4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Blue floral wallpaper in multifunctional living room

07/12/2021   POSTET AV

6 Dekorere oppdateringer du kan gjøre denne helgen!

Är du ständigt på jakt efter idéer för heminredning? Eftersom vi spenderar så mycket tid hemma på sistone är det något vi alla vill ha att skapa ett utrymme som vi älskar. Livet kan dock komma i vägen, så att hitta tid att påbörja ett stort DIY-projekt är något av en utmaning!

Mellan familjeåtaganden, att träffa vänner, arbete och hemliv kan det vara svårt att avsätta tid för de där små uppdateringarna av hemmet som du har längtat efter att göra!

Det är där vi kommer in i bilden. Vi har sammanställt en lista över små uppdateringar av inredningen som du kan göra i helgen! De här inredningsidéerna är enkla och tillgängliga för alla, och de kommer att ge ditt hem den snabba makeover som det behöver! Låter bra, eller hur? Läs vidare för att bli inspirerad...

Snygga upp några hyllor

Kitchen shelf decorating update lined with black and white wallpaper

Muralmålning på bilden: Svart bläck löv
Bildkälla: howirent_

Det är dags för hyllor! Ja, det här ordet har florerat ett tag nu, och det är lätt att förstå varför. Hyllor är ett tidlöst sätt att uppdatera din heminredning, samtidigt som de är superpraktiska! De piffar inte bara upp din väggyta, utan är också perfekta för alla som älskar ett rörigt hem. Snygga hyllor finns överallt i sociala medier just nu, så hoppa på trenden och börja inreda! Så här gör du:

Välj ett sammanhängande färgschema

Välj inredningsdetaljer som kompletterar varandra bra i färg. Sprid dessutom ut färgen. Du vill att dina hyllor ska se ut som en väl genomtänkt utställning, så undvik färgblockering.

Var selektiv med dina utställningsföremål

Välj ut en inredning som du älskar och välj att samla in dina accentpjäser med tiden genom att samla in saker långsamt! Du kommer inte bara att göra mer genomtänkta inköp, utan du kommer också att ha en historia att berätta om varje föremål.

Wall shelf display in neutral living room decorating update

Ha kul med tapeter

Lägg till en färgklick på din hylla genom att klä baksidan av hyllorna med en tapet som går att ta bort och klistra! Satsa på mönster och färger som passar till resten av rummet.

Måla en falsk sänggavel

Terracotta painted headboard in bedroom decorating update

Huvudgaveln kan ge varje sovrum en personlig prägel. De är ett bra sätt att lägga till färg, textur och form till ditt sovrum, och det är lättare än du tror att ändra det! Vi har sett det överallt på Pinterest, men målade sänggavlar är en stor trend i år och du kan verkligen göra det till din egen. Från halvcirklar och skallade kanter till tryck och färgblockering, var kreativ med penseln i helgen och kanalisera din inre konstnär!

Häng upp lite väggkonst

Blue gallery wall decorating update in living room

Kommer du ihåg de där bilderna som du aldrig hann hänga upp? Eller det konstverk som du köpte och som har samlat damm i ett hörn? Nu är det dags att äntligen hänga upp dem på väggen! Det är ett snabbt och enkelt jobb som många av oss skjuter upp, men det kommer verkligen att göra skillnad för din heminredning. Väggkonst skapar en personlig fokuspunkt på vilken vägg som helst i vilket rum som helst. Du är inte heller begränsad när det gäller hur du kan visa upp dem! Här är några idéer:

Skapa en gallerivägg

Blanda och matcha konstverk, tryck och fotografier. På så sätt skapas en imponerande gallerivägg som är personlig för din stil!

Gallery wall with picture shelf

Ställ upp dem på en hylla

Om du inte är så händig med verktygen kan du lägga till dina bilder och utskrifter i din hyllinredning! På så sätt kan du enkelt byta ut dem utan några irriterande hål i väggarna. Detta är också perfekt för hyrda bostäder.

Återanvänd en trött möbel

Upcycled desk with hairpin legs in home office

Har du en gammal möbel som är i behov av lite extra service? Nu är det perfekta tillfället att bli kreativ och göra om den till något som du älskar! Från ett enkelt lager färg till att bli hantverksmässig med vinyl, upcycling tar designvärlden med storm! Här är några idéer:

Färgrik färg med färgglada färger

Om du har en gammal garderob, byrå eller ett bord i trä som har sett bättre dagar, slipa ner det och måla! Detta är ett super snabbt och enkelt sätt att uppdatera dina möbler på några timmar!

Upcycled green chest of drawers in bedroom

Täck med vinyl

Gör det maximalistiskt och täck möbelns ytor med tryckt vinyl! Detta är ett trendigt sätt att uppdatera alla möbler på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Byt skåphandtag och ben

Så enkelt är det! Att byta ut handtag eller ben på dörrar, köksskåp eller lådor är ett enkelt sätt att modernisera ditt hem på ett ögonblick. Handtag i läder eller järn är ett trendigt val just nu, tillsammans med hårnålsben!

Skapa en tapet-funktionell vägg

Blue octopus wallpaper in modern bathroom

Muralmålning på bilden: Underwater Dream
Bildkälla: Bildkällan: Bild: Lizzie på Facebook

Tapetsering på en dag, sa du? Japp! Det går att göra och det är lättare än du tror! Faktum är att mindre än en dags arbete är allt du behöver för att skapa en framstående fondvägg i ditt hem med en väggmålning från Wallsauce.com.

Funktionella väggar är helt på modet, särskilt när maximalistisk design är en topptrend just nu. En tapetmålning är ett idiotsäkert sätt att ge personlighet och piffighet till alla rum i ditt hem! Vad sägs om en modern badrumstapet i vårt premium klistra på väggen-material? Eller kanske ett vackert blommigt statement i ditt trendiga vardagsrum?

Blue floral wallpaper feature wall in multifunctional living room

Muralmålning på bilden: Midnight Splash
Bildkälla: Bildkällan: Bilder: Grey Clover Interiors

Ta en titt i ditt hem och välj ut en tom vägg som behöver förnyas. Kanske är det väggen bakom din säng, eller så behöver matsalen en uppdatering? Välj sedan ut en väggmålning som du älskar och börja dekorera i helgen. P.S. Du behöver inte heller en professionell dekoratör. Ta en kompis och sätt igång!

Måla taket

Terracotta colour scheme bedroom with painted ceiling

Bildkälla: Lägenhet Therapy Via Pinterest

Att måla taket är kanske en av de största och mest omvälvande trenderna i år och ett dramatiskt sätt att uppdatera vilket rum som helst i ditt hem. Denna djärva förändring kommer inte bara att få ditt rum att kännas 10X mysigare, utan också lite mer designat.

Det här är ett särskilt bra designval om du använder dig av vita väggar. Om du experimenterar med den "femte väggen" kan du genast höja tempot på ett unikt och spännande sätt! Inte bara det, utan det är också ett bra projekt att sätta igång med i helgen för en snabb och enkel uppdatering!

Är du redo att ta på dig din DIY-hatt i helgen? Vilket projekt vill du ta dig an för att ge ditt hem en uppdatering? Låt oss veta det i kommentarerna!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €