4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Space wallpaper with purple and blue swirls and stars with large planets in a living room with a purple chair and white wood flooring

09/01/2023   POSTET AV

6 Ut av denne verdensrommet bakgrunnsbilder!

Det är svårt att hitta någon som inte tycker att vårt solsystem är både fascinerande och vackert. Den rena förundran över dess ursprung och omfattning har hållit oss fängslade i århundraden, så varför inte omge dig själv med dess eviga skönhet med dessa sex fantastiska rymdtapeter?

Om du är som jag skulle du inget hellre vilja än att bli astronaut och utforska universum - föreställ dig hur häpnadsväckande det måste vara att se jorden från rymden. Det skulle vara en av de största upplevelserna i ditt liv och även om det kanske inte är en enkel uppgift att bli en utbildad astronaut kan du säkert fortfarande förundras över skönheten i vårt universum från tryggheten i ditt eget hem!

Oavsett om du är en rymdälskare, vetenskapsförespråkare eller om du själv har små astronauter i vardande, kommer du garanterat att hitta en rymdtapet som fångar din fantasi...

Dra till dig bra idéer på ditt hemmakontor

Blue and red nebular space wallpaper in a home office with white furniture and black accessories

Muralmålning på bilden: Nebulosans underverk

Ett bra sätt att skapa liv i ditt hemkontor är att använda en fantastisk nebulärt inspirerad tapetmålning. De fantastiska färgerna och de virvlande gaserna med ljusa stjärnor kommer att ge energi och motivera ditt sinne.

Rymdtapeter är perfekta för att ge liv och färg åt dina väggar, särskilt om du har svårt att välja mönster eller design. De mörka elementen i just den här tapeten skulle passa perfekt ihop med vita möbler för ditt skrivbord och förvaringsskåp för en vacker kontrast. Det finns något nästan skrämmande vackert med att stirra ut i rymdens stora tomrum...

Supermassiva rymdfakta: Astronomer som utforskar ett gigantiskt moln av gas och stoft i Vintergatans centrum gjorde en överraskande upptäckt - molnet var fullt av etylalkohol, eller etanol, den typ av etanol som vi använder för att göra alkoholhaltiga drycker. Det innehåller tillräckligt med alkohol för att förse varje person på planeten med 300 000 öl per dag under den kommande miljarden år! (www.skyatnightmagazine.com)

Gör din arbetsplats till något utöver det vanliga

Spiral Galaxy wallpaper in an office with white tables and chairs

Muralmålning på bilden: Spiralgalax M74

Rymdtapeter är perfekta för att ge din arbetsplats en atmosfärisk känsla. Den här spiralformade galaxbildenär det perfekta mönstret för en vägg där personalen måste hålla sig motiverad och alert. De mjuka, spiralformade armarna fyllda med dämpad guld och lila gas, späckade med ljusa pops av stjärnor kommer inte att överväldiga dina sinnen eller distrahera dig när du behöver koncentrera dig.

Den här stilen är särskilt användbar om du har ett relativt litet väggutrymme som du vill fylla utan att det blir för stort i hela rummet. De dämpade färgerna passar till alla färgscheman, särskilt om du har vita bord och stolar! Du kan göra din egen rymdstation!

Ettsupermassivt rymdfaktum: Ridley Scotts Alien-films slogan "I rymden kan ingen höra dig skrika" är sann. Universums mest extrema händelser, från planeter som kolliderar med varandra till supernovor, skulle inträffa ljudlöst för en observatör. Forskarna använder en teknik som kallas "datasonifiering" som omvandlar radiovågor, plasmaböljor och magnetfält till ljudspår så att vi kan "höra" rymden. (www.spaceandbeyondbox.com)

Öka deras nyfikenhet med en rymdtapet

Large planets with turquoise and light blue stars in a children's bedroom with wooden space toys, white shelves and a wooden floor

Muralmålning på bilden: Deep Spaceflight

Har du några astronauter i ditt hem? Varför inte slå dem med häpnad med en fantastisk planetinspirerad tapet i deras sovrum? De blå/grå tonerna, de djärva planeterna och den spiralformade galaxen kommer att förvandla deras rum till deras alldeles egna rymdskepp! Den här slående Deep Spaceflight-väggmålningen är lätt att styla och skulle passa ihop med vita accessoarer, som en matta, hyllor och till och med en tvättkorg!

Uppmuntra deras kärlek till solsystemet genom att installera den här vackra rymdinspirerade tapeten och vem vet, kanske tar de en dag nästa stora steg för mänskligheten!

Supermassiva rymdfakta: Den största asteroiden som träffat jorden var dubbelt så stor som den sten som dödade dinosaurierna. Den destruktiva rymdstenen var någonstans mellan 12,4 och 15,5 mil bred. Vredefortkratern uppstod för 2 miljarder år sedan när den största asteroiden som någonsin träffat jorden slog ner på planeten. En ny studie visar att den gigantiska rymdstenen var ännu större än vad som tidigare förutspåtts. (www.livescience.com)

Spräng iväg till en annan värld!

Space wallpaper with purple and blue swirls and stars with large planets in a living room with a purple chair and white wood flooring

Muralmålning på bilden: Galactic Universe

Om du har ett extra rum eller en läshörna som du vill förvandla till en egen liten värld är den här fantastiska tapeten perfekt. Föreställ dig att du slår dig ner med din favoritbok och är redo att förflyttas till en annan värld, du kan bokstavligen pryda dina väggar med en annan värld!

Den underbara kombinationen av lila och blå nebulosor omgivna av fantastiska planeter i omloppsbana gör den här tapeten helt enkelt fantastisk. Den här tapetmålningen Galactic Universe är lätt att kombinera med en lila och grå färgskala och kommer att ta andan ur alla.

Fakta om supermassiva rymder: Man tror att det finns 100 miljoner svarta hål i Vintergatan, varav en stor del kan vandra genom Vintergatan. I år upptäckte forskare med hjälp av rymdteleskopet Hubble ett svart hål i vår galax som bara befinner sig 5 000 ljusår från jorden och som är sju gånger så tungt som solen. (www.livesceince.com)

Förvandla ditt sovrum till en stjärnhimmel

Blue starry space wallpaper in a bedroom with a white wooden floor and desk and a bed with grey and white bedsheets

Muralmålning på bilden: LH 95 i det stora magellanska molnet.

Natthimlen kommer alltid att förvåna oss. Tänk dig att titta upp på natthimlen och se en mängd blinkande stjärnor, du kan bokstavligen se in i det förflutna när du tittar upp på natthimlen. Att somna under stjärnorna är allas fantasi, så varför inte pryda dina sovrumsväggar med en stjärninspirerad tapet?

På så sätt kan du sova under stjärnorna varje natt, men från din varma och mysiga säng! De mörkblå och svarta färgerna passar utmärkt ihop med vita möbler och svala, grå sängkläder.

Fakta om supermassiva rymder: Ända sedan Big Bang har de flesta objekt i rymden rört sig bort från varandra. Eftersom rymdområdena rusar bort från varandra är den första populationen av stjärnor som bildas i universum nu för långt borta för att vi någonsin ska kunna hoppas på att spionera på dem, även med hjälp av det bästa nuvarande eller framtida teleskopet - detta innebär att det finns stjärnor som vi aldrig kommer att kunna se. (www.nightskymagazine.com)

Aldrig mer ett tråkigt styrelserum!

Brown and beige space wallpaper of a nebula in a boardroom with a large wooden table and black office chairs

Muralmålning på bilden:Tarantelnebulosan Stora magellanska molnet

Styrelserum behöver aldrig mer vara tråkiga! Ett underbart sätt att lägga till en del underverk i ett mötesrum är att installera en fantastisk, virvlande nebulosa tapetmålning. De rika bruna och beigefärgade tonerna är ett välkommet alternativ till ljusa blå eller lila färger. Den här rymdtapeten skulle passa utmärkt ihop med mörka trämöbler och svarta accessoarer .

En väggmålning med inspiration från rymden är ett vackert och billigt sätt att få ett område att se vackert ut och kännas vackert inrett. De fascinerande virvlande gaserna och de fantastiska bruna nyanserna är allt du behöver för att förvandla ditt rum till en plats där alla trivs.

Fakta om supermassiva rymden: Om du kan se Andromedagalaxen med blotta ögat tittar du faktiskt på något som är 14,7 miljarder, miljarder kilometer bort! (www.spaceandbeyondbox.com)

Har du blivit överväldigad av de här 6 fantastiska rymdtapeterna? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken som är din favorit!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €