4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
washing-windows-for-spring-clean

08/03/2018   POSTET AV

Topp Tips for å få ditt hjem våren klar

Våren är nästan i antågande! Särskilt i Storbritannien tycks vintern ha dragit ut på tiden och det faller fortfarande snö i mars. Det finns inga tecken på påskliljor på fälten och dagarna kämpar för att se solljus. Men vi håller oss positiva och delar med oss av våra bästa tips för att göra ditt hem vårklart.

Våren är känd för att städa och återinföra de ljusa färgerna i ditt hem. Det handlar om att damma av spindelväven och känna hur energin lyfter, redo att blomma upp inför sommaren. I det här inlägget delar vi med oss av tips på hur du kan fräscha upp alla delar av hemmet - till och med din trädgård! Så läs vidare om du börjar bli lite trött på vintervädret.

Börja med en god gammal vårstädning

Visste du att forskarna har spårat vårstädningen till det persiska nyåret? Nej? Inte jag heller! Andra daterar vårstädningen till den gamla judiska praktiken att städa sina hus grundligt i samband med påsken, medan den katolska kyrkan traditionellt städar kyrkans altare och allt som är förknippat med den på skärtorsdagen, dagen före långfredagen på våren.

Omvi går vidare från vårstädningens potentiella historiafinns det något riktigt tillfredsställande med att göra en bra djuprengöring.

Börja göra ditt hem redo för våren genom att öppna fönstren så att den friska luften kan ersätta vinterns tristhet, samtidigt som du dammsuger och dammar i varje hörn och skrymsle. Här finns en bra guide med 10 tips för vårstädning.

spring-cleaning-your-home

Investera i fräscha tyger

Om våren är till för städning, är vintern definitivt till för att mysa. Om du är som jag har du tillbringat de senaste tre till fyra månaderna som en eremit under täcket. Det är kanske lite luddigt och täckt av djurhår. Finns det någon annan ursäkt för att ge ditt hem några nya textilier?

Ditt täcke kan också vara lite för mycket för våren och dina kuddar lite slappa från de lata morgnarna. Gå vidare och börja den nya säsongen med fräscha tyger.

fresh-towels-to-get-home-spring-ready.

Ta in utomhusmiljön

Våren är den första synen av blommorna. Gräset blir grönare och fåglarna sjunger. Det finns ingen sötare tid. Därför är vårt nästa bästa tips för att göra ditt hem vårklart att göra det extra för att få in utomhusmiljön i hemmet.

Du kan följa inredningstrenden att införa krukväxter i ditt hem, eller så kan du satsa på en väggmålning. Inspirerad av en av våra härliga kunder som gjorde just det, läs vårt inlägg om nya sätt att ta in utomhusmiljön för att få idéer.

forest-mural-in-lounge

Väggmålning: "Forest Sun" väggmålning

På tal om friluftsliv...

Snö, vind eller regn, oavsett väder är det dags att förbereda trädgården. Men eftersom vi är mästare på väggmålningar som är skräddarsydda, är vi specialister på inredningar och inte på utomhuslivet. Därför har vi gjort lite efterforskningar och hittat denna fantastiska artikel om hur man gör trädgården redo för våren. I artikeln får du veta vilka frön som är värda att så och hur du kan få ut mer av grönsakerna i ditt kylskåp.

spring-garden

Gör ett uttalande med färg

Ett annat sätt att göra din inredning redo för våren är att införa statementfärger. Det kan du göra genom att använda en djärv lampa eller en färgglad möbel. Men det finns inget djärvare än att skapa en statementvägg med moderna tapeter.

På Wallsauce.com erbjuder vi ett alternativ för tapeter som går att skala och klistra. Den är enkel att applicera och går bara att ta bort när du är redo för en förändring. Detta kan vara den perfekta lösningen för att hjälpa dig genom säsongen. Ta reda på mer på vår materialsida.

blue-wall-mural-for-spring-home

Muralmålning: "Blue" tapet av Shandra Smith

Engagera alla fem sinnena

Hittills har vi talat om att göra hemmet vårklart med en djuprengöring (syn), med fräscha tyger (beröring), genom att höra fåglarnas ljuva sång (hörsel) och med alternativ för att ta in utomhusmiljön eller genom att införa statementfärger (syn igen). Låt oss vara ärliga, efter att ha omsatt alla våra bästa tips i praktiken kommer du förmodligen att behöva lite uppfriskande vårlimonad (smak. Ok, vi kanske har fuskat med den här!).

Låt oss slutligen prata om vårens doft och hur du kan få in den i ditt hem. Låt doften av vårstädning leva vidare genom att placera doftpåsar i garderoberna, läs diffusorer i varje rum och kanske ett stearinljus för lite romantik. Tänk på dofter som gör dig bekant med våren, som fräscht linne, citrus och fräscha blommor, som det här vackra sojablodsljuset från Lolly Rocket.

spring_scented_candle_by_Lolly_Rocket

Hur ska du göra ditt hem redo för våren? Vi vill gärna ta del av dina tankar i kommentarsfältet nedan. Alternativt kan du upptäcka hela vårt utbud av väggmålningar för att påbörja förvandlingen.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €