4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
dark-floral-pattern-wallpaper

31/01/2018   POSTET AV

Mønster Bakgrunn for vakre og unike hjem

Vi tar en titt på de bästa mönstertapeterna för ditt hem i år.

Mönstertapeter finns i många olika varianter och kan användas för många olika inredningsändamål i ditt hem. Oavsett om du vill skapa en viss stil, följa en viss trend eller bara lägga till lite skönhet och effekt i ditt hem, kommer du att upptäcka att mönstertapeter oftast är ett bra val. Nedan tar vi en titt på några mönstertapetstilar som sträcker sig från tidlösa mönster som kommer att imponera på alla dina gäster, till mönster som hjälper dig att uppnå de senaste trenderna.

Blommigt mönster

Tapet i bild:Dark Botanics Floral Pattern Wallpaper

Blomstermönster har fått en renässans under de senaste åren. Från att ha varit ett mönster som förknippas med föråldrad och trist inredning har de romantiska mönster som lyfter upp inredningen och faktiskt gör den trendig. I år är djärva och dramatiska tryck och mönster en framträdande trend för klädsel, tryck, väggar och allt däremellan.

Geometriska mönster tapeter

geometric-pattern-wallpaper

Väggmålning på bilden:Sömlöst diamantmönster i geometriska mönster

Geometriska mönster har blivit populära i år och finns med i alla tidningar om hemstil överallt. Det finns många olika stilar av geometriska mönster, som alla passar till olika inredningsstilar, vilket gör det till ett perfekt sätt att få din inredning att ligga i trend.


Vackra fjärilar

butterfly-pattern-wallpaper

Muralmålning på bilden: Ljusa mönster bakgrund fjäril tapet

Tapeter med fjärilsmönster är trendiga och perfekta för både familjerum och personliga utrymmen, och de ger liv och elegans åt alla rum. Fjärilsmönstret skapar den känsliga men ändå eleganta touch du söker, vilket gör det till ett bra alternativ till tapeter med blommönster. Med ett urval av färger och stilar kan du också hitta en fjärilsmönsterfärg som passar perfekt till din inrednings färgschema.

Bakgrund med tegelmönster tapet

brick-pattern-wallpaper

Väggmålning på bilden:vit tegelmönstertapet

Letar du efter en tapet med mönster som har en lite cool faktor? Spika den industriella trenden i ett enda drag med en tapet med tegelmönster. Dessa mönstertapeter kommer att skapa utseendet av en mycket trendig vägg av frilagt tegel i ditt hem. Välj mellan rå tegelsten, distressed tegelväggar, målad tegelsten (ett utmärkt val för att skapa en look som korsar skandinaviskt med "industriellt") och mycket mer .Bilden skickad av kunden, Jayne.

Tapet med akvarellmönster

watercolor-pattern-wallpaper

Tapet med akvarellmönster

Letar du efter en tapet med mönster som har en lite cool faktor? Spika den industriella trenden i ett enda drag med en tapet med tegelmönster. Dessa mönstertapeter kommer att skapa utseendet av en mycket trendig vägg av frilagt tegel i ditt hem. Välj mellan rå tegelsten, distressed tegelväggar, målad tegelsten (ett utmärkt val för att skapa en look som korsar skandinaviskt med "industriellt") och mycket mer. Om du letar efter ett annat mönster för konstgjorda väggar

Om du vill ha råd om hur du väljer ett mönster tapeter, eller någon annan stil, kan du kontakta oss eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €