4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
abstract green landscape wallpaper in simple bedroom

07/09/2022   POSTET AV

Smaragdgrønne ideer til hjemmeinnredning [Rom for rom]

Det er noe kongelig over smaragdgrønn innredning, ikke sant? Kanskje er det fordi denne luksuriøse grønnfargen er oppkalt etter en edelsten. Eller er det fordi vi kan se for oss konger og dronninger iført fløyelskapper i denne dyre nyansen?

Uansett hva som er grunnen til at du er fascinert av denne fargen, har vi nydelig boliginspirasjon til deg her. Les videre for å se hvordan du kan innrede hjemmet ditt med vakker smaragdgrønn farge, rom for rom. Det finnes mange måter å gjøre vennene dine grønne av misunnelse på, fra å legge til noen grønne håndklær på badet til å henge opp en grønn jungelscene på veggen.

Smaragdgrønne baderom som oser av luksus

gold and emerald geode wallpaper in rustic bathroom

Veggmaleri på bildet: Smaragdgullagat

Et luksuriøst bad er nøkkelen til en femstjerners livsstil. Et sted du kan lene deg tilbake i skummet, nyte et øyeblikk av ro og sette pris på de vakre omgivelsene. Og i stedet for å nøye deg med den vanlige fargen (hvit) på vaskerommet ditt, hvorfor ikke være eventyrlysten ved å installere et smaragdgrønt tapet i stedet? Bare se på hvor mye dette Emerald Agate tapetmaleriet gir dette rustikke glam-badet liv! Berøringen av gulltoner i dette dypgrønne veggmaleriet oser av en dekadens de fleste av oss bare kan drømme om! Sammen med smaragdgrønne håndklær vil denne marmoreffektdesignen av Lara Skinner få deg til å føle at du lever det gode liv! For baderom anbefaler vi Premium Paste the Wall-tapetet som har mugghemmende egenskaper.

dark green mermaid tiled bathroom with gold sink

Bildekilde: Vaughandesigns.com via Pinterest

Ja, ja... Det blir ikke mer retro-glam enn dette fantastiske smaragdgrønne badet. Med fliser i havfrueskala, innredning i naturlig tre og en dekadent vask og kran er vi helt betatt av dette fantastiske rommet skapt av Vaughan Designs. Nå mangler bare et plysjgrønt teppe for å holde tærne tørre etter et boblebad med champagne.

Smaragdgrønt faktum: Smaragdbyen fra Trollmannen fra Oz var egentlig ikke grønn. I den første boken, "Den vidunderlige trollmannen fra Oz", ble veggene med vilje gjort grønne for å beskytte øynene mot byens "lys og herlighet", men i stedet fikk de alt til å se grønt ut! (oz.fandom.com)

Smaragdgrønne spisestuer inspirert av Gatsby

gold and green retro pattern wallpaper in white and gold dining room

Veggmaleri på bildet: Smaragd og gull

Hvis du ikke kan være dristig når det gjelder en smaragdgrønn spisestue, når kan du det da? Tross alt er dette et av de rommene du alltid er vert for! Så hvis du virkelig vil imponere gjestene når de er over for en matopplevelse, så velg et smaragdgrønt tapetmaleri som dette Emerald and Gold-designet. Denne gull- og grønne funksjonsveggen sammen med gull- eller grønne spisestoler gir en Hollywood-atmosfære til dette rommet, perfekt for servering av ferske østers, kaviar og champagne i! Alt som gjenstår er å legge til en vakker smaragdgrønn duk og male de omkringliggende veggene i skimrende gullmaling.

emerald green home decor ideas for the dining room

Bildekilde: Danetti.com

Hvis du er på utkikk etter et mer minimalistisk smaragdgrønt spisestuesett, kan du velge statement-stoler i enkle omgivelser. Disse smaragdgrønne aksentstolene er virkelig noe for dette rommet. Materialets myke fløyel kombinert med messingbeina i art deco-stil oser av dekadens. De viser at personen som bor her har en fantastisk stilsans og kunnskap om kunstnerisk interiørdesign. Hvis du ønsker mer farge, kan du velge smaragdgrønne gardiner og andre smaragdgrønne pyntegjenstander for å gjøre et varig inntrykk på familie og venner.

Fakta om smaragdgrønt: Den romerske keiseren Nero så på gladiatorkamper gjennom linser laget av smaragder fordi han mente fargen virket beroligende. (frenchbedroomcompany.co.uk)

Smaragdgrønn innredning til kjøkkenet

leafy green jungle wallpaper in white kitchen

Veggmaleri på bildet: Eksotiske fuglers reise

Jeg tror det er det samme for de fleste, men jeg føler at hjemmets hjerte definitivt er kjøkkenet. Til tross for dette blir kjøkkenet ofte bare sett på som et praktisk rom. Slik er det ikke lenger. Hvis du er en ivrig kokk, bør du gi kjøkkenet ditt den makeoveren det fortjener.

Den enkleste måten å skape ditt eget smaragdgrønne kjøkken på er å ta for seg veggene og skapene først og fremst. Hvis du skal tapetsere eller male veggene i smaragdgrønt, bør du holde deg til en nøytral farge på skapene. Og hvis du bestemmer deg for å male skapene i en vakker grønnfarge, bør du holde veggene enkle. Hvis ikke vil du føle at du har kommet til enden av den gule mursteinsveien, og det er ikke Smaragdbyen vi er ute etter!

emerald green home decor idea in a boho kitchen

Bildekilde: Refinery29.com

Igjen kan vi se effekten av fliser av høy kvalitet når de brukes som smaragdgrønn innredning. Uten disse flisene ville dette kjøkkenet vært ganske kjedelig. Fargespruten gjør hele forskjellen. For å få enda mer av denne dype havfargen inn i resten av rommet kan du velge smaragdgrønt romtilbehør som te- og kaffekasser, urtepotter, krus og mye mer!

Smaragdgrønt faktum: Det sies at Napoleon ble forgiftet og drept av sin grønne tapet. Kjemikeren Carl Wilhelm Scheele oppdaget et nydelig grønt pigment som også inneholdt kobberhydrogenarsen. Når tapetet ble fuktig eller muggent, ble pigmentet i det omdannet og frigjorde giftig arsenikkholdig damp. Heldigvis brukes ikke dette pigmentet lenger i dag - bare rolig! (www.openculture.com)

Smaragdgrønne soverom for en glamorøs natts søvn

gold and dark green mountain wallpaper in white and green bedroom

Veggmaleri på bildet: Smaragdmåne

Denne glamorøse nyansen gjør seg godt på badet, kjøkkenet og i spisestuen, men på soverommet er luksusnivået skrudd opp til maks! Ikke bare er grønt en beroligende nyanse der du sover, men denne mørkere nyansen er også mye mer interessant enn den marineblå nyansen som alle bruker på soverommet! Selvfølgelig er marineblå nydelig, men vi synes smaragdgrønn er det grønne alternativet til denne fargen.

Ta med smaragdgrønne vibber til smaragdsoverommet ditt ved å velge en smaragdgrønn aksentvegg som dette fantastiske Emerald Moon tapetmaleriet fra vår grønne tapetkolleksjon. Vi tror at det hvite panelet lyser opp dette humørfylte, mørke tapetet med tillegg av det hvite sengetøyet. Men for å sikre at designet flyter gjennom resten av rommet, velg smaragdgrønne puter og et smaragdgrønt teppe.

abstract green landscape wallpaper in minimalist bedroom

Veggmaleri på bildet: Emerald Hills

Mye lysere enn det forrige landskapstapetet, dette Emerald Hills tapetet er et av mange Space Frog Designs smaragdgrønne design. Vi elsker utseendet til dette smaragdgrønne soverommet fordi det er mer minimalistisk, slik at veggmaleriet virkelig kan tale for seg selv. Legg til en smaragdgrønn lampeskjerm, og dette stilige boudoiret vil være det perfekte stedet å sove med stil.

Smaragdgrønt faktum: Visste du at fargen grønn er hellig i islam? Den brukes mye i kunst og arkitektur, men aldri til tepper fordi den er for dyrebar til å tråkkes på. (theguardian.com)

Smaragdgrønn stue for et storslått loungeområde

white panel effect wallpaper in lounge with green couch

Veggmaleri på bildet: Off White trepanel

Til slutt, den smaragdgrønne stuen. Et av våre favorittsteder for smaragdgrønn innredning! I likhet med soverommet vil en grønn stue skape en følelse av ro, noe som er perfekt for å roe ned dagen etter en vanskelig dag.

Det finnes mange muligheter til å omfavne denne nydelige fargen i stuen. For det første, hvorfor ikke vurdere en smaragdgrønn sofa som i rommet over? Denne luksuriøse, smaragdgrønne fløyelssofaen skiller seg vakkert ut mot hvite vegger og gulv, slik at møbelfargen virkelig kommer til sin rett! Det viser bare at du ikke trenger å gjøre alt grønt for å skape en fantastisk grønn stue.

Enkelhet er selvsagt noe for en minimalist, men er du mer av en maksimalist? Da er det bare å finne frem penselen og male veggene i denne rike juvelfargen og finne pyntegjenstander som går i samme tone. Pynt sofaen med et smaragdgrønt pledd, tepper, vaser og pyntegjenstander slik at fargen flyter gjennom hele rommet.

Smaragdgrønt faktum: Det sies at Kleopatra elsket smaragder. Så mye at hun tok eierskap til alle smaragdgruvene i Egypt for å sikre seg edelstener av høy kvalitet! (myirishjeweler.com)

Si ja til smaragdgrønn innredning, og du vil ikke angre på forvandlingen det vil gjøre med hjemmet ditt! Har du spørsmål? Legg igjen en melding nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Jack DURREL

11/01/2023

Nice article.

Rachael @ Wallsauce

11/01/2023

Thank you, Jack!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €