4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Designer wallpaper competition shortlist

28/08/2020   POSTET AV

Konkurranse: Neste Designer Bakgrunn Samlingen 2020

För drygt 12 månader sedan tillkännagav vi Kelly Kratzing som vinnare av vår tävling om designtapeter. Hennes vackert delikata blommiga väggmålningar pryder nu väggarna i många hem runt om i världen.

Vi var så imponerade av bidragen förra året att vi beslutade att öppna upp möjligheten för andrapristagare: Michael Zindell, Andrea Haase, Danielle Nelisse, Katy Clemmans, Tenyo Marchev och Yani Mengoni. Du kan se alla deras tapetkollektioner i vår designerkategori.

Efter förra årets framgångsrika tävling för att hitta nästa tapetkollektion bestämde vi oss för att göra ett nytt försök att hitta ett nytt gäng begåvade konstnärer. Efter att ha samarbetat med de underbara människorna på Make it in Design, "hemmet för allt du behöver veta om hur man blir en framgångsrik ytmönsterdesigner", har vi fått ett underbart överflöd av bidrag som vi (inte helt enkelt!) har minskat ner till den här korta listan. Men nu är det din tur att ta över. Vi ber dig att rösta på din favoritdesigner från vår lista.

Make it in Design Competition

Uppdraget: Vad är din era?

Historien upprepar sig alltid. Det som går runt de inre trenderna kommer alltid tillbaka. I årets tävling gav vi konstnärerna i uppdrag att välja sin favoritepok och basera sin design på denna tidsperiod.

Allt vi begärde av konstnärerna var:

- Utforma två väggmålningar baserade på en epok

- Båda modellerna måste ha ett samband med varandra.

- De två designerna kommer båda att ingå i den vinnande kollektionen.

- Tänk på att du ska utforma något som kommer att se bra ut på alla formade väggar.

Naturligtvis skulle vi inte be om allt detta utan en belöning! Vinnaren kommer att få ett avtal med oss och tjäna pengar på all försäljning från sin samling. Baserat på förra årets framgång hoppas vi också kunna välja några andrapristagare med ett liknande avtal.

Din röst för nästa tapetkollektion

Vi behöver din hjälp! Det var en riktig utmaning att begränsa bidragen till denna lista - konkurrensen var hård! Men vi tror att vi har valt ut det som ni kommer att älska... Vi vill bara att ni låter oss veta vilken konstnär från denna lista som ni skulle vilja se ingå i vår kollektion av designtapeter.

Scrolla ner för att se de nominerade bidragen och rösta genom att kommentera deras namn längst ner i blogginlägget.

Nici Gabriel

art nouvea pastel blue, yellow and orange floral pattern in trendy lounge

art nouveau pastel blue and ochre floral pattern in calming bedroom

Den österrikiskfödda Nici Gabriel har inte alltid haft en karriär som konstnär. Hon studerade affärsinformatik och arbetade bland annat som IT-projektledare. Efter att ha fått två barn insåg hon att hon fattat några felaktiga beslut i sitt arbetsliv och återupptäckte sina kreativa färdigheter som gått förlorade under uppväxten. Hon lärde sig allt man behöver veta om ytmönsterdesign genom flera onlinekurser innan hon utvecklade sitt eget märke och sade upp sig från sitt dagjobb. Hennes färgstarka och mångsidiga portfölj är inspirerad av hennes liv med familjen och naturen på landsbygden.

Efter att ha valt jugendstilen för tävlingen sa Nici: "Det var ett självklart beslut eftersom jag bodde många år i Österrike. Ett av mina mönster är ett geometriskt blommönster med bågar och slingor på några ringblommor och en reflekterad magisk blomma. Den andra är inspirerad av klöver och malva i min naturliga trädgård. Rullar och bågar ger den den nödvändiga eleganta känslan av art nouveau."

www.nicigabrieldesigns.com

Catherine Worsley

art deco blush pink and rose gold pineapples

dark blue/green with pastel florals wallpaper in modern office

Catherine Worsley är kreativ chef för Northern Lights Creative och hon älskar att skapa dynamisk och levande design i sin studio i Yorkshire. Hon älskar att experimentera med olika stilar och leka med färger och motiv - hennes främsta mål är att skapa design som får människor att le. Hennes design har dykt upp på olika produkter både i Storbritannien och USA.

"Jag älskar absolut Art Deco! Mönstren från den tiden är så lyxiga och förflyttar dig omedelbart till den epoken då det kändes som om allt var möjligt. Jag har försökt förmedla den känslan med mina mönster genom att använda djärva motiv, jag vill att den som tittar på dem ska känna sig inspirerad, tröstad och framför allt glad! Jag har valt en färgpalett med varma toner som skulle passa i många olika miljöer."

www.northernlightscreative.co.uk

Julia Fonnereau

navy blue background, vintage plates and fish wallpaper in on-trend lounge

white and blue oriental wallpaper in modern office

Julia Fonnereau är en brittisk konstnär och mönsterdesigner från Hertfordshire. Efter att ha haft en karriär inom konstutbildningar fokuserar hon på att skapa sina egna konstverk och utveckla en portfölj av ytmönsterdesign. Julias val av epok för tävlingen var den georgianska perioden, med fokus på fascinationen för dekorativ konst från Orienten.

"Ta dig tillbaka till slutet av 1700-talet. Du har förnämliga gäster som kommer på te och du ser fram emot att visa upp din nya väggdekoration. Det senaste modet är chinoiserie-stilen och du har sett till att skapa en stämningsfull iscensättning. Du älskar mönsterens frivola och roliga karaktär som vackert kompletterar din helt nya teservis med pilmönster!"

www.juliafonnereaudesign.com

Rebecca Johnstone

pastel oranges and blues nature inspired pattern wallpaper in romantic bedroom

salmon pink, blue and orange floral design wallpaper in trendy office

Rebecca Johnstone (alias Dainty Dora) är författare och designer med en förstklassig examen i textil- och modedesignhantering. Efter att ha tagit examen från Heriot-Watt University (tidigare Scottish College of Textiles) har Rebecca specialiserat sig på tryck.

Rebecca bor i Lanarkshire i Skottland och påverkas av sin lokala omgivning. Hon tolkar kulturen i Glasgow, Paisley, de skotska högländerna (där hon växte upp) och andra områden för att skapa sina djärva och färgglada handritade mönster och illustrationer.

"Min kollektion för Wallsauce bygger på influenser från den tidiga Belle Epoch-eran av Art Nouveau. La Belle Epoch - som betyder "vacker tid" - var en period av optimism, fred, välstånd och innovation i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, som lät den kreativa konsten blomstra och som avslutades först när första världskriget bröt ut.

Libellen är en symbol för visdom, förändring, förvandling, ljus och anpassningsförmåga i livet. Jag har också använt fjärilsmotiv i hela kollektionen, eftersom fjärilen också symboliserar förvandling, återuppståndelse och hopp när den fullbordar sin metamorfos. Dessa motiv passar väl in i art nouveau- och La Belle Epoch-eran, men känns också mycket passande för vår nuvarande tid av förändring när vi kämpar med konsekvenserna av den nuvarande pandemin.

Jag har valt en mjuk och dämpad färgpalett för att hålla mig till den här tiden, men designen fungerar också bra med ljusare färger - jag har experimenterat! Charles Rennie Mackintosh - en personlig designikon som jag har studerat i några år - använde fritillaryblomman i sina verk, vilket jag älskar. Den symboliserar majestät, stolthet och makt, vilket också är mycket betydelsefullt för vår tid."

daintydora.co.uk

Skulle du vilja se en av dessa konstnärer ingå i kollektionen av designtapetstapeter hos Wallsauce? Använd kommentarsfältet nedan för att ge oss namnet på din favoritkonstnär senast den 28 september 2020 (BST). Observera att endast en röst per person kommer att räknas och att det kan ta cirka 24 timmar innan din kommentar visas - oroa dig inte, vi kommer att ha tagit emot den! Glöm inte att kryssa i rutan och anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att bli först med att få reda på vem som vinner!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Sally

28/08/2020

Nici Gabriel please :)

Angelina

28/08/2020

Definitely Nici Gabriel!

Rachel

28/08/2020

Julia Fonnereau

Rebecca

28/08/2020

Rebecca Johnstone!

Nicola Norbury

28/08/2020

Julia Fornereau

Georgie

28/08/2020

Definitely Julia Fonnereau 👏👏👏

Hannah Hallgren

28/08/2020

My vote goes to Julia Fonnereau! Her style is unique, fun and yet classy! Good luck, Julia! /Hannah

Lisa Mitchell

28/08/2020

Love the work from Rebecca Johnstone!

Zuzana

28/08/2020

Nici Gabriel :)

Hollye

28/08/2020

Julia Fonnereau

Fiona Lindsay

28/08/2020

I love the dragonfly motif and the choice of colours in Rebecca Johnstone's designs.

Joachim Boehm

28/08/2020

Nici Gabriel

Eleny Victoria

28/08/2020

Wonderful design, my favourite is Julia Fonnereau's, beautiful elements and composition!

Lucia

28/08/2020

So many talented designers! My vote goes to the super kind and oh-so-creative Julia Fonnereau!!!

Hannah

28/08/2020

Julia Fonnereau

Leona

28/08/2020

Love Rebecca Johnstone's design!

Kitty van den Heuvel

28/08/2020

Julia Fonnereau

Betsy

28/08/2020

Julia Fonnereau

Jocelyn

28/08/2020

Julia Fonnereau

Lil Brookes

28/08/2020

Rebecca Johnstone my favourite designer...!

Helen

28/08/2020

Julia Fonnereaus work is amazing, a vote for her from me!

Elizabeth

28/08/2020

Julia Fonnereau

Hilary Butler

28/08/2020

Julia Fonnereau

Jennifer Hamilton

28/08/2020

Julie Fonnereau

Charlotte

28/08/2020

Julia Fonnereau's designs are stunning 😍 so talented!!

Maxine

28/08/2020

Julia Fonnereau

Molly Cannon

28/08/2020

Julia Fonnereau

Lilli Macrae

28/08/2020

Julia Fonnereau

Marie Brezinski

28/08/2020

My favorite artist is Julia Fonnereau. All the finalists have beautiful work!

Jen

28/08/2020

Catherine Worsley- sooo stylish!

Neela

28/08/2020

I love Julia Fonnereau's designs! The colors and details are so gorgeous!

Missey

28/08/2020

Julia Fonnereau. It's amazing

Deirdre johnstone

28/08/2020

Rebecca Johnstone

Sidney Mortimer

28/08/2020

Julia Fonnereau

Nikki

28/08/2020

Rebecca Johnstone. Love both these designs

Caitlin

28/08/2020

Definitely Julia Fonnereau! That chinoiserie makes me swoon!

Eryn Madsen

28/08/2020

Julia Fonnereau

Annabel Holland

28/08/2020

Julia Fonnereau gets my vote

Ketki S Gupte

28/08/2020

Julia Fonnereau

Donna Wisbey

28/08/2020

I would like to vote for Julia Fonnereau she's a brilliant artist and has been for many years. Her work is very inspirational and the detail she puts in is amazing

Nicole

28/08/2020

Nici Gabriel

Heather Schwarm

28/08/2020

Julie Fonnereau

Patrick robbie

28/08/2020

Julia Fonnereau

Gemma Smith

28/08/2020

Julia Fonnereau :)

Rebecca Topps

28/08/2020

Catherine Worsley

Charlotte

28/08/2020

Julia Fonner

Abby

28/08/2020

Julia Fonnereau

Mercedes

28/08/2020

Julia Fonnereau

Abi

28/08/2020

Julia Fonnereau

Anon

28/08/2020

Beautiful and timeless! Catherine Worsley

Kate

28/08/2020

Julia Fonnereau

Natalie Farrell

28/08/2020

Rebecca Johnstone (Dainty Dora) absolutely beautiful

Ines

28/08/2020

Julia

Maria Patino

28/08/2020

Julia Fonnereau! 👏👏👏

Colin Jackson

28/08/2020

Julia Fonnereau

April curtin

28/08/2020

Julia Fonnereau

Suzanne Worsley

28/08/2020

Catherine Worsley's design is fantastic. Loving the art Deco vibe and love the colours and patterns she has used. I'm looking for a wallpaper for my lounge at the minute and Catherine's design would be s perfect fit.

Joanne Robinson-Lamb

28/08/2020

Catherine Worsley! Bold, classy and elegant.

Valerie Farrell

28/08/2020

Rebecca Johnstone

Alex Landon

28/08/2020

Julia Fonnereau I love the koi pond pattern!

Rosemary Gemmell

28/08/2020

My favourite is Rebecca Johnstone!

Nina Mazić

28/08/2020

all lovely but Rebecca Johnstone catches my eye the most just gorgeous X

Melanie

28/08/2020

Julia Fonnereau

Robin Forsythe

29/08/2020

My vote is for Julia Fonnereau, beautiful!

Vivian

29/08/2020

Julia Fonnereau

Andrew Worsley

29/08/2020

Catherine Worsley - these designs are the ones I would genuinely consider for my home.

Paul Fonnereau

29/08/2020

Julia Fonnereau, definitely deserves to win this! Fabulous designs.

Naomi

29/08/2020

Catherine Worsley

Judith Illsley

29/08/2020

Rebecca Johnstone

Sushmita

29/08/2020

Julia Fonnereau designs are wonderful

Linda

29/08/2020

Julia Fonnereau

Nicky Weatherburn

29/08/2020

Julia Fonnereau

Cecile

29/08/2020

I pick Julia Fonnereau! Very Nice!

Danny Lawrence

29/08/2020

Julia Fonnereau Is absolute smashing it, this is my vote!!!

Michelle Jolley

29/08/2020

Julie Fonnereau

Jane Pemble

29/08/2020

Julia Fonnereau

Kathryn

29/08/2020

Julia Fonnereau

Claire

29/08/2020

Catherine Worsley - love the dramatic simplicity

Kate Hastings

29/08/2020

Julia Fonnereau please

Nikki Campbell-Gumb

29/08/2020

Julia fonnereau gets my vote with her beautiful designs.

Steve Hoole

29/08/2020

Julia Fonnereau

Becca

29/08/2020

Julia Fonnereau

Anne Haefele

29/08/2020

Julia Fonnearou

Grainne

29/08/2020

Julia Fonnereau. I love the fun and creativity behind Julia's work. Her love of nature shines through her work

Tracy

29/08/2020

Rebecca Johnstone

Debbie

29/08/2020

Rebecca johnstone

Amanda holden

29/08/2020

Julia Fonnereau!

Gillian Hall

29/08/2020

Catherine worsley Love her designs x

Caroline Hirst

29/08/2020

Julia Fonnereau

Louise Fonnereau

29/08/2020

Julia Fonnereau

Hibba

29/08/2020

Julia Fonnereau

Bob

29/08/2020

Catherine Worsley. Love these patterns. Exquisite.

Clack

29/08/2020

Catherine Worsley. Best colours and most original design

Nicola Lockwood

29/08/2020

Catherine Worsley

Alex

29/08/2020

Julia Fonnereau Love the koi pond design!!

Joanna Ellis

29/08/2020

Vote - Rebecca Johnstone

Gemma Doyle

29/08/2020

Rebecca Johnstone! Love the colours

Carola

29/08/2020

Nici Gabriel

Nicola McCubbin

29/08/2020

Rebecca Johnstone

Pip Cooper

29/08/2020

Catherine Worsley

Pauline Baldwin

29/08/2020

Julia Fonnereau

David

29/08/2020

Nici Gabriel

Susana

29/08/2020

Julia Fonnereau

Sally Gross

29/08/2020

Julia Fonnereau

Kathleen Cunningham

29/08/2020

I vote for Julia Fonnereau.

Carol Reilly

29/08/2020

Julia Fonneraeu wall paper is absolutely stunning. She is definitely the winner.

Lydia Schwertfeger

29/08/2020

Nici Gabriel

Jessamin Jensen

29/08/2020

Julia Fonnereau's designs are definitively a work of art on your wall.

Claire fielding

29/08/2020

Julia Fonnereau

Cindi Mcknight

29/08/2020

Julia Fonnereau

Robyn Lowit

29/08/2020

Julia Fonnereaur

stefanie

29/08/2020

Nici Gabriel!

Stefanie Pieber

29/08/2020

Nici Gabriel - for sure!

Amanda Ellis

29/08/2020

Catherine Worsley

Marion Dutton

29/08/2020

Julia Fonnareau. I love her designs

Sacha Trude

29/08/2020

Wow amazing designs.my favourie Julia fonnereau

Gudrun

29/08/2020

Nici Gabriel

Andy

02/09/2020

Julian Fonnereau

Lucy Conway

02/09/2020

Catherine Worsley

Charlotte Sienkiewicz

02/09/2020

Julia Fonnereau

Bryony

02/09/2020

Love the designs of Julia Fonnereau -good luck! I\'m a bit of a blue and white pottery lover myself too!

Shona Clark

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Jane Davalle

02/09/2020

Julia Fornereau

Sally Murrell

02/09/2020

Julia Fonnereau please

C Flow

02/09/2020

Rebecca Johnstone

R Katt

02/09/2020

Rebecca Johnstone - uplifiting design

Jo Chipperfield

02/09/2020

Julia Fonnereau

Mia Sylvia

02/09/2020

Julia Fonnereau

Lucy

02/09/2020

Catherine Worsley

Angela

02/09/2020

Catherine Worsley

Eileen Serletic

02/09/2020

Nici Gabriel

Jacqueline

02/09/2020

A vote for Nici Gabriel :)

Samina

02/09/2020

Julia fonnereau

Katie Christie

02/09/2020

Rebecca Johnstone's work is beautiful. My vote is for her.

Claire Warren

02/09/2020

Julia Fonnereau please

Elizabeth

02/09/2020

I love Julia Fonnereau's new take on Chinoiserie. The colours are beautiful and I love the "madness" of the fishes swimming over the plates. I can see either of these designs on my walls.

Eloise

02/09/2020

Julia Fonnereau :)

Emily Bower

02/09/2020

Julia Fonnereau ❤️

Sandra

02/09/2020

Julia Fonnereau

Keith Duncan

02/09/2020

Julia Fonnerau please

Karolina Szymkiewicz

02/09/2020

Julia Fonnereau - Absolutely Stunning Artwork

Carolyn Ryder

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Adriana Vigliotti

02/09/2020

Nici Gabriel

Patricia Bird

02/09/2020

Julia Fonnereau

Kory

02/09/2020

Julia Fonnereau for the win!

Mandy Leeson

02/09/2020

Catherine Worsley

Alana Weir

02/09/2020

Julia Fonnereau

Caroline Rukin

02/09/2020

I would like to vote for Julia Fonnereau

Graham Newell

02/09/2020

Julia Fonnereau Beautiful covering bright and interesting with a modern retro feel.

Jane Bedford

02/09/2020

Julia Fonnereau

Katie

02/09/2020

Julia Fonnereau

Julie Warwick-Munday

02/09/2020

Julia Fonnereau, classic designs with a modern twist.

Jasmine

02/09/2020

Rebecca Johnson

Kathrin

02/09/2020

My vote goes to Nici Gabriel

Colleen Twance

02/09/2020

Nice Gabriel!

Adrienne Cooper

02/09/2020

Catherine Worsley

Nuala Hampson

02/09/2020

Julia Fonnereau. Love the bold colours in the goldfish print

Colleen

02/09/2020

Julia Fonnereau! Very unique and playful approach, brought an "elegant smile" to my face!

Michelle Harrison

02/09/2020

Julia Fonnereau. Her designs look fabulous and these would definitely suit a high end restaurant or cafe as well as any home setting. I like the fish and plates design in particular - totally bonkers, but in a classy way...

Octavia abbott

02/09/2020

Julia Fonnereau

Wood

02/09/2020

Julia !!!

Lynn G

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Karen Watson

02/09/2020

My vote goes to Rebecca as her designs continue to appeal to me. I am not someone who changes their decor often as I much prefer to have a considered classic look. Rebeccas wallpapers would tempt me to make a change as they are absolutely beautiful ❤️

Laura

02/09/2020

Julia Fonnereau

Nina Vock

02/09/2020

Nici Gabriel

Alana Shakir

02/09/2020

Julia Fonnereau

Petra Jandl

02/09/2020

Nici Gabriel!! Sehr schönes Jugendstil Design!

Dragana Rinnerthaler

02/09/2020

Nick Gabriel

Katy Webster

02/09/2020

Rebecca Johnstone 💜

Megan

02/09/2020

Rebecca Johnstone!

Pips Splatt

02/09/2020

Rebecca Johnson

Paul Brock

02/09/2020

Julia Fonnereau please 👍

Carmel Naughton

02/09/2020

Julia Fonnereau

Elisabeth Imre

02/09/2020

Nici Gabriel

Darren

02/09/2020

Rebecca Johnstone!

Elke Zankl

02/09/2020

Nici Gabriel

Kim

02/09/2020

Julia Fonnereau.

Collette Beck

02/09/2020

Rebecca Johnson - such beautiful designs!

Camille Stinson

02/09/2020

Julia Fonnereau\'s designs are amazing! Love the details and color palette.

Emma Mackie

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Evelyn Laurie

02/09/2020

I really like Rebecca Johnstone\'s work 😊

Mia

02/09/2020

Julia Fonnereau! :)

Lynne Hood

02/09/2020

Rebecca Johnstone - designs are fabulous!

Marietta Gravogl

02/09/2020

nici gabriel

Eleanor

02/09/2020

It has to be Julia Fonnereau 😍

Iris Schöck

02/09/2020

Nici Gabriel

Agnes

02/09/2020

Nici Gabriel

Petra Mikovits

02/09/2020

Nici Gabriel

Tasmin

02/09/2020

Julia Fonnereau for the win

Katharine Harper

02/09/2020

Julia Fonnereau

Nicola mills

02/09/2020

Nici Gabriel

Rachel Dickinson

02/09/2020

Julia Fonnereau !!!!

Doris Typolt

02/09/2020

Nicci Gabriel

Eleanor MacDonald

02/09/2020

Rebecca Johnstone I love these

Caroline Watson

02/09/2020

I love the fresh colours and clean lines of Rebecca's design. Always something a little bit different. Good luck Rebecca!

Kirsty Toal

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Anita Holper

02/09/2020

I vote for Nici Gabriel

Emma

02/09/2020

Julia Fonnereau

Dagmar Frühwirth-Sulzer

02/09/2020

Nici Gabriel

Brenda Johnstone

02/09/2020

I absolutely love Rebecca\'s wallpaper designs, her understanding and interpretation of The Art Nouveau period is fabulous..

Justine

02/09/2020

Julia Fonnereau for the win!

Tina

02/09/2020

Nici Gabriel of course!

Nici Gabriel

02/09/2020

Nici Gabriel of course!

Christie

02/09/2020

Nici Gabriel!!!!

Sebastien

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Terri

02/09/2020

Catherine Worsley!

Tracy

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Elise McFadyen

02/09/2020

I like Julia Fonnereau\'s designs, they have a classical elegance to them that would complement the more formal home decor at the same time.

Helen

02/09/2020

Rebecca Johnstone\'s wallpapers are beautiful - elegant and calming while also joyful.

Kay Muir

02/09/2020

Gorgeous designs. Voting for Rebecca Johnston

Burjan Edit

02/09/2020

Nici Gabriel

Jane

02/09/2020

Love Rebecca Johnston

Chloe

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Layla

02/09/2020

They were all lovely but I vote for Rebecca Johnstone.

Vikki

02/09/2020

Rebbeca Johnstone

Samantha Bennett

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Soo

02/09/2020

Jane Fonnereau gets my vote

Kafi

02/09/2020

Nici Gabriel

Michaela

02/09/2020

Nici Gabriel

tanja

02/09/2020

Julia Fonnereau

Colleen Hogan

02/09/2020

Julia Fonnereau

Nicole

02/09/2020

Nici Gabriel

Fiona

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Celia Moriarty

02/09/2020

Julia Fonnereau

Katja

02/09/2020

Nici Gabriel!!!

Leigh

02/09/2020

287 All beautiful, original designs but Julia Fonnereau takes my vote such vivid colours

eva

02/09/2020

nici gabriel

Rachael Burke

02/09/2020

Rebecca Johnstone

Helenor Fisher

02/09/2020

Rebecca johnstone's designs are superb. So evocative of that period yet fresh and modern. Live them....when and where can I buy????

Catherine Harper-Tee

02/09/2020

Julia Fonnereau - these are gorgeous!

Böhm

02/09/2020

Nici Gabriel

Caroline Gormley

02/09/2020

Rebecca Johnstone is my choice ... I love the colours in her design and also the fact that she has really researched the symbolism behind the pattern. I LOVE it ... everyone needs colour in their lives

Magenta Wise

02/09/2020

I vote for Rebecca Johnstone.

Barbara

02/09/2020

Nici Gabriel

Christiane Steinbichler

02/09/2020

Nici Gabriel -Love it !

Lauren

02/09/2020

Catherine Worsley Simply stunning! Her designs made me stop scrolling in an instant. My favourite is the pattern with the dark background. Well done Catherine!

Ingrid

02/09/2020

Nici Gabriel 😃

Tina

02/09/2020

Nici Gabriel. 😍

Elisabeth Hofer

02/09/2020

Vote for Nici Gabriel

Eva Böhm

02/09/2020

Nici Gabriel - Love her designs!!!

Simone Galler

02/09/2020

Nici Gabriel

Barbara Szabo

02/09/2020

Nici Gabriel!!!

Barbara Szabo

02/09/2020

Nici Gabriel!!! 😁👍

Mad Madame

02/09/2020

Julia Fonnereau

Nicola Court

02/09/2020

Julia Fonnereau

Judith

02/09/2020

Nici Gabriel

Samantha Rigby

02/09/2020

I love Julia Fonnereau\'s design. Sitting in a room with that wallpaper would transform me into the Orient in a bygone period, with emporers and the Terracotta Army marching through. It is such a powerful pattern but delicate and subtle at the same time. I absolutely love it!

Simone Galler

02/09/2020

Nici Gabriel

Peter

02/09/2020

Julia Fonnereau

Kate

02/09/2020

Julia Fonnereau. I love her designs.

Russell Taylor

02/09/2020

Rebecca,Johnstone, Wonderful an so thought out colours an design, Caughts the eye soon as you see her work ,

Gilly Welch

03/09/2020

Most definitely... Rebecca Johnstone

Manon

03/09/2020

Catherine Worsley

Heather

03/09/2020

I like the trompe l'oeil effect of Julia Fonnereau's fish design. Very different.

Petra Levonyak

03/09/2020

NICI GABRIEL

Sue

03/09/2020

Julia Fonnereau

Lauren

03/09/2020

Julia Fonnereau

Roswitha

07/09/2020

Nici Gabriel

Isabell

07/09/2020

I love the patterns from Nici Gabriel.

Neal

07/09/2020

Julia's patterns are beautiful. I especially love the plates and fish! Absolutely stunning!

HVAC contractors

07/09/2020

Hi everyone! I have long been looking for stylish wallpaper for my living room.  I liked the color scheme and pattern. However, my husband had a completely different opinion. He wanted to choose a solid laconic wallpaper. But after reading the article, he agreed that Rebecca Johnstone's wallpaper is just perfect. Thank you! Now I have a wonderful relationship with my husband and stylish wallpaper in the living room.

Ann

07/09/2020

Rebecca's designs are so refreshing and creative. I would definitely purchase this wallpaper.

dave glover

07/09/2020

Rebecca Johnstone

Clare Martin

07/09/2020

Nici Gabriel!!!

Suzanne Wright

07/09/2020

Catherine Worsley gets my vote.

celeste

07/09/2020

rebecca johnstone!

Peter Holland

07/09/2020

Rebecca Johnstone

Ngamata Skipper

07/09/2020

Julia Fonnereau

Helenor Fisher

07/09/2020

Rebecca johnstone. Love the colours, shapes and opulence yet elegant vibe.

John Palmer

07/09/2020

Rebecca Johnstone's atrwork is truly beautiful. She certainly gets my vote!

Olga Kras

07/09/2020

Nici Gabriel 👨🏼‍🎨😍🎨❣️💖✏️ Those designs makes me want to redecorate again❣️

Jennifer

07/09/2020

Nici Gabriel

Lisa

07/09/2020

Catherine Worsley

Amanda Murie

07/09/2020

I love all of Julia Fonnereau's designs and my vote is for her, please.

julie braney

07/09/2020

Rebecca Johnaon

Joanne Ferrari

07/09/2020

Julia Fonnereau

Deborah

07/09/2020

Catherine Worsley Designs that surpass any era thus are timeless, above what is 'on trend'.

Kim Cousins

07/09/2020

Nici Gabriel

Mila

07/09/2020

Nici Gabriel's art is amazing.

Wendy McGregor

07/09/2020

Has to be Nici Gabriel!

Sandy Hales

07/09/2020

Julia Fonnereau

Mary

07/09/2020

Julia Fonnereau

Adele

07/09/2020

Catherine Worsley ❤️❤️❤️

Karen Sørensen

07/09/2020

Julie Fonnereau

Myrna

07/09/2020

Nici Gabriel

Julia Lord

07/09/2020

I vote for Julia. Love the design.

Suzanne Tucker

07/09/2020

I vote for Catherine Worsley. Love her designs

Rita Starr

07/09/2020

Very difficult to choose! Rebecca Johnston's. Love the second very much.

Dawn williams

07/09/2020

Catherine Warsley. Lovely. My fave But all are talented and deserve to win !!

Linda McAllister

07/09/2020

Rebecca Johnson to win

Siobhan Morris

07/09/2020

Nici Gabriel.......... unique!

Sarah Harris

07/09/2020

Nici Gabriel

Anmarie Martin

07/09/2020

Nici Gabriel

Eyvee

07/09/2020

Catherine Worsley

Beth

07/09/2020

Elegant and eye-catching!

Christian Cumming

07/09/2020

Great design for the era

Susan Allen

07/09/2020

Love the Art Deco style

Joanna Twiselton Jones

08/09/2020

I would like to vote for Julia Fonnereau

Anne Haefele

08/09/2020

Julia Fonnereau

Daisy

08/09/2020

Julia Fonnereau....they are absolutely beautiful x

Jean

08/09/2020

Julia Fonnereau

Kate

08/09/2020

I vote for Julia Fonnereau

Nic Harley

08/09/2020

definitely Julia F.

Julie Holmes

08/09/2020

Julia Fonnereau, Would love to have any of her designs on my walls.

Gail Bloemink

08/09/2020

Julia Fonnereau So breathtakingly talented

Lynda Johnson

08/09/2020

Julia please

Anastasia

08/09/2020

Julia Fonnereau

Ana

08/09/2020

Nici Gabrielle

Jane peck

08/09/2020

Julia fonnereau. Love them both.

Rosemary Turner

08/09/2020

Julia Fonnereau

Ann-Cristine Nyberg

08/09/2020

My vote goes to Julia Fonnereau.

Patricia West

08/09/2020

Rebecca Johnstone

Lisa

08/09/2020

Julia Fonnereau

Rickard Wahlström

14/09/2020

Nici Gabriel

Lisa Jarman

14/09/2020

Julia Fonnereau has amazing designs

Georgie

14/09/2020

Julia Fonnereau 😍😍😍

Jane ward

14/09/2020

I love Catherine Worsley designs the best as the top pink pineapple design reminds of relaxing on a sandy beach and I think it is a very tranquil paper, the contrast paper is a fabulous festival evening with fireworks and parties all around. The other entries are amazing too but I think Catherine's work would work well as wall paper and could run from one room to the next easily. Well done to all x

Viara

14/09/2020

Rebecca Johnston please!

Lisa Pertl

14/09/2020

Rebecca Johnstone

Michelle George

14/09/2020

Catherine Worsley

tracey

14/09/2020

Definetly julia fonnereau love the fish stunning

shirley Nicholson

14/09/2020

my vote goes to rebecca johnstone her designs and colours are great

David

14/09/2020

Rebecca Johnstone: Lovely work.

john fonnereau

17/09/2020

Julia must be the best choice.

Kathy

18/09/2020

Julia Fonnereau's are the best

Veronica

21/09/2020

I ADORE the designs by Rebecca Johnstone (Dainty Dora). Definately one for the win!

C.C.

24/09/2020

Julia Fonnereau

Joe worsley

24/09/2020

Catherine Worsley

Anne Cooper

24/09/2020

I just absolutely adore Rebecca Johnstone (aka Dainty Dora) wallpaper I have seen some of Rebecca's designs and think they are brilliant would love to see her join the designer wallpaper collection at Wallsauce.

Trudie Lea

24/09/2020

Catherine Worsley - stunning patterns

Gregor

24/09/2020

Rebecca Johnstone

Clare

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Chloe Carr

28/09/2020

Julia Fonnereau gets my vote!

Elaine Templeton

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Victoria

28/09/2020

Rebecca Johnstone's designs are stunning! Please make this into wallpaper!!

Chris

28/09/2020

Definitely Rebecca Johnstone. Classy design!

Melinda Winfield

28/09/2020

Julia's Fonnereau's designs are vibrant and stimulating, leaving one energized to face life's next challenge. Great work Julia!

Matt Winfield

28/09/2020

Julia Fonnereau!😃

Nic

28/09/2020

Julia Fonnereau

John Winfield

28/09/2020

I'm really impressed with Julia Fonnereau's use of images from Nature. She has a wonderful way of weaving them into her designs. Amazing realism woven into her ethereal designs.

Laura Flint

28/09/2020

Julia Fonnereau!

Glenda Winfield

28/09/2020

I vote for Julia Fonnereau

Clive

28/09/2020

Julia

Georgia Norman

28/09/2020

Julia Fonnereau!

Abby Barnes

28/09/2020

Julia Fonnereau!!

Ellie

28/09/2020

Julia Fonnereau

Skye Wilkinson

28/09/2020

Julia Fonnereau

Jay

28/09/2020

Julia Fonnerea is amaaaazing!

Michelle Jolley

28/09/2020

Julia Fonnereau, her designs are amazing

Sabine

28/09/2020

Nici Gabriel

Lianne

28/09/2020

NICI GABRIEL

Kal Mellor

28/09/2020

Catherine Worsley Wonderful designs 👏👏

Veronica Couper

28/09/2020

Rebecca Johnstone for the win! I Love her designs!

Kelly

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Astrid

28/09/2020

Nici Gabriel - of course

Terri

28/09/2020

Catherine Worsley

Anne Austin

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Hilary Pillin

28/09/2020

Julia Fonnereau

Tami

28/09/2020

Nici Gabriel

Jordanna Wild

28/09/2020

Catherine Worsley

Lana

28/09/2020

I think by far Rebecca Johnstone deserves this opportunity. Her designs and artwork are so fresh and imaginative, and so beautifully created too. The dragonfly one leaps out as my favourite 💫

Christiane Moritz

28/09/2020

Vote für Nici Gabriel!

elisabeth

28/09/2020

Wonderful - Nici Gabriel

Gisela Niemer

28/09/2020

Nici Gabriel Stunning!!

Ashleigh Morrison

28/09/2020

Rebecca Johnstone for the win!

Daniela Knoll

28/09/2020

Nici Gabriel !!! Please

Helene Schütz-Fatalin

28/09/2020

Nici Gabriel - I like her dynamic patterns and the appealing colours

Heike Schütz

28/09/2020

Nici Gabriel ... great work!

Denise

28/09/2020

Nici Gabriel

Judith

28/09/2020

Nici Gabriel

Eva

28/09/2020

Nici Gabriel

Julia

28/09/2020

Nici Gabriel

Silke Taucher

28/09/2020

Nici Gabriel 🙂

Alexandra

28/09/2020

Nici Gabriel

Elisabeth

28/09/2020

Nici Gabriel

Silvia

28/09/2020

Nici Gabriel!!

Anna

28/09/2020

nici Gabriel

Gabi

28/09/2020

Nici Gabriel!

Karin

28/09/2020

Nici Gabriel 🔝✅

Gabi

28/09/2020

Nici Gabriel !

Bianca

28/09/2020

Nici Gabriel

Christa Bourgeois

28/09/2020

I prefer Nici Gabriel

Nadja

28/09/2020

Nici Gabriel

Katha

28/09/2020

Nici Gabriel it is! Very colorful-love it

Renate Koch

28/09/2020

Nici Gabriel !

Verena Seidler

28/09/2020

Nici Gabriel

Ursula Sinnl

28/09/2020

Nici Gabriel

Bernadette

28/09/2020

Nici Gabriel

Angelika Gröbl

28/09/2020

Nici Gabriel

Beatrix Leberth

28/09/2020

Nici Gabriel

annette warner

28/09/2020

Appreciating Nici's colour palette, and the modern interpretation of Art Nouveau

Leanne Marie Cook

28/09/2020

Catherine worsley

Erin McKeage

28/09/2020

Catherine Worsley please!

Natalie

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Anne Richardson

28/09/2020

Rebecca Johnstones design is absolutely beautiful.

Peggy

28/09/2020

Nici Gabriel is my short list pick Thank you. A blend of colors and design work for me, are easy on the eye and take you to a contemporary style with mixed Art Nouveau, where there is a touch of easy elegance

Gayle Pilkington

28/09/2020

Catherine Worsley

Franziska Morrison

28/09/2020

Love the striking colours of Julia Fonnereau.

Regina Jones

28/09/2020

Catherine Worsley

Era

28/09/2020

Nici Gabriel!!!

Donna Albery-Arrowsmith

28/09/2020

Rebecca Johnstone ... amazing x

Martina

28/09/2020

Nici Gabriel

florence LHOTELLIER

28/09/2020

Julia Fonnereau

Zoe Furness

28/09/2020

Catherine Worsley

Julie Verdon

28/09/2020

Julia Foreneau

Denise

28/09/2020

Nici Gabriel nicer colour scheme.

Gabriela Tatar

28/09/2020

Nici Gabriel

nicolette hughes

28/09/2020

Nici Gabriel

Jacqueline

28/09/2020

Nici Gabriel. Die ist super.

Esther Böhm

28/09/2020

Nici Gabriel

Carina

28/09/2020

Definitely Nici Gabriel!

MoLe

28/09/2020

Nici Gabriel

Lil Brookes

28/09/2020

Rebbeca Johnstone

Ian D Graham

28/09/2020

I'd like to vote for Rebecca Johnstone's entries - they are so light and vital!

Katie Christie

28/09/2020

Rebecca Johnstone

Daniela

28/09/2020

Julia Fonnereau

Jo Paul

28/09/2020

Julia fonnereau

Lynsey

28/09/2020

Rebecca Johnston aka Dainty Dora - Fresh & exciting wall coverings that wouldn't tire on the eye, lovely designs from a fantastic design era.

Meb

28/09/2020

I think the design by Rebecca Johnstone is fabulous, shows incredible use of colour & design and I love it.

Lynette Fioroni

29/03/2021

Rita Patel

Kerry

29/03/2021

Zinia Redo

Nad

19/04/2021

Catherine Worsley

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €