4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

FÅ 10% AV DIN VEGGMALERI REKKEFØLGE KLIKK HER
Have your favourite view everyday!Enjoy holiday memories on your wallBusiness artwork to brighten up your office!

100% Kvalitetsgaranti

Vi vill att du ska vara helt nöjd med den väggmålning vi tillhandahåller. Vi använder den senaste tekniken och miljövänliga bläck för tryckning samt några av de allra bästa pappren och materialen som finns tillgängliga i branschen, för att i möjligaste mån säkerställa att du får produkter av allra bästa kvalitet.

Skräddarsydd produktion

Vi skriver ut din väggmålning på beställning utifrån dina mått och eventuella andra skräddarsydda krav. Din väggmålning skärs sedan ut i paneler med hjälp av datorn och kontrolleras noggrant av en erfaren medlem av tryckteamet för att se till att varje väggmålning skickas i perfekt skick.

Provtjänst

Om du vill se våra material innan du beställer din väggmålning kan vi ge dig ett litet prov av alla våra tapeter - utan kostnad. Observera att mönstren på dessa prover är slumpmässiga. Du måste ge oss din leveransadress när du kontaktar vårt team.

Om du vill ha ett prov på en viss design kan vi ordna ett panelprov mot en liten avgift. Vi måste känna till dina slutliga väggmått och materialval för att kunna ge dig ett panelprov. Detta kommer att ge dig en realistisk representation av den slutliga väggmålningen du kommer att få. Vänligen kontakta vårt team med dessa uppgifter och leveransadress.

Returer och återbetalningar

Om du upptäcker ett problem med din väggmålning har du rätt att returnera den till oss inom 14 dagar efter mottagandet av varan, med början dagen efter att du har fått varan. Wallsauce.com kommer då antingen att ersätta varan eller ge dig en fullständig återbetalning inom 14 dagar. Väggmålningen måste returneras till oss i originalskick och originalförpackning. Observera att väggmålningar inte kan återbetalas på grund av kundfel, om du lämnar felaktiga mått eller om du helt enkelt ändrar dig.

För information om hur du returnerar din vara, klicka här.

Hjälp och råd

Vi är här för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss.

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €