4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pink flamingo and flowers illustration wallpaper

20/04/2021   POSTET AV

Teen Girl Soverom Ideer Hun Vil Elske

Enten det er vinter, vår eller sommer, er det alltid tid for å gi tenåringsdatterens soverom en stilren overhaling. Hvis hun har hatt det samme regnbuetapetet siden hun var 10 år gammel, eller hvis de utdaterte møblene ødelegger stilen hennes, er det virkelig på tide å sette i gang med en makeover.

De vokser opp så fort, og selv om det ikke finnes noen manual for hvordan man overlever tenårene, har vi ideer til hvordan man kan gi henne en trygg havn å gå til når det blir tøft. Fra krangling og kjærlighetssorg til eksamensstress - alle tenåringer trenger en behagelig og beroligende tilflukt på slutten av dagen. La oss være ærlige... Jo mer Instagrammable soverommet hennes er, jo mer sannsynlig er det at hun holder det rent (selv om det bare er for sosiale medier).

Er du klar til å sette i gang? Her er noen ideer til ungdomsrom som vil gjøre det til en fornøyelse å rydde rommet hennes i stedet for et ork!

Designe et beroligende rom med egen privat strand

blue ocean and white sands wallpaper in bedroom with wooden bed and flamingo frame

Veggmaleri på bildet: Hav og sand

Livet som tenåringsjente er mange ting. Det er spennende, det er gøy, det er noen ganger skummelt, og det er en stor læringskurve. Noen dager er enklere enn andre. For de dagene da ting bare ikke går hennes vei, kan et vakkert strandmaleri være den ultimate flukten.

Dette Sea and Sand-veggmaleriet kombinerer fargeterapi med fotorealistiske bilder for å transportere henne til et vakkert sted i tankene. Farger som mykt blått er kjent for å øke velværet, og kombinert med lyse møbler vil dette tenåringsrommet være helt beroligende.

Inspirer henne hver dag med motiverende tapet for tenåringsjenter.

light grey positive quote wallpaper in teen office

Veggmaleri på bildet: Inner Sparkle Quote

Sitat tapetdesign er en av de beste ideene til soverommet til tenåringsjenter for dem som trenger hjelp med selvtilliten. Du kan enkelt finne fototapeter med sitater til alle fargevalg, eller du kan til og med lage ditt eget tapetdesign med vår bildeopplastingsfunksjon.

Dette Inner Sparkle-sitatmaleriet passer sømløst sammen med den hotteste fargetrenden, grå. Kanal Scandi-vibber for et voksent utseende og omfavn hvite og naturlige tresorter for å holde rommet romslig og luftig. På grunn av subtiliteten tror vi at dette rommet er en av våre favoritt ideer til eldre jenterom.

Gi henne mer street cred med en graffiti-funksjon

graffiti tattoo wallpaper in purple teens room

Veggmaleri på bildet: Episk tapet

Hvis tenåringen din ser på gatemote som sin bibel og har flere krøller enn krøller, kan en skvett graffiti på veggene være akkurat det hun trenger for å holde soverommet ryddig. Vi elsker skribleriene "Love Kills" på dette episke veggmaleriet med tatoveringseffekt - ord uttalt som en ekte kjærlighetssyk tenåring.

Få rommet til å poppe opp med en stor dose kontrasterende lilla, og velg rene linjer, enkel design og lyse gulv. Mangler du gulvplass? Prøv møbler til tenåringsrommet som gir god oppbevaringsplass. Oppbevaringsløsninger under sengen vil for eksempel sørge for at det ikke oppstår kaos i rommet. I tillegg kan du sørge for mange esker og "rotekurver", slik at hun kan samle alle tingene sine på ett sted.

Gjør rommet hennes om til et kreativt kunstatelier (vår favorittidé for ungdomsrom)

floral wallpaper in teenage girls bedroom

Veggmaleri på bildet: Sweet Blooms

Elsker hun å tegne, male, designe eller sy? Uansett om hun er proff på kunst og håndverk eller et geni i Photoshop, kan et eget rom gjøre underverker for kreativiteten hennes. Inspirer henne til å gjøre det hun liker aller best med et godt designet, kunstnerisk og utviklende rom med skrivebord.

Tapetdesign som dette Sweet Blooms-veggmaleriet av Kelly Kratzing er et godt eksempel på hvordan natur- og blomsterdesign kan være godt for sjelen.

Få vennene til å føle seg velkomne med en selfie-vegg

photo of girl friends in sunflower field in boho bedroom

Veggmaleri på foto: opprettet på vår side for opplasting av eget bilde

Hvis det er to ting tenåringsjenter elsker, må det være a) vennene sine og b) selfies med vennene sine. Med vår egen tapet-tjeneste kan du forvandle hennes hjørne av huset til en gruppevennlig sone. Når kompisene føler seg velkomne, vil hun gjerne holde det så rent og ryddig som mulig. Sleng inn en sammenleggbar sovesofa hvis det er plass, så blir hun #squadgoals over hele Instagram.

Hjelp henne med å bruke de hotteste trendfargene

pink, purple and gold watercolour wallpaper in simple bedroom

Veggmaleri på bildet: Rosa virvel

Som vi nevnte i våre spådommer om interiørdesigntrender, er lilla den nye rosa fargen. Millenniumsrosa har dominert sosiale medier altfor lenge nå, og det er på tide å bane vei for den neste "it-fargen". Denne pastellfargede Pink Swirl er helt i tråd med de siste hotte nyansene og har vakre metalliske farger.

Demp den dristige designen med noen myke gråtoner, og la den være en fondvegg for å unngå at rommet blir overfylt.

Ideer til soverom for voksne tenåringsjenter med skandinavisk touch

red brick wallpaper in scandi bedroom with bike

Veggmaleri på bildet: Murvegg

Det finnes ingen bedre motivasjon for å holde orden enn et minimalistisk interiør som ikke lar seg kombinere med rot. Gjør rommet hennes fantastisk og gi henne alle skuffer, skap og bokser hun trenger, så blir det umulig å rote.

Med skandi-inspirert enkelhet får hun et beroligende rom der hun kan tenke, reflektere, studere og få skjønnhetssøvn - de perfekte ingrediensene for et koselig tenåringsrom. Dette mursteinstapetet fra vår serie med realistiske mursteinstapeter er som skapt for et elegant, minimalistisk soverom.

Skap flamingo-feber med et tropisk paradis

teen girl bedroom ideas flamingo wallpaper in girls room

Veggmaleri på bildet: Flamingo Rendezvous

Er det noe mer oppløftende eller smilfremkallende enn en flokk vakre rosa flamingoer? Dette morsomme Flamingo Rendezvous-veggmaleriet av Andrea Haase er et fargerikt og trendy design som passer for en Instagram-dronning. Ikke bare er det en total humørforsterker, men det er også et flott bakteppe for alle disse selfiene. Med dette søte tapetet på soverommet til tenåringsjenta vil hun misunnes av vennene sine.

Forvandle rommet hennes til et rosa tropisk paradis og innred med organiske tresorter og stilig vinylgulv. Ikke glem nok hyller og oppbevaringsmuligheter for å holde rommet ryddig - en av de beste ideene for små rom til tenåringsjenter.

Gjør rommet hennes lysere med et morsomt ananasmotiv.

tropical pineapple wallpaper in minimal bedroom

Veggmaleri på bildet: Blomstret ananas

Har du noen gang lurt på hvorfor ananas er så populært innen interiørdesign? Frukten ble først oppdaget av Christofer Columbus i 1493 og senere brakt til Europa. Kanskje ananasens betydning i historien minner oss om solfylte dager og noe mer eksotisk enn vår egen virkelighet. Eskapisme er noe vi ser mye av i interiøret.

Uansett hva som er årsaken til populariteten, ser det ut til at alle millennials og Gen Z har (eller ønsker seg) en ananas på soverommet. Så det er en flott designidé for soverommet til tenåringsjenter hvis du vil imponere ungdommen din.

Dette morsomme Floral Pineapple-veggmaleriet er trendy, perfekt for 'gram og ser fantastisk ut med moderne møbler. Dekorer med en blanding av bærekraftige materialer som kurv, rotting og jute.

Liker du våre tenåringsjente soveromsideer for? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvilke tenåringsjentes soveromstrender som inspirerer deg mest i år.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Purvi Busa

07/12/2022

Looking for wall paper ideas and shops to by them from for my daughter\'s bedroom. She is 11 years old.

Rachael @ Wallsauce

07/12/2022

Hello Purvi, thank you for reaching out to us! Depending on your daughter's interests and favourite colours, we have a wide range of beautiful floral wallpapers to stunning tropical designs. The best place to start would be to browse our designer collection here - https://www.wallsauce.com/designer-wallpaper-murals/botanical-wallpaper-murals

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €