4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
pink and cream floral painting wallpaper in grey and pink wallpapered bathroom

09/07/2021   POSTET AV

Tapetered Baderom [Hvorfor alle er besatt!]

Tapetserade badrum är ett utmärkt sätt att väcka liv i badrummet, oavsett storlek och stil i ditt hem. Folk nöjer sig inte längre med vita väggar, vita kakelplattor, vita golv, vitt allting (vit överbelastning)! Nu är fler och fler av oss besatta av motsatsen. Vi kan inte få nog av mönster i massor, färgklickar, textureffekter och häpnadsväckande konstverk när det gäller våra badrum.

Som ett resultat av detta har det skett en enorm ökning av sökningar efter idéer för badrumstapeter. Från eleganta grå tapeter och tropiskt gröna väggmålningar. Till och med inspirerande ord på badrumsväggar! Vare sig de placeras bredvid ett badkar med guldben eller längs väggen i ett litet toalettrum på nedre våningen är badrumstapeterna svaret. Håll dig borta från tråkiga vita tvättrum för alltid. Lita på oss. Det är dags att bryta sig loss från rutinen och ta reda på exakt VARFÖR alla är besatta av tapetserade badrum.

Skäl 1: Tapetserade badrum är en chans att imponera på gästerna.

navy and gold wallpaper with octopus in downstairs bathroom

Muralmålning på bilden: Underwater Dream VI

Det är sant. Många av oss älskar att imponera på våra gäster när vi är värdar, och därför är toaletten på nedre våningen den perfekta platsen för att installera en slående badrumstapet.

Vi tycker att den här snygga väggmålningen Underwater Dream VI passar utmärkt i kunden Lizzies marinblå och guldfärgade toalettrum. Den här toaletttapeten för nedre våningen är placerad längs den längsta väggen i det här lilla badrummet och får dig att känna att bläckfisken sträcker sig mot dig när du går in genom dörren! Vi beundrar de vitaliserande nyanserna av blått i kakelplattorna och liksom den här väggmålningen.

Skäl 2: Badrumstapeter är ett verktyg för meditation

forest path boardwalk with quote wallpaper in wallpapered bathroom

Muralmålning på bilden: Ett nytt äventyr

Många av oss praktiserar nu mindfulness. Vi tar oss tid för en lugn stund, vare sig det handlar om att stänga av telefonen efter 21.00 eller att njuta av ett långt bad i badkaret i slutet av dagen. Det är där ord på badrumsväggarna kommer in i bilden.

Många vill ha positiva eller inspirerande ord på badrumsväggarna. Påminnelser om att "vara lycklig", att "varje dag är ett nytt äventyr" eller att helt enkelt "andas" är den perfekta platsen ovanför badkaret. Känn dig upplyft varje gång du lägger dig i ditt bubbelbad.

Skäl 3: Toaletttapeter ger en stund av lyx under en hektisk dag

turquoise green and gold watercolour wallpaper in toilet room

Muralmålning på bilden: Clear Ocean Akvarell

Vad vi menar med detta är att du under din hektiska dag kan fly till din lyxiga toalett och njuta av två minuter på egen hand! Och om du kan göra det med stil, så är det ännu bättre! Skapad av den begåvade @holyporthouserenovation, är den här nedre moderna badrumstapeten en perfekt sammanfattning av lyxig toalettbesök (om det nu är något verkligt)! Titta bara på hur väl den här gyllene och gröna toaletttapeten passar perfekt ihop med den uppvärmda handdukstorken, kranen och toalettväggspolaren i guld.

Skäl 4: Badrum med tropiska tapeter gör ditt hem IG-värdigt

black and white zig zag palm leaf wallpaper in wallpapered bathroom

Muralmålning på bilden: Banana Leaf Pattern

Donna Bradshaw har verkligen lyckats med den här väggmålningen med bananbladsmönster i sitt svartvita badrum. Det skarpa parandet mellan det svartvita rutiga golvet och den här tapeten med tropiskt mönster är verkligen Instagram-värdigt. Vi älskar hur den svartinramade spegeln i fönsterstil ovanför badkaret fördubblar det här badrummet med bananbladstapet. Det finns mycket tankeverksamhet bakom den här tvättrumsdesignen. Bra jobbat Donna!

Skäl 5: Tapetserade badrum visar dina passioner i livet

grey world map wallpaper in minimalist bathroom

Muralmålning på bilden: World Political Grey

Om du är en ivrig resenär och alltid planerar nästa äventyr, varför inte visa din passion för resor med en grå badrumstapet som den här grå kartan över den politiska världen? Tänk dig att du ligger och badar i badkaret och tittar upp på den här enorma världskartan. Kom ihåg den nordamerikanska resan du gjorde för några år sedan och återupplev varje stat. Eller fundera på vilka städer du är mest angelägen om att besöka när du äntligen ger dig iväg på ditt stora europeiska äventyr.

Skäl 6: Grå badrumstapeter är mångsidiga

grey peacock wallpaper in guest toilet room

Muralmålning på bilden: Påfåglar Clan 4

Om du har ett badrum som är snyggt och neutralt men saknar en fokuspunkt är svaret enkelt = grå badrumstapeter. Det här är den snabba lösningen du behöver för en snabb badrumsrenovering.

Det vackra med mångsidigt grått är nämligen att det passar till alla badrum. Titta hur omvälvande den här väggmålningen Peacocks Clan 4 är i kunden Janine Smiths toalett på nedre våningen. Den har inte bara skapat en funktion i rummet, utan har också öppnat upp det lilla utrymmet dramatiskt. Ja. Ibland uppfattas grått som tråkigt. Men ärligt talat, hur skulle du kunna tro det när du ser den här finurliga badrumstapeten?

Skäl 7: Badrum med tapeter kan ta dig över oceaner.

vintage chinois wallpaper in wallpapered bathroom

Muralmålning på bilden: Chinoiserie Garden

För dem som är sugna på att resa till nya länder så fort som möjligt kan en badrumstapet vara en tillfällig lösning. Det är helt enkelt ännu en ursäkt för att njuta av en inredning med vandringslust. Det är därför vi älskar den här Chinoiserie Garden väggmålningen. Inspirerad av Orienten speglar den här antika gröna badrumstapeten i grön stil regentstilen från det tidiga 1800-talet. Du kan bara föreställa dig Daphne och hertigen njuta av detta vackra badrum i vintagestil!

Skäl 8: Människor tenderar att bli udda när det gäller tapetserade badrum!

dark and gold jellyfish wallpaper in gold wallpapered bathroom

Muralmålning på bilden: Dancing Jellyfish

Vi vet inte exakt vad det är, men det verkar som om folk tenderar att omfamna sin egen udda sida när det gäller badrumsinredning. Och vi älskar det!

Den här roliga badrumstapeten heter Dancing Jellyfish och speglar perfekt det guldfärgade badkaret i Lynn Jones hem! Tillsammans med en lyxig svart och guld Biba-badmatta och handdukar skriker det här lilla badrummet lyx! Vi kan bara föreställa oss att njuta av ett bubbelbad och ett glas prosecco i det här manetapetprydda rummet!

Skäl 9: Tapetserade badrum har mer karaktär

pink roses painted wallpaper in grey and gold bathroom

Muralmålning på bilden: Bold Gardens

Det är sant. Vita väggar är funktionella och skapar ett rent och fräscht badrum. Till och med Feng Shui föreslår att vit är den mest smickrande tonen för alla hudfärger när den installeras i tvättrummet. Men i ärlighetens namn, om du älskar ett hem fullt av karaktär och en representation av din stil, så är en badrumstapet betydligt mer spännande.

Den här vackra blommiga badrumstapeten sammanfattar detta perfekt. Det är verkligen ett uttalande som visar personens kärlek till lantlig charm och romantiska blommor. Långt ifrån den blommiga tapet som din mormor skulle ha, är den här rosa rosentapeten den moderna vägen framåt när det gäller vackra blomstertapeter.

Skäl 10: Badrumsbakgrundsbilder utstrålar designertjusighet

lilac, blue and silver toned geode effect wallpaper by modern bathroom sink

Muralmålning på bilden: Lilac Ripple

På tal om lyx, ett dekadent tapetserat badrum utstrålar stil och ger utrymmet en "designfaktor" (jag känner att en ny inredningsserie är på gång)! Och den här Lilac Ripple väggmålningen designad av Lara Skinner representerar detta perfekt. Att tapetsera badrummet skiljer sig något från alla andra rum i huset. Det är oväntat och en glädje att se. När allt kommer omkring förväntar man sig en slående tapetmålning i ett vardagsrum, ett sovrum eller till och med ett matsal. Men ofta glöms badrummet bort. Istället inser folk nu att deras badrum är ett annat utrymme som också behöver samma nivå av TLC som resten av huset. Och vilket bättre sätt att göra detta än med en designtapet? Det är som att ge ditt badrum en spa-paus.

Visa oss dina tapetserade badrum och skicka oss bilder! Lämna bara en kommentar nedan och skicka dina bilder till info@wallsauce.com!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ashikur

10/10/2022

To ensure you are free from sliding as well as brightening up your bathroom, then you should get the best bath mat for your bathroom floors. Bath mat accomplishes a ton of things despite being just like any other household item.

Rachael @ Wallsauce

10/10/2022

Hello Ashikur, thank you for your comment! And we totally agree. A bath mat serves as both a beautiful and functional item in our bathrooms.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €