan att tillbringa mycket tid där. Därför är det viktigt att du behandlar detta utrymme som vilket rum som helst och väljer en tapet som kommer att styra ditt kontor. För kreativa hjärnor som älskar att klottra och skriva ner saker på papper bör du kolla in tapeter från Valentina Harper.

geometric_wallpaper_in_home_office

Om du har en position där koncentration är din främsta färdighet kan du välja den geometriska tapeten designad av Twisted Pixels Illustrations. De finns i lugnande toner och är perfekta för hemkontor.

Glöm inte bort designerköket tapeter!

world_map_mural_in_kitchen

Visste du att våra tapeter kan monteras i kök? De är ett bra alternativ till färg och kan skapa den ultimata fondväggen. Särskilt tapetväggar av Lovell Johns är utmärkta för att skapa ett neutralt utrymme. Dessa världskartstapeter finns i ett urval av färger för att passa din inredning och tillverkas på mått för att passa perfekt på din vägg.

retro_wallpaper_in_kitchen

Tigerfeet och Twig har alternativa tapetmönster för kök. Om du vill ha en retrokänsla i köket kan du kolla in deras kollektion av designtapeter för unika mönster i olika subtila färger.

Oavsett vad du vill dekorera har vår kollektion av designtapeter något för varje stil och för varje rum.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €