4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
alternative-purple-damask-wallpaper

18/01/2019   POSTET AV

Alternative Damask Bakgrunn Design

Damasttapeter har ett så lyxigt och elegant utseende och kommer att förhöja vilket rum som helst i ditt hem. De intrikata detaljerna och det unika mönstret gör det till en tidlös design som skapar en känsla av elegans och sofistikering.

Det vackra damastmönstret kommer från Kina och var ursprungligen ett tygmönster i motsats till det tapetmönster som vi alla känner till. Det tillverkades för första gången för över tusen år sedan och formades för hand med hjälp av olika vävtekniker på satin- och silkesmaterial.

Det populära damastmönstret idag är ett rullmotiv i ett rutmönster med ett detaljerat repetitivt mönster. Damasttapeter finns numera i många olika mönster, färger och ytbehandlingar, inklusive metalliska detaljer och präglade strukturer.

Vi har en fantastisk samling damasttapeter och om du gillar damaststilen kommer du också att älska våra andra mönstrade tapeter som har en liknande stil som damast.

Vi har valt ut några fantastiska tapeter från olika kollektioner som är ett bra alternativ till damasttapeter.

Blommig tapet

Vi har valt ut några av våra blommiga tapeter som har en liknande chic känsla som damasttapeter är kända för.

Den här tapeten Florals Pink har ljusa pastellfärger med en enkel blommig design. För att få en superelegant effekt kan du komplettera ditt rum med möbler i roséguld för att skapa en wow-faktor så fort du kommer in i rummet. Ditt rum kommer att se fantastiskt vackert ut med den här tapeten som fondvägg.

alternative-damask-wallpaper-in-nursery

Om du älskar damasttapeter kommer du också att älska denna tapetmålning med vårblommor. Precis som damasttapeten har den ett estetiskt repetitivt mönster. Den enkla färgpaletten med blå, gröna och vita nyanser gör att den har en subtil känsla. Om du vill ha en minimalistisk look men samtidigt vill ha något som fångar ögat så är den här väggmålningen något för dig.

blue-floral-wallpaper-in-bedroom

Den här tapeten med skogsmönster är ett så vackert tryck att ha i ditt hem. Om du älskar utomhus och allt som har med naturen att göra kommer du att uppskatta det här löviga mönstret. De genomarbetade detaljerna är tydliga att se i mönstret på väggmålningen. De gröna, orange och blåa tonerna gör detta till en livlig fondvägg och passar bra i alla rum i ditt hem.

different-damask-wallpaper-in-childrens-room

Den nakna bakgrunden i den här tapeten Organic Interweaving med det blommiga och löviga mönstret är en fantastisk kombination. Det har en mycket rustik känsla och har samma eleganta, repetitiva drag som damasttapeter. Kontrasten mellan de ljusa och mörka färgerna i mönstret är verkligen komplimenterande och du kan välja att framhäva en av nyanserna med tillbehör som kuddfodral, prydnadsföremål och gardiner.

Studio Arterie tapet

Studio Arterie är en designstudio som består av ett team av konstnärer, illustratörer och art directors. De har en fantastisk samling väggmålningar!

Den här tapetmålningen Centre of Mobius är en vacker lila/djup lila färg med ett mönster som liknar damasttapeter. Den finns också i rött, blått och ljust lila, oavsett vilken färg du väljer kommer den här designen att se fantastisk ut som en fondvägg och verkligen skapa ett stilfullt uttalande i ditt hem. För en extra touch av glamour kan du komplettera ditt rum med metalliska färger.

mauve-wallpaper-in-lounge

Den här väggmålningen Enchanted Trees Blue har en utsökt design och finns även i grönt. Tropiskt inspirerad heminredning är mycket populär för tillfället och med detta tryck har du ett lövmönster med former som går genom det, vilket gör det till en spännande väggmålning att titta på.

Cirkel tapet

Vissa av våra cirkelväggmålningar har samma smittsamma mönster som damasttapeter har.

Den här tapetmålningen Night Flower har en vacker blommig design med inbäddade cirkulära former. Det slående svartvita trycket kommer att bli en elegant och stilfull fokuspunkt i ditt rum.

circle-wallpaper-in-living-room

Den här tapetmålningen Vulnerability har ett sortiment av cirklar i olika storlekar och färger. Det är ett mycket fängslande cirkulärt tryck med en intressant användning av ljusa färger. Den blekta finishen gör detta till en fascinerande fondvägg att ha i ditt hem.

Tribal tapet

Tribal tapeter kan skapa den ultimata roliga och livfulla fondväggen i ditt hem. De har ett mer flamboyant utseende än damasttapeter, men de har samma tydliga mönstrade effekt.

Den här grafiska tapetmålningen ger ditt rum en ljus och vacker färgklick. De djärva och kontrasterande färgerna i kombination med det intressanta mönstret gör detta till en cool, modern fondvägg.

graphic-tribal-style-wallpaper-in-home-office

Den här väggmålningen Tribal 1 har mörka färger och ett mycket distinkt utseende. Mönstrets skärpa är obestridlig och det ser ut som om du tittar in i ett kalejdoskop. Du kommer definitivt att lägga till en touch av individualitet till ditt hem med denna väggmålning.

Vi hoppas att vår alternativa design har inspirerat dig och gett dig fler idéer för din heminredning. Alla alternativen ger säkert samma charm till ett rum som damastdesignen gör. Det beror nu bara på dina personliga preferenser när det gäller vilken design som passar bäst för dig och ditt hem.

Finns det några andra bra alternativ till damasttapeter som du känner till? Dela med dig av dem i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €