4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Optical-illustion-staircase-wallpaper.

18/01/2017   POSTET AV

Sinnet blåser optisk illusjon dekorasjoner

Nej, det är inte dina ögon som spelar dig ett spratt!

Årets senaste inredningstrend är dekorationer med optiska illusioner. De optiska illusionerna, som är en avknoppning av den mycket omtyckta geometriska trenden, är inte något för den som inte vågar.

I inredningen är optiska illusioner inte bara ett konstverk. De kan ge ett rum som saknar rymd djup eller balansera besvärliga proportioner.Dessa smarta optiska mönster är utformade för att vilseleda våra hjärnor när de kämpar för att bearbeta den information som våra ögon släpper ut.

För att hålla en kant på de optiska illusionsmönstren ser vi dem tryckta på tapeter, tyger och keramik i det alltid så eleganta monokroma mönstret. Beroende på hur djärv du känner dig har vi hittat några av säsongens absolut nödvändiga monokroma accessoarer som kommer att få dig att häpna.

Introducera en optisk illusion i din heminredning

Ta den här trenden vid hornen och välj en monokrom tapet. Vi har valt vår väggmålning "Antwerp Staircase" eftersom den är en fantastisk kombination av både en optisk illusion och geometriska former i monokrom.

Monochrome-optical-illusion-wallpaper

Kombinera den här väggmålningen med en enkel ljusskugga som denna fascinerande, svårfångade från notonthehighstreet.com och se hur den framhäver de ljusare tonerna i väggmålningen.

white light shade

Round Lampskärm Cosmo Smartylamp
från Smart decor

Gå vilse - hypnotiserande heminredning

För ett rum som ber om en fokuspunkt har vi valt vår optiska tapet "Abstract Spiral". Det här trycket drar in ögat och fångar uppmärksamheten från andra ställen i rummet. Det skapar också äventyr och stimulerar frågor om vart spiralen kan ta dig.

Opitcal-illusion-monochrome-wallpaper

För att gå tillsammans med vår optiska tapet "Abstract Spiral" har Zazzle.co.uk tagit fram några fantastiska illusionistiska kuddar! De är också perfekta för att prova den heta trenden om du inte är redo för mästerverket.

Subtila antydningar av optiska illusioner

Få inte ett felaktigt intryck av den här trenden, den behöver inte vara fräck och hypnotisk. Ta till exempel vår optiska väggmålning "Tulip Staircase" av Nick Jackson. Hans fotografi fångar skönheten hos en av de ursprungliga funktionerna i Queen's House från en abstrakt vinkel. Trappans spiraler med den djärva fokuspunkten skapar den optiska illusionen, men skuggningen på trapporna och tulpanledaren mjukar upp bilden och skapar en något romantisk väggmålning.

Om du vill veta mer om årets inredningstrender kan du läsa vårt blogginlägg om sex enkla sätt att vara trendig 2017. Låt oss veta vad du tycker om att införliva optiska illusioner i din inredning i svarsrutan nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €