4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Egendefinerte veggmalerier av høy kvalitet direkte på døren din
Bare wall effect in living room

23/03/2023   POSTET AV

Den nakne veggen Trend: Gips Effect Bakgrunn

Det sägs att mindre är mer när det gäller minimalistisk lyx. Det stämmer verkligen när det gäller den här inredningstrenden. Kala väggar är en sak år 2023 - och tapeter med gipseffekt är själva sinnebilden av högklassig enkelhet, utan att du behöver ta ner dina väggar och skapa gipseffekten själv, vilket sparar både tid och pengar.

Även om det färdiga utseendet är osmyckat, ganska stramt och oavslutat, krävs det enligt inredningsexperter mycket ansträngning för att uppnå gipstrenden. De mest eftertraktade väggarna är gjorda för hand och har en unik textur vid beröring. För det ultimata fusket, här är några av de bästa väggmålningarna med gipseffekt och andra liknande "nakna väggdesigns" som kan ge dig samma resultat för mindre pengar.

Vintage tapet med gipseffekt

Vintage effect plaster mural in beige living room

Muralmålning i bild: Vintage gips

Om du vill ha en tidlös bakgrund som inte stör ditt klassiska designschema rekommenderar vi att du väljer något elegant och enkelt, som vintage gips. Den här mjuka tapeten med gipseffekt från vår kollektion ger en betryggande kvalitet till alla rum.

Dessutom är en av de bästa sakerna med tapeter i vintage-look att de passar i alla rum i hemmet. Ge traditionella möbler ett nytt liv genom att lägga till den här typen av väggar för att skapa en urban finish, eller matcha den med skandinavisk inredning för att lägga till något extra till ett minimalistiskt rum.

Om du vill ha ett instagrammbart guld kan du välja moderna soffor och stolar från mitten av århundradet som ger rummet mjuka kurvor. Detta kommer att förvandla en annars kall, stark och slät putsinredning till något mysigt och inbjudande, vilket gör den idealisk för sovrum eller ditt huvudsakliga vardagsrum.

Industriell gips tapet

Industrial plaster effect wallpaper in bedroom

Muralmålning i bild: Industrial Art

Förälskelsen för falska texturer har vuxit ett tag nu, och det finns många tapeter med falska texturer som ger tillgång till material som marmor, terrazzo och andra typer av sten- eller betongytor. Och det är ingen skam att fejka om du vill sänka kostnaderna och skapa ett flexibelt rum som snabbt kan ändras.

Vår tapet "Industrial Art" ger en rå, innerstadskänsla till din inredning och hjälper dig att skapa en intressant kontrast till varma träslag och lyxiga tyger. Den är perfekt som fondvägg om du har högt i tak att leka med, eller så kan du föryngra ett öppet rum med något mer spännande än endimensionella färgfärger.

Avskalning av gips tapet

Blue plaster wallpaper in maximalist living room

Muralmålning i bild: Concrete Blues

Den här tapeten "Concrete Blues" är heltäckande och skapar en fantastisk mittpunkt eller ett samtalsämne för dina gäster. Tapeter behöver inte bara fungera som en bakgrundsfärg eller textur - de kan vara den huvudsakliga fokuspunkten i ett rum och kan blandas med en mängd olika inredningsstilar.

Om minimalism inte är din grej och du istället föredrar eklektisk inredning, kommer den här typen av tapeter med gipseffekt att ge ditt hem den maximalistiska boost som det behöver! Det finns så många sätt att få "mer är mer"-looken att fungera i ditt rum, från att slå ihop färger och blanda olika former, texturer och mönster. Vi beundrar särskilt det sätt på vilket eklektiska hem förflyttar dig tillbaka till olika årtionden i tiden...

Kombinera art déco med mid-century mod, förhöj 1970-talets nyanser med ultra-moderna metallfärger och ta med dig element från 60-talets mönster samtidigt som du kanaliserar industriell elegans från 1990-talets New York-lägenheter.

Lera gips tapet

Clay plaster mural in boho bedroom

Muralmålning i bild: Clay Sands

Ett annat sätt att ta till sig gipstrenden är att utforska de olika nyanserna i lera. Äkta lergips är naturligt pigmenterad och behöver inte målas. Den finns också normalt i en rad olika texturer för att förhöja ditt hem, bland annat högpolerad puts som är slät vid beröring och extremt grov puts som ser och känns rustik.

Detta kan vara ett utmärkt alternativ för bostäder på landsbygden, historiska fastigheter som t.ex. stugor eller lyxiga radhus som har råa, obehandlade väggar på alla nivåer. När det gäller färgspektrumet visar sig jordnära nyanser vara en stor hit 2023. De ger omedelbart mysighet till ditt utrymme och skapar ett mjukt fokus för ditt val av inredning.

Med den här varma och välkomnande väggmålningen i gipslook kan du välja att skapa en framträdande fondvägg bakom din eldstad, sänggavel eller soffa - eller så kan du göra ett stort öppet rum intressant och spännande genom att tapetsera flera väggar. Detta är subtilt och mjukt och fungerar särskilt bra tillsammans med årets mjuka pastelltrend.

Cement gips tapet

Plaster wallpaper in minimalist living room

Muralmålning i bild: Cementgips

Om du vill ha en minimalistisk look kan du hålla dig till vanlig cementgips. Detta är det moderna valet för hem och ger dig en lätt tom duk för olika inredningsstilar.

Vår väggmålning i cementgips är tillräckligt enkel för att kunna användas i ett helt rum (ja, till och med i små utrymmen) så du behöver inte bara använda den på en fondvägg. Den här tapeten ger ljus till lådrum, lyfter tråkiga kontorsrum och ger trötta sovrum nytt liv.

För att ge rummet en organisk prägel kan du använda ljusa träelement, råmaterial som korg, sjögräs och rotting samt icke-syntetiska tyger som bomull, silke och ull.

Grungy gipstapet

Grungy plaster wall mural in living room

Muralmålning i bild: One Place Black

Mörka, stämningsfulla interiörer är aldrig lätta att uppnå, särskilt inte om du har ett litet utrymme och måste vara ergonomisk i din design. Men mörka tapeter som den här ger dig en fuskkod. Samtidigt som den är ljus och ljus har den också ett smutsigt inslag. Det är den ultimata tapeten för stadsgrunge...

Vi tycker att det är ett bra alternativ för en stor lägenhet, ett öppet kök och matplats där mattsvarta kranar och armaturer är viktiga, eller för ett kontor som behöver en touch av urban charm. Funktioner som golvlampor och bordsben i metall fungerar bäst här, och färgklickar eller glänsande ytor som mässing och guld kan skapa en elegant kontrast.

Oavsett vilket rum i huset du väljer för den här väggmålningen, se till att du noggrant väljer ut olika möbler, eftersom för mycket kan rubba balansen. Håll det enkelt och låt gipset tala.

Älskar du trenden med tapeter med gipseffekt? Låt oss veta i kommentarerna nedan hur du skulle använda den i ditt hem...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €