4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
blue and white watercolour painting of ice hockey player in teenage boys bedroom

27/04/2020   POSTET AV

Teen Bedroom Decor Ideas (Som du trenger å se)!

Det är en svår, men viktig uppgift att få tonåringens sovrum att bli perfekt. Det är en svår tid för dem och behovet av att vara ensamma står definitivt högt på listan. De börjar känna suget efter självständighet, men är fortfarande inte tillräckligt erfarna eller har inte medel att vara det!

Vi måste se till att deras sovrum är en perfekt fristad för dem. Det måste vara en sann återspegling av deras personlighet och en plats där de är omgivna av de saker de älskar. Man vet aldrig, om de får tid bort från er (deras föräldrar) genom att ha en egen liten fristad kan det kanske minska de spända stunderna med åsiktsskillnader!

För att verkligen få din tonåring att trivas måste du läsa dessa idéer för att skapa harmoni i ditt hem.

En fotovägg för alla fantastiska selfies

stift

Många av oss är skyldiga till att njuta av en liten selfie, men när det gäller våra tonåringar vet de verkligen hur man gör det rätt! De har miljontals bilder på sig själva och sina vänner, så de kan lika gärna göra det bästa av dem genom att utforma sin egen fotovägg!

Vi älskar hur den här tonåringen har skrivit ut sina favoritbilder och placerat dem som en ram runt det här humörhöjande citatet!

stift

Det enda problemet med att fästa bilderna på detta sätt är att du riskerar att få bilderna att falla ner på huvudet mitt i natten! För en extra kostnad kan vårt studioteam skapa ett personligt väggmålningsfotogalleri som är unikt utformat med tonåringens foton i åtanke. Eller om du vill göra en själv, använd vårt verktyg för att ladda upp dina egna bilder och förvandla dem till en tapet!

Hur kan jag inreda min tonårings sovrum billigt? Belysning!

Belysning kan spela en stor roll för att skapa en atmosfär i ett rum. Så finns det något bättre ställe att börja på än tonåringens sovrum? De flesta tonåringar går igenom en virvelvind av känslor och behovet av antingen en lugnande eller glad atmosfär är avgörande när det gäller inredning av tonårsrum.

lava map, trainers, moon and unicorn lamps

Bildkälla: Bild: Redcandy.co.uk

Belysning behöver inte bara se bra ut, utan behöver inte heller vara dyrt för att ha en stor effekt - något som alla kan uppskatta!

Du kan inte låta bli att le åt några av dessa roliga lampor! Varje unikt utformad lampa passar till en annan personlighet och är ett bra inslag i tonåringens sovrum - deras vänner kommer att bli så avundsjuka på deras coola, ovanliga lampa.

pom pom fairy lights

Bildkälla: Redcandy.co.uk

Ett annat klassiskt val är att använda ljusstakar. Det fina med dessa är att du kan bli riktigt kreativ i hur du utformar dem. Om de knyts över en säng, som den här, skapas en vacker baldakin som ger rummet en avslappnande, nästan förtrollande känsla - perfekt vid sänggåendet.

stift

Andra alternativ att tänka på är att installera ljusljus i hörnen av taket som fungerar som en ram runt rummet. Stroboskopbelysning är också ett bra val för inredning i tonårsrummen. Det ser fantastiskt ut i samma stil som dessa fe-lampor och ser också bra ut installerat under en säng. Det skapar en cool klubbstämning i rummet - perfekt för en tonåring som älskar att festa!

En tapetmålning för tonåringar för att visa upp deras personlighet och hobbies.

Tonåren är en period då du fortfarande håller på att ta reda på vem du är - något som många av oss fortfarande kämpar med! Under denna resa av självupptäckt är det viktigt för tonåringar att omge sig med det de står för. Begränsa det inte till deras val av kläder eller frisyr, investera tid i att göra deras sovrum till ett utrymme som verkligen visar vem de är. Ett av de enklaste och mest effektfulla sätten att göra detta är att välja en episk tapetvägg i sovrummet.

blue and white watercolour painting of hockey player in teen bedroom

Mural i foto - Akvarell Illustration Ishockey

Vi älskar den här sporttapeten: det är definitivten cool väggmålning för pojkar. Men det är inte alla tonåringar som älskar sport. Deras intressen varierar enormt, men vi försäkrar dig att vi har en väggmålning som passar alla personligheter! Är de en punkrockare, en spelare som spelar sent på natten, en framtida graffitikonstnär eller älskar de helt enkelt hästar? Vad det än är de gillar så har vi allt för dig.

Deras fantastiska tonårstapet visar inte bara vilka de är, utan utgör också en fantastisk bakgrund för deras TikTok-videor och selfies. Kanske kan du till och med installera en väggmålning till deras födelsedag, oavsett om det är för din sons eller dotters sovrum!

tiger graffiti on wall behind bed in teenager trendy bedroom

Muralmålning i foto - Tiger Art

Vi rekommenderar att du placerar en cool väggmålning, till exempel den här graffititapeten för tonåringar, bakom sängen för att fungera som en förlängning av sänggaveln. Ett annat alternativ är att placera den längs den största väggen i rummet för att omfamna så mycket av designen som möjligt. Försök att hålla dig till subtila möbler eller inredningsdetaljer som kompletterar väggmålningens färger. På så sätt säkerställer du att den fantastiska tapetdesignen alltid är stjärnan i showen.

Vad ska en tonåring ha i sitt rum? Ett skrivbord!

Oavsett om din tonåring älskar att spela eller alltid pluggar hårt spenderar han eller hon mycket tid sittande! Att ha ett bra skrivbord är därför avgörande för att antingen få bra betyg eller klara den svåra nivån i spelet!

white desk, chair and bed in stylish teenage girl's bedroom

Bildkälla: Bild: Furniturechoice.co.uk

Det är så viktigt att ha en bekväm skrivbordsplats i din tonårstjejs sovrum, men det är också viktigt att det ser bra ut när deras vänner kommer hit för att umgås. Ett vitt skrivbord är alltid en vinnare: du vet att det finns där, men det dominerar inte resten av rummet. Detta gör att din tonårings sovrum blir mer av ett "sovrum" än en studiezon. I slutet av dagen behöver de trots allt koppla av och komma bort från sin ändlösa lista med läxor.

stift

När du vet var du ska placera ett skrivbord bör du försöka hålla dig till ett hörn eller en del av rummet som är så avskilt som möjligt från sovplatsen. Detta gäller både för studier och spel eftersom din tonåring behöver en paus från båda! Vi älskar spelhörnan i den här tonåringens sovrum. Den extra färgklick från stroboskopbelysningen ger verkligen en futuristisk sci-fi-effekt!

För att skapa en ännu större separation mellan skrivbordet och sängen kan du installera en fantastisk väggmålning på väggen där skrivbordet står för att skapa en "rum i rummet"-effekt.

En bekväm lounge där du kan koppla av med vännerna.

aqua blue room and seating with two girls led laughing together

Eftersom tonåringarnas sovrum är det enda rum i hemmet som är deras eget är det bra att ge dem möjlighet att känna sig så självständiga som möjligt. Om du har utrymme kan du helt enkelt lägga till en liten soffa, en bekväm stol eller en sittsäck för att få dem att känna sig mer vuxna. Det kommer att vara som om de har sin egen lilla lägenhet med öppen planlösning!

stift

En plats att sitta på är en bra plats där de kan bläddra i sin telefon, mysa med en bok eller skvallra med sina vänner. Om du vill spara utrymme kan du installera en våningssäng och placera en sittplats under den. Det kommer inte bara att rensa rummet, utan det kommer också att ge vardagsrummet ett tak som skapar en härlig och mysig känsla.

Har du några tips på hur du inredde ditt eget tonårsrum? Eller har du bara några frågor? Lämna ett meddelande till oss nedan!

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €