4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Manhattan Sunrise New York Wallpaper

13/06/2017   POSTET AV

7 måter å bære New York Bakgrunn

New York, New York!

Stadens vackra skylines, fantastiska byggnader och ikoniska trottoarer skapar fantastiska fotografier och illustrationer för en av våra mest populära tapetkategorier - New York tapeter. Här finns några av världens mest kända byggnader, de bästa museerna och den bästa maten från hela världen, vilket gör att det är ett varierat sortiment som kan hitta en plats i vilket utrymme som helst. Nedan tittar vi på några av våra enorma kollektioner av New York tapeter och hur du kan använda dem i ditt hem.

Vi har också inkluderat lite fakta om de platser som visas i väggmålningarna nedan, bara för skojs skull.

Bakgrund med soluppgång i New York: Utsikt över Manhattan från ditt vardagsrum

Med den här tapeten från New York, som skapar ett fönster med utsikt över Manhattan, kommer det att kännas som om ditt vardagsrum ligger i hjärtat av Upper East Side. De gula färgerna från soluppgången ger bilden en upplyftande touch, medan byggnaderna som sträcker sig långt ut i fjärran skapar en illusion av ett större utrymme. Den här New York-tapeten är ett utmärkt val för att uppgradera ett litet och mysigt vardagsrum. Den subtila färgpaletten gör att den lätt smälter in i de flesta inredningsstilar, vilket ger dig friheten att anpassa den till din nuvarande inredning. Den här tapeten skulle också passa bra i ett kök, matsal eller hemmakontor.

New York tapet i bild: New York: Sunrise New York

Manhattan; visste du det? Det finns cirka 1,6 miljoner människor, 24 000 restauranger och 200 moderna konstgallerier bara på Manhattan.

Källa: Movoto, Open Table och New York Census.

Manhattan Reflections New York Tapet: Ett tidlöst kök

Den här tapeten från New York skapar en fantastisk fondvägg som inte kommer att bli omodern, samtidigt som den ser modern ut och passar både till modern och klassisk inredning. De fylliga färgerna passar bra ihop med de enfärgade färger som vanligtvis finns i köket och kommer att ge din köksinredning en extra touch. Om du tillbringar mycket tid i köket är den här tapeten det perfekta sättet att se till att du ser fram emot att förbereda varje enskild måltid!

Manhattan Skyline Reflections New York Wallpaper

New York tapet i bild: Manhattan Reflektioner

New York, visste du det? Brigton beach på Coney Island (ett populärt semestermål för New York-borna) har fått sitt namn efter Brighton i Storbritannien.

Källa: Telegraph

Wall Street New York tapet: Urban inredning

Letar du efter en lite annorlunda tapet från New York? Få en riktig bit av New York i ditt hem med den här tapeten med den ikoniska Wall Street- och Broadway-skylten. Det är en av de saker som är mest synonymt med New York och det avslappnade fotografiet hjälper till att skapa en urban look som är perfekt för lägenheter, lofts sovrum och utrymmen att koppla av i. De dämpade färgerna innebär att denna New York- tapet kan blandas med ljusa färger, vilket ger dig friheten att dekorera resten av utrymmet som du vill.

Wall Street Sign New York Wallpaper

New York tapet i bild: Wall Street

Broadway; visste du det? Även om det finns 40 Browadway-teatrar är det bara fyra som faktiskt ligger på Broadway. Broadway brukade vara hemvist för de flesta teatrar men de har sedan dess spridits ut på de omgivande avenyerna.

Källa: Luxor Limo

Manhattan Skyline at Night New York tapet: Sov under stadens ljus

Den här könsneutrala New York-tapeten tar med sig saker in i sovrummet med en nattlig skyline. Det är vår favorit tapet från New York för sovrummet eftersom de djupa färgerna skapar en romantisk och avkopplande atmosfär. Det effektfulla fotografiet gör detta till en perfekt bakgrund för en säng och en vacker miljö för att titta på dina favorit-tv-boxar! Var det någon som sa Friends-maraton?

Manhattan Skyline at Night New York Wallpaper

New York tapet i bild: Manhattan Skyline på natten

Times Square Abstrakt New York tapet: Fin middag i staden

Den här abstrakta illustrationen av Times Square skapar en livlig miljö som passar i alla rum i hemmet. Vi gillar särskilt den här New York-tapetet för matsalar eftersom de ljusa gatorna skapar en känsla av att äta ute bland New Yorks finaste restauranger. Den här abstrakta tapeten är också en utmärkt fondvägg i ett sovrum eller vardagsrum.

New York Wallpaper Time Square Abstract

New York tapet i bild: Times Square Abstrakt

Times Square; visste du det? Times Square bytte namn i början av 1900-talet efter att New York Times hade inrättat sitt huvudkontor där. Tidigare hette det Longacre Square.

Källa: Telegraph

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €