4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
graffiti tiger wallpaper in boys bedroom

04/08/2017   POSTET AV

Graffiti Bakgrunn For Tenåringens Soverom

Graffititapeter kan vara svaret på dina mardrömmar i tonåringarnas sovrum! Vi förstår att det kan vara svårt att välja ett tema för att dekorera deras hemvist.

Tonåren kan vara ganska svåra när de börjar upptäcka sig själva och planera för framtiden. Det är viktigt att skapa en säker plats där de kan tillbringa tid och koppla av i sitt eget utrymme när det gäller att vårda dem.

Graffititapeter är ett av de mest populära valen för tonårsrum. Det finns graffititapeter för alla tonåringar, från urbana graffitimålningar med stilistiska bokstäver till bläckstänk som bildar slående bilder! I det här blogginlägget visar vi dig hur du kan förvandla din tonårings tråkiga sovrum till det coolaste rummet i huset!

Taggar, Blockbusters och Throw-ups

graffiti on brick wallpaper mural in boys bedroom

Förmodligen de mest kända graffiti-stilarna! Taggar, blockbusters och throw-ups innehåller alla djärva bokstäver och starka färger. De är perfekta för sovrum för tonåringar som saknar färg och karaktär!

Icke-traditionell graffiti tapet

Cube-pattern-wallpaper-in-teenage-bedroom

Bortsett från ord har vi ett stort utbud av graffitiliknande kubiskt mönstrade tapeter. Dessa är utan tvekan mer vuxna än taggar, blockbusters och throw-ups och passar bra i sena tonårs- och ungkarlsrum.

3D-kubiska tapeter finns på Wallsauce.com i en mängd olika färger och mönster. Kolla in den här kubmönstrade tapeten från vår kollektion Twisted Pixels Illustration. Den är perfekt för att skapa en fondvägg och ge färg åt det tråkigaste rummet!

Graffittiväggmålningar i form av "Piece" är också utmärkta för att skapa fondväggar. Färgerna och designen på den här tapeten gör den lämplig för både pojk- och flickrum.

Graffiti-wallpaper-in-bedroom

Nick Jackson för Wallsauce.com

Nick Jackson har en av de mest kända designerkollektionerna på Wallsauce.com. Hans tapetkollektion innehåller ett brett utbud av fantastiska fotografier som kan användas i alla rum.

Som en del av sin samling delar Nick med sig av detta fantastiska gatukonstverk. Tapetmålningen "Be what you want to be" är en av våra mest populära graffititapeter. Den är inte bara perfekt för tonårsrum, vi har sett den se fantastisk ut i vardagsrum också!

rhino graffiti wallpaper in attic room

Svart och vit graffiti tapet

Graffiti är inte alltid djärvt och fräckt! Välj den här svartvita graffititapeten för ett sovrum som redan har massor av personlighet. Den är snygg och kommer inte att bli omodern.

Black-and-white-graffiti-wallpaper-in-boys-bedroom

Med över 70 graffititapeter att välja mellan kan du säkert hitta något för din tonårings sovrum. Vilken design skulle din tonåring vilja se i sitt sovrum? Låt oss veta det i kommentarsfältet nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €