4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
yellow field of flowers wallpaper in bedroom

29/08/2018   POSTET AV

5 Må-ha gule bakgrunnsbilder

Tidigare den här månaden skickade de fantastiska människorna på Pinterest ett mejl till oss och berättade att ni Pinners älskar gula tapeter just nu. Vem kan klandra er? Gult är en så glad färg, varför inte skapa en statementvägg med en sådan underbar färg?

Bland bilder på solrosfält och solnedgångar har vi en rad gula tapeter som kan hjälpa dig att uppnå denna topptrend i inredningen. Oavsett om din hemstil är vackra blommor eller abstrakta mönster har vi säkert en design för dig.

I det här inlägget ska vi spara dig besväret med att leta efter den perfekta tapeten och presentera våra fem gultapeter som du måste ha.

1. Bilder från solrosfältet

sunflower-wallpaper-in-living-room

Muralmålning på bilden: Sunflower Friends

Vi kunde inte skriva ett blogginlägg om gula tapeter utan att prata om solrosstapeter!

Visste du att det finns cirka 70 arter av solrosor? Japp! Den vanligaste arten, som du och jag förmodligen känner till mest, kallas Helianthus Annuus. Dessa spektakulära blommor har vackra, ljusgula strålblommor som står högt på en robust stjälk och är perfekta för att skapa ett uttalande. Precis som solrosen ärgult en ungdomlig färg!

I vår samling av elva skräddarsydda tapeter med solrosfält upptäcker du den här slående väggmålningen med solrosor som fångats genom fotografering.

2. Gult träd tapet

yellow and orange autumn woodland wallpaper in living room

Muralmålning i bild:Höstskog med gula löv

Det måste vara ett faktum att trädtapeter kan fungera i alla rum! De är ett enkelt sätt att fylla en tråkig, tråkig vägg med en fräsch design. I vårt omfattande sortiment av trädtapeter upptäcker du den här iögonfallande gula trädtapeten.

En favorit hos denna tapet är att den har tre tydliga färger. De off-white och bruna tonerna balanserar det livliga gula och gör detta till en tydlig design som också är mycket enkel att styla!

3. Satsa på något annorlunda

grey, off-white and yellow marble wallpaper in grey lounge

Muralmålning i foto:grå och senap akvarellfärg

Hittills har vi visat dig några mycket naturliga, natursköna mönster, men våra gula tapeter slutar inte där! Ta en titt på den här abstrakta tapeten.

Den här slående gula tapeten är inget för de som inte vågar, den ger inte bara färg åt ditt rum utan också en känsla av textur. Liknande mönster finns tillgängliga i andra färgställningar från vår akvarellkollektion.

4. Designergul tapet som kommer att WOW

black and yellow jungle parrot wallpaper in boho dressing room

Målning på bild:Pineapple Jungle Black

Designtapeter är en favorit i alla tider. Den här vackra gula tropiska tapeten från Andrea Haase är fantastisk och elegant och kommer att se bra ut i ett vuxet vardagsrum, sovrum eller omklädningsrum!

5. Vintage gul tapet

yellow flower field wallpaper mural in yellow bedroom

Väggmålning i bild:Vintage Yellow Flower Meadow

När vi ändå är inne på ämnet blommiga tapeter är vår nästa introduktion denna vackra Vintage Yellow Flower Meadow tapet.

Den har ett filterliknande utseende och är mer mild än en väggmålning med solrosor, vilket gör den perfekt för att skapa ett mer lugnande vardagsrum. Kombinera den här gula tapeten med mjuka möbler för att ge rummet en mysig känsla.

Vi hoppas att vi har inspirerat dig till denna inredningstrend! Glöm inte att alla våra gula tapeter kan skrivas ut på en avtagbar tapet - perfekt för hyresbostäder!

Om du vill dela med dig av dina tips om hur du kan lägga till en touch av gult i din inredning är du välkommen att kommentera nedan. Alternativt kan du också bläddra igenom hela vår samling av gula tapeter.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Nicholas Williams

24/09/2018

Amazing blog! All the wallpaper are amazing, specially nature wallpaper, and I love nature. thanks for sharing

Nicole @ Wallsauce.com

24/09/2018

Thank you so much Nicholas! It's great to hear you like our blog and wallpapers!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €