4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
tiger art wall feature in boy bedroom

05/06/2018   POSTET AV

Gutter soverom ideer som han vil elske

På senare tid har vi fått en uppsjö av #WallsauceMakeovers med fantastiska idéer för pojkrum. Under de senaste månaderna har vi haft inredningsarkitekter som inspirerat oss med sina val av superhjältebakgrunder och smarta mammor som visat oss hur man kan få till en rockstjärnestil.

Från färgglada mönster för små pojkar till coola tonårsrum som pojkarna aldrig kommer att vilja lämna (inte för att de någonsin vill lämna sina grottor!) Låt våra kunder inspirera dig med sovrumsidéer som han kommer att älska.

Idéer för sovrum för små pojkar

map mural in boys bedroom

Muralmålning:"Politisk världskarta

Om din son verkligen älskar geografi eller om du vill ha en rolig/pedagogisk funktion i hans sovrum kan du välja en väggmålning med en världskarta. Den här kunden har valt att para ihop den här fantastiska kartmålningen med vita väggar och träinredning för att se till att kartan är rummets huvudfokus.

superhero-mural-in-little-boys-bedroom

Muralmålning: "Superhero Watch

Barninredaren Medina King från MK Kids Interiors har skapat ett super sovrum för sin klient som är en superhjälte under utbildning! Det här tematiserade sovrummet har sammanställts med en av våra pojktapeter och har skickligt applicerats på ett hörn för att ge en dimensionell effekt.

dinosaur mural in bedroom

Muralmålning:"Dinosauriernas värld

Skapa ditt eget dinosaurieparadis för din lilla pojke med vårt fantastiska utbud av dinosauriebakgrunder! Föreställ dig bara hur upphetsad han skulle bli av en av våra väggmålningar med dinosaurier av den fantastiska konstnären Adrian Chesterman.

africa selfie boy bedroom

Muralmålning: "Africa Selfie

Om du vill ha en ljus, glad design med lite humor kan du också kolla in våra djurtapeter av Howard Robinson. Oavsett om han gillar safari eller husdjur har detta komiska sortiment djärva illustrationer med tecknade djur som tar selfies.

Idéer för sovrum för tonåringar

När din pojke blir äldre blir hans uppfattning om design mer specifik. Han har troligen hittat en passion och det kan vara en utmaning att återspegla den i hans sovrumsdesign! Här är några idéer, skapade av våra kunder för sovrum för tonåringar.

teen-bedroom-idea

Muralmålning: "Circuit Board Background Texture" (bakgrundsstruktur för kretskort)

Niki skapade ett supercoolt monokromt tema med en av våra svartvita tapeter. Särskilt den här tapeten har en koppling till ett kretskort, vilket gör den till ett utmärkt val för den teknikintresserade tonåringen.

graffiti-wallpaper-in-teen-bedroom

Muralmålning:"Var vad du vill vara".

Nu kommer vi till en av våra bäst säljande graffititapeter. Den här slående tapetmålningen, som installerades i Pips sons sovrum, har en avgörande betydelse som kan vara inspirerande för en tonåring. Med den passande titeln "Be What You Want to Be" har den här graffititapeten från vår Nick Jackson-kollektion setts i hem över hela världen, bland annat i det här hemmet på Nya Zeeland!

rock-star-wallpaper-in-boys-bedroom

Muralmålning:"Rock Star

Vem drömmer inte om att bli rockstjärna? Sarahs son George älskade sitt nya sovrum och vilken tonåring skulle inte göra det?! Sarah har inte bara valt en av våra musiktapeter, hon har också stylat rummet perfekt med bekväma kuddar i olika mönster för att skapa ett supercoolt sovrum för tonåringar.

tiger graffiti wall in teenager boys bedroom

Muralmålning: "Tiger Art

Skulle din tonårige son älska den här fantastiska tapeten Tiger Art? Denna alternativa graffitimålning är mycket populär. Den här kunden har smakfullt valt ut de mörkblå och vita nyanserna i graffitimålningen och använt dessa färger för att måla de återstående väggarna. Du skulle kunna välja röda eller orange sängöverdrag och andra inredningsdetaljer som kompletterar resten av de livliga färgerna i tigermalmåleriet.

Om du vill ha fler designidéer kan du gå till vår kategori med ett överflöd av pojktapeter eller dela med dig av dina erfarenheter om hur du har inrett din sons sovrum i kommentarerna nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €