4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
teal and orange art nouveau floral wallpaper in basic utility room

08/04/2022   POSTET AV

Vaskerom ideer til sjefen din Dirty Vasking

Jag tror att man kan säga att många av oss drömmer om den perfekta tvättstugan och välkomnar alla idéer för tvättstugan. Om inte kommer du att ändra dig mycket snart. Oavsett om du har ett rum av betydande storlek eller bara ett hörn av ditt kök kan du förvandla vilket utrymme som helst till det perfekta tvättstugområdet.

Från olika typer av torkställningar, fördelarna med en diskbänk, tapeter och färgidéer till hundduschar - vi har ett stort utbud av idéer för tvättstugor som du kan använda i ditt eget hem!

Välj ett torkställ och en torkskåpsapparat för kläder

pulley drying rack

Bildkälla: Det är en av de bästa lösningarna för att få en bra plats för en barnfamilj.

Att ha ett torkställ eller en torkskena är inte bara en bra idé för tvättstugan om du inte har någon torktumlare, utan det är också bra för att lufta känsliga saker. Om du har plats går det bra med ett fristående torkställ, men om du vill hålla golvet fritt och skapa mer utrymme kan du välja ett hängande torkställ eller ett väggmonterat torkställ. Båda dessa kommer att vara praktiska men är också det perfekta inredningsobjektet för tvätt i bondgårdsstil - inspirerat avcottagecore-trenden som har uppstått under det senaste året.

white and wooden drying drawer in small laundry room under window

Bildkälla: Det är en av de bästa bilderna som finns på nätet.

Men om du har utrymme och vill vara riktigt fin, kan du installera monterade utdragbara torkhyllor för att vädra dina plagg. Dessa är inte bara super eleganta, utan de är också en av de bästa idéerna för små tvättstugor eftersom de inte tar upp extra utrymme.

Blötlägg föremålen i en djup diskbänk i Belfast

off-white laundry room with old, deep sink

Bildkälla: Elabobak.com via Pinterest

Om du har utrymme och lämpliga rörledningar kan du ha ett Belfast-handfat. Ett handfat är ett utmärkt alternativ för att blötlägga fläckiga föremål eller för att tvätta känsliga kläder för hand, och det är en superpraktisk idé för tvättstugan.

För dig som vill ha en inredning för tvättstuga i bondgård, välj ett gammaldags, djupt tvättställ som gör att du kan blötlägga många saker på en gång (plus att de ser riktigt snygga ut)! Om du kan, kombinera ditt djupa tvättställ med ett skåp så att det blir ett pittoreskt tvättställsskåp i tvättstugan. Inte bara sagolikt vintage, utan ett tvättstugesänka med skåp ger också extra förvaring - något som vi alla behöver för att gömma undan det där berget av udda strumpor!

Stapla tvättmaskinen och torktumlaren!

black and white vintage laundrette with stacked washing machines

Bildkälla: Det är en av de bästa bilderna som finns på nätet.

Utnyttja tvättstugan på bästa sätt genom att välja en staplad tvättmaskin och torktumlare. Välj antingen sådana som redan kan staplas eller installera skåp med enheter för att förvara dem ovanpå varandra. Eller om du inte kan installera tvättmaskinerna under inbyggda bänkskivor eller bakom en stängd dörr, lägg bara till en förlängd hylla ovanpå dem. På så sätt får du mer utrymme så att du kan dra ut strykbrädan och stryka även i tvättstugan!

Välj smart förvaring och hyllor

shelves with baskets and containers in laundry room

Bildkälla: Garden Trading

Smart förvaring och hyllor är oerhört viktigt när det gäller idéer för tvättstugan. Du behöver trots allt någonstans att förvara alla dessa saker och ting (en låda bara för det som har lämnats i fickorna, till exempel)! Vi rekommenderar starkt en hylla till din tvättstuga eller tvättstugans väggskåp. Kom ihåg att använda alla tillgängliga väggar när du installerar förvaring för att få ut det mesta av utrymmet!

Om du har gott om bänkskivor eller hyllor kan du använda stora, tjusiga glasburkar för att förvara tvättmedelskapslar, rengöringspulver, träpinnar och konditioneringspärlor: en sån söt tvättstuga-idé!

Organisera dig med tvättkorgar

white baskets in grey and black laundry room

Bildkälla: Amanda Worden via Pinterest

Om du har utrymme rekommenderar vi tvättkorgar för alla i hushållet för att minska antalet tvättar eller för att uppmuntra hela familjen att tvätta sin egen tvätt - vi kan åtminstone försöka! Ett fungerande tvättsystem för både vuxna och barn är ditt svar på tvättorganisationen. Sortera in sakerna i korgar: en korg för handdukar, mörka färger, vita, ljusa färger och diverse saker. Lägg till snygga etiketter på dina korgar, till exempel svarttavlaklistermärken, för att göra det mer barnvänligt.

Tänk noga på färgerna i tvättstugan

dark green cabinets in laundry room

Bildkälla: Domino.com via Pinterest

Vilken färg är bäst för en tvättstuga? Färgerna för tvättstugor beror på ett antal faktorer. Vilken färg har dina lägenheter och vilken färg har din tvättmaskin och din torktumlare? För att undvika överutgifter genom att köpa helt nya föremål, välj en färg som kompletterar din nuvarande tvättstuga.

För det andra, var ungefär är din tvättstuga placerad i ditt hem? Om det är söderläge kan du välja en mörk, fyllig färg, till exempel smaragdgrön, eftersom den får ut det mesta av dagens solljus. Om din tvättstuga är mörk, välj en ljus nyans som vitt eller färger med pastellfärger. För det tredje, om du älskar färg, varför inte ha kul genom att välja en nyans som rosa eller gul?

Göm allting med slutna skåp

white washing machine cabinets

Bildkälla: Det är en av de bästa bilderna som finns på nätet.

Omdu gillar minimalistisk stil och hatar mycket skräp, välj slutna skåp i tvättstugan. Detta behöver inte vara genom hela rummet eftersom öppna hyllor fortfarande kan se minimalistiskt ut med några få föremål. Slutna skåp är dock bra när du hellre vill glömma all tvätt du måste göra genom att bara gömma undan den! Varning: det här är en tillfällig lösning! Håll alltid koll på din tvätt för att undvika tvättöverbelastning - vi vet alla hur det känns!

Bli kreativ med tapeter i tvättstugan

off-white, pink and grey floral painting wallpaper in laundry room

Muralmålning på bilden: Blushing Bouquet

Bara för att tvättstugan är funktionell betyder det inte att du inte kan njuta av tapeter i tvättstugan. Dekorera det med ett roligt tapetmönster - det är bara ett litet utrymme så ha kul med det! Och du behöver verkligen fantastiska tapeter till en tvättstuga om du känner att du tillbringar all din tid där! Välj en färgad eller mönstrad, blommig tapet som får dig att känna dig glad eller lugn! Tonerna av blush pink i vår tapet Blushing Bouquet från Carol Robinson ser vackert ut i den här ultraminimalistiska tvättstugan.

orange, teal floral wallpaper in antique style in simple laundry room

Muralmålning på bilden: Nouveau Reflection

Om du vill ha en slående tapet till tvättstugan, eller om du kämpar för att hitta idéer för väggar i tvättstugan, vad sägs då om denna retro Nouveau Reflection tapet från vårt designersortiment? För att spegla vintagekänslan i den här retrotapeten behöver du definitivt köpa ett antikt, djupt handfat!

black, gold and white laundry room

Muralmålning på bilden: Black Ink Leaves

Eller varför inte satsa på ett elegant tema i svart, vitt, grått och guld i tvättstugan? Vi älskar hur snyggt tapeten Black Ink Leaves ser ut i det här trendiga tvättrummet! Den mönstrade mattan, kuddarna och den svarta tvättmaskinen ser alla perfekt ut tillsammans med den här svartvita tapeten.

pink and blue marble effect wallpaper in laundry room

Muralmålning på bilden: Muralmålning i strandlinjen

Om du vill ha en touch av elegans, varför inte använda en tapet med marmoreffekt, till exempel den här väggmålningen Shoreline från vår Lara Skinner-kollektion? Kombinera den här designade marmortapeten med tillbehör i mässingsguld, som handtag, kranar eller armaturer, för att få fram de varma, gyllene nyanserna.

Idéer till tvättstugor för hundägare: en hunddusch!

trendy grey laundry room with dog shower and dog bed

Foto: Tile Club

Ja, det kan tyckas lite långsökt (förstått), men en woof-derful hunddusch utstrålar faktiskt lyx! Om du trots allt har utrymme att installera en hunddusch i din tvättstuga måste ditt hem vara ganska lyxigt.

Om du har en hund som älskar att rulla sig i leran på sina promenader är en hunddusch med nödvändiga rörledningar verkligen värd det! Och om din tvättstuga ligger nära en ytterdörr är det ännu bättre! De leriga tassarna kommer aldrig mer att följa med genom huset igen... Om du vill ha en tvättstuga med hundtema, varför inte installera en hundtapetermålning också? Skulle det inte vara grrr-eat?

Sammanfattningsvis: Vad ska en tvättstuga ha?

quaint vintage style laundry room

Bildkälla: Garden Trading

En tvättstuga bör ha:

  • En tvätt- och torkmaskin
  • En bänkskiva för att organisera och vika
  • Ett diskbänk i Belfast för handtvätt eller blötläggning av ömtåliga föremål.
  • Ett torkställ eller en torkskåp för kläder
  • Rolig dekoration: starka färger eller tapeter för tvättstugan.
  • Smart förvaring, hyllor eller slutna skåp
  • Tvättkorgar

Nu när du har läst våra idéer för tvättstugan, är du redo att göra om tvättstugan? Låt oss veta hur det går genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ashikur Rahman

02/12/2022

The Best freestanding dog gates select for your dog home. An innards quality dog doorway can be a must-have for dog proprietors, no matter what the case could be.

Rachael @ Wallsauce

02/12/2022

Hello Ashikur, yes, having a dog doorway is always a great item to have in your laundry room!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €