4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
colourful background with white words on

22/03/2021   POSTET AV

Konkurranse: Neste Designer Bakgrunn Collection 2021

I augusti förra året var vi glada att meddela att den talangfulla Julia Fonnereau var vinnaren av vår tävling om designtapeter 2020. Och nu dyker hennes vackra Dynasty Fishes and Dishes-design, och många fler, upp på människors väggar över hela världen.

I den senaste tävlingen kunde vi inte tro på talangen hos de designers som deltog. Därför var vi tvungna att visa upp två av de andra designerna på Wallsauce också! Tack Nici Gabriel och Rebecca Johnstone! Om du vill se alla dessa begåvade damers arbete kan du ta en titt på vår fantastiska kollektion av designtapeter.

På grund av framgången med våra tidigare tävlingar kunde vi inte låta bli att anordna en ny - inte ens ett år efter den förra! Vi älskar alltid att se färska, nya talanger så att våra kunder kan välja mellan de mest unika väggdesignerna som finns! Ännu en gång har vi samarbetat med det fantastiska Make It In Design-teamet som inspirerar blivande designers att "lära sig, växa och frodas". Och denna fantastiska grupp människor har tagit fram ett fantastiskt utbud av konstverk från ett överflöd av designers. Vi njöt verkligen av att titta igenom urvalet och tro oss, det var inte lätt att välja ut våra nio favoriter! Men vi behöver er hjälp! Vem tycker DU ska vinna The Next Designer Wallpaper Collection 2021?

colourful sign for competition poster

Uppdraget: Det går uppåt

Vi vet alla hur de senaste 12 månaderna har påverkat våra liv, så vi ville främja ett positivt sortiment av design som ger en optimistisk syn på framtiden! Eftersom allt fler människor arbetar hemifrån bad vi särskilt om design som skulle skapa en positiv atmosfär på ett hemmakontor.

Här är några av de uppgifter som vi bad om:

  • Två väggmålningar för kontoret eller arbetsplatsen i hemmet
  • Att skapa placeringsmönster och inte upprepa mönster
  • Att vara beredd att tillhandahålla ytterligare fyra mönster om du blir godkänd.
  • Fokusera på följande teman: fred, färg, positivitet, uttalande, motiverande, lugn, rofylldhet, upplyftande.

Din röst för nästa tapetkollektion

Kan du hjälpa oss att hitta nästa toppdesigner på Wallsauce.com? I så fall kan du ta en titt på bidragen nedan och även ta del av några detaljer om konstnären själv! Det var SÅ svårt att begränsa dessa, men vi är säkra på att vi har hittat några designer som du kommer att älska.

Scrolla ner för att se de nominerade bidragen och rösta genom att kommentera deras namn längst ner i blogginlägget.

Sally Franks

orange, peach, green line art on beige background wallpaper in cool home office

pink, blue and orange line art wallpaper in cool home office

Sally Franks är främst en frilansande grafisk formgivare och brinner för att blanda ljusa och mjuka färger och enkla, platta former. Hon inspireras av resor, natur, musik och konst och hennes arbete utvecklas delvis genom observation och intuition. Alla hennes konstverk har sina rötter i något verkligt och påtagligt, men förenklas och görs abstrakta. En rolig och glädjefylld form och hon beskriver sitt arbete som "lekfullt" och "barnsligt". Medan hon utbildade sig till Arts and Wellbeing Practitioner utvecklade hon denna teknik och lär nu sina elever att släppa perfektion och skapa fritt - som ett barn skulle göra.

Sally Franks förklarar mer om sina trendiga väggmålningar: "Båda väggmålningarna är inspirerade av fotografier som jag har tagit på mina resor när jag vandrade runt på gatorna och tog in sevärdheter och ljud. Färgerna har tagits direkt från fotografierna och kompositionen och formerna har inspirerats av dem. Jag tycker om att se dem som multisensoriska verk, där det du ser, hör, luktar och känner blandas ihop och sprids på duken. Jag skapade dessa verk i Adobe Fresco med en blandning av vektor- och levande penslar. Jag gillar den målande känslan med akvarellpenslarna, men alla element skulle kunna återskapas som vektorer för bättre skalning och tryckkvalitet."

Amy Onuchi

very colourful pattern and flower wallpaper in childrens study room

colourful pattern and flower wallpaper in home office

Efter att ha arbetat med kostymdesign i över tio år var Amy Onuchi angelägen om att gå vidare till nya kreativa satsningar. Och sedan hon upptäckte ytmönsterdesign har hon inte sett sig tillbaka! Med sin passion för djärva färger och mönster fokuserar Amy på ett brett utbud av studiotekniker, bland annat tryckta, handritade, sydda, målade och kollagerade! Med alla dessa fantastiska färdigheter blandade med digitala metoder har hon producerat några lekfulla mönster som balanseras med raffinerade handritade motiv.

På temat att skapa en positiv arbetsmiljö sa Amy: "Idén bakom dessa mönster var en explosion av glädje för att tvätta bort alla måndagsblues. Ljusa geometriska färger i lager med livfulla blommor och glada klotter för att öka positiviteten i hemmet och få folk att känna sig upplyfta och redo att ta sig an dagen."

https://amyonuchi.com/abstract/

Edie Bryan

maroon, blue and beige abstract pattern wallpaper in large home office

orange, green, purple. pink and blue abstract shape wallpaper in simple home office

Edie Bryans design, som är baserad i norra Wales, passar perfekt in i uppdraget: den är färgstark, djärv, upplyftande och inspirerad av naturens skönhet. De viktigaste teman som hon följer i sitt arbete är en djup koppling till naturen och välbefinnande.

Edie förklarar vad som inspirerade henne när hon skapade dessa vackra mönster: "När jag anpassade mig till att arbeta hemifrån under det senaste året märkte jag att det blev allt svårare att skilja mellan min hem- och arbetsmiljö. Ett miljöombyte bidrar alltid till att förändra mitt humör och öka min energi. Detta inspirerade mig till att skapa en samling väggmålningar som skulle hjälpa till att bekämpa trötthet och fokusera trötta, distraherade sinnen.

Jag ville fånga känslan av att vara på en ny och spännande plats. Att lägga märke till alla skillnader runt omkring dig, landskapet, arkitekturen, sevärdheterna och lukterna. Mina mönster är djärva, geometriska abstraktioner med hjälp av slående färgpaletter som valts ut för att lyfta upp, ge energi och inspirera."

Julia Clayden

colourful peacocks and flowers on dark background wallpaper in child's study room

colourful tropical floral design on dark background wallpaper in trendy home office

Julia Clayden är en frilansande mönsterdesigner och illustratör med en passion för mönster och är känd som "The Pattern Lady".Efter att ha tagit examen med en BA (Hons) Degree i mode- och textildesign från St Martin's School of Art, upptäckte hon inte sin kärlek till grafisk mönsterdesign förrän senare (när internet äntligen uppfanns)! Efter att ha lärt sig glädjen med allt som har med Mac att göra under sin tid som grafisk formgivare använder hon nu gärna Illustrator för att utforma ett brett utbud av produkter, t.ex. heminredning, tyg, väggkonst, gratulationskort och brevpapper. Hennes arbete är inspirerat av vintage, folkkonst och skandinavisk stil samt modern design från mitten av århundradet. Hon brinner för färgpaletter och tröttnar aldrig på att hitta den perfekta kombinationen av färg och mönster för att helt förvandla en yta till en yta av skönhet och glädje.

Julia säger: "Jag blev inspirerad att delta i Wallsauce-tävlingen eftersom jag tror att vi alla vill och behöver tro att det äntligen går uppåt, och att väggkonst kan spela en stor roll i denna övertygelse genom att ge en positiv impuls på vår arbetsplats och i vårt hem. Jag ville använda en ljus palett med en mörk bakgrund för att få designen att verkligen framträda i skarp kontrast. Dessa mönster är tänkta att ge en frisk fläkt med ett piff! Dessutom älskar jag påfåglar och deras elegans, och de flesta fåglar om jag ska vara ärlig, eftersom de ger mig lugn."

https://www.juliaclayden.com/

Zinia Redo

abstract pink, purple paint on white background wallpaper in home office

purple, teal and green explosion painting on white background in simple home office

Ytdesignern Zinia Redo, som är baserad i Grekland, är ett stort fan av färger och gåtor, så kreativ problemlösning har alltid varit en självklarhet för henne så länge hon kan minnas. Hennes arbete består av alla typer av medier, inklusive digital vektordesign till lösa akvareller. Eftersom hon alltid har trott på jultomten och på att uppnå det omöjliga, har alla hennes verk en oskyldig, drömsk och sagolik aspekt.

Zinia ger oss mer information om sina underbara akvarellmönster: "Designerna i den här kollektionen är inspirerade av naturens skönhet och lugn. Med fokus på färg och form försöker designerna i kollektionen framkalla samma känslor av lugn och stillhet som vi upplever när vi är ute och njuter av den vackra naturen. Användningen av akvarellfärg skapar mjuka men oväntade former som liknar den suddiga version du skulle se när du kisar med ögonen när du tittar på en solnedgång, öppnar ögonen inne i vattnet eller snurrar runt i ett gräsfält."

Justinah Kay

pink and yellow abstract painting of London with quote wallpaper in home office

pink and light blue watercolour of famous landmarks with quotes wall mural in home office

Justinah Kay är född i Polen och har bott i flera länder sedan dess. Hon anser sig vara en världsmedborgare, vilket är tydligt i dessa vackra, abstrakta mönster. Hennes färgglada verk inspireras av naturens skönhet, aktuella trender och framför allt av resor. Hon målar noggrant sina verk för hand med akvarellfärger och kombinerar detta med sin talang för digital konst. Hon är en rolig kvinna som är känd för sin passion för konst och design, sin besatthet av chai te och sin kärlek till leksakspudlar!

Justinah förklarar bakgrunden till sina fantastiska väggmålningar på hemmakontoret: "Resälskare vet hur det är att kämpa i en låst miljö och dessa väggmålningar är skapade speciellt för dem. Paris, London, Moskva, Barcelona och några andra städer med sina karakteristiska landmärken är här för att påminna dem om de platser som är värda att besöka/återbesöka när vi väl får resa igen."

https://www.justinahkay.com/

Rita Patel

orange, peach and blue abstract desert landscape wall mural in home office

green, terracotta and blue abstract landscape wallpaper in large home office/home school

Rita Patel är konstnär inom blandteknik och ytmönsterdesigner och inspireras av metoder, mönster och material. Hon är en byggare där materialen hon arbetar med blir konsten. Hennes kreativa process bygger på hennes personliga erfarenhet av skönhet, dess nära koppling till kreativitet och välbefinnande. Rita ägnade sig helt åt sitt arbete när hon flyttade till Michigan i USA för 14 år sedan för att få mer tid och större studiorum. Hon strävar efter att hennes verk ska finnas på platser där människor genom skönhet bjuds in att uppleva positivitet. Hennes arbete ställer frågan: "Tänk om vi kunde förändra världen genom att uppleva skönhet?"

Rita sa: "Jag valde att använda färg och form för att framkalla en stämning av hopp, lugn, fred och vidsträckthet. Pandemin har gett många av oss en begränsande känsla och känslan av att känna sig instängd är varken hoppfull eller inspirerande. Att vistas i naturen har kraften att läka, och när vi är inne kan även abstrakta landskap framkalla en känsla av rymd och möjligheter. Jag hoppades kunna skapa skiktade, böljande och enkla bilder som påminde människor om platser och upplevelser i naturen som frigjorde dem från den dagliga komplexiteten. Den avslappnande kvaliteten på dessa väggmålningar är tänkt att ge en paus och ett mentalt utrymme som leder till ett lugnt och kreativt tillstånd. Jag hoppas kunna dela med mig av hela samlingen genom att utforska olika landskap (berg och hav med soluppgång och solnedgång)."

Sarah Fowlis

bold and bright flowers on dark background wallpaper in home office

very bold and colourful flower design wallpaper in home office

Sarah Fowlis är en ytmönsterformgivare som bor i Storbritannien och kommer ursprungligen från Sydafrika, där hon studerade textildesign innan hon reste. Hon har alltid älskat färgglada saker och naturen, vilket syns i hennes ljusa och glada mönster. Hennes mål är att lysa upp människors dagar med sitt arbete!

Sarah berättade om motivationen bakom hennes design i tävlingen: "Inspirationen bakom designen är min trädgård eftersom jag har tillbringat mycket mer tid i den det senaste året. Jag har använt en ljus och positiv färgpalett, och om man inte alltid kan ha en vas med blommor i huset, varför inte ha dem på väggen varje dag?"

Michelle Freer

illustrated bamboo and pink florals with grey birds wallpaper in home office

orange cockatoo birds amongst prickly cactus wallpaper in trendy home office

Michelle Freer är en australiensisk designer och illustratör som nu bor och arbetar i Storbritannien. Hon inledde sin karriär med grafisk design, illustrationer och multidisciplinär designpraktik och har nu flyttat in i världen av ytmönsterdesign. Hon har specialiserat sig på botaniska tapetkonstverk som hon har handritat och målat för hand. Michelle är en passionerad skapare av unika, konstfulla och illustrativa mönster och hennes arbete hyllar oftast naturen och vår koppling till den.

Michelle förklarar bakgrunden till dessa två underbara mönster: "Jag älskar att skapa botaniska mönster och det ena är baserat på min kärlek till den australiensiska floran. Designen innehåller handritade banksia- och grevillea-blommor, med ljusa korallrosa färger mot de mjuka och dämpade tonerna i de silverfärgade bladen och frökapslarna. För att skapa en scen i trädtoppsstil har jag inkluderat några häckande rosa kackerlackor. Jag hoppades på att skapa en design som var både positiv och upplyftande men också tillräckligt lugnande för att passa i ett arbetsrum hemma.

Den andra designen inspirerades av en resa till ett naturreservat där min fantasi fångades av ett möte med en förtrollande blå trana. Jag ville genast teckna henne i detta dimmiga bambushabitat. Med den här designen ville jag skapa en väggmålning i chinoiseriestil, med en lugn och lugnande akvarellscen av bambu, och jag inkluderade också några stiliserade orientaliska blommor och molnelement."

https://michellefreer.com/

Vilken artist skulle du vilja se läggas till i vår fantastiska designerkollektion på Wallsauce? Låt oss veta senast söndag 18 april 2021 kl. 23.59 GMT genom att lämna en kommentar med namnet på din favoritdesigner nedan.

Observera att endast en röst per person kommer att räknas och att det kan ta cirka 24 timmar innan din kommentar visas - oroa dig inte, vi kommer att ha tagit emot den! Glöm inte att kryssa i rutan och anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att bli först med att få reda på vem som vinner!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Nicole

23/03/2021

Sally Franks

Emma

23/03/2021

Sally Franks

Scarlett Newstead

23/03/2021

Julia Clayden

Amy

23/03/2021

Sally!

Caroline

23/03/2021

Julia Clayden

Natalie Jones

23/03/2021

Amy Onuchi

Victoria lowe

23/03/2021

Amy Onuchi

Vincent

23/03/2021

Amy Onuchi

Jamie Dollimore

23/03/2021

Julia Clayden

VM

23/03/2021

Amy Onuchi!

Lucy

23/03/2021

Amy Onuchi!

Kimberley Steed German

23/03/2021

Amy Onuchi and ALL THE COLOUR 🤩

Sharon Hymers

23/03/2021

I would like to vote for Amy

Sarah Skelhorn

23/03/2021

Amy Onuchi

Natasha Lewis

23/03/2021

Amy onuchi

Brent

23/03/2021

Julia Clayden

Evie John

23/03/2021

Amy Onuchi

Kirsty

23/03/2021

Amy Onuchi

Cheryl Louise Beasley

23/03/2021

My vote is Amy Onuchi Love the bright floral design ❤️

Zoe Darwen

23/03/2021

Julia Clayden

Cate Edwards

23/03/2021

Julia Clayden

Caroline Hutchins

23/03/2021

Julia Clayden

Sophie

23/03/2021

Amy Onuchi!

Aspa

23/03/2021

Zinia Redo

Ian Fairclough

23/03/2021

I've purchased items with Amy Onuchi designs in the past and find them original. As a wall paper they will brighten any room.

Neya Davies

23/03/2021

Amy Onuchi

Nerina Dyson

23/03/2021

Amy onuchi

Mia

23/03/2021

Amy Onuchi

Sharon

23/03/2021

Amy Onuchi

Sara

23/03/2021

Julia Clayden

Stephen Walker

23/03/2021

Julia Clayden.

Catherine Morgan

23/03/2021

Amy Ounchi

Rhian Dodson

23/03/2021

Amy Onuchi

Ruth Prior

23/03/2021

I vote for Julia Clayden! Her designs are ace :)

Lorna Lavis

23/03/2021

Amy Onuchi

Karen Reeves

24/03/2021

Julia Clayden

Kahli Lewis

24/03/2021

Julia Clayden

Rachel Crawford

24/03/2021

Julia Clayden

Charlotte Thompson

24/03/2021

Julia Clayden. Absolutely stunning designs!

Howard Thompson

24/03/2021

I would like to vote for Julia Clayden as her designs are outstanding and so beautiful.

Marie Butler

24/03/2021

Julia Clayden

Colette

24/03/2021

Julia Clayden

Julia Hirst

24/03/2021

Rita Patel

Elinor Blacksell

24/03/2021

Julia Clayden

Barbara Hinchcliffe

24/03/2021

Sally Franks

Michelle

24/03/2021

Amy onuchi

Megan

24/03/2021

Sally Franks

Karen Mason

24/03/2021

Justina Kay

Tom

24/03/2021

Justinah Kay

Sophie Pope

24/03/2021

Julia Clayden

Izzy

24/03/2021

Julia Claydon

Anne-Marie Greening

24/03/2021

I vote for Julia Clayden. Love the modern twist on a vintage style.

Katie Jarvis

24/03/2021

Julia Clayden

Rachele Dickie

24/03/2021

Justinah Kay

Charlotte Grant

24/03/2021

Amy Onuchi

Emma Thornton

24/03/2021

Justinah Kay

Dominic P. Grant

24/03/2021

Amy Onuchi

Claire

24/03/2021

Julia Clayden

Hannah Methven

24/03/2021

Julia Clayden

Rakha Madahar

24/03/2021

Amy Onuchi

Daniel mcnab

24/03/2021

Amy Onuchi

Jo Pollard

24/03/2021

Justinah Kay

Lilliam

24/03/2021

Justinah Kay

Vicki Cozier

24/03/2021

Sarah Fowlis

Vicky

24/03/2021

Amy onuchi

Rhiannon

24/03/2021

Justinah Kay

Ceri

24/03/2021

Amy Onuchi

Chris Pollard

24/03/2021

Justina kay

Kate Leslie

24/03/2021

Amy Onuchi

El

24/03/2021

Michelle Freer

Olivia Somerville

24/03/2021

Julia Clayden

Kayla Meads

24/03/2021

Julia Clayden

Julie Ray

24/03/2021

SARAH FOWLIS DEFINITELY LOVE HER BRIGHT FUN, DESIGNS

Lil

24/03/2021

I love MICHELLE FREER work!!!

Cristian Chaves

24/03/2021

Sarah Fowlis

Jane Bruce

24/03/2021

I love Julia Clayden's designs, the vibrant colours interwoven with inspiration from nature and birds create modern which are truly beautiful.

Rebecca

24/03/2021

Sally Franks

Kelly Slater

24/03/2021

Sarah Fowlis

Ellie Parker

24/03/2021

Julia Clayden

Simon Slater

24/03/2021

Sarah Fowlis

Porter Laura

24/03/2021

I vote for Julia clayden in your competition.

Marie Crump

24/03/2021

Love Michelle Freer's work. All the designers are talented, but I could really see Michelle's work both high end and in my home.

Clare Thomson

24/03/2021

Michelle Freer

Kelly

24/03/2021

Amy Onuchi

Louise

24/03/2021

Amy Onuchi

Veronica Haberthuer

24/03/2021

Rita Patel is my favorite

Rachel

24/03/2021

Sally Franks

Doris Gilles

24/03/2021

Rita Patel!

Wil

24/03/2021

Sally Franks

Kelly Bass

24/03/2021

I vote for Julia Clayden.

Rachel Hale

24/03/2021

Sally Franks

Jasper

24/03/2021

Michelle Freer

Mamta Mistry

24/03/2021

Julia Clayden !!

Jill

24/03/2021

Amy Onuchi

Letitia

24/03/2021

Michelle Freer

Tracey Gadsby-Pearce

24/03/2021

Julia Claydon

Emma

24/03/2021

Amy Onuchi

Lauren Basnett

24/03/2021

Amy Onuchi

Sam Phillips

24/03/2021

Amy Onuchi

Sarah Williams

24/03/2021

Julia Clayden - this design is absolutely stunning

Veronica Fox

24/03/2021

Julia Clayden

Zane Lowe

24/03/2021

Amy Onuchi

Donna Wells

24/03/2021

Julia Clayden

Dominick Reyntiens

24/03/2021

Michelle Freer! Awesome!!

Natalie Hollyoak

24/03/2021

Michelle Freer.

Cecilia

24/03/2021

Sarah Fowlis

Ekata Doshi

24/03/2021

Rita Patel

Melanie Hirst

24/03/2021

Julia Clayden

Ian Howard

24/03/2021

Amy Onuchi

Cecilia

24/03/2021

Sarah Fowlis

Melissa Desai

24/03/2021

Rita Patel

Paddy Chance

24/03/2021

Sarah Fowlis

Maddie

24/03/2021

Amy Onuchi

Mandy Hurst

24/03/2021

Julia Clayden

Madonna

24/03/2021

Michelle Freer and her gorgeous floral prints

JH.Holman

24/03/2021

Sally Franks. Bright and refreshing but still restful to the eye.

Tiffani Wingert

24/03/2021

I vote for Julia clayden

Debs

24/03/2021

Julia Clayden

John

24/03/2021

Sally Franks

Gill Knight

24/03/2021

Julia Clayden

James McGuire

24/03/2021

Sally Franks

MJ Woodcraft

24/03/2021

Sally Franks. It be reet nice that.

Tess

24/03/2021

Sally Franks

Michelle ives

24/03/2021

Sally Franks!

Dom

24/03/2021

Sally Franks

Johnny Lane

24/03/2021

Sally Franks

Sarah

24/03/2021

Sally franks

Ginny

24/03/2021

Julia Clayden

Susan Baker

24/03/2021

Sally franks

Tom Downs

24/03/2021

Sally Franks

Lucy

24/03/2021

Sally Franks

Alexandra Fowler

24/03/2021

Sarah Fowlis

Tracy

24/03/2021

Julia Clayden

John Horwood

24/03/2021

Julia Clayden

Ed

24/03/2021

Sally Franks I like how the design allows you to use your own imagination & enables you to see different pictures each time you look at it, be it the items placed in front form a character reaching out to pull the cord above the screen. What will happen? Or the 3 birds flying off into the sunset on a summer's day. The design opens your mind...

Kelly

24/03/2021

Sally Franks

Mary Dillon

24/03/2021

Good luck Amy Onuchi. I hope you win x

Helen Tarragano

24/03/2021

I vote for Amy Onuchi. Lovely designs - bright and cheerful!

Matt

24/03/2021

Michelle Freer

Antony Oulds

24/03/2021

I vote for Sally Franks design

Adam

24/03/2021

Sally franks

Joanne Meredith

24/03/2021

Julia Clayden

Nicolls

24/03/2021

Edie Bryan. I really like the first design, calming and funky. Also, I love geometric shapes! The colours are great too.

Lauren Wills

24/03/2021

Sally Franks

Ophelia Hale

24/03/2021

Sally Franks

Paul

24/03/2021

Sally Franks

Jade

24/03/2021

Sally Franks

Lou Spence

24/03/2021

Amy Onuchi. Amazing talent!! Beautiful 😍

Corinne Monger

24/03/2021

My vote is for Julia Clayden

Vibeke

24/03/2021

Julia Clayden

Nicola Wheatley

24/03/2021

Julia Clayden

Ashley Hale

24/03/2021

Sally Franks. My workspace is a classroom and this would be great!

Chloe Edgar

24/03/2021

Sarah Fowlis

Tomas Rossi

24/03/2021

Sarah Fowlis

Rebecca Turner

24/03/2021

Amy Onuchi

Jerry Pearce

24/03/2021

Julia Clayden

Stuart

24/03/2021

Sally Franks

Ellen Jeffrey

24/03/2021

Sarah fowlis

Kim

24/03/2021

Amy Onuchi

Sarah Roberts

24/03/2021

Amy Onuchi

Helen

24/03/2021

Julia Clayden I love all the colours and different foliage but they are not overwhelming, "busy" or the normal wallpaper trap of being repetitive. There are elements of space around the designs rather than having the wall completely consumed. It allows you to feel that you are looking out onto a garden area or walking past the scene, perhaps in a nature area.

Sarah King

24/03/2021

Amy Onuchi. Really beautiful wallpaper

kyristle

24/03/2021

Sally Franks

Sheila Patel

24/03/2021

Rita Patel

Helen Mc

24/03/2021

Amy Onuchi

Boy Racers Mum

24/03/2021

Amy Onuchi. Good luck

Debbie

24/03/2021

Julia Clayden

Sarah

24/03/2021

Julia Clayden

Suzannah Lubi

24/03/2021

Julia Clayden

Sophie Kipps

24/03/2021

Julia Clayden

Kristyn

24/03/2021

Sarah Fowlis

Cara King

24/03/2021

AMY ONUCHI

Shannon Schweizer

24/03/2021

Michelle Freer

Pira Bereziat

24/03/2021

Michelle Freer's beautiful and calm toned wallpapers are just stunning. The banksia ingest reminds me of a grown up Mae Gibbs scene. I adore it.

Karen Roberts

24/03/2021

Amy Onuchi

Jashoda Patel

24/03/2021

Rita Patel

Gordhan Patel

24/03/2021

Rita Patel

Rekha

24/03/2021

Rita Patel

Patricia White

24/03/2021

Michelle Freer's designs are amazing, with wonderful detail and colour.

Kate

24/03/2021

Amy Onouchi

Matt Gardner

24/03/2021

Edie Bryan

Lisa Castellano

24/03/2021

Rita Patel

Clare Armitage Armitage

24/03/2021

Julia Clayden

Juan

24/03/2021

Sarah Fowlis

Emma

24/03/2021

Julia Clayden

Gareth Bevan

24/03/2021

Edie Bryan

Gemma

24/03/2021

Amy Onuchi

Antonin Hrbatsch

24/03/2021

Julia Clayden!

Lisa Blundell

24/03/2021

I vote for Amy Onuchi as I love the colours and her floral design

Lesley Jordan

24/03/2021

Sally Franks

Sarah Aylward

24/03/2021

Amy Onuchi

Rodney Navarro

24/03/2021

I vote for Julia Clayden. Such a naturally inspiring piece of surface design. Fabulous work!

Sara

24/03/2021

Zinia Redo

Three Busy Ladies

24/03/2021

Sally Franks

Sarah Elford-Jones

24/03/2021

Amy Onuchi. Gorgeous, vibrant, happy. I love it.

Maria Lodge

24/03/2021

Julia Clayden

Brian

24/03/2021

Sally Franks

Maria

24/03/2021

Julia Clayden

Vicky Meads

24/03/2021

Julia Clayden

Kristy

24/03/2021

Sally Franks

Melanie

24/03/2021

Julia

Carly

24/03/2021

Amy Onuchi

Hayley

24/03/2021

Edie Bryan

Leo

24/03/2021

Amy Onuchi Really good design.

Pearl

24/03/2021

Edie Bryan

Ros Ross

24/03/2021

Julia Clayden Stunning

Sally

24/03/2021

Justinah Kay

Karissa Woolbright

24/03/2021

Rita Patel

Sarah Thompson

24/03/2021

Amy onuchi

Linda

24/03/2021

Rita Patel

Alison

24/03/2021

Sally Franks

Gayle Cullinan

24/03/2021

Sarah Fowlis - The colourful, playful design is delightful, Spring would be on the wall all year around. How delightful!

Natalie Cashman

24/03/2021

Amy Onuchi

Laura I\'Gara

24/03/2021

Julia Clayden

Shelley de Boer

24/03/2021

Julia Clayden

Susan Giles

24/03/2021

Julia Clayden

Mel

24/03/2021

Amy Onuchi

Hayley Kingston

24/03/2021

Amy Onuchi

Samantha Hunter

24/03/2021

Julia Clayden

Marina

24/03/2021

Justinah Kay

Hayley

24/03/2021

Amy Onuchi

Jacky Scott

24/03/2021

Michelle Freer

Tracy Broad

24/03/2021

Zinia Redo

Amanda Thonpson

24/03/2021

Michelle Freer - stunning beautiful and her drawing skill are just amazing, attention to detail 💚🌿🌱

Carol Fry

24/03/2021

Michelle Freer

Abigail Gilbert

24/03/2021

Edie Bryan - uplifting and fun design which I'd love to have on my walls!

Joanne Raw

24/03/2021

Sarah Fowlis

Laura Maciver

24/03/2021

Amy Onuchi

Joy Hagelthorn

24/03/2021

Sarah Fowlis

Michaila Karasellou

24/03/2021

Sarah Fowlis

Mike

24/03/2021

Amy Onuchi

Kathrynn Cook

24/03/2021

Julia Clayden

Mark Harrington

24/03/2021

Amy Onuchi The design is bright, cheerful and shouts happiness. Something we all need right now.

Jevon Kingston

24/03/2021

Amy Onuchi

Sarah Astles

24/03/2021

I love Edie Bryan's choice of bold colours and shapes. I could imagine this wallpaper in my office.

Elena Knight

24/03/2021

Julia Clayden

Sian Shepherd

24/03/2021

Edie Bryan

Katie Jones

24/03/2021

Michelle Freer

Jonathan Ward

24/03/2021

Michelle Freer

Ilse Barwig

24/03/2021

Sie haben wunderbare Wände vorgestellt! Nach reifllicher Überlegung ist mein Favorit das 2.Bild von oben von Sally Franks. Wir haben so viele Übereinstimmungen. Als zweitbestes hat mir übrigens das 2.Bild von Edie Bryan gefallen. Beide verwenden meine "Rückzugsfarben".

Olivia steen

24/03/2021

Amy Onuchi

ΕΡΙΦΥΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

24/03/2021

Zinia Redo

Tiphanie Rafter

24/03/2021

Zinia Redo

Jade

24/03/2021

Sarah Fowlis

Kate Coppen chooses Sarah Fowlis

24/03/2021

Sarah Fowlis Love it

Emma Hedge

24/03/2021

Julia Clayden

Dianne Latzelsberger

24/03/2021

Sarah Fowlis

John

24/03/2021

Rita Patel gets my vote.

Kim Watkins

24/03/2021

Sarah Fowlis

Claire Wheeler

24/03/2021

Michelle Freer

Bridgit Taylor

24/03/2021

I choose Sarah Fowlis

Stelios

24/03/2021

Zinia Redo

sasaki

24/03/2021

Zinia Redo

Jo White

24/03/2021

I'm voting for Amy Onuchi ... Her designs are vibrant, exciting and above all fun! Her enthusiasm and flair shine through and would make any work/living space a good place to be.

Margie

24/03/2021

Sarah Fowlis Stunning designs! Totally in a league of their own!

Trevor Coppen

24/03/2021

Sarah Fowlis Outstanding designs

ALYSON Walsh

24/03/2021

I'm ALL OVER Julia Clayden's design! It has such a sense of tropical which pops out from its darker / contrasting background. Love it!!

Lucy Babbage

24/03/2021

Sally!

Gianna

24/03/2021

Zinia Redo

Sean Pentony

24/03/2021

Sally Franks

Laura Dewar

24/03/2021

Julia Clayden 🤩 so beautiful!!

Rob

24/03/2021

Sarah Fowlis

Sue Foyle

24/03/2021

I love Sally Franks' work. I love her designs, the light pastal colours, and the softness of the abstracts that are easy on the eye.

Zinia Redo

24/03/2021

Zinia Redo

Abi Dixon

24/03/2021

Sally Franks

Ryan

24/03/2021

Sally Franks

David Holman

24/03/2021

Sally Franks. Nice uncluttered pattern.

Helen

24/03/2021

Sally Franks to win! x

Clarissa Middleton

24/03/2021

Sally Franks

Claire Jenkins

24/03/2021

Amy Onuchi

Beccy

24/03/2021

Sally Franks!

Heather

24/03/2021

Sally Franks

ALSHA Woodcock

24/03/2021

Sally Franks

Nabila iqbal

24/03/2021

Amy Onuchi

Holly Sandiford

24/03/2021

Sally Frank's

Chris

24/03/2021

Sally Franks

Heidi Coppen

24/03/2021

Sarah Fowlis

Emily Nudd

24/03/2021

Sally Franks

Philo

24/03/2021

Great designs. Difficult to choose. Have a few favourites. My vote goes to Sally Franks

Alison

25/03/2021

Sally Franks

Holly J

25/03/2021

Sally Franks

Sally Franks

25/03/2021

I love Sally's work - connecting her travels to decorative patterns and colours it's so inspiring.

Nicola Hamilton

25/03/2021

Sarah Fowlis

Jessica

25/03/2021

Sally Franks

Grace middleton

25/03/2021

Sally Franks

Domna

25/03/2021

Zinia Redo

Nicole

25/03/2021

Sarah Fowlis

Carol

25/03/2021

Sarah Fowlis

Melissa Turland

25/03/2021

Sally Franks ❤️

Lucy Heald

25/03/2021

Sarah fowlis

Kate Wadsworth

25/03/2021

Sarah Fowlis

Egoetego.gr

25/03/2021

Zinia Redo

Eurofashion

25/03/2021

Zinia Rexo

Lil

25/03/2021

Sally Franks

Akis

25/03/2021

Zinia Redo

Athina

25/03/2021

Zinia Redo

Plasel

25/03/2021

Zinia Redo

Sally Franks

25/03/2021

Sally's art work is so uplifting and creates a warm happy vibe. I love that it is based around her real life travels and experiences too. Just beautiful.

Kate Pennington

25/03/2021

Sally Franks

Niki

25/03/2021

Zinia Redo

Julie Long

25/03/2021

Julia Clayden stunning colours and uplifting designs

Litsa

25/03/2021

Zinia Redo

Dina

25/03/2021

Zinia Redo

Kathy KJ

25/03/2021

Sally Franks x

MARIA SOTIRAKI

25/03/2021

Zinia Redo!

Alexandra

25/03/2021

Zinia Redo

Polyxeni Mousidou

25/03/2021

Zinia Redo

Dimitra Tsiorva

25/03/2021

Zinia Redo

Anastasia

25/03/2021

Zinia Redo

Odette

25/03/2021

AMY ONUCHI

George Rizos

25/03/2021

Zinia Redo

Dimitris

25/03/2021

Zinia Redo

Katie

25/03/2021

Amy Onuchi

Maria

25/03/2021

Zinia Redo

Emmanouil

25/03/2021

Zinia Redo

Kyriaki Ziampa

25/03/2021

Zinia Redo

Maria

25/03/2021

Zinia Redo

Jacia Rosales

25/03/2021

Amy Onuchi

Shazia Shaikh

25/03/2021

Amy Onuchi

Trifonas

25/03/2021

Zinia Redo

Tracey Ormond

25/03/2021

Amy Onuchi

Eriphili Antoniadou

25/03/2021

Zinia Redo

Haido

25/03/2021

Zinia Redo

Sue Ly

25/03/2021

Amy Onuchi

Jenny Rutherford

25/03/2021

I would like to vote for Sally

ΤΖΈΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

25/03/2021

ZINIA Redo

Kevin Duffy

25/03/2021

Sally Franks..resonates.

Lynn Harrington

25/03/2021

Any Onuchi So bright and uplifting

Laura Hood

25/03/2021

Sally Franks

Karla Parker

25/03/2021

Amy Onuchi

Tamia

25/03/2021

Zinia Redo

Sakis

25/03/2021

Zinia Redo

Nick

25/03/2021

Zinia Redo

Thanos

25/03/2021

Zinia Redo

Lindsay Peck

25/03/2021

Sally Franks

Christine Mealor

25/03/2021

Eddie Bryan. The design is dramatic and bold but not overpowering because of the soothing lines and harmonious colour arrangement. I like the subtle addition of texture. I think she achieved her aim.

Athi

25/03/2021

Zinia Redo

Stathis

25/03/2021

Zinia Redo

George

25/03/2021

Zinia Redo

Jessica Ashley

25/03/2021

Sally franks

Kathrin

25/03/2021

Zinia Redo

Polly Charles

25/03/2021

Sally franks

Keith

25/03/2021

Sally Franks

Akis li

25/03/2021

Zinia Redo

Lianne

25/03/2021

Amy

Sam

25/03/2021

Sarah Fowlis

Nicki D

25/03/2021

Sally Franks

Sarah

25/03/2021

Sarah Fowlis

Maria K

25/03/2021

Zinia Redo ❤

Lucia Drgonova

25/03/2021

Amy Onuchi

Jonny

25/03/2021

Zinia Redo

George Paz

25/03/2021

Zinia Redo

Irene

25/03/2021

Zinia Redo. Gorgeous designs ❤

M. Kakkoura

25/03/2021

Sally Franks. ❤️❤️

Lucia

25/03/2021

Amy Onuchi

Pazarlis G

25/03/2021

Zinia Redo

Giota

25/03/2021

Zinia Redo

dr. Giorgos

25/03/2021

Zinia Redo

Christine

25/03/2021

Edie Bryan a dramatic and bold design but it's not overwhelming. The geometric lines are soothing and the colours harmonious. I think she achieved her aim.

Patience Onuchi

25/03/2021

Amy Onuchi

Rebecca Tipton

25/03/2021

Amy onuchi

KB

25/03/2021

Amy Onuchi!!

Nicola Humberstone

25/03/2021

Amy Onuchi

Lindsay

25/03/2021

Sally Franks

Tracy

25/03/2021

Sally Franks. So fresh, cheerful and modern.

Amy

25/03/2021

Michelle freer

Carole Davies

25/03/2021

Julia Clayden

Heidi Anderson

25/03/2021

Zinia Redo

Danielle Broadhurst

25/03/2021

Sarah fowlis her designs are just amazing.

RUTH

25/03/2021

SALLY FRANKS

Susan Jones

25/03/2021

Sally Franks

Ryan

25/03/2021

Sally Franks

kay

25/03/2021

i would like to vote for juila clayden. it nice to see someone bringing back the vintage style back again. All design from other were nice and a hard choice to make.but juila vintage style done it for me.

Christian Babbagé

25/03/2021

Sally Franks

Sue Shanks

25/03/2021

Zenia redo

Stephen Sadiku

25/03/2021

Great design. Amy Onuchi.

Τσιφτις

25/03/2021

Zinia Redo

Tracey Harrison jones

25/03/2021

Michelle freer

Aaron

25/03/2021

Sally Franks

Tracy

25/03/2021

Sally Franks

Fiona

25/03/2021

Sally Franks- love the freshness!

Clyde morgan

25/03/2021

Zinia Redo to win!

Angela

25/03/2021

Julia Clayden

Sharon

25/03/2021

Julia

Luisa compobassi

25/03/2021

Amy Onuchi

Sue McMahon

25/03/2021

I love the design by SALLY FRANKS

Janice

25/03/2021

Zinnia Redo

Louisa Goffredi

25/03/2021

Sally Franks

Colin

25/03/2021

Sally Franks

Popi

25/03/2021

Zinia Redo

Zoe Davies

25/03/2021

Sally Franks. Colour and composition is original and energising!

Tessa Priestley

25/03/2021

I want to vote for Sarah Fowlis

ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

25/03/2021

Zinia Redo

Rachel Waghorn

25/03/2021

Sally Franks

Alex

25/03/2021

Sally Franks

Hayley Bradford

25/03/2021

All fabulous and very talented but there's only one winner for me AMY ONUCHI ✊🏽

Cristian Chaves

25/03/2021

Sarah Fowlis

Christine Binnie

25/03/2021

Sally Franks

Dom

25/03/2021

Sarah Fowlis

Fallon

25/03/2021

Julia Clayden

Suzanne Anderssen

25/03/2021

Rita Patel please.

Sarah

25/03/2021

Sally Franks

Carolina Chaves

25/03/2021

Sarah Fowlis

Lucy Greenwood

25/03/2021

Sally Franks

Julia Thomas

25/03/2021

Sally Franks

Imelda Robinson

25/03/2021

Zinnia Redo - gets my vote! Just LOVE the designs and would be enthralled to have her work in my home space

Helen Marney

25/03/2021

Julia Clayden

Caryn mitman

25/03/2021

Amy Onuchi Is amazing such a gorgeous design

Claire Carlton

25/03/2021

Julia Claydon

Chaves yesica

25/03/2021

Sarah fowlis

Philena Bruce

25/03/2021

Michelle Freer

Viki

25/03/2021

Zinia Redo

Sophie Avery

25/03/2021

Sally Franks

Maria Reynolds

25/03/2021

Sally Franks

Pep

25/03/2021

I would like to vote for SALLY FRANKS

Jaqueline Cháves

25/03/2021

Sarah Fowlis

Ena

25/03/2021

Sally Franks

Graeme watkins

25/03/2021

Sarah Fowlis

Victoria

25/03/2021

Julia Clayden

Carol Greatorex

25/03/2021

Julia Claydon

Fatimah Shaibu

25/03/2021

Amy Onuchi!! Just beautiful!

Jude

25/03/2021

Sarah Fowlis

Sophie Young

25/03/2021

I love the designs by Sarah Fowlis and would love to see Sarah's collection added!

Graeme watkins

25/03/2021

Sarah Fowlis

Diego Chaves

25/03/2021

Sarah Fowlis

Eleni Nikolaidou

25/03/2021

Zinia Redo

Victoria Jenkins

25/03/2021

Sally Franks

Kim Piff

25/03/2021

I love Sally Franks' designs. - the murals here bring all sorts of things to mind and are so joyful

Helen Hinchey

25/03/2021

Julia Claydon

Molly Taylor

25/03/2021

It's got to be Sally Franks. Beautiful fresh design!

Brigitte Ambelas

25/03/2021

Zinnia Redoe

Anna

25/03/2021

Sally Franks

Bernie Shields

25/03/2021

Edie Bryan

Jessica Binnie

25/03/2021

Sally Frank's

Gemma Byers

25/03/2021

Sally Franks

Ella Williams

25/03/2021

Sally Franks

JANEEN KATH

25/03/2021

Good to see Wallsauce helping the artistic community in these hard times. Good luck to all contestants. MICHELLE FREER IS MY PICK

Monika Wells

25/03/2021

Julia Claydon

Lynn

25/03/2021

Sally franks pls! I would totally buy her wallpaper

John Wells

25/03/2021

Julia Claydon !!!

Maggi Jones

25/03/2021

Sarah Fowlis

Christian

25/03/2021

Sally Franks

Mary Chapman

25/03/2021

Michelle Freer

Stephanie

25/03/2021

Sally Frank's

Pia

25/03/2021

Julia Claydon - the best

Sue-Ella Holmes

25/03/2021

Zinia Redo

Sarah

25/03/2021

Sally Franks; all the heat of an exotic landscape while maintaining a zen coolness : )

Amanda

25/03/2021

Julia Clayden

Peter

25/03/2021

Edie Bryan

Davis

25/03/2021

Sally Franks

Andreas

25/03/2021

Sally Franks

Elizabeth Bourne

25/03/2021

Sally Franks

Tia

25/03/2021

Sally Franks

Helen

25/03/2021

Sally Franks

Lucy

25/03/2021

Sally Franks

Helen

25/03/2021

Sally Franks - by far the most relaxing, modern and stylish designs. I'd love these in my home 💕

Georgia Hehir

25/03/2021

Sarah Fowlis

David Tarafder

25/03/2021

I vote for Julia Clayden. Her designs are delightful and striking.

Liz

25/03/2021

Michelle Freer

Zoe

25/03/2021

Julia Clayden

Ariane

25/03/2021

Sarah Fowlis

Carrie

25/03/2021

Zenia Redo

Sinead Mcatavie

25/03/2021

Julia Clayden

Jo Harrison

25/03/2021

Sally Franks

Margot Cowland

25/03/2021

Michelle Freer is my choice.... Beautiful work

Jen Davis

25/03/2021

Michelle Freer

Lorriane Hilton

25/03/2021

Julia Clayden is my choice of designer what she has produced is absolutely stunning and hopefully if she wins this competition I shall be purchasing her wallpaper most definitely a statement piece I LOVE IT. GOOD LUCK JULIA

Carol Stewart

25/03/2021

Sarah Fowlis Her style is vibrant and happy

Matt R

25/03/2021

Sally Franks

Rpobriensc

25/03/2021

Sally Franks. Excellent designs

Julia Clark

25/03/2021

I love the designs by Sarah Fowlis. I love bold and colorful and her designs are beautiful. Would really lift my spirits during the pandemic or on a dull day. In an office space it would put me in a really positive state of mind even if working on dull jobs.

Holly

25/03/2021

Zinia Redo has brought a calming affect for any hectic day!

Lyn Donnelly

25/03/2021

Michelle Freer

Sarah Kidd

25/03/2021

AMY ONUCHI

Sarah

25/03/2021

Julia Clayden

Trudi Ellis

25/03/2021

SARAH FOWLIS

Monique van Rooijen

25/03/2021

I like to vote for Zinia Redo. Such wonderful watercolors. I can imagine them on my wall.

Camilla Robinson

25/03/2021

Julia Claydon

Donna Humphrey

25/03/2021

Amy Onuchi

Gillian

25/03/2021

Michelle Freer beautiful work

Edmund Ward

25/03/2021

Michelle Freer

Joanne Devaney

25/03/2021

Julia Claydon

Ruth smith

25/03/2021

Amy Onuchi

David Nunn

25/03/2021

Sally Franks

Hannah Winter

25/03/2021

Sally Franks!

Claire Mussett

25/03/2021

Sally Franks

Christine Terese Cowdroy

25/03/2021

I know tastes differ however the one I'm voting for is soothing and calm for me .. well done ! Michelle Freer

Anne Rooney

25/03/2021

Sarah Fowlis

Clare Fairy-Martin

25/03/2021

Sally Franks

Annette Sinclair

25/03/2021

Amy Onuchi really like the design and the colours

Alison Coote

25/03/2021

Sally Franks

Laurel Rogers

25/03/2021

Michelle Freer

Shanti Dixon-Bain

25/03/2021

Michelle Freer

Jane Morgans

25/03/2021

Amy Onuchi

Debbie Lee

25/03/2021

Sally Franks - love her fun use of colour and shapes!

Nicole Henbrey

25/03/2021

Sally Franks

Emily

25/03/2021

Sally

Carolin

25/03/2021

Justinah Kay from Poland is the Winner!!!! Beautiful work, inspired by Famous World Landmarks, subtle colours and fantastic prints. Will purchase the 2 submitted if available! A true Artist!!!

Fran

25/03/2021

Sally Franks

Natalie

25/03/2021

Sally Franks

Marios

25/03/2021

Zinia Redo

Natalie

25/03/2021

Sally Franks

Lubaina

25/03/2021

Michelle Freer

Alan D

25/03/2021

Sally Franks. I love Sally's work and have commissioned her for a project of my own :)

Jordan bain

25/03/2021

Michelle Freer

Ilaria Manen

25/03/2021

Julia Clayden, lovely details in her design

Gina clode

25/03/2021

Amy Onuchi

Jo Ann

25/03/2021

Michelle Freer's work can cover my walls any time. Bravo!!

Deivid

25/03/2021

Edie Bryan

Hannah Holland

25/03/2021

Sarah Fowlis 🙌 just looking at the picture of her design cheered me up

Alison Jones

25/03/2021

Amy Onuchi

AMY L GREENE

25/03/2021

EDDIE BRYAN

GAIL

25/03/2021

MICHELLE FREER

Muni Atta

25/03/2021

Amy Onuchi

Una Sanderson

25/03/2021

I like the top picture. The birds are beautiful, and I think I could live with this design.

Betty Mirza

25/03/2021

Justinah Kay excellet for schools

Betty Mirza

25/03/2021

Zinia Redo

Anna Whelan

25/03/2021

Sally Franks

RayJay

26/03/2021

Sally Franks

Ruth C Day (previously Ruth Seabrook)

26/03/2021

I would like to vote for Sally Franks.

Eriphili Antoniadou

26/03/2021

Zinia Redo

Steph Hopkins

26/03/2021

Love Amy's vibrant designs - Amy Onuchi has my vote!

Karen Kemp

26/03/2021

Rita Patel Her designs were both colorful and calming. And I liked the bigger natural forms that come together to build a landscape environment that balance abstraction and realism perfectly for the home environment.

George

26/03/2021

Vote for JULIA CLAYDEN FOR A BRILLENT DESIGN

Clare Davies

26/03/2021

Sally Franks

Filis

26/03/2021

Zinia Redo👍

Lucy Gilbert

26/03/2021

I'm voting for Sally Franks. Fab designs, uplifting and very easy to live with. Striking but doesn't take over the room & sits well with the other things in it.

Halima Usman

26/03/2021

Amy Onuchi

Catharine Thompson

26/03/2021

My favourite artist is Michelle Freer - I love her choice of colours, shapes and line

Rebecca pymar

26/03/2021

Sally Franks!

Alan Maxwell

26/03/2021

Sally Franks

Andy Long

26/03/2021

Julia Clayden

febwerret

26/03/2021

Sarah Fowlis

Betty Aninkora

26/03/2021

Amy Onuchi's piece was fab!

Evelina Chaves

26/03/2021

Sarah Fowlis

Despina

26/03/2021

Zinia Redo

Nancy Sigakalele

26/03/2021

Sally Franks

Rachel Gray

26/03/2021

Julia Clayden

MaryJane Mitchell

26/03/2021

I vote for Rita Patel

Selena Williams

26/03/2021

Michelle Freer !! Love all her designs 💕

Carlee Cowland

26/03/2021

Michelle Freer.

Julie Garrod

26/03/2021

Sally Franks

Rachel H

26/03/2021

Sally Franks

Joanne Brown

26/03/2021

Sally Franks

Dan

26/03/2021

Sally Franks

Hannah

26/03/2021

sally franks

Dominic James

26/03/2021

Amy Onuchi

Shreya Mehta

26/03/2021

Favorite designer : Rita Patel No doubt about it!!

Sam

26/03/2021

Rita Patel

Melissa Law

26/03/2021

Rita Patel She is very in touch with well-being as her designs show. The bold shapes meld together by the choice of colors used which bring the viewer in to the space. It feels like a blanket wrapped around us yet we can expand within.

Alan Haras

26/03/2021

Rita Patel

Annette Engler

26/03/2021

Rita Patel

Lorrain

26/03/2021

Amy onuchi.love it!

Jody Wittenberg

26/03/2021

Rita Patel

Erica Smith

26/03/2021

Rita Patel

Phyllis

26/03/2021

Rita Patel

Lisa Yarema

26/03/2021

Rita Patel!

Lissa

26/03/2021

Michelle Freer. Love that she has responded so thoughtfully regarding the calm required in a home workspace.

Daniel Peter

26/03/2021

Rita Patel

Tamara Matthews

26/03/2021

Rita Patel

Robin Mantay

26/03/2021

Rita Patel

Anne Mancour

26/03/2021

Rita Patel

Nathalie

29/03/2021

Sarah Fowlis !! Colorful and Joyous vibrante mural!

Daria Pernik-Mertz

29/03/2021

Rita Patel

Liz Freeman

29/03/2021

Julia Clayden

Marguerite Coppens

29/03/2021

I love everything that Rita Patel creates. I have some of her pieces. I am so proud to display them.

Estela

29/03/2021

Rita's mural emanates peace and tranquility . Excellent use of colors and forms to créate an inviting atmosphere. Congratulations Rita.

Ashlee

29/03/2021

Rita Patel

Onyiyoza Ozigi

29/03/2021

Amy Onuchi

Sharon Tomkowiak

29/03/2021

Rita Patel

TyKeshia Sterdivant

29/03/2021

Rita Patel

Mary Kay

29/03/2021

Rita Patel

John Mertz

29/03/2021

Rita Patel

Jill Dunphy

29/03/2021

Rita Patel

Mayra Lorenzana-Miles

29/03/2021

Rita Patel

Abbie Robinson

29/03/2021

Sally Frank's- love the freeness of the design

Donna

29/03/2021

Sally Franks

Annie De Luna

29/03/2021

Rita Patel

Roxane Hunwick

29/03/2021

Rita Patel

Michelle Fifis

29/03/2021

Rita Patel!

Esther

29/03/2021

Rita Patel

Suzanne

29/03/2021

Rita Patel

Linda Hoetink

29/03/2021

Rita Patel

Donna Senger

29/03/2021

Rita Patel

Jennifer Keogh-schwarb

29/03/2021

Rita Patel

Paula

29/03/2021

Rita Patel

Onyiyoza Ozigi

29/03/2021

Amy Onuchi

Simo Sigakalele

29/03/2021

Sally Franks

E North

29/03/2021

Amy Onuchi

Annemieke Volkering

29/03/2021

Zinia Redo ❤️❤️❤️❤️

Marie Chandler

29/03/2021

Amy Onuchi! Those colours!

Phillippa

29/03/2021

Amy Onuchi 🙂

Amber williams

29/03/2021

Amy Onuchi x

Linda

29/03/2021

Rita Patel

Bettina

29/03/2021

Zinia Redo's watercolor designs are my favorite. Dreamy!

Helen Harrison

29/03/2021

Amy Onuchi

Heidi Baginski

29/03/2021

RITA PATEL!!!❤❤❤

Jessica

29/03/2021

I vote for Rita Patel!

Gemma

29/03/2021

Amy Onuchi

Navina

29/03/2021

Rita Patel

Elaine Fedoridin

29/03/2021

Rita Patel

Sue

29/03/2021

Rita Patel- very peaceful

Uyoung Suggs

29/03/2021

Rita Patel

Pete Gelpi

29/03/2021

Rita Patel

Beth

29/03/2021

Amy Onuchi

Priya

29/03/2021

Rita Patel

Tanya Durakovic

29/03/2021

Rita Patel

Amy Harrington

29/03/2021

Amy Onuchi

Ann Laidlaw

29/03/2021

Rita Patel

Zoe

29/03/2021

Amy Onuchi

Sophie Bolton

29/03/2021

I vote Michelle Freer really beautiful designs

Colleen

29/03/2021

Michelle Freer

Christian Sercombe

29/03/2021

Sarah Fowlis

Pedro varela

29/03/2021

Michelle Freere

Ruth Maskell

29/03/2021

Beautiful complementary colours.

Joanne Stokes

29/03/2021

Michelle Freer. Absolutely stunning work!

Fiona Fletcher

29/03/2021

Michelle Freer I love the calm pallet she has used

Sylvia Zacker

29/03/2021

I like the peacock wallpaper style very stunning demure and elegant.. By Julia Claydon

Kathleen Treharne

29/03/2021

331 I voted for ZENIA REDO. OH WOW !!. A splash of life, hope, and renewal. What a BREATH of fresh air, well done !! I was going to vote for Edie with her bold and transition art. Definitely has a presence. But when I scrolled down too ZENIA REDO's wall art . I was like, move over Edie, REDO has kicked it out of the park.

Lindsay harries

29/03/2021

Amy Onuchi

Kathleen Treharne

29/03/2021

ZENIA REDO

Rosie Joy

29/03/2021

Julia Claydon

Andrea Chrisp

29/03/2021

AMY Onuchi has my vote!

Tony

29/03/2021

Like the simplicity

Sadia Iqbal

29/03/2021

Amy Onochi

Carlie

29/03/2021

Amy onuchi

Ann Whaley

29/03/2021

Sarah fowlis

Claire

29/03/2021

Any Onuchi x

Siobhan Morris

29/03/2021

I vote for Zinia Redo. Unique!

Elizabeth FRANCIS

29/03/2021

Sarah Fowlis

Sarah Peake

29/03/2021

Sarah Fowlis

Maria Jenkins

29/03/2021

Amy Onuchi

Jen

29/03/2021

Rita Patel

Sima

29/03/2021

Sally Franks

Katie Hodson

29/03/2021

Sarah Fowlis Love her work it's just beautiful.

Sarah Watkins

29/03/2021

Amy Onuchi

Michelle

29/03/2021

Sarah Fowlis

Kiri

29/03/2021

Vote: Amy Onuchi

Sabine

29/03/2021

Liveable patterns!

Kirsty Smith

29/03/2021

Justinah Kay

Victoria Renshaw

29/03/2021

Sarah Fowlis

Kate Leslie

29/03/2021

Amy Onuchi

Deb Stewart

29/03/2021

Rita Patel

Sharon

29/03/2021

Sarah Fowlis

James rutter

29/03/2021

Amy Onuchi

Katie Jenkinson

29/03/2021

Sarah Fowlis

Ilse

29/03/2021

I would like to vote for Sarah Fowlis

Jane

29/03/2021

AMY ONUCHI - beautiful designs!

Dominica Rehbein

29/03/2021

Rita Patel

Becx Whitefield

29/03/2021

SARAH FOWLIS

Stacey Cronin

29/03/2021

Rita Patel

Gregg

29/03/2021

Sarah Fowlis

Katy Fowler

29/03/2021

Sarah Fowlis

Neeta

29/03/2021

Rita Patel

Todd Young

29/03/2021

Rita Patel's work is softly beautiful....allows space for the other elements that may occupy the room.

Geri Riehl

29/03/2021

Rita Patel

Lesli Maes

29/03/2021

Rita Patel

Nicola Stevenson

29/03/2021

Sarah Fowlis

Laureen A DeBusschere

29/03/2021

Justina Kay

Brandon

29/03/2021

Rita Patel

Fred

29/03/2021

Rita Patel is my top choice/vote

Lucy Coddington

29/03/2021

Sarah fowlis

Carol

29/03/2021

Rita Patel

Mary

29/03/2021

I love the floral by Amy Onuchi

Anne Reeves

29/03/2021

Rita Patel

Wendy Lynch

29/03/2021

Rita Patel

Sally Franks

29/03/2021

Good colour.. balanced arrangement of interesting/fun shapes .

Sheron alton

29/03/2021

Love Zinia Redo Impressionist and the colors are so relatable and relevant to consumers. A matured designer is expressed here.

Ben Holland

29/03/2021

Sarah Fowlis

Melanie Bajakian

29/03/2021

Rita Patel

Regiane Dos Santos-Flatts

29/03/2021

I am voting for Justina Kay

Shelley

29/03/2021

Sarah Fowlis

Wilma Crichton

29/03/2021

Amy Onuchi

Andrea Roberts

29/03/2021

I would most definitely vote for Sarah Fowlis as her talent is amazing and I don't think she really believes how good she is. Her vibrancy through her colours is captivating - I would definitely love a garden on my wall as I don't have a garden!! Sarah is kind and thoughtful and her art brings such positivity. Good luck Sarah!

Helena

29/03/2021

Amy Onuchi

Sonya German

29/03/2021

I'm voting for Sarah Fowlis!

Natasha Vourdanos

29/03/2021

Rita patel

David

29/03/2021

Amy Onuchi

Barbara Anness

29/03/2021

Rita Patel!

Victoria

29/03/2021

Amy Onuchi

Cade

29/03/2021

Amy Onuchi

Barbara Wilson-Grima

29/03/2021

I love the artwork of Michelle Freer. I find the other works too distracting for a office room. When can I purchase her work...?.......?

Shannon Scofield

29/03/2021

Rita Patel

Claire

29/03/2021

Rita Patel

Jennefer Turnbull

29/03/2021

Michelle Freer - what intricate, beautifully calming designs she has. Just stunning

David Barron

29/03/2021

Michelle Freer gets my vote👍

Sarah Evans

29/03/2021

Zinia Redo

Mary

29/03/2021

Julia Clayden

Terry

29/03/2021

Rita Patel

Terry

29/03/2021

Rita Patel

Linda Walling

29/03/2021

Rita Patel

Pippa

29/03/2021

Sarah Fowlis

Alex Vinall

29/03/2021

Sally Franks. Absolutely stunning

Sally Franks

29/03/2021

It is original and makes a strong statement

zoe Drew

29/03/2021

Sarah fowlis

Sarah Guthrie

29/03/2021

ll the designs are brilliant but I would love to see Amy Onuchi win. I love the vibrant colours and those flowers look real!

Bex Varcoe

29/03/2021

Rita Patel

Jackie Holmes

29/03/2021

Julia Clayden Really tough to decide between all the beautiful designs. Particularly drawn to the two designers with the birds designs one calm & tranquil and one uplifting & inspiring...Very tough call but going for Julia Clayden's designs. Well done to all the designers, very interesting reading the inspiration behind each piece.

Christie

29/03/2021

Rita Patel

Puk

29/03/2021

Sarah Fowlis. It's beautiful, striking and bold! Love it.

Donna Barton

29/03/2021

Julia Clayden more with modern design

Sophia Berman

29/03/2021

Rita Patel

Sheetal Patel

29/03/2021

Rita Patel

Roberta

29/03/2021

Sally Franks

zarna

29/03/2021

Rita Patel

Laura

29/03/2021

Love Zinia Redo's designs!

Denise Gomes

29/03/2021

Julia Clayden

Laura

29/03/2021

Amy - love the flowers!

Fran

29/03/2021

Sally Franks

Ace

29/03/2021

Amy Onuchi and those bright colours

Vero

29/03/2021

Definitely, I vote for Amy Onuchi for her creativity and the atmosphere that she has created with these colours and flowers.

Rachel Star

29/03/2021

Michelle Freer

Anne Hunwick

29/03/2021

Rita Patel

Roxane Hunwick

29/03/2021

Rita Patel

Amita

29/03/2021

Rita Patel

P. Morgan

29/03/2021

Rita Patel Interesting. I judged based on the the key words and space that contest gave to artist. Rita's was not the one I liked best visually as if admiring framed art. Her colors aren't my 1st or 2nd favorites. But if if I imagined them all on the wall in my work space, hands down Rita's submission evoke all the key words and would continue to do so for some time unlike the others.

Marcia Sxabo

29/03/2021

RITA Patel

Karen Creed

29/03/2021

Amy Onuchi

Valentina Febres Alvarez

29/03/2021

Rita Patel. Thoughtful expansion through color and shape. Love her work!

Natalie

29/03/2021

Amy onuchi

Meghan

29/03/2021

Amy Onuchi

Vicky

29/03/2021

Amy onuchi's designs are fabulous.

Nosheen Khalid

29/03/2021

Julia Clayden

Kurler Warner

29/03/2021

I'm voting for Amy Onuchi!

Sharon Jones

29/03/2021

Amy Onuchi

Amanda

29/03/2021

Michelle Freer

Kellie

29/03/2021

Michelle Freer

Cheryl Biganeiss

29/03/2021

Zinia Redo

Laura Landolt

29/03/2021

Rita Patel

Charlotte Flower

30/03/2021

Sarah Fowlis

Paddy

30/03/2021

Sarah Fowlis

Laura Sadler

30/03/2021

Amy Onuchi

Michelle Colling

30/03/2021

Sarah Fowlis Beautiful design.

Alisa

30/03/2021

Michelle Freer

Becky Dawson-tuck

30/03/2021

Julia Claydon gets my vote but all very beautiful designs

Tracey Fox

30/03/2021

Sarah Fowlis I absolutely love her bold colour and design,stunning!!

Amy Onuchi

30/03/2021

My votes for Amy - love this bright floral design

Rachel Hanlon

30/03/2021

Amy Onuchi

Andie Cooper

30/03/2021

Sarah Fowlis

Vinod Lala

30/03/2021

Rita Patel

Vanessa

30/03/2021

Amy Onuchi

Debbie Lewis

30/03/2021

Amy Onuchi. Love the designs

Maxine Farnworth

30/03/2021

I vote for Sarah Fowlis

Michelle Reynolds

30/03/2021

Sarah Fowlis

Claire Rees

30/03/2021

Amy Onuchi. Love the design Bright and vibrant.

Claire Rees

30/03/2021

Amy Onuchi

Ally

30/03/2021

Julia Clayden is my favourite All beautiful work - good luck to everyone!

Lynn Torossian

30/03/2021

Rita Patel

Debbie Falzon

30/03/2021

Amy Ouchi

Laura

30/03/2021

Julia Clayden

Rodela Khan

30/03/2021

Julia Clayden :-)

Mo Roberts

31/03/2021

Amy onuchi

Swati Scanlon

31/03/2021

Rita Patel

Joan Lomas

31/03/2021

I vote for Sarah Fowlis.

Graeme

31/03/2021

Sarah Fowlis

Holly

31/03/2021

Sarah Fowlis

Stephen

31/03/2021

Amy Onuchi 😁

Claire Gardiner

31/03/2021

Amy Onuchi

Paula

31/03/2021

Amy Onuchi

Rani

31/03/2021

Rita Patel

Sarah

31/03/2021

Edie Bryan

Zahraa

01/04/2021

Sally Franks

Sabrina Abbasi

01/04/2021

Sally Franks

Karen Creed

01/04/2021

Amy Onuchi

Christina

01/04/2021

Justinah Kay

Tara Charles

01/04/2021

Beautiful colours love the designs. I vote for Amy Onuchi.

Sabrina

01/04/2021

Amy Onuchi

Steve

01/04/2021

Amy onuchi

Drew

06/04/2021

Julia Clayden

lynn torossian

06/04/2021

Rita patel

paddy

06/04/2021

I vote for Rita Patel

Adarsh Doshi

06/04/2021

Rita Patel

Priya

06/04/2021

Rita Patel

Sheila Patel

06/04/2021

Rita Patel

Umesh

06/04/2021

Rita Patel

Amita Patel

06/04/2021

Rita Patel

Craig Fleck

06/04/2021

Rita Patel

Jenny Vyas

06/04/2021

Rita Patel

Margo Coppens

06/04/2021

Rita Patel Rita is such a beautiful person. It's no wonder she produces such wonderful and lovely pieces.

Richard Plaatsman

06/04/2021

Rita Patel

Kay White

06/04/2021

Rita Patel

Cathy Zucker

06/04/2021

Rita Patel

Maryliz Smith

06/04/2021

Rita Patel

Anu Bhat

06/04/2021

I love Rita's designs and color palette.

Antonie

06/04/2021

Rita Patel

Jahanara Ali

06/04/2021

Rita Patel

Cassie Sobelton

06/04/2021

Rita Patel

Robert Hasting

06/04/2021

Rita Patel

Kennedy Hasting

06/04/2021

Rita Patel

Kiley Hasting

06/04/2021

Rita Patel

Liz Guthrie

06/04/2021

Amy Onouchi

Colin Guthrie

06/04/2021

Amy Onuchi

Joy Bebry

06/04/2021

My vote is for Rita Patel

Jacquelyne Plaatsman

06/04/2021

Rita Patel gets my vote in this competition. What a wonderful collection from such amazing artists.

Jessica Grossmeier

06/04/2021

Rita Patel is my favorite designer!

Sameer

06/04/2021

Rita Patel

margot bevilacqua

06/04/2021

Edie Bryan

Deb benak

06/04/2021

Rita Patel

Esther Jongste

06/04/2021

Rita Patel

Minal Patel

06/04/2021

Rita Patel

Wendy Lynch

06/04/2021

Rita Patel

chelsea

06/04/2021

Rita Patel!

Dana van Hes

06/04/2021

Rita Patel

Cynthia Jacquette

06/04/2021

Rita Patel

Lisa Denney

06/04/2021

Rita Patel

Amarti

06/04/2021

Rita Patel!

Yamila

06/04/2021

Rita Patel

Karen Gearhart-Jensen

06/04/2021

Rita Patel. I love these designs because they are soothing and contemplative and would allow for less distraction in my work environment.

Terri

06/04/2021

Michelle Freer

John Mertz

06/04/2021

Patel

Alexandra Krcho

06/04/2021

Justinah Kay - all the way. Amazing designs!

Sally Mimura

06/04/2021

Rita Patel

Siobhan Morris

06/04/2021

Zinia Redo! Unique!

Anjali Patel

06/04/2021

Rita Patel

Nath

06/04/2021

Sally Franks is my favourite.. Great compositions, great colours. Nath

Alan Ledger

06/04/2021

Michelle has been doing designs for some time and amazes me how intricate and knowledgable her work is with nature, her work is so detailed with wild life that it almost looks real. She would make a worthy winner of the competition.

Sue Wright

06/04/2021

Sally Franks

Shauna Haras

06/04/2021

Rita Patel

Jim Fleming

06/04/2021

Rita Patel

Linda

07/04/2021

Zinnia Redo

Aga

07/04/2021

Justinah Kay!

Angela

07/04/2021

Rita Patel

Kurt Haras

07/04/2021

Rita Patel

iwona szczepaniak

07/04/2021

Justinah Kay

Radmilla

07/04/2021

Justinah Kay

Patrycja

07/04/2021

Justinah Kay

Tracy saad

07/04/2021

Rita Patel

Anne-Marie G

08/04/2021

The wonderful Amy Onuchi! Stunning florals- tick Vibrant colour- tick Bold geometrics- tick What more do you need?! :-)

Magda

08/04/2021

Justinah Kay

Bozena

08/04/2021

Justinah Kay

Jill

08/04/2021

Amy Onuchi

Bix Kingston

08/04/2021

Amy Onuchi

Laura

09/04/2021

Sally Franks

Rebecca Berry

09/04/2021

Sally Franks

Rebecca Berry

09/04/2021

Sally Franks

Alex

09/04/2021

Sally Franks

Daniel Lackey

09/04/2021

Sally Franks

Soph

09/04/2021

Julia Clayden

Meg Schubert

12/04/2021

Rita Patel

Lisa Marie

12/04/2021

Amy Onuchi

Shirley Hocking

12/04/2021

My vote goes to Amy Onuchi. Such vibrant and fun colours in her works that create a feeling of happiness. I immediately stopped scrolling when her design came up, screenshot and inspected the flowers. Lovely!! I just love these designs. She gets my vote! ❤️

Paul lewis

12/04/2021

Amy Onuchi

Donna hoey

12/04/2021

Amy Onuchi

Farid Chehraz

12/04/2021

Amy Onuchi

Sola

12/04/2021

Amy Onuchi

Oheosa

12/04/2021

My vote is Amy Onuchi.

Emma

12/04/2021

Voting for sally franks

Anita

12/04/2021

Sally Franks

Roberta

12/04/2021

Sally Franks

Heather

12/04/2021

Michelle Freer

Karla Lightfoot

12/04/2021

Rita Patel

Gabriela

12/04/2021

Zinia Redo

Marion

12/04/2021

Julia Claydon

Jules Dalton

12/04/2021

Amy Onuchi

Craig Bates

12/04/2021

Amy Onuchi

Faye Kingston

12/04/2021

Amy Onuchi

dionne kingston

12/04/2021

Amy Onuchi

Ffion

12/04/2021

Zinia Redo

Radz

12/04/2021

Julia Claydon! I loved the dark background and the colours.

JOHANNA SHAW

12/04/2021

Julia Clayden

Oheosa

12/04/2021

Amy Onuchi

Nicola

12/04/2021

Julia Clayden

Asli Yilmazsoy Okutur

12/04/2021

Amy Onuchi

Carol Leslie

12/04/2021

I'd like to vote for Amy Onuchi, her designs are so vibrant they cheer you up when you fell down and they are all so original. Great work!

Karen Olavarria

12/04/2021

Michelle Freer

Katie Butler

12/04/2021

Julia Clayden

Charlyn Southern

13/04/2021

Zinia Redo

Andrew Rees

13/04/2021

Andrew Amy Onuchi

Cindy Daiek

13/04/2021

Rita Patel

Monica Green

15/04/2021

Rita Patel.

John Green

15/04/2021

Rita Patel

Monica green

15/04/2021

Rita Patel

lindsay Boswell

15/04/2021

Julia Clayden

Allison Ouseley

16/04/2021

Rita patel

Cathrine Blan

16/04/2021

My vote goes to Sarah Fowlis these just make me happy .

Nilesh

16/04/2021

Rita Patel

Sally Fairclough

16/04/2021

Rita Patel

erin

16/04/2021

Rita Patel

Corinne

16/04/2021

Julia Clayden

Lori Woodard

16/04/2021

Sally Franks

angelique anderson

16/04/2021

Justinah Kay. First I imagined how would I feel working in front of these murals. Would it simulate my creativity or distract me? Both these designers murals inspired yet give a sense of calm that didn't override my own creativity.

Daniela Duarte

16/04/2021

Rita Patel

Hannah

16/04/2021

Edie Bryan

Natalie Couto

16/04/2021

Julia Claydon

JEANNINE RUNDLE

16/04/2021

Edie Bryan

FREUDENWERKSTATT

16/04/2021

Zinia Redo

Dawn

16/04/2021

Edie

Amanda

16/04/2021

Rita Patel!

Lucy

16/04/2021

Sally Franks

Ellen Waara

16/04/2021

Rita Patel brings the vibration of ease and beauty and peace to her space not by contradicting but transforming the darkness.

Kristen

16/04/2021

Rita Patel

Rachel

16/04/2021

Rita Patel

Jen McLaurin

16/04/2021

Rita Patel

Anuja

16/04/2021

Rita Patel

Rosie

16/04/2021

Sally Franks!

Sandra

16/04/2021

Justinah Kay

Linda

16/04/2021

Zinia Redo

Nancy Bradham

16/04/2021

Michelle Freer

Susan Bailey

16/04/2021

Rita Patel!

Christina

16/04/2021

Amy Onuchi

Hope Martin

16/04/2021

I love, love, love Zinia Redo's murals. They feel calm, yet inspiring.

Margo Coppens

16/04/2021

Rita Patel

Jodi

16/04/2021

Sarah Fowlis

Adriana

16/04/2021

Rita Patel

Lonnie Berger

16/04/2021

Rita Patel

Mel Amann

16/04/2021

Amy Onuchi - love the energy and colours :)

Beesham A Seecharan

16/04/2021

Rita Patel

Lucy

16/04/2021

Julia Claydon

Shalece Christiansen

16/04/2021

ZINIA REDO

Jacqueline Gutierrez

16/04/2021

Amy Onuchi's piece is so beautiful! I love how she combined the use of florals with a colorful geometric pattern.

Susan

16/04/2021

Rita Patel

Shomais

16/04/2021

Julia Clayden

Laura

16/04/2021

Michelle Freer

Claire Hayward

16/04/2021

Rita Patel

Linda

16/04/2021

Michelle Freer... I could work with this relaxing, beautiful pattern in front of me.

Jen

16/04/2021

Julia Clayden !

mia rose porter

16/04/2021

I think Julia Clayden should win!!

Eleanor Spencer

16/04/2021

Rita Patel

Nicole Wipp

16/04/2021

Rita Patel!

Aysha Edwards

16/04/2021

I vote for Amy Onuchi

Steph

16/04/2021

Amy Onuchi

Susie

16/04/2021

Sally Franks

Lynn

16/04/2021

Sarah Fowlis

natalia

16/04/2021

Zinia Redo

Beau Oui?

16/04/2021

Julia Clayden - very now and dramatic

Mary Farrell

16/04/2021

Rita Patel

Lori Perez

16/04/2021

Julia Clayden! Beautiful and elegant. Love the bold colors on dark background.

Amanda Cinco

16/04/2021

Rita Patel

Stephanie Roth

16/04/2021

Amy Onuchi

Monica

16/04/2021

Rita Patel

Doris Gilles

19/04/2021

Rita Patel

Annick van Hardeveld

19/04/2021

Zinia Redo

Anna De Luna

19/04/2021

Rita Patel

Shannon Scofield

19/04/2021

Rita Patel

Elena Knight

19/04/2021

Julia Clayden

Barbara Gater

19/04/2021

Michelle Freer

Julie Saville

19/04/2021

Julia Clayden

Kate

19/04/2021

Michelle Freer

Suzannah Lubi

19/04/2021

Julia Claydon

mia_dyson@hotmail.co.uk Dyson

19/04/2021

Amy onuchi

Cat

19/04/2021

Sally Franks

Ginette Robitaille

19/04/2021

Sarah Fowlis for her bright colors . We need this in our lifes.

ian

19/04/2021

They are all so good, but Amy Onuchi wins my vote as which one I would put on my wall......this year

Peter Richard Connell

19/04/2021

Zinia Redo Vibrant.

Natalie Breeze

19/04/2021

Julia Clayden

Roz

19/04/2021

Sarah's designs are for me but it was a very hard choice as several were truly amazing! The trouble is with all so many choices it makes my choice more difficult!!

Kevin E Wedd

19/04/2021

Zinia has wonderful fresh designs that would suit any decor!

PAT RADBURN

19/04/2021

Definitely Michelle Freer. Fantastic design and colours.

Imelda Robinson

19/04/2021

Michelle Freer - fabulous work!

Jackie

19/04/2021

Sally Franks

Jackie

19/04/2021

Justinah Kay

Lisa

19/04/2021

Michelle Freer gets my vote! As an expat Aussie, these are perfect Aussie details for my rooms

Cynthia

19/04/2021

Rita Patel

Roxie Scott

19/04/2021

Julia Clayden

Julie Murgatroyd

19/04/2021

Michelle Freer

Laurie Arora

19/04/2021

Rita Patel

Kay

19/04/2021

Amy Onuchi

Michaela Putbres

19/04/2021

I vote for :Justinah Kay. I also really liked Michelle Freer, Sally Franks, and Amy Onuchi. To all the artists: Great jobs everyone! :)

Megan Pentz

19/04/2021

Zinia Redo

Ilse Barwig

19/04/2021

Sally Franks ist mein Favorit

Sylvia Jackson

19/04/2021

Julia Clayden

Maggi Jones

19/04/2021

Sarah Fowliss has hopeful designs ;)

Andrea Cannon

19/04/2021

Julia Clayden

Pam Brooks

19/04/2021

Michelle Freer Just beautiful!

A

19/04/2021

Rita Patel

Julia Knight

19/04/2021

Rita Patel!!!

Sharon Huyshe

19/04/2021

Zinnia Redo Beautiful. Just what I want in my home so i can chill. xSx (This is a ridiculous way of voting - so complicated!! Why not a one click?)

Priya

19/04/2021

Rita Patel

Manoj Mathur

19/04/2021

Rita Patel; Very creative and exquisite🙏🏽

Amee Doshi

19/04/2021

Rita Patel

Sanjay Saxena

19/04/2021

Rita Patel theme bringing nature in to your room She gets my vote.

Sal

19/04/2021

Rita Patel

Kanti Patel

19/04/2021

Rita Patel

Kanti

19/04/2021

Rita Patel

Joby

19/04/2021

Rita Patel

Trupti Doshi

19/04/2021

Rita Patel

Serena

19/04/2021

Rita Patel

Sruti Mathur

19/04/2021

Rita Patel

Daksha Patel

19/04/2021

Rita Patel

Prisha

19/04/2021

Rita Patel

Hetal P

19/04/2021

Rita Patel

Makenna

19/04/2021

Rita Patel

Jaimini

19/04/2021

Rita Patel

Thanh

19/04/2021

Rita Patel

Wendy

19/04/2021

Zinia Redo

Preena

19/04/2021

Rita Patel

Rachel Star

19/04/2021

Michelle Freer

Helen Cheliz

19/04/2021

All the designs are wonderful, however, I nominate Justinah Kay. Her design is colourful yet I felt the colours she had chosen provide a calm effect on a turbulent world which is what we need right now.

Vibeke Spigseth Larsen

19/04/2021

Julia Clayden

Amanda Torode

19/04/2021

Julia Clayden

Julia Bolden

19/04/2021

Amy Onuchi

Karen Hollyoak

19/04/2021

Amy Onuchi

Sandhya

19/04/2021

Rita Patel

Donyale MacKrill

19/04/2021

Michelle Freer

Michelle Freer

19/04/2021

I like Michelle Freer, the delicate botanicals are gorgeous

Elizabeth Aitken

19/04/2021

Julia Clayden Love the colours and would like to buy the one with the 2 peacocks ..... vibrant and lovely

Tracy

19/04/2021

Amy onuchi

Kristy vB

19/04/2021

Zinia Redo

Rashmi Rao

19/04/2021

Amy Onuchi

Michele Kiefert

19/04/2021

Zinia Redo speaks to my color palette faves!

Erika

19/04/2021

Justinah Kay

Shefali Standaert

19/04/2021

Rita Patel

Teenu

19/04/2021

Rita Patel

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €