4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
black and orange stripey tiger mural

22/11/2019   POSTET AV

Safari Bakgrunn for å få frem din ville side

Fläckig jaguar, randig zebra, vilda pälsklädda katter eller en afrikansk örns majestätiska fjädrar... det är dessa mönster, tryck och texturer som hjälper dig att frammana bilder av att vara på safari. Från att fånga de mest magiska ögonblicken från dina resor till att väcka ditt inre djur, vår tapetkollektion med safari-djur är som inget du någonsin sett tidigare.

Vi är glada att kunna presentera en helt ny trend för 2019/2020 - tapeter med safarimönster tar över designvärlden. Den här inredningen är mångsidig, glamorös och kräver mod. Du kommer att se det här inredningskonceptet avlyssna varje rum i huset. Skapa vilda och vilda vibbar samtidigt som du hyllar naturens mest anmärkningsvärda varelser. Från Afrikas slätter till Sri Lankas djungler, vi hyllar allt djuriskt och fyrbent.

Om du vill uppdatera din tråkiga och trötta inredning kan du skapa en safari väggmålning med våra roliga safari tapeter! Inte övertygad? Här är några fantastiska idéer för att vrida på din arm...

Gör ett uttalande med en djärv tapet med jaguartryck

jaguar wallpaper in a trendy living room

Ta tag i den här slående tapeten med jaguartryck. Den är den perfekta bakgrunden för ett hus fullt av grönska. Oavsett om du väljer riktiga eller konstgjorda växter passar de perfekt ihop med färgerna i den här väggmålningen. Bra växtarter att investera i är fiolbladfikon, schweizisk ostväxt, komodopapayabladrankar och hjorthornsfarn. Dessa växter kommer alla från den tropiska djungelns regnskog, där jaguaren tillbringar sin tid.

Jaguaren är den tredje största av de stora katterna (efter tigern och lejonet), och om du väljer att ha ett tryck av den i ditt hem är det ett stort uttalande. Men glöm inte att tona ner det med några neutrala toner om du vill att din inredning ska se chic och sofistikerad ut.

Fakta om Jaguar: Även om dess päls är mycket lik leopardens (som finns i Afrika och Asien) är den mycket större och har färre fläckar.

Mysa med vild kattpäls i ditt vardagsrum

cat fur mural in grey coloured lounge

Letar du efter den perfekta safari-tapetet för höst- och vintersäsongen? Håll frosten borta med den här förtjusande och överdådiga tapeten Wild Cat Fur från vårt nya sortiment. Den skriker "lyx" så fort du går in och ger en vacker textur till alla trista rum. Den harmonierar bra med svala gråtoner och är ett snabbt sätt att förvandla en tråkig färgskala till något speciellt.

Bygg upp intressanta lager med kuddar, filtar och mattor. Sätt igång med brasan och lägg fötterna högt upp. Den här underbara safari väggmålningen handlar om att inspirera till mysig komfort.

Fakta om vilda katter: Vildkatt kan användas för att beskriva två arter: den afrikanska vildkatten och den europeiska vildkatten. Båda har en fantastisk päls och är nattens varelser.

Skapa en sofistikerad zebra med den bruna färgen

zebra print wallpaper in quirky master bedroom

Om du älskar djurmönster, men är orolig för att vara för "utåtriktad", är den här randiga tapeten med brun zebramönster som gjord för dig. Visst är den här tapeten med safaridjur djärv. Det går inte att förneka att det är en showstopper. Men användningen av brunt i stället för svartvitt monokromt ger bara en härlig vuxen touch. Det mjukar upp det för inredningskoncept som strävar efter sofistikering.

Dessutom är varma rosa och bruna färger en stor färgtrend att känna till 2020. Så det finns inget bättre tillfälle att införliva denna värmande nyans i ditt sovrum eller vardagsrum.

Fakta om zebror: Du kan till och med skanna den (på sätt och vis). Forskare spårar zebror med hjälp av deras unika avtryck. De kan identifiera hjordar eller individer med hjälp av sina egna skanningsmekanismer.

Välj en safari tapet med solnedgång för att sätta stämningen

elephants at sunset wallpaper in calming bedroom

Skapa en lugnande och avkopplande atmosfär i ditt hem med den här underbara väggmålningen Elephants At Dusk. Den sätter scenen för goda vibbar och gott humör. Den öppnar upp ditt utrymme med illusionen av afrikanska slätter under den mest magiska tiden på dagen.

Om du vill ha skönheten och romantiken i en solnedgångstapet med en safari-känsla, är den här tapeten perfekt. Förvandla ett gemensamt vardagsrum och få rummet att se mer inbjudande ut. Eller förvandla ditt sovrum till en inspirerande resehyllning.

Fakta om elefanter: De vänliga jätteelefanterna är världens största (och en av de mildaste) däggdjuren på land. Afrikanska elefanter av hankön kan bli upp till 3 meter långa och väga upp till 7 500 kg!

Bli vild med en vägg med tigermönster

tiger wallpaper in a trendy living room

Det här är en fantastisk tapet med safarimönster för dig som vill skapa ett omedelbart intryck. Det är en av de där "wow"-tapeterna som kan få folk att prata eller dela upp folkmassorna. Men om du inte gillar att skygga för riskfyllda trender är den här iögonfallande tapeten med tigerprint din att beskåda.

Var inte rädd för att experimentera med den här looken, eftersom tapeter med djärva tryck verkligen kommer att göra sitt intåg 2020. Ju högre, fräckare och mer fräckt, desto bättre. Vad är mer stärkande än en våldsam och rovgirig tiger?

Fakta om tigrar: Den vackra tigern är den största av alla kattarter. Vuxna tigrar är kända för att vara ensamvargar i sina olika livsmiljöer, inklusive regnskogar, gräsmarker, savanner och till och med mangroveträsk.

Skapa ett fantastiskt barnrum med safari-papper

african animals at a waterhole mural in an on trend nursery

Skapa ett lekfullt, spännande och stimulerande barnrum med safari-papper för din lille son. Ge dem en unik miljö där de kan växa, leka och lära sig. Den här spektakulära väggmålningen Waterhole tar fram det roliga i utbildningen och kan användas för barn i alla åldrar. Den är inte bara perfekt för ett dagisrum, utan även för barnrum, lekrum, musikrum och läx- och studierum.

Ta dina barn till en värld långt borta där de kan ströva omkring med sina favoritsafari-djur och sätta igång sin fantasi. Se fler av våra underbara djurtapeter som är utformade för små människor.

Älskar du vår trend med safari väggmålningar lika mycket som vi gör? Berätta om dina favoriter nedan eller dela med dig av dina idéer om hur du har förvandlat ditt hem med hjälp av djurmönster och safaritapeter.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €