4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
ancient-map-wallpaper-guest-bedroom-decor

15/11/2017   POSTET AV

Guest soverom innredning ideer

Är det dags att börja tänka på att inreda om ditt gästrum? Under de kommande veckorna kommer de flesta av oss att få besök av familj och vänner som kanske behöver stanna en natt eller två i våra vackra hem! Gör vistelsen i ditt hem till en natt att minnas genom att hämta inspiration från våra favoritinredningsidéer för gästsovrum som listas nedan.

Lyxigt gästrum

Ett elegant och lyxigt sovrum är ett säkert sätt att få gästerna att känna att du har satsat allt på deras besök när du tar emot gäster under julhelgen. Färgerna som förknippas med lyx (guld, silver, svart och vitt) passar också utmärkt till julinredningen. Välj en traditionell "engelsk" inredning med eleganta detaljer. Den antika världskartstapeten nedan använder rika färger och valet av en karta är en omtänksam touch för gäster som har rest för att träffa dig. Lägg till en liten julgran och dekorera sängen med festliga lampor för en extra speciell touch. Beroende på din budget kan en korg fylld med miniduschgeler, schampo etc. vara en extra speciell behandling för gästerna.

Muralmålning på bilden: Antikens karta

Litet sovrum för gäster

Om ditt gästrum är litet kan du använda en väggmålning som sträcker sig ut i fjärran eller skapar en illusion av mer utrymme på ett bra sätt att lägga till djup för att få rummet att verka rymligare. Det finns många stilar och mönster som kan hjälpa till attfå ett litet rum att se större ut.

bookcase-wallpaper

Muralmålning på bilden: Naturlig bokhylla

moon-wallpaper-guest-bedroom-decor

Muralmålning på bilden: Månen Seascape

Lugnande gästrum

Har dina gäster rest långt? Eller kanske är de på besök hos er för att fira ett speciellt tillfälle? Oavsett vilket tillfälle det gäller kommer dina gäster förmodligen att uppskatta ett lugnande och vilsamt rum att njuta av under sin vistelse. Använd lugn inredning och lugnande färger för att skapa den ultimata avslappningszonen. Grönska och blått fungerar perfekt. Den avslappnande molntapeten av John Constable som visas nedan använder lugnande penseldrag och moln vilket är en perfekt lösning. Dina gäster kommer att känna att de har ett eget utrymme att kalla sitt eget under sin vistelse. Bonuspoäng för stor gästfrihet och en varm frukost!

cloud-wallpaper-guest-bedroom

Muralmålning på bilden: En molnstudie solnedgång 1821 Olja på Millboard

Vindsvåning Sovrum för gäster

En vind eller ett loft kan vara det perfekta valet för ett gästrum eftersom det ger gästerna lite extra avskildhet under sin vistelse. De lutande taken är vanligtvis en förändring från vad dina gäster är vana vid i sitt eget hem, och att rummet är avskilt högst upp i huset är också en speciell touch. Att använda en väggmålning i det här gästsovrummet ger rummet den där wow-faktorn och skapar en fokuspunkt för din inredning. Se våra tapetinstallationstips för att installera en tapetmålning på en sned eller vinklad vägg.

attic-wallpaper-guest-bedroom-ideas

Muralmålning på bilden: Mutade kuber

Sovrum för gäster i källaren

Precis som ett gästrum på vinden ger ett gästrum i källaren en extra känsla av avskildhet för din gäst. Utnyttja det här unika utrymmet på bästa sätt genom att skapa en riktigt rustik känsla, vilket också är en bra look för de kallare månaderna. Använd exponerade material i kombination med koppar/silver/guldfärger. Den här stentapeten skulle vara det perfekta sättet att slutföra utseendet. Alternativt kan man skapa andra "exponerade" stilväggar med en väggmålning från vår tapetkollektion med konstgjorda ytor.

stone-wallpaper-guest-bedroom-ideas

Muralmålning på bilden: Natursten

Familjevänligt gästrum

Kommer olika familjemedlemmar att bo i ditt gästrum? Gör allt för att skapa den ultimata hemtrevliga viloplatsen för dina gäster genom att utrusta rummet med några enkla detaljer. Se till att det finns extra galgar, handdukar och extra sängkläder som väntar på dina gäster, och kanske några klassiska romaner för olika åldrar, frukt och extra kuddar skulle också vara ett utmärkt komplement. Om det finns utrymme kan du överväga att lägga till ett skrivbord och andra möbler som får rummet att kännas som mer än bara ett sovrum - en utdragbar soffa är en bra lösning. En klassisk väggmålning med en skyline-vägg kommer att ge en sofistikerad och lyxig touch, omedelbart. Den svartvita skyline-tapeten nedan är perfekt för julen eftersom ljusen på Trafalgar Square påminner mycket om julen utan att se ut som om de vore felplacerade under resten av året.

skyline-wallpaper

Muralmålning på bilden: Turister Trafalgar Square

Sovrum med tema för gäster

Att skapa ett avkopplande gästrum med tropiskt tema är en bra idé om du vill skapa något lite annorlunda. Den här tapeten med tropiskt tryck i kombination med mörka träfärger är perfekt.

tropical-palm-print-wallpaper-guest-bedroom

Muralmålning på bilden: Exotiska sommarlöv

Romantiskt sovrum för gäster

Ett romantiskt gästrum är perfekt för att ta emot par och är lätt att skapa. Använd sofistikerade färger som vanligtvis förknippas med romantik (rött, grått, rosa) eller fina mönster.Skogsmuralmålningar är stämningsfulla, effektfulla och perfekta för att skapa denna look. Den röda skogsväggmålningen nedan från vår 1x Photography-kollektion kommer att ingjuta romantik i rummet.

red-forest-wallpaper

Muralmålning på bilden: Red Carpet Forest

Ska du inreda inför semestern? Dela med dig av vad du arbetar med i ditt hem i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €