4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

FÅ 10% AV DIN VEGGMALERI REKKEFØLGE KLIKK HER
Have your favourite view everyday!Enjoy holiday memories on your wallBusiness artwork to brighten up your office!

Om oss

Vilka vi är

Wallsauce.com grundades 2013 av tre grundare och har utvecklats till ett världsberömt varumärke som levererar väggmålningar efter mått till hem och företag som vill förvandla sina utrymmen med en fantastisk vägg.

Varje dag kommer det växande teamet i kraft för att konsekvent tillhandahålla den bästa kundservicen (och vi har tusentals "utmärkta" kundomdömen för att backa upp oss på detta)! Vi ägnar oss alltid åt att upptäcka nya sätt att göra ditt liv lite enklare när det gäller att dekorera med en väggmålning.

Vi har ett mycket nära samarbete med våra bildkällor för att säkerställa att vi har det bästa urvalet av bilder och vi förbättrar ständigt produktionen för att se till att du blir glad när din väggmålning anländer.

Toppmodern teknik

I våra tryckprocesser används den senaste trycktekniken med de bästa digitala tryck- och datorskärningsmaskinerna som finns tillgängliga i hela världen. Faktum är att de maskiner som vi använder för din väggdekoration också används för att producera väggkonst av högsta kvalitet för några kända varumärken i detaljhandeln, där endast det bästa duger!

Hur vi tar hand om miljön

På Wallsauce.com brinner vi för hållbarhet och att ta hand om miljön. Vi har ansträngt oss för att se till att våra Peel and Stick tapeter är återvinningsbara så att de kan tas bort med omsorg när de tas bort.

Vi använder bläck som är miljövänligt och älskar att våra väggmålningar görs på mått, så att avfallet blir minimalt. Förpackningarna som våra väggmålningar levereras i är nästan alla återvinningsbara och tapetklistret vi levererar är tillverkat av förnybar potatisstärkelse.

Vi är nästan ett papperslöst kontor och den restaurerade byggnaden som vi arbetar i respekterar naturen runt omkring. Värmepumparna förbrukar lite el och en timmerbyggd bostad gjordes för de fladdermöss som befann sig i de gamla gårdsbyggnaderna!

Varför välja Wallsauce.com?

Till skillnad från andra företag som tillverkar väggmålningar tror vi att vi har utvecklat en intelligent webbplats som inspirerar dig och ger dig förtroende att köpa online. Inte att förglömma att tillhandahålla en produktionstjänst som levererar din fantastiska väggmålning, redo att pryda din vägg med sin käftsmällande design. Om det inte adresserar ditt självförtroende har vi också vår 100 % kvalitetsgaranti.

Alla våra väggmålningar är tryckta på högkvalitativa väggmålningsmaterial och är lätta att installera, rengöra och ta bort. Vi erbjuder också en designtjänst för att passa dina specifika behov samt gratis leverans över hela världen! Inte bara detta, utan vi har kollektioner och mönster som du inte hittar någon annanstans!

Kommer snart...

Neonskyltar: (Endast Storbritannien) Vi kommer snart att samarbeta med ett lyxigt neonbelysningsföretag för att skapa fantastiska neonskyltar som kommer att fungera som vackra accessoarer till våra väggmålningar. Dessa neonskyltar är tillverkade med äkta hantverk, glasblåsta på traditionellt sätt och installerade med riktig neonbelysning.

Tryckta golv: (Endast Storbritannien) Förutom att njuta av en skräddarsydd väggmålning kommer vi snart att ge oss in i golvvärlden där du kan skapa ditt eget tryckta golv.

Vägghängare: (Endast Storbritannien) I stället för att ägna en hel vägg åt en väggmålning eller ett aluminiumtryck kan du snart beställa en vägghängare med din favoritbild. Ditt valfria tryck kommer att ramas in i över- och underkant med en bildhängare i trä och fästas med ett snöre så att du enkelt kan hänga upp det på väggen.

Akryltryck: (Snart kommer vi att erbjuda akryltryck. Med hjälp av högteknologisk utskriftsteknik kan en valfri design överföras på glas: perfekt för kontor med glasväggar, altandörrar och mycket mer...

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €