Laget for å måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbeidsdager

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube

29. OKT 2020   POSTET AV

En samtale med ... Julia Fonnereau

Helt siden barndommen har Julia Fonnereau hatt en kreativ og kunstnerisk sjel. Hun vedvarte senere sin kjærlighet til kunsten ved å bli kunstlærer, og videreformidle lidenskapen og ferdighetene sine til alle studentene sine.

Ved å skaffe seg kunnskap gjennom hele lærerkarrieren, begynne på ulike designkurs og omfavne sine naturlige talenter, er Julia nå en vellykket mønsterdesigner og årets vinner av Wallsauce Designer Wallpaper Competition!

I dette eksklusive intervjuet lærer vi mer Julia: kunstneren som elsker å tegne i hagen med hunden sin, Fifi, ved sin side ...

 

Hvordan kom du i gang med kunst og design?

orange leaf wallpaper in safari lounge

Fototapet på foto: Zen Leafage Rust

"Jeg har alltid vært den kreative i familien. Jeg tilbrakte mesteparten av barndommen med hodet i skyene og drømte. Tegning kom alltid naturlig for meg og i begynnelsen var det mest jeg som illustrerte fantasien!

Min far sier at talentet mitt er arvet fra en serie kunstnere i vårt forfedre - en fjern slektning skal angivelig ha sponset en ung Thomas Gainsborough, men jeg er ikke så sikker ...

Kunstlæreren min på skolen var en vanskelig oppgaveleder, og selv om han aktivt motet kreativitet, som var tøff for drømmeren i meg, har observasjonstegningen og komposisjonskompetansen som han lærte meg blitt hos meg den dag i dag. "

 

Hva inspirerer arbeidet ditt?

blue and white koi fish wallpaper in minimalist bathroom

Fototapet på foto: Blue Koi

"Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på, fordi så mange ting inspirerer meg. Jeg kan legge merke til en blomst som jeg vil tegne, og så vil jeg tegne en hage rundt den. Eller jeg kan støte på dyr eller gjenstander på mine reiser som jeg virkelig vil arbeid inn i et mønster. Noen ganger inspirerer gamle skisseboktegninger meg eller fotografier, eller til og med TV-programmer. Jeg laget en gang et mønster basert på noe jeg hadde sett på Antiques Road Show!

Jeg er klar over trender og kan ikke si at de ikke påvirker meg, men jeg er mer tilbøyelig til å se på trender som passer inn i fag som jeg uansett vil bli inspirert av ... "

 

Hva er din kreative prosess?

artist's hand drawing a floral pattern on an iPad

Julia tegner et blomsterdesign på sin iPad

"En idé starter vanligvis som en klatring - i en skissebok hvis jeg er heldig, men oftere i dagboken min, notisblokken eller noe papirskrap som jeg er i nærheten av den gangen ... Jeg kan da sette sammen en collage / humørbrett av ideer, samle ressurser fra skissebøkene mine, store arkiver med mine egne fotografier og bøkene mine.

Så begynner jeg å tegne motiver. Jeg pleide å male i gouache og deretter omhyggelig spore maleriene mine for å forenkle dem, men nå pleier jeg å tegne rett på iPad - det går raskere! Jeg bruker Adobe Draw, jeg elsker enkelheten. Designene mine er komplekse, jeg vil at elementene skal være enkle. Min malestil i fargeblokker egner seg perfekt til å jobbe i vektorer. Noen ganger vil jeg legge til tekstur og eksperimentere med andre prosesser, men for det meste bruker jeg bare en pensel i Adobe Draw ...

Når jeg er tegnet, åpner jeg tegningene mine i PicCollage på iPad og leker med komposisjon og skala før jeg sender dem til Illustrator for å jobbe med det endelige mønsteret mitt. "

 

Hva er ditt favorittdesign fra veggmaleriskolleksjonen din?

blue and white willow tree oriental pattern in blue and grey modern lounge

Fototapet på foto: Dynasty Nanas Garden

"Jeg har elsket å jobbe med denne samlingen. Ideene har vært i hodet mitt veldig lenge, og det historiske temaet var den perfekte unnskyldningen for å få dem ut der.

Selv om jeg elsker Dynasty Fishes and Dishes, må favoritten min være Nana's Garden. Nana det er snakk om er mamma, og mine 3 barn har tilbrakt mange lykkelige timer på å jage rundt hagen hennes med det store piletreet. Det var bare nylig, da jeg bodde hos mamma under Lockdown, det falt meg inn at hagen hennes faktisk inneholder mange av elementene som tradisjonelt finnes i et pilemønster.

Å lære historien om pilemønsteret til elevene mine og få dem til å lage sine egne design var alltid en av favorittleksjonene mine.

Mamma har en bro over en bekk, frukttrær, en blomsterdekket pergola, en fontene, et gjerde, en sti, noen kjærlighetsfugler (jeg tegnet flotte pupper da de ser ut til å være den mest produktive fuglen i hagen) og åpenbart et piletre.

Jeg begynte å tegne elementene og skapte min moderne vri på et tradisjonelt design. Moren min er også en stor fan av blått og hvitt porselen - faktisk blått og hvitt, så jeg håper jeg kan overtale henne til å få et av rommene hennes dekorert snart! "

 

Hvordan får det deg til å føle at du har kunsten som et veggmaleri?

orange koi fish and oriental plates on blue background wallpaper in stylish lounge

Fototapet på foto: Dynasty Fishes and Dishes

"Dette er noe som har vært en drøm for meg veldig lenge, så å si at jeg er stolt er en underdrivelse! Jeg håper jeg får se noen av stedene det blir brukt. Noen sa at fiskene mine og fiskene mine ville se ut fantastisk i en "quirky European cafe" - Jeg elsker den ideen! "

 

Er det noen spesielle designere som påvirker arbeidet ditt?

orange and white leaf wallpaper with wood and wicker dining table and chairs

Fototapet på foto: Zen Leafage Calm

"Hvor begynner jeg med dette spørsmålet? Ja, det er mange. En arv fra undervisning er en enorm kunnskap om kunstnere og designere fra mange tider og kulturer. Jeg har et stort bibliotek med bøker som jeg elsker å referere til. Som du kan fortelle fra arbeidet mitt, er jeg tilbøyelig til å undersøke tidene som er gått for inspirasjon.

Hvis jeg måtte nevne navn, måtte jeg si William Morris (jeg elsket å løse hans komplekse mønstre og forsøke å gjenskape dem), Anton Seder og William de Morgan, men det er så mange flere.

Jeg er også i ærefrykt for mange nåværende designere, særlig Matthew Williamson, Kaffe Fassett og Philip Jacobs. Jeg dro til en Kaffe Fassett-utstilling på Fashion and Textile Museum i Bermondsey for noen år siden og ble forelsket i hans malerier av blomster og blå og hvite potter. Jeg ser nok på disse designerne da de også får innflytelse fra historiske referanser. "

 

Hvor kommer vintage og orientalske innflytelse i designene dine fra?

blue and white oriental pots on orange background wallpaper in trendy lounge

Fototapet på foto: China Garden

"Jeg tror jeg må si at dette kom gjennom undervisning. Jeg husker med glede prosjekter for GCSE-studentene våre med temaer som" Cultures "og" Adorn, Decorate, Embellish. " Jeg fant ut at mens jeg undersøkte inspirasjon for studentene mine, lærte jeg også så mye selv og beriket min kunnskap om historien til dekorativ kunst.

William Morris og mange vestlige kunstnere og designere ble fascinert av østlig kunst og prosesser på 1800-tallet. Etter å ha fulgt deres innflytelse førte jeg meg til fantastiske indiske tekstiler, kinesisk porselen og japanske treblokk, som har hatt en dyp innvirkning på designarbeidet mitt. "

 

Hva er ditt råd til noen som ønsker en karriere innen mønsterdesign?

female artist sat in English garden drawing with her small dog sat next to her

Julia tegner i hagen med hunden sin, Fifi

"Min reise som mønsterdesigner er fortsatt relativt ny. Jeg har imidlertid lært så mye på kort tid. Mitt råd vil være å sette hovedmålet ditt, men dele opp ruten til det målet i mindre, oppnåelige trinn. Hvis du er en kreativ som meg, har du sannsynligvis tusen ideer på en gang, og det kan være overveldende. Bryt det ned, ta deg tid og lær alt du kan.

Jeg vil også anbefale at du ser etter å bli med likesinnede samfunn som vil være støttende og inspirerende.

Enhver investering du gjør vil definitivt lønne seg. Jeg skylder stor takk til Bonnie Christine for hennes Immersion Course, som hjalp meg med å erobre fjellet som er Adobe Illustrator, for mindre enn 2 år siden. Jeg er også evig takknemlig for det fantastiske Make it in Design-teamet for kursene deres som virkelig har hjulpet meg med å utvikle meg og forbedre meg som designer og for deres Live Hub som har gitt meg så mange muligheter til å få arbeidet mitt ut i verden. "

 

Er ikke Julia en slik inspirasjon? Hvis du prøver å bli mønsterdesigner eller bare setter pris på vakre kunstverk hjemme hos deg, gir Julias naturlige og orientalske design glede for oss alle. Vil du se hele spekteret av tapetdesign? Bare besøk Julia Fonnereaus samling her.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €