4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
grey rain clouds in pink and grey modern bedroom

23/06/2020   POSTET AV

Drømmende Cloud Bakgrunn for ethvert rom i huset

Inom historieberättande är en patetisk felskrivning något som kopplar samman vädret med en persons humör. Vi ser det i filmer. Vi läser det i känslomässiga böcker. Vi ser det i konstverk som målningar och fresker. Men det är också något vi upplever i vardagen. Det beror på att vädret kan påverka hur du känner dig. Blå himmel och fluffiga moln kan lyfta ditt humör, medan gråa och regniga dagar kan göra dig ledsen. Men naturligtvis är inte alla människor likadana. Det finns de som tycker att regn är avkopplande eller till och med romantiskt, stormar spännande och dimmiga landskap vackra att titta på.

Vår tapetkollektion med molntryck är en perfekt lösning. Från stillheten på en vårmorgon till ett stormigt väder i luften - vårt utbud av molntapeter kommer att förflytta dig till en annan tid och plats. Det spelar ingen roll om du hämtar tröst från soliga klimat, dystra dimmor eller en ilsken storm - det finns en drömmande molntapet som passar till varje rum i ditt hus.

Här är några bakgrundsbilder som kan inspirera dig...

Vita moln som tar dig till Cloud 9

white fluffy clouds wall mural in trendy white office

Muralmålning på bilden: Vita moln

Molnbakgrunder blir inte mer drömmande än så här. Den här väggmålningen White Clouds är ren vit för minimalistisk inredning och tar inte bort uppmärksamheten från andra viktiga fokuspunkter och smälter in sömlöst i alla färgscheman.

Det här är en av de bästa tapetidéerna om du letar efter en offwhite väggfärg för att skapa en känsla av rymd. I ett litet rum kan det ge en illusion av storlek och i en mörk, liten hörna som inte har några stora fönster är det ett bra sätt att reflektera ljuset. Mjuka inslag av blått är lugnande och lugnande för sinnet enligt färgpsykologi, medan de fluffiga böljorna ger textur åt en annars platt rumsdesign.

Perfekt för: sovrum och gästrum, barnrum, plantskolor och minimalistiska vardagsrum med öppen planlösning.

Molntapet från vårt sortiment av konstverk

antique painted art of clouds wall mural in grey themed lounge

Muralmålning på bilden: Studie av Cumulusmoln 1822

Den mest sofistikerade molntapetet som finns, denna studie av Cumulus Clouds 1822 av John Constable, är perfekt för konstfantaster. Den kommer från vårt konstbibliotek Bridgeman, som ger berömda verk liv och ger dig ett elegant alternativ till inramad konst i hemmet. Du kan förvandla dina favoritmålningar till tapeter - snacka om samtalsämnen och fokuspunkter! Imponera på gästerna med dina konstkunskaper, inspirera familjemedlemmarna att vara kreativa och visa uppskattning för alla från Leonardo Da Vinci till Van Gogh.

John Constables Study Of Cumulus Clouds är ett av de mest välkända verken i konstvärlden och förtjänar definitivt att ha en framträdande plats i ditt hem. Den passar också till alla typer av fastigheter, från ombyggda loftlägenheter och bostäder i stadens centrum till tidstypiska hem med vackra gesimser och högt i tak.

Perfekt för: gemensamma utrymmen som vardagsrum, matsal, läsrum eller gästrum.

Mjuka solnedgångsmoln för en vilsam natts sömn

blue sky and pink sunset clouds wall mural in bedroom with terrazzo pastel duvet covers

Muralmålning på bilden: Gräddfärgade moln

Om du vill ha en lugnande väggmålning med moln som hjälper dig att komma ner i varv i slutet av kvällen kan du inte få bättre än den här tapetdesignen Creamy Coloured Clouds. Med mjuka, mjuka moln och en värmande solnedgång representerar detta den trancelike övergång som sker när dagen övergår till natten.

Guldgula, orange och rosa nyanser förekommer, men är dämpade. På ett ögonblick kan dessa färger värma upp rummet och få dig att känna dig bekväm även när det är kallt ute. Och eftersom bilden föreställer dig högt uppe i molnen är det lätt att lämna dina bekymmer och resten av världen bakom sig. Det här är en bra idé för molntapet om du försöker förbättra det mentala välbefinnandet genom inredning. För dem som har svårt att "stänga av" efter jobbet är molntapeter som den här helt rätt.

Perfekt för: Överallt där det är tänkt att man ska kunna koppla av - inklusive sovrum, barnrum, gästrum och läsrum.

Upplyftande utsikt över molnbergen

painted white and blue clouded mountain wall mural in minimalist style bedroom

Muralmålning på bilden: Cloudy Mountain

Om du vill ha något mer upplyftande och inspirerande är den här väggmålningen Cloudy Mountain av Tenyo Marchev den perfekta uppmuntran. Medan några av våra andra molntapetmönster är eteriska, surrealistiska och drömlika är den här full av liv.

Den ger näring åt din äventyrsanda och kopplar dig till fräschheten i naturen. Tenyos verk är digitalt skapade och många av hans grafiska konstverk har gett honom priser. Många av hans natursköna tapeter fokuserar också på molnformationer och ger atmosfär till alla rum.

Perfekt för: det stora sovrummet eller ett modernt gästrum, samt delade utrymmen som matsalen eller vardagsrummet.

Akvarellmoln för en diskret charm

watercolour blue skies wallpaper in cool lounge

Muralmålning på bilden: Blå himmel akvarell

Alla molnmålningar behöver inte vara realistiska eller översättas i bokstavlig mening. Du kan också njuta av abstrakta mönster som den här tapeten Blue Skies Watercolour - en inte så uppenbar tolkning av fluffiga moln på en klar dag.

Akvarellmålningar är en bra idé om du vill uttrycka din kreativitet på ett subtilt sätt. De är lika idealiska för funktionsväggar som alla våra andra väggkonstruktioner, men de har också förmågan att smälta in sömlöst och fungera som en mjuk bakgrund till andra inredningsdetaljer.

Perfekt för: Nästan alla rum i hemmet med god naturlig belysning, inklusive sovrum, badrum, matsalar, kök och vardagsrum.

Regnmoln som skapar atmosfär

grey clouds wallpaper in pink and grey master bedroom

Muralmålning på bilden: Tyskland Bayern Regnmoln

Vårt förhållande till moln har alltid varit symboliskt för allt som är rent och oskyldigt. För många människor påminner mjuka vita moln om himlen eller en solig dag i augusti. Av den anledningen kan molnbilder framkalla känslor av lugn och nöjdhet. Men det finns en mörkare sida av molnformationer som vi vill utforska.

Den här väggmålningen i Tyskland Bavaria Rain Cloud, till exempel, är inriktad på den mer olycksbådande sidan av vädret. Men gråa moln behöver inte betyda dysterhet. Den här tapeten är seriöst stämningsfull, och i ett rum som får rikligt med ljus kan den förvandla utrymmet till något unikt och intressant. Styla med enkla interiörer och välj ett lugnt färgschema som inte rör till det hela.

Perfekt för: rum som lämpar sig för att mysa i, eller delar av hemmet där man kan tänka abstrakt, t.ex. kontor, arbetsrum och musikrum.

Älskar du våra väggmålningar med moln? Låt oss veta i kommentarerna vilken som är din favorit - och glöm inte att skicka oss bilder på dina tapetrenoveringar. Vi vill gärna se hur du har införlivat det enkla molnet i din inredning.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Anonymous

01/11/2021

I would like to thanks for this information that I had been looking.

Amy @ Wallsauce

01/11/2021

Hello! Thank you for your comment. You're very welcome. Keep visiting our blog page for weekly posts! :)

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €