4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Designer competition shortlist graphic

02/05/2019   POSTET AV

Konkurranse: Den neste Designer bakgrunnssamlingen

Här på Wallsauce bygger vi ständigt upp vår stora samling av väggmålningar. Målet? Att se till att ni har det bästa valet av tapetmålningar som passar er stil - oavsett vad den är!

Du kanske har lagt märke till vår kollektion av designtapeter. Här finns en rad begåvade fotografer, illustratörer och grafiska formgivare från hela världen. De kanske inte är de mest kända skaparna där ute, men vi har noggrant valt ut dem enbart på grundval av deras färdigheter och huruvida deras mönster kan överföras som skräddarsydda väggmålningar.

Det kan vara svårt att leta efter denna oupptäckta och speciella talang, särskilt eftersom det finns så många underbara konstnärer där ute! Därför har vi gått samman med Rise Design and Shine för att anordna den här tävlingen.

Rise Design and Shine är ett gemenskapscentrum för konstnärer som undervisar, inspirerar och vägleder dem som vill uppnå sina affärsmål. Med sin koppling till en hel rad konstnärer tänkte vi att det skulle vara den perfekta följeslagaren för att genomföra en tävling för vår nästa kollektion av designtapeter.

Wall mural design contest graphic

Uppdraget: Naturen kallar

Efter att ha sålt tusentals väggmålningar till en mängd olika kunder och företag under sex år vill vi (åtminstone) tro att vi vet ett och annat om väggmålningar. Med hjälp av våra år av kunskap om vad som verkligen fungerar för att fylla en vägg skapade vi uppdraget för nästa kollektion av designtapeter.

Allt vi begärde av konstnärerna var:

- Utforma två väggmålningar på temat natur.

- Båda modellerna måste ha ett samband med varandra.

- De två designerna kommer båda att ingå i den vinnande kollektionen.

- Tänk på att du ska utforma något som kommer att se bra ut på alla formade väggar.

Naturligtvis skulle vi inte be om allt detta utan en belöning! Vinnaren kommer att få ett avtal med oss och tjäna pengar på all försäljning från sin samling.

Din röst för nästa tapetkollektion

Vi behöver din hjälp! Det tog oss ett tag att göra en urvalslista - det var mycket konkurrens! Men vi tror att vi har valt ut det som ni kommer att älska... Vi vill bara att ni låter oss veta vilken konstnär från denna lista som ni skulle vilja se ingå i vår kollektion av designertapeter.

Scrolla ner för att se de nominerade bidragen och rösta genom att kommentera längst ner i blogginlägget. Allt du behöver säga är det fullständiga namnet på den konstnär du vill se på Wallsauce-webbplatsen!

Konstnärerna

1. Andrea Haase

jungle themed nursery mural by Andrea Haase

jungle themed bedroom mural by Andrea Haase

"Med en examen i inredningsdesign (som i Tyskland snarare är en ingenjörsexamen, men som handlar om design) ville jag vara mer kreativ. Så jag återgick till det jag alltid har älskat att göra: att skapa målningar, illustrationer och snart även foton. För att försöka hitta min väg reste och arbetade jag över hela världen i nästan 10 år, sedan tillbringade jag ett tag i den spännande staden Berlin.

Idag bor och arbetar jag i norra Tyskland, nära Östersjön, som författare och för flera företag inom väggkonst och heminredning. Min stil är mångsidig, jag älskar att kombinera alla möjliga olika tekniker och diktioner i mitt arbete."

www.andrea-haase.de

2. Bryony Halsted

blue floral living room mural by Bryony Halsted

pink floral bedroom mural by Bryony Halsted

Bryony bor på landsbygden i Staffordshire och har studerat illustration och visuell kommunikation vid Wolverhampton och BCU i Storbritannien. Hennes arbete har alltid varit texturerat och handarbetat, med mycket teckning och collage. Alla mönster utgår från små blyertsstudier och skissboksutforskningar, som vanligtvis innehåller inslag av noggrant arrangerade pappersrester som hon gärna sparar och integrerar. Ständig inspiration kommer från hennes kärlek till den brittiska landsbygden och från det fantastiska utbudet av blommor i hennes föräldrars trädgård.

Hennes väggblommor har sitt ursprung här. Andra influenser kommer från hennes intresse för historia och arkeologi.

www.whitebryonydesigns.co.uk

3. Danielle Nelisse

abstract living room mural by Danielle Nelisse

abstract bedroom mural by Danielle Nelisse

Danielle Nelisse är konstnär, privatdetektiv och invandringsadvokat. Nelisse är känd för sin äventyrsanda både i livet och på duken och tar risker med sin konst, ofta genom att experimentera med starka färger.

Nelisses målningsserie "Wildfires" inspirerades när nio skogsbränder samtidigt omgav hennes konstateljé i södra Kalifornien. Medan hon stod i sin konstateljé och skapade de första målningarna på två dukar sida vid sida, blev himlen mörk av förkolnad aska och hennes familjemedlemmar hörde av sig via telefon för att försäkra sig om att hon mådde bra. De massiva skogsbränderna fick i flera dagar näring av heta Santa Ana-vindar som blåste in från öknen. Hittills har hon färdigställt nio målningar om skogsbränderna och lyckligtvis har hon inte beordrats att evakuera sin konstateljé - åtminstone inte ännu.

www.daniellenelisse.com

4. Jackie Tahara

colourful nursery mural by Jackie Tahara

vibrant patterned mural by Jackie Tahara

Jackie Tahara, grundaren av UnBlink Studio, är en ytmönsterdesigner som bor i vackra Victoria, Kanada, där hon är lyckligt omgiven av berg, skogar, stränder och Stilla havet. Hennes arbete är inspirerat av hennes naturliga omgivning, retrodesign från 50-, 60- och 70-talen, skandinavisk design och allt hon upplever under sina omfattande internationella resor.

Eftersom Jackie ville att hennes väggmålningar skulle förvandla ett barnrum till ett magiskt fantasilandskap fyllde hon "Butterfly Garden" med fladdrande fjärilar och folkinspirerade blommor och "Rainbow Floral" med fantasifulla ränder och pigga blommor, båda i ljusa, varma och soliga färger. Dröm sött!

www.unblinkstudio.com

5. Kate England

cute kids wallpaper with leopards by Kate England

Colourful floral mural with black background by Kate England

"Jag skapar färgglada, uttrycksfulla och livfulla illustrationer med inspiration från 1950-talets skandinaviska design, mytologi, kartor, mina barndomsminnen, teknik, folkkonst och naturens magiska värld. Min signatur stil kombinerar ren grafik med texturer och mjuka, stämningsfulla färgnyanser. Jag tillbringar för närvarande min tid mellan Stockholm och London."

www.marmalademoon.com

6. Katy Clemmans

watercolour floral mural in a lounge by Katy Clemmans

Watercolour floral mural in bedroom by Katy Clemmans

Katy Clemmans är en designer med många olika roller - hon är en BAFTA-nominerad grafisk designer med många års erfarenhet av att designa och animera för TV både i Storbritannien och runt om i världen. Hon är licensierad fotograf och Katy gör även design för tryck - botaniska illustrationer och mönster är några av hennes favoritämnen.

Katys design för Wallsauce består av vackra och delikata blomstermotiv som vävs in i livfulla och dramatiska akvarellfärger och detaljer, vilket skapar unika väggbeklädnader. Kombinationen av organiska texturer och grafiska silhuetter ger en ny syn på det klassiska naturtemat.

www.katyclemmans.co.uk

7. Kelly Kratzing

Pink nursery mural in nursery by Kelly Kratzing

Pink mural in living room by Kelly Kratzing

"Hallå! Jag är en australiensisk ytmönsterdesigner som älskar att skapa sofistikerade, intrikata mönster för heminredning, väggkonst och pappersvaror. Jag skapar varje konstverk för hand från min hemmastudio med hjälp av Prismacolor-pennor, vattenfärger och fina bläckpennor. Jag hämtar inspiration från allt runt omkring mig, men jag har en verklig passion för naturen, särskilt den unika australiska faunan och floran.

Jag hoppas att dessa mönster fångar både naturens subtilitet och extravagans och att de integreras vackert i ditt hem och lockar in dig med detaljerna."

www.kellykratzing.com

8. Lori Perez

wallpaper in bedroom by Lori Perez

patterned mural by Lori Perez

"Hälsningar! Jag heter Lori Perez. Jag gick från att vara gymnasielärare till att bli designer av ytmönster efter nästan tio år som lärare för att släcka min kärlek till måleriet. Jag tycker om att använda så gott som alla målerimedier men mina favoriter är pigmentoljestickor och akvarell. Min konst påverkas av allt som blommar och växer och mitt guamanska arv.

Mina bilder präglas av en kombination av underverk av tillväxt och rörelse som fångas i blommor och fjärilar, en oceanisk stamkänsla av naturen och livets mirakel och fortplantning."

www.artbyloriperez.com

9. Neelam Kaur

Bold floral patterned wallpaper in bedroom by Neelam Kaur

Vibrant floral patterned wallpaper in living room by Neelam Kaur

Neelam, som bor i Indiens huvudstad New Delhi, är en ytmönsterdesigner/illustratör som älskar att skapa upprepade mönster och illustrationer för barn och för pappersprodukter, inklusive gratulationskort.

"Dessa mönster är inspirerade av den tropiska djungeln. Jag är född och uppvuxen i den frodiga tropiska delen av Assam i Indien, och jag har inspirerats av liknande färgpaletter, främst grönt och rosa, eftersom det är mina favoritfärger och jag känner att det också stämmer överens med den friska naturen."

byneelamkaur.wixsite.com/neelamkaur

10. Tenyo Marchev

Blue landscape mural in bedroom by Tenyo Marchev

Landscape mural in lounge by Tenyo Marchev

"Jag är en självlärd grafiker. Jag började som grafisk formgivare 2010 men de flesta av mina fans sa att jag inte bara är formgivare utan även konstnär och det är därför jag försöker göra konst och digitala verk och jag har stor framgång på båda områdena. Mitt mål är att skapa något annorlunda, iögonfallande och att göra människor glada."

www.instagram.com/art.design.works/

11. Uta Krogmann

Tropical wallpaper in bedroom by Uta Krogmann

Tropical wallpaper in lounge by Uta Krogmann

Uta Krogmann är en illustratör, ytdesigner och grafisk designer baserad i Tyskland. Hon gick på konstskola som barn och slutade aldrig att utforska allt kreativt hon kunde få tag på. Hon utbildade sig till grafisk designer och utformade genomarbetade skyltfönster för streetwear-märken. Hennes passion för illustration ledde till att hon började fokusera på mönster för heminredning och brevpapper samt böcker för barn och vuxna.

För den här läckra tapetkollektionen hämtade hon inspiration från den stora variationen av löv och blommor i regnskogen och det rika djurlivet som finns där. Stämningen är mystisk och förtrollad.

www.uta-k.de

12. Yani Mengoni

pink bird wallpaper in bedroom by Yani Mengoni

blue bird mural in living room by Yani Mengoni

"Jag heter Yani Mengoni och är frilansande ytmönsterdesigner och illustratör. Jag kommer ursprungligen från Argentina men bor nu i Australien med min man och tre barn. Ända sedan jag kan minnas har jag älskat att rita. Mina mönster skapas alltid för hand innan jag lägger till färger i illustrator eller photoshop. De flesta dagar kan jag hittas vid mitt skrivbord där jag glatt ritar bilder. Jag vill att mitt arbete ska vara en del av att berätta en historia.

Min "Soul Birds Collection" handlar om fåglars symbolik och betydelser. Jag är öppen för beställningar, samarbeten och licensmöjligheter."

www.instagram.com/yanimengonidesigns

13. Michael Zindell

Zebra with leaf print mural in nursery by Michael Zindell

Floral jungle wallpaper in bedroom by Michael Zindell

Som professionell designer har Michael haft förmånen att designa olika föremål för hemmet och personligt bruk. I sitt arbete utforskar han många material och former, men hans favoritaspekt av design är "påverkan". Han tycker om att göra saker som ger vardagsmänniskan ett "WOW-ögonblick".

"Skapandeprocessen har alltid varit min flykt, som att åka till en främmande plats och utforska och se saker med ett nytt perspektiv. Med den här serien av väggmålningar vill jag förmedla denna eskapism vidare, med bilder som är baserade på naturen, men genom fantasins och förundrets lins".

michaelzindell.myportfolio.com

Skulle du vilja se en av dessa konstnärer ingå i kollektionen av designtapetstapeter hos Wallsauce? Använd kommentarsfältet nedan för att ge oss namnet på din favoritkonstnär senast den 31 maj 2019. Observera att endast en röst per person kommer att räknas. Glöm inte att kryssa i rutan och anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att bli först med att få reda på vem som vinner!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Marcella Crossman

03/05/2019

Uta Krogmann

Sally

03/05/2019

Andrea Haase! I love these designs!

Natalie Couto

03/05/2019

Michael Zindell

Aimée

03/05/2019

Kelly Kratzing! So delicate and beautiful!

Scott Whittier

03/05/2019

Michael Zindell

Claire coatglas

03/05/2019

Katy Clemmans love her work and designs

Rich sutton

03/05/2019

Katy Clemmans

April

03/05/2019

Michael Zindell

Claire Brooks

03/05/2019

Katy Clemmans

Bev Howard

03/05/2019

Katy Clemmens

Ben Devlin

03/05/2019

KATY CLEMMANS!

Kamil Wrzesniewski

03/05/2019

I'd like Katy Clemmans to win the competition.

Clare Turner

03/05/2019

Katy Clemmans

Sophia J Caldwell

03/05/2019

Katy Clemmans

Bethania Lima

03/05/2019

Katy Clemmans

Katy

03/05/2019

Katy Clemmans

Doug C

03/05/2019

Katy Clemmans

Jess

03/05/2019

Katie Clemmans!!

Emily Brett

03/05/2019

Katy Clemmans

Leanne Allen

03/05/2019

Katy Clemmans

Murray Bown

03/05/2019

Katy Clemmans designs have an ethereal look, they are bold but in an understated way. Subtle blends of colour and shapes.

Nick Tew

03/05/2019

Katy Clemmans

Samantha Boffin

03/05/2019

Katy Clemmans please!!

Marcia Jones

03/05/2019

Katy Clemmans. I love these designs. They are so dreamy and restful.

Nicola Jones

03/05/2019

Katy Clemmans. Lovely!

Josh

03/05/2019

Tenyo is good and different i think

Simon Brown

03/05/2019

Katy Clemmans

Ed Horrocks

03/05/2019

These are all great. Lots of energy and some really funky stuff. Think Katy C gets my vote just over Neelam. Just the right balance of calm and vibrant.

rivka simmel-batescoff

03/05/2019

uta krogmann

Heather Marler

03/05/2019

Danielle Nelisse

Wendy Flynn

03/05/2019

Katy Clemmans Beautiful design and wouldn\'t overpower the room

Victor Houghton

03/05/2019

I love the ethereal quality of Katie Clemmans' design

Fiona Emsley

03/05/2019

Katy Clemmans

Lorraine

03/05/2019

Katy Clemmans

Jan Shepherd

03/05/2019

Katy Clemmans

Rhian

03/05/2019

Katy Clemmans, her work is amazing, a very talented lady!

Suzanne Washingto

03/05/2019

Katy Clemmans

Marietta Sanford

03/05/2019

Katy Clemmans

M Gambescia

03/05/2019

Michael Zindell\'s

Shaun

03/05/2019

Gorgeous designs that would suit the finest walls

Louisa Morgan

04/05/2019

Katy Clemmans. Beautiful designs.

Sarah Spargo

04/05/2019

Katy Clemmans

Jennifer

04/05/2019

Katy Clemmans

Jenny richards

04/05/2019

Katie Clemmans

Suzanne cooper

04/05/2019

Katy Clemmans!!

Ali Steynor

04/05/2019

Katy Clemmens

Jacqueline

04/05/2019

6. Katy Clemmans

Fred Laporte

04/05/2019

Katy Clemmans - Stunning use of pastels and watercolour

Sue Holland

04/05/2019

Katy Clemmans - beautiful designs.

Sally Rawlings

04/05/2019

Katy Clemmans

KJ Fowler-Evans

04/05/2019

Katy Clemmans

Rachael Taylor

04/05/2019

I vote for Katy Clemmans, lovely designs! There are lots of other gorgeous entries too

Katie horgan

04/05/2019

Katy clemmans

Kat

04/05/2019

Kate Clemmans - beautiful!

Bryony Kirchin

04/05/2019

  Katy Clemmans

Sam Povall

04/05/2019

Katy Clemmans

Sharon Tommy

04/05/2019

Katy Clemmans

Victoria Stout

04/05/2019

Katy Clemmans Fantastic designs from an outstanding designer

Katie f

04/05/2019

Katy Clemmans - really calming and beautiful design

Barbara Tutchener

04/05/2019

Katy Clemmans gets my vote! I would love to have her fresh yet comfortable designs in my home. She\'s a talented woman!

David Kennaby

04/05/2019

  Katy Clemmans

Cheryl Buckley

04/05/2019

Katy Clemmans

Karen G

04/05/2019

Michael Zindell

Fran Graffy

04/05/2019

I place a vote for Michael Zindell.

Amy

04/05/2019

Michael Zindell

Janice Palachick

04/05/2019

Michael Zindell is my favorite designer. His work is so creative.

Steph

04/05/2019

Michael Zindell

Malph Minns

04/05/2019

Katy Clemmans

Lara Cameron

04/05/2019

Katy Clemmans army here, i like it all!

Sally Ann White

04/05/2019

Katy Clemmans

Alexandra Butcher

04/05/2019

Bryony Halsted

Lynda

04/05/2019

Kelly Kratzing

Sue

04/05/2019

Bryony Halsted. Gorgeous designs

Suzie golding

04/05/2019

Katy Clemmans - gorgeous work

David Farquharson

04/05/2019

Katy Clemans

Helen

04/05/2019

Kelly Kratzing

Jodie Bower

04/05/2019

Kelly Kratzing

John K

04/05/2019

Kelly Kratzing : Gentle colours are something that can easily be integrated in to a home

Christen Beckham

04/05/2019

Kelly Kratzing!!! Beautiful.

Daniel

04/05/2019

Kelly Kratzing design is amazing

Debs

04/05/2019

Kelly Kratzing!!

Laura Irrgang

04/05/2019

Kelly Kratzing

David K

04/05/2019

  Kelly Kratzing The design is both impactful and yet delicate and refined. Easily able to suit both rooms that are looking for pop or more formal rooms that are looking for tasteful subtle accents.

Rick Newman

04/05/2019

Kelly Kratzing

Lauren Childs

04/05/2019

Gorgeous designs Katy Clemmans!

Emilu

04/05/2019

My vote is for Kelly Kratzing!

Fiona Cull

04/05/2019

  So many great designs. But Kelly Kratzing\'s apt decision to create work with commercial possibilities demonstrates her clever thinking. Bold colour and contrast is seductive, but on a large canvas is fatiguing. Kelly\'s work is brilliant in that it integrates perfectly into a living space.

Rebecca Hills

04/05/2019

  KELLY Kratzing

Sam Allister

04/05/2019

Kelly Kratzing xx it\'s Fabulous 💕

Johanna Phillips

04/05/2019

I love Katy Clemmans design! So magical!

Suzy Ajji

04/05/2019

Kelly Kratzing

Debbie Hunt

04/05/2019

Michael Zindell

Caitlin McColl

04/05/2019

Kelly Kratzing

Dennis Homant

04/05/2019

Danielle Nelisse of course. Her artwork is perfect for wallpaper motifs. I like the vibrant colors and uplifting strokes. Would go well in an office setting where mood is often depicted in ones production output.

Desiree

04/05/2019

Kelly Kratzing! ❤️

Christine Potts

04/05/2019

Although all the designs are amazing I find Kelly Kratzing's the most appealing because of the detail and subtleness of the design.

Rachael king

07/05/2019

Kelly kratzings - just Beautiful!

Solomon

07/05/2019

Kelly Kratzing

Lindsay

07/05/2019

Kelly Kratzing!

Judy F Richonne

07/05/2019

Danielle Nelisse

D Kouba

07/05/2019

Kelly Kratzing

Sara Golubenko

07/05/2019

Kelly Kratzing - just beautiful

cmt

07/05/2019

Katy Clemens beautuful, atmospheric!

Gavin jones

07/05/2019

Great designs and very talented

Ann Zindell

07/05/2019

Michael Zindell

S Mayles

07/05/2019

Kelly Kratzing

Michael L

07/05/2019

Michael Zindell

Maryanne Coyle

07/05/2019

My vote goes to Michael Zindell. Love his work.

Laura

07/05/2019

Kelly Kratzing!!

Carole Brand

07/05/2019

Michael Zindell

Patty Burrows

07/05/2019

I vote for Michael Zindell

Colleen Garland

07/05/2019

Kelly Kratzing's work is the best of them all, fabulous work Kelly.

Shelley

07/05/2019

No 7. Kelly kratzing

Marianne P.

07/05/2019

Kelly Kratzing - her work is so refreshing any room in the house.

Louise Cartledge

07/05/2019

Kelly Kratzing - serene

Tara

07/05/2019

Kelly Kratzing

Miriam

07/05/2019

Jackie Tahara

Clare Martin

07/05/2019

My favourite artist is No. 2 - Bryony Halsted.

Lia A

07/05/2019

Jackie Tahara!

Sara Coulter

07/05/2019

Jackie Tahara

Jennifer von Briesen

07/05/2019

Jackie Tahara

J Maguire

07/05/2019

I vote for Jackie Tamara!!

Fiona

07/05/2019

Uta Krogmann

Lara Johnson

07/05/2019

Jackie Tahara

Annette Bingham

07/05/2019

Jackie Tahara

Jo

07/05/2019

Jackie Tahara

Lynn Brown

07/05/2019

Uta Krogmann Was hands down my favorite!

Linda

07/05/2019

Jackie Tahara

emilia

07/05/2019

Jackie Tahara

Deborah Lawrie

07/05/2019

Jackie Tahara

Shandara Newman

07/05/2019

Kelly Kratzing

Amanda

07/05/2019

Kelly Kratzing - beautiful and soft designs x

Leza Shaw

07/05/2019

Andrea Haase I just love her wallpaper prints. I could see this design in many interior rooms from a babies room to a sunroom. It's a very calming relaxing print that I could sit by and relax drinking my morning coffee before taking in what the day is going to bring me.

Paula Ohreen

07/05/2019

Bryony Halsted

Rae Matheson

07/05/2019

Andrea Haase

Laurie

07/05/2019

Jackie Tahara

Katrina

07/05/2019

Kelly Kratzing

Ingrid deVerteuil

07/05/2019

Jackie Tahara

Heather Piper

07/05/2019

Jackie Tahara

Paulette Bryant

07/05/2019

Kelly Kratzings work is delicately beautiful.

Jessica Zindell

07/05/2019

Michael Zindell

Sandy James

07/05/2019

Jackie Tahara

Jodena

07/05/2019

Jackie Tahara

Dianna Holland

07/05/2019

Jackie Tahara

Sharon Stoakes

07/05/2019

Kelly Kratzing

Nerissa

07/05/2019

Jackie Tahara

María Stadler

07/05/2019

Yani Mengoni is The best

Susana castro

07/05/2019

Yani Mengoni

Mario

07/05/2019

I vote for Lori Perez

Regi Scorolli

07/05/2019

Yani Mengoni

Tiana Briggs

07/05/2019

Kelly Kratzing

Analia Nebbia

07/05/2019

Yani Mengoni

Kathy Howard

07/05/2019

Jackie Tahara

Sebastian

07/05/2019

Yani Mengoni

Wendy

07/05/2019

Jackie Tahara

Luciana

07/05/2019

Yani Mengoni

Griselda monzon

07/05/2019

Yani mengoni

Eli (Perth)

07/05/2019

Yani Mengoni! I love your artwork!!! Always using beautiful bright colours. And... those birds... gosh! Stunning!

Ricardo Scorollk

07/05/2019

Yani Mengoni!!

Susana NUMER Pereiro

07/05/2019

Loved the design, color connection with Nature of No 12 Designar: Yanina Mengoni

Karen Erasmus

07/05/2019

Jackie Tahara

Silvana Lopez

07/05/2019

Yani Mengoni , soul designer ❤️

Gabi

07/05/2019

Yani Mengoni

Lina Tuiasosopo

07/05/2019

LORI PEREZ

Lorena

07/05/2019

Yanina Mengoni

Lizzie Keenan

07/05/2019

Jackie Tahara

Gem

07/05/2019

Kelly Kratzing

Nadja

07/05/2019

Kelly Kratzing! Subtle, sophisticated, beautifully detailed. Would work perfectly in many different spaces.

Ana Mortada

07/05/2019

Yani Mengoni the best!

Natalia Gonzalez

07/05/2019

Yani Mengoni your designs are incredible and different. I love them and I hope they can win.

Darla

07/05/2019

Lori Perez is a talented and brilliant artist. Her color choices are amazing!

Lisa Boudreaux

07/05/2019

Jackie Tahara

Jane

07/05/2019

Jackie Tahara

Don Kratzing

07/05/2019

Kelly Kratzing

Margit Waas

07/05/2019

7. Kelly Kratzing

Rita Conti

07/05/2019

Jackie Tahara

Laura Ferrero

07/05/2019

YANI MENGONI, I love the designs and colours!

Ali Cranford

07/05/2019

Katy Clemmans

Sarah

07/05/2019

Katy Clemmans

Anthea

07/05/2019

Kelly Kratzing

Jacquie

07/05/2019

kelly kratzing

Heidi Potts

07/05/2019

Kelly Kratzing

Esther

07/05/2019

Uta Krogmann! ❤️

Rakha Madahar

07/05/2019

Jackie Tahara

Astrid

07/05/2019

Kelly Kratzing

Alex Hoechsmann

07/05/2019

JACKIE TAHARA. Great art for a long time!

Natalia

07/05/2019

Jackie Tahara

Lisa Pollock

07/05/2019

Jackie tahara

Angelika Möthrath

07/05/2019

Andrea Haase

Simon Crabtree

07/05/2019

Katy Clemmans. Really beautiful illustrations.

John halsted

07/05/2019

Bryony Halsted - go you!

Ali Brookes

07/05/2019

Kelly Kratzing! So gorgeous!

Jackie

07/05/2019

Kelly Kratzing has amazing talent

Nikki Colclough-Follon

07/05/2019

Katy Clemmans ❤️

Kate McGinley

07/05/2019

Michael Zindells zebras are amazing !

Nicolas DAddona

07/05/2019

Yani Mengoni

Aurelie

07/05/2019

Jackie Tahara, wonderful !

Ebru B

07/05/2019

Kelly Kratzing

Dany Herczeg

07/05/2019

Yani Mengoni

Wendy Douglas

07/05/2019

Kelly Kratzing So intricate and beautiful - amazing!!

Natalia urbano

07/05/2019

Yani Mengoni, simplemente maravilloso tu trabajo .

Anke

07/05/2019

Jackie Tahara

Rosie Martinez-Dekker

07/05/2019

Kathy Clemmans, fabulous work!

Diane Alexopoulos

07/05/2019

Kelly Kratzing

Tina

07/05/2019

Katy Clemmans

katleen Emmens

07/05/2019

Andrea Haase makes such stunning works!!! She deserves to win!

Gonzalo Larre

07/05/2019

Yani Mengoni

Rocky

07/05/2019

Yani Mengoni !!!!!!!

Bea McCarthy

07/05/2019

Jackie Tahara's wallpaper design would look lovely in a child's room.

Shelley Ylst

07/05/2019

Andrea Haase. This design is beautiful!

Uwe Merkel

07/05/2019

Andrea Haase

Melissa

07/05/2019

Kelly Kratzing

Petra Vogt

07/05/2019

Andrea Haase

Karina Ninness

07/05/2019

Kelly Kratzing

Kristine

07/05/2019

Jackie tahara

Karen Heaton

07/05/2019

Katy Clemmans

Susana Mengoni

07/05/2019

Yanina Mengoni

Stylianos Sideris

07/05/2019

Lori Perez

Jenny Selway

07/05/2019

Kelly Kratzing

Olga Cervera

07/05/2019

Yani Mengoni

Nico Otegui

07/05/2019

Yani Mengoni

Lorena Mendioroz

07/05/2019

Yani Mengoni

Ana Gomes

07/05/2019

4. Jackie Tahara

Juan Crovetto

07/05/2019

Yani Mengoni

LucyA

07/05/2019

Jackie Tahara

Mariana Mendioroz

07/05/2019

Yani Mengoni

Uta Naumann

07/05/2019

Andrea Haase

Gonzalo mengoni

07/05/2019

Yani Mengoni

Lucas chiapoori

07/05/2019

Nombre 12 is the best

Beverly Loxston-Bown

07/05/2019

Katy Clements Vibrant but soft with no limitations on which room they could be used in dinky breathtaking

Suzy Collum

07/05/2019

Kelly Kratzing ... Beautiful

Colette Penland

07/05/2019

Danielle Nelisse

Laura Wayne

07/05/2019

Jackie Tahara

Susan Parr

07/05/2019

Katie Tahara. I love her designs. My grandchildren would love them too.

Cinthia pardo

07/05/2019

Yani Mengoni

Vernon

07/05/2019

Andrea Haase and Danielle Nelisse!!

Maria Cardoso

07/05/2019

Yani Mengoni

Hannah Fichandler

07/05/2019

Jackie Tahara gets my vote!

Jill

07/05/2019

Michael Zindell

Julio

07/05/2019

YANI MENGONI

Franco

07/05/2019

Yani Mengoni

sofi

07/05/2019

Yani Mengoni Designs

Sylvia Budgen

07/05/2019

Katy Clemmans

Soledad Fernández

07/05/2019

Yani Mengoni

Victoria

07/05/2019

Jackie Tahara

Rosario Peralta

07/05/2019

I vote Yani Mengoni

Phil Budgen

07/05/2019

Katy Ckemmans - love the designs

Jimena

07/05/2019

Yani Mengoni

Dolores Aristarain

07/05/2019

Yani Mengoni Beautiful wallpaper! Lovely

Paola Mendioroz

07/05/2019

Number 12. Yani Mengoni

Tyler Espinola

07/05/2019

Lori Perez!

Ali W

07/05/2019

Kelly Kratzing!

Lynette Hill

07/05/2019

No 7 Kelly Kratzing. Amazing artwork.

Maria

07/05/2019

Jackie Tahara

Juan iglesias

07/05/2019

Yani Mengoni

Florencia Lazzaletta

07/05/2019

Yani Mengoni

Michael Hill

07/05/2019

Kelly Kratzing Detail is unreal.

Sofía

07/05/2019

Yani Mengoni

Adriana Tarsetti

07/05/2019

Yani Mengoni.

Penney Hughes

07/05/2019

Jackie Tahara

Karen Stahlros

07/05/2019

I would love the see more work from Andrea Haase ! Gorgeous designs!

Bev

07/05/2019

Jackie Tahara

fabian andrade

07/05/2019

Yani mengoni

Vicky Monteagudo

07/05/2019

Yany Mengoni ! The best !

Scott pomfret

07/05/2019

Michael Zindell

Vanina botta

07/05/2019

Yani mengoni

María Elena Viñas

07/05/2019

I Vote Yanina Mengoni

Karen Armstrong

07/05/2019

Jackie Tahara

Liliana

07/05/2019

Yanina Mengoni

Santiago Reale

07/05/2019

Yani Mengoni

Magda

07/05/2019

Jackie Tahara

Andrea Catalano

07/05/2019

Kelly Kratzing!

Carla Mondillo

07/05/2019

YANI MENGONI! The best!

Kelly Thomas

07/05/2019

"Butterfly Garden\" and \"Rainbow Floral. I am voting for Jackie Tahara Beautiful Designs..Love the colors too.

Debora Carabajal

07/05/2019

Yani Mengoni !!!!

Carly Lench

07/05/2019

Bryony Halsted

Wendy Mepsted

07/05/2019

Bryony Halsted

Cyntia

07/05/2019

Yani Mengoni

Vale

07/05/2019

Yani mengoni

Mary Collette

07/05/2019

Love Lori Perez\'s work. Beautiful!

Sarah Girtchen

07/05/2019

Bryony Halsted - beautiful

monica lopez solas

07/05/2019

Yani mengoni

Zoe Ogden

07/05/2019

Uta Krogmann

Emma

07/05/2019

Bryony Halsted

Sharon phillips

07/05/2019

Bryony halstead number 2

Marina Ospital

07/05/2019

Yani Mengoni the best!

Sheena Payne-Lunn

07/05/2019

Bryony Halsted

Sergio Fassio

07/05/2019

Yani Mengoni my vote!

Kate Richardson

07/05/2019

Kelly Kratzing

Jo Evans

07/05/2019

Beyond Halsted

Sebastian

07/05/2019

Yani Mengoni

Caroline

07/05/2019

Bryony halsted - beautiful design

Juan

07/05/2019

Number 12 !!

Rodolfo Ocampo

07/05/2019

Yani Mengoni

Valeria Mendioroz

07/05/2019

Yani Mengoni

Michelle

07/05/2019

Kate Englanx

Jackie Wigle

07/05/2019

Jackie Tahara

Karen Averby

07/05/2019

Bryony Halsted.

Ana

07/05/2019

Yani Mengoni

Annerley Johnson

07/05/2019

Bryony Halstead

Melanie Suggett

07/05/2019

Bryony Halsted please! Love it

Sarah

07/05/2019

Katy Clemmans

Jackie

07/05/2019

Jackie Tahara

Kim Greenwood

07/05/2019

Bryon Halsted

Non Msoey

07/05/2019

Bryony Halsted

Zoë Roberts

07/05/2019

Bryony Halsted

Steve Ryder

07/05/2019

Bryony Halsted please Pretty and sophisticated

Virginia Fernandez

07/05/2019

Yani Mengoni

John Mills

07/05/2019

Bryony Halsted...amazing artist!

Roxi

07/05/2019

Bryony Halsted

christine b-b müller

07/05/2019

Andrea Haase - I love it! It's like an awakening in paradise

Sonia Herbstritt

07/05/2019

I would like to vote for Bryony Halsted

Janine Suggett

07/05/2019

I love BRYONY HALSTED \'s designs the best !

Jennifer Kellett

07/05/2019

Bryony Halsted

Melissa Gee

07/05/2019

Bryony Halsted. Lovely florals x

Joy perry

07/05/2019

Jackie tahara

Carolyn h

07/05/2019

Bryony Halsted for the win...! x

Rebecca Hunt

07/05/2019

Bryony Halsted

Marissa LG

07/05/2019

Lori Perez

Marina

07/05/2019

12. Yani Mengoni

Kris Hackl

07/05/2019

Lori Perez

Kelly

07/05/2019

Lori Perez\'s is the best by far!!!

Diane appler

07/05/2019

Danielle Nelisse top choice, but many are excellent.

Catherine Newstead

07/05/2019

Bryony Halsted (whitebryonydesigns) to win- her designs are STUNNING!!

Mariela

07/05/2019

Yani Mengoni. The most beautiful!

Paul Fennell

07/05/2019

Katy Clemmans - stunning!

Caeb

07/05/2019

Lori Perez

Andrea d'angelo rios

07/05/2019

Yany mengoni

Mark Jones

07/05/2019

Katy Clemmans really is rather good!

Valeria

07/05/2019

Yani Mengoni

María laura

07/05/2019

YANI MENGONI

María Víctoria Fernandez

07/05/2019

Yani Mengoni

Amna Kiran

07/05/2019

Fantastic work !!! My vote for Jackie Tahara

Verónica Barbera

07/05/2019

Yani Mengoni admirable!!

Lizzie Penny

07/05/2019

Katy Clemmans!

Kristy Fitzhenry

07/05/2019

Kelly Kratzing

Lorna

07/05/2019

Jackie Tahara

Katrina Hall

07/05/2019

Kelly Kratzing Beautiful and subtle to complement a room.

Carli

07/05/2019

Lori Perez

Tom Barton

07/05/2019

Katy Clemmans

Anne Bowen

07/05/2019

I love how Kelly Kratzing has really delicate drawings that are full of movement and detail

Donna Bendily

07/05/2019

Lori Perez

Lorna

07/05/2019

I\'d like to vote for Lori Perez 🤞

Patricia

07/05/2019

Kelly Kratzing

Norma

07/05/2019

Lori Perez

Kara

07/05/2019

Love Lori Perez design!

Tara McPhail

07/05/2019

Lori Perez!

Nici Gabriel

07/05/2019

Bryony Halsted

Sandy Dunn

07/05/2019

I want to vote for Kelly Kratzing. I find these designs tranquil and relaxing. The detail of the work is amazing.

Anna Lemos

07/05/2019

Andrea Haase

Karen

07/05/2019

Bryony Halsted

Tiffany

07/05/2019

Lori Perez ❤️

Alison Eichhorn

07/05/2019

Kelly Kratzing

Heidi Hodgson

07/05/2019

Kelly Kratzing number 7. I want these designs in my living room and bedroom!! I would never grow tired from seeing these every day.

Rachel Macdonald

07/05/2019

Bryony Halsted

Krystine Kercher

07/05/2019

Jackie Tahara

San juana Vasquez Arrisola

07/05/2019

Lori Perez

Dolores

07/05/2019

Lori Perez!!!!

Mary Chapman

07/05/2019

Jackie Tahara

Lisi McClure

07/05/2019

Lori Perez

Emma Barwick

07/05/2019

Kelly Kratzing

Mayra Romero

07/05/2019

#12 Yani Mengoni

Verna

07/05/2019

Lori Perez

Edna Perez

07/05/2019

Lori Perez

Blaze

07/05/2019

Lori Perez

Erica Williams

07/05/2019

Yani Mengoni

Brian Potts

07/05/2019

KELLY KRATZING

Maisa Comas

07/05/2019

Yani Mengoni (12)

Kylie Mcnamee

07/05/2019

Kelly Kratzing

Mario Perez

07/05/2019

Lori Perez

Paula Fierro

07/05/2019

Yani Mengoni

Gabriel

07/05/2019

Lori Perez—> clearly the best up here!

Chris Marsh

07/05/2019

Katy Clemmans work is amazing

Maria Hill-Bennett

07/05/2019

I would like to nominate Kelly Kratzing. Her work is equisite.

Brooke Hoelscher

07/05/2019

Lori Perez!

Marino

07/05/2019

Yani Mengoni

Francesca Ciereszko-Lane

07/05/2019

Katy Clemmans

Elizabeth Copeland

07/05/2019

Bryony Halstead should win. Her mural has such an individual style!

Melina

07/05/2019

Kelly Kratzing

Kelanda

07/05/2019

Lori Perez

Emma Croghan

07/05/2019

Bryony Halstead

Lisa Pardo

07/05/2019

Bryony Halstead

A Mackenzie

07/05/2019

Bryony Halsted

Marcox B

07/05/2019

Yanina Mengoni

Malisha

07/05/2019

Kelly Kratzing

Amanda

07/05/2019

Bryony Halsted, amazing.

Lorraine Elder

07/05/2019

Kelly Kratzing

Jo

07/05/2019

Bryony Halsted

Lindsay Udall

07/05/2019

Bryony Halsted. Beautiful designs.

Josephine Aldrich

07/05/2019

Bryony Halsted

Kate Bain

07/05/2019

Bryony Halsted

Lucinda Crabtree

07/05/2019

Katy Clemmans

Jennifer Cheetham

07/05/2019

Bryony Halsted - these are absolutely beautiful!

Heather

07/05/2019

Lori Perez Love love love her work!

Sandra Perry

07/05/2019

I vote for Lori Perez.

Sean Smith

07/05/2019

Lori Perez

CENAIDA Rincon

07/05/2019

Lori Perez

Patricia Rust

07/05/2019

Jackie Tahara please

Cleo Rust Green

07/05/2019

Jackie Tahara please

Ernst Rust

07/05/2019

Jackie Tahara please

Corinne Rust

07/05/2019

Jackie Tahara please

Martina Froidevaux

07/05/2019

Jackie Tahara please

Robert Rust

07/05/2019

Jackie Tahara please

Kathryn

07/05/2019

Bryony Halsted

Jennifer Short

07/05/2019

Lori Perez!!!

KATY ARMY

07/05/2019

O yeah army of Katy Clemmans here! What a contest! Screaming womans wins!

Damon Perez

07/05/2019

Lori Perez Beautiful!

laura zavaleta

07/05/2019

12 Yani Mengoni: She is a very good artist and also her draws are beautiful !

Uli

07/05/2019

Lori Perez

Linda Millar

07/05/2019

Andrea Haase

Annie Greig

07/05/2019

Kelly Kratzing for her delicate and subtle designs reflecting The Australian landscape

Precious Alexander

07/05/2019

Lori Perez

Naomi West

07/05/2019

Lori Perez

Christina Torres

07/05/2019

Lori Perez beautiful work.

Katie Short

07/05/2019

Lori Perez

Mindy Snell

07/05/2019

Lori Perez!

Mona-Lisa Cassedy

07/05/2019

Lori Perez- absolutely love your work!

Sarah

07/05/2019

Bryony Halsted please.

trisha ada

07/05/2019

Lori Perez

Diana

07/05/2019

Lori Perez is my favorite artist .

Maria Woloszyn

07/05/2019

Kelly Kratzing

Erika Brickwood

07/05/2019

Lori Perez # 8!!

Alexandra Bordallo

07/05/2019

Kelly Kratzing

Jessica Welsh

07/05/2019

Kelly Kratzing

Faith March

07/05/2019

Kelly Kratzing

Matthew

07/05/2019

Kelly Kratzing- Love it ❤️

Kate

07/05/2019

Kelly Kratzing

Roxanne Goldstein

07/05/2019

Magnificent detail and beauty of Andrea Haase's murals, I vote for her.

Amy

07/05/2019

Jackie Tahara

Rosita Perez Ogden

07/05/2019

I vote for Lori Perez

Marie Murphy

07/05/2019

Bryony Halsted. The subtly and delicate nature of the flowers makes it very versatile for any room in the home.

Fran Leon Guerrero

07/05/2019

I vote for Lori Perez. Love her unique artwork! So different and beautiful!

Maria

07/05/2019

Katy Clemmans - amazing work!

Sarah Jefferson

07/05/2019

Bryony Halsted

KERRIE SAVERIMUTTO

07/05/2019

Kelly Kratzing

Cath Rowley

07/05/2019

Bryony Halsted Absolutely love the designs.

Stephanie Ratkai

07/05/2019

Bryony Halsted - lovely designs.

Menchulica

07/05/2019

Andrea Haase ♥♥♥

Joanne Fox

07/05/2019

Michael Zindell

rukhsana raftopoulos

07/05/2019

Andrea Haase

Heidi Boyd

07/05/2019

Jackie Tahara

Carleen Michalski

07/05/2019

Michael Zindell

Satnam Bhamra

07/05/2019

I would like to see Katy Clemmans. Thank you

Erica koons

07/05/2019

Miccael Zindell

Timmy Madden

07/05/2019

Kelly Kratzing

Rebecca Philpott

07/05/2019

Jackie Tahara-love her designs!

Jane Nunez

07/05/2019

Michael Zindell --- what a glorious field of designs

Faye Brown

07/05/2019

Katy Clemmans gets my vote. Lots of wonderful designs in the mix - good luck all

Miranda

07/05/2019

Katy Clemmans!

Chin dry Wyland

07/05/2019

Lori Perez

Nina

07/05/2019

I'd like to vote for Neelam Kaur

Tommy Leon

07/05/2019

Michael Zindell

Julie Goonan

07/05/2019

Andrea Haase gets my vote. Really nice work!

Mia Valdez

07/05/2019

Andrea Haase !!! :D

Paulette Bogan

07/05/2019

Jackie Tahara!

Jacqui

07/05/2019

Kelly Kratzing's would look great on anyone's wall!

Anna

07/05/2019

Jackie Tahara

Bob Z

07/05/2019

Michael Zindell

Nicole

07/05/2019

My favourite designs are those by Katy Clemmans, but most are lovely!

Betsy Woitasek

07/05/2019

Michael Zinfell. His artistry makes me swoon.

Judie Kavit

07/05/2019

Jackie Tahara

Kelly Diane Calame

07/05/2019

Kelly Kratzig

Kelly Bryant

07/05/2019

Kelly Kratzings designs are just beautiful

Carlee

07/05/2019

Lori Perez

Kaz

07/05/2019

jackie tahara

Laura

07/05/2019

Katy Clemmans

Joy Hutchings

07/05/2019

Some beautiful designs here but Bryony Halsted gets my vote.

Jayne Grundy

07/05/2019

Love the designs by Bryony Halsted, especially the blue , the more I look the more I see - the butterflues and flowers are so subtle in the background very relaxing.

Toby Ryder

07/05/2019

Bryony Halsted

Winnie

07/05/2019

My vote goes to Kate England! Kate's submission is beautiful and eye-catching! It also evokes playfulness, fantasy and imagination.

Kaz

07/05/2019

Uta Krogmann

Abbi Buszard

07/05/2019

Katy Clemmans... although all are beautiful she has the edge for me!

Michelle Floerke

07/05/2019

4. Jackie Tahara

Liz Morton

07/05/2019

Vote for Bryony Halstead

Judy Davis

07/05/2019

I vote for Lori Perez. I love the color combinations she uses, also she paints my favorite subjects of flowers and butterflies!

Pakko

07/05/2019

Yani Mengoni

Melina

07/05/2019

12 Yani Mengoni

Luigi Brown

07/05/2019

Yani Mengoni

Lucía

07/05/2019

Yani Mengoni

Gaston cutura

07/05/2019

Yanina mengoni

Ernesto

07/05/2019

Yanina Mengoni #12

Guillermina

07/05/2019

Yani Mengoni

Laurie manibusan

07/05/2019

Lori Perez

Anastacia

08/05/2019

Yani Mengoni

Iona Gruskin

08/05/2019

I vote for 12.Yani Mengoni

Sofi

08/05/2019

12 Yani Mengoni

Sandra Watson

08/05/2019

I vote for Yani Mengoni

Natalia

08/05/2019

Yani Mengoli

Karen

08/05/2019

I vote for Jackie Tahara. I love her color palette and her icons. Plus, I love how the two images relate to each other but aren't simply the same image in different colorways. The two designs are an awesome beginning of a collection!

Natalia Bertot

08/05/2019

Nro 12, Yani Mengoni Soooooo talented!

Cristian Cardini

08/05/2019

Yani Mengoni. \"Soul Birds Collection\". She draws with her Soul.

Pauline hudson

08/05/2019

Bryony Halstead the image and colour looks fab!

Caro

08/05/2019

Katy Clemmans

Pietro del tosto

08/05/2019

Yani Mengoni

Marcelo Simonetti

08/05/2019

12. Yani Mengoni

Adrian

08/05/2019

Yanina Mengoni 12

Sharon

08/05/2019

Andrea Haase, is my favourite, would suit any wall with very on trend colours.

Kathy Monaco

08/05/2019

Michael Zindell

Belén

08/05/2019

Yani Mengoni

Yolanda

08/05/2019

Lori Perez

Romi N

08/05/2019

Yani Mengoni

Sebastián

08/05/2019

12. Yani Mengoni

Debra Wenlock

08/05/2019

Uta Krogmann

Betsy Courant

08/05/2019

Michael Zindell

Christine Hookham

08/05/2019

1 Andrea Haase 9 Neelam Kaur Great images, great idea.

Nina Rosier

08/05/2019

Bryony Halsted

Claire Elsworth

08/05/2019

Jackie Tahara

Joanne Honan

08/05/2019

Love the work of Kelly Kratzing

Angelo Martella

08/05/2019

Yani Mengoni is the best

Silvina

08/05/2019

I vote for Yani Mengoni

Magali Feilberg

08/05/2019

The 12 is beautiful!!!! Yani Mengoni

Soto Conti Ana carolina

08/05/2019

Yani Mengoni

Guadalupe

08/05/2019

Yani Mengoni!

Gladys Baldunciel

08/05/2019

Yani Mengoni. 

Derry Simpson

08/05/2019

Yani Mengoni

Katherine B

08/05/2019

Yani Mengoni ❤️

Pablo Asi

08/05/2019

Yani Mengoni.

Jen Austen

08/05/2019

Bryony Halstead!💕

Sergio Wierzbicki

08/05/2019

Yani Mengoni. Stunning

santiago lopez

08/05/2019

Yani Mengoni!!!! Go-Go-Go!!

K Bassanelli

08/05/2019

Yani Mengoni

Mayra

08/05/2019

Yani Mengoni, the best artist!! Love her art!!

Marisa Schiavi

09/05/2019

I love Yani Mengoni\'s design!

Karina Acosta

09/05/2019

I love Yanina Megoni' s work. Intense and original!

Catalina Daddona

09/05/2019

Yani Mengoni! She deserves to win!

Kristina Chantler

09/05/2019

Bryony Halstead

Joe Smith

09/05/2019

Bryony Halsted

S Balany

09/05/2019

Bryony Halsted

Claire Ballamy

09/05/2019

Bryony Halsteds designs are amazing, look stunning, I would love to show my support & vote for her Thanks

Mark T

09/05/2019

Bryony Halstead - streets ahead of the rest.

Hutch

09/05/2019

Bryony halsted!

Zoe Hall

09/05/2019

Bryony Halsted gets my vote

Gina Zook

09/05/2019

Lori Perez, artist #8 is my vote please!

Lee D

09/05/2019

Kelly kratzing

Colleen

09/05/2019

Lori Perez

Fidela FLORES

09/05/2019

8. Lori Perez , Great Art work! Love it!

Susan Mackie

09/05/2019

Kelly Kratzing,So Different,Delicate.

Rita jordan

09/05/2019

I'm voting for bryony halstead. Love her work, its vibrancy and how it originates from scrap books / scetch books :)

Bronagh Griffin

10/05/2019

Jackie Tahara

Avis Turner

10/05/2019

Bryony Halsted. Wonderful designs. Would love either of them in my home

Anita

10/05/2019

Kelly Kratzing... gorgeous!

Raquel Torres

10/05/2019

I'd like to vote for Briony Halstead!

Kay Whittaker

10/05/2019

Bryony Halstead should win!! Beautiful 😍

Barbara Sarthou

10/05/2019

❤️ Lori Perez ❤️

Laura Tulloch

10/05/2019

Bryony Halsted

James

10/05/2019

Bryony Halsted

Georgia

10/05/2019

Can I please vote for Bryony Halsted

karla griffiths

10/05/2019

Kelly kratzing

Mjayne

10/05/2019

6. Katy Clemmans Hers is absolutely beautiful

Nicolette Hughes

10/05/2019

Katie Clemens

Helen

10/05/2019

Andrea Haase

Valerie Jones

10/05/2019

I really like Andrea Hass both her designs are beautiful. I also like Kelly Kratzing.

Shane fabry

10/05/2019

Number 10 is great

Neil Wright

10/05/2019

Tenyo Marchev

Francesca

10/05/2019

Danielle Nelisse

Megan

10/05/2019

Kelly Kratzing - thanks for the chance to offer an opinion

Sofia Arnoldi

10/05/2019

Yani mengoni

Linda Wells

10/05/2019

Tenyo Marchev

Alice Dennett

10/05/2019

Andrea Haase

maria jones

10/05/2019

Andrea Haase beautiful designs

NeShea Rojas

10/05/2019

I amfan of the Lori Perez designs. It's tribal forest meets a beautiful garden fusion.

Rea Lust

10/05/2019

Katy Clemmans

Marjorie Ghazala

10/05/2019

Bryony Halsted. I would love to have Bryony's wallpaper designs on my walls. She's so talented.

Elena

10/05/2019

Katy Clemmans.

Maxine Summers

10/05/2019

Andrea Haase

Zoe Neilson

10/05/2019

Tenyo Marchev But all very cool,

Becky Bird

10/05/2019

Bryany Halsted. Lush!

Sue Regan

10/05/2019

Uta Krogmann

Pat Jeselon

10/05/2019

Kelly Kratzing It is unfair that I could only choose one! I love this new direction in wallpaper - real art!

Patricia McPhail

10/05/2019

Katy Clemmans

Anna Husqee

10/05/2019

Neelam Kaur. Colourful and uplifting.

Rose Quinn

10/05/2019

Neelam Kaur

Toni

10/05/2019

Kelly Kratzing

Rachel

10/05/2019

Lori Perez

ANNIFLORE SORIA

10/05/2019

Katy Clemmens

JULIE FLORES

10/05/2019

I vote for Lori Perez

Melinda Dark

10/05/2019

Danielle Nelisse designs are the best!

Shelley Pene-Stevens

10/05/2019

Bryony Halstead awesome designs

Claudia Ward

13/05/2019

Andrea Hasse is my first pick, but I also like Kelly Kratzing.

Sharon Decairos

13/05/2019

Beautiful patterns

Rebecca Wiggins

13/05/2019

Andrea Haase! Beautiful work, love the vintage undertones ...

Patrick Grinham

13/05/2019

I like the Tenyo Marchev display, love the countryside and mountains.

Fanny villaro

13/05/2019

Yani Mengoni

Karen Fitter

13/05/2019

All great but No 2 Bryony Halsted for me

Ann Smith

13/05/2019

Andrea Haas

Gloria

13/05/2019

Jackie tahara

Stephanie

13/05/2019

Kelly Kratzing!

Stephanie

13/05/2019

Kelly Kratzing, beautiful designs

Michelle Guenther

13/05/2019

My favorite is Kelly Kratzing

Bella

13/05/2019

Kelly Kratzing. So beautiful and detailed.

Vicki Davis

13/05/2019

Kelly Kratzing to be top designer.

Audrey collins

13/05/2019

Kelly Kratzing Her work is just beautiful.

Kim Hahn

13/05/2019

Kelly Kratzing

Chris Artz

13/05/2019

Kelly Kratzing

Flo Hutchings-Merg

13/05/2019

I love your idea of getting designers to show what they can do to decorate our homes with a simple wallpaper, it\'s genius and what a group of talented people. My vote goes to Kelly Kratzing. I love her style!

Kevin

13/05/2019

Lori Leon Guerrero Perez

Gary Wilson

13/05/2019

Kelly Kratzing

Amie McElroy

13/05/2019

Kelly Kratzing I love the native flora of My homeland and Kelly captures it so beautifully

Trish

13/05/2019

Kelly Kratzing! Her work is beautiful 💕😍

Sarah Perry

13/05/2019

Kelly Kratzing

AURA SANDERSON

13/05/2019

I like No 1- it is classy but modern.

Luke mcelroy

13/05/2019

Kelly Kratzing Design

Val March

13/05/2019

My vote is for Kelly Kratzing. Her designs are amazing. Kelly's designs are simply beautiful by using clear lines and unclutered artwork.

Janelle Green

13/05/2019

Kelly kratzing please

Christine (Chris) O'Keeffe

13/05/2019

7. Kelly Kratzing peaceful and calming. A lovely retreat to relax.

Amie Matheson

13/05/2019

Kelly Kratzing

Krystle Lassere

13/05/2019

Kelly Kratzing

Karen Grice

13/05/2019

Kelly Kratzing

Ronald

13/05/2019

Kelly Kratzing

Maureen Kelson

13/05/2019

Jackie Tamara has a lovely fresh, crisp fun design. Wonderful for a kids room.

Llinos Anderson

13/05/2019

Bryony Halsted 🌸

Lafit

13/05/2019

Kelly Kratzing !

Krystal Tarca

13/05/2019

My vote is for #4...for Jackie.

Jo Whitaker

13/05/2019

White Bryony designs are just beautiful

Kim Le

13/05/2019

I LOVE Lori Perez\'s works!

Lisa Parkhurst

13/05/2019

Bryony Halsted

Darrin McGraw

13/05/2019

Danielle Nelisse

Janet Laing

13/05/2019

Bryony Halstead. Her work is just stunningly beautiful and her love of hisrory and architecture is obvious i. Her work. The colours she uses are perfect.

Trish

13/05/2019

Bryony Halsted presents a beautiful set. I would love her works on my walls!

Leticia Mulattieri

13/05/2019

Yani Mengoni

Heather McCallum

13/05/2019

Kelly Kratzing. The softness of her designs is amazing and the subtle nature of the line work is beautiful.

Alejandra Gambina

13/05/2019

Yani Mengoni rocks!!! 💕

Christopher Tansey

13/05/2019

The bold fun of Kate England for me, though I also love Bryony Halstead's work in a different way

Agustín

14/05/2019

Yani Mengoni

Amanda Jackson

14/05/2019

Bryony Halsted

Andy

14/05/2019

Bryony Halsted Beautiful designs.

Natalie Contos

14/05/2019

Yani Mengoni! Stunning work!

Julie Sparrow

14/05/2019

Yani Mengoni

Leonie Allison

14/05/2019

I want yo vote for Yani Mengoni. This is so colourful but also very calm.

Shelly

14/05/2019

Jackie Tahara

Cheryl

14/05/2019

Yani Mengoni. Beautiful

Maria Reyes

14/05/2019

Yani Mengoni❤️

Ann Conlon

14/05/2019

Yani Mengoni Such beautiful, bold colours. Gorgeous design

Peter Carroll

14/05/2019

Yani Mengoni )

Renee Deleuil

14/05/2019

Yani

Marisa

14/05/2019

Yani Mengoni

Paula Des Jardins

14/05/2019

I would like to cast my vote for Danielle Nelisse. Her work is colrfulband gives a unique spacial quality to the room.

Wendy Harris

14/05/2019

Bryony Halstead

Marry

15/05/2019

LOVE TENYO LANDSCAPES! They are so vibrant also very original i wold to order for my bedroom 💕

Nina Telford

15/05/2019

Yani Mengoni

Imogen Goodfellow

15/05/2019

Kelly kratzing

Daniella

15/05/2019

Kelly Kratzing

Melissa

15/05/2019

My vote is for Kelly Kratzing ...beautiful designs

Meg

15/05/2019

Bryony Halsted I love her work.

Beth

15/05/2019

Andrea Haase

Alyssa

16/05/2019

Bryony Halsted

Adriana Cocannouer

16/05/2019

#8 Lori Perez.

leah malmos

16/05/2019

Andrea Haase! Oh my, such detail and layering, great job!!! All of the artists are fantastic though !:)

Rebecca

16/05/2019

Kelly Kratzing

Rob

17/05/2019

Jackie Tahara

Alessandra

17/05/2019

Yani Mengoni

Calloway Charlotte

17/05/2019

Kelly Kratzing

Amber Beene

17/05/2019

Kelly Kratzing

Tammy Coston

17/05/2019

Kelly Kratzing

Guy Watts

17/05/2019

Yani mengoni

Jesse Ravine

17/05/2019

Yani Mengoni 🤞🤞🤞

T

17/05/2019

Yani Mengoni

Aisling

17/05/2019

Yani Mengoni!

Stephen

20/05/2019

Kelly Kratzing

John Calame

20/05/2019

Kelly Kratzig

Heather

20/05/2019

7. Kelly Kratzing

Jade Winser

20/05/2019

Kelly Kratzing

Andrew jacob

20/05/2019

Kelly Kratzing

Abbey Suter

20/05/2019

Kelly Kratzing

Julieanne

20/05/2019

Kelly Kratzing's design is definitely the best

Kelley Seaton

20/05/2019

KELLY KRATZING. this is just beautiful.

Wendy

20/05/2019

Kelly Kratzing so beautiful.

Melissa Aspinwall

20/05/2019

Kelly Kratzing

Sally Cisek

20/05/2019

Kelly Kratzing , Great design Light and refreshing, natural and brings the outdoors indoors.

patrick hailand

20/05/2019

Yani Mengoni

Vince Hailand

20/05/2019

Yani is the best

Dee

20/05/2019

Yani Mengoni

Sally Paris

20/05/2019

Kelly Kratzing, great work, love the softness of it.

Andrew Hinton

20/05/2019

Yani Mengoni

Dannielle Frazer

20/05/2019

Kelly kratzing

Maria

20/05/2019

Yani mengoni

Susan Alaniz

20/05/2019

Kelly Kratzing

Laura Borkowski

20/05/2019

#7 Kelly Kratzig

Jenny Garwood

20/05/2019

Kelly Kratzing

Miriam

20/05/2019

Andrea Haase. Such a talented designer.

Sandra

20/05/2019

Andrea Haase

Tina Njörn

20/05/2019

Andrea Haase

Hanna Andersson

20/05/2019

Andrea Haase

Marc Mirror

21/05/2019

Andrea Haase

Martin Spiegel

21/05/2019

Andrea Haase

Debra Mace

21/05/2019

Bryony Halsted

Stacey

22/05/2019

Jackie tahara I love how well the pieces relate while still being very different in content, and the color palette is perfect for children and families!

Emma Louise

22/05/2019

Lori Perez

Margaret Maddocks

22/05/2019

Katy Clemmans

Bonnie Metherell

22/05/2019

Katy Clemmans

April Dautlich

22/05/2019

Katy Clemmens

Doris Kay

22/05/2019

Katy Clemmans - designs look great.

Edward Jones

22/05/2019

Katy Clemmans work looks awesome.

Richard Lockwood

22/05/2019

Katy Clemmans The design is awesome 👌🏻

B howard

22/05/2019

Katy Clemmans to win!

Katie Morrison

22/05/2019

Katy clemmans

Paul Tutchener

22/05/2019

Katy Clemmans

Jo Tutchener-Sharp

22/05/2019

Katy Clemmans

Nerys McCabe

28/05/2019

Katy Clemmans

Lilibet

28/05/2019

4. Jackie Tahara

Mable

28/05/2019

Jackie Tahara

Veronica Hodges

28/05/2019

All look amazing to me but I love the Australian designer Kelly Kratzing the most.

Cindy Venuto

28/05/2019

Jackie Tahara

Jennifer Nilsson

28/05/2019

Jackie Tahara has my vote!

Allison

28/05/2019

Jackie Tahara

Amy

28/05/2019

Jackie Tahara

Carmen

28/05/2019

Jackie Tahara

Annette

28/05/2019

Jackie Tahara

Ana Matamoros

28/05/2019

Andrea Haase is the best!!!

Tessa

28/05/2019

Jackie Tahara

Megan Brain

28/05/2019

#4 Jaquie tahara

JMJ

28/05/2019

Jackie Tahara

Susie

28/05/2019

It's hard to chose! They are all fantastic! For a child's room it would be Andrea Haase but I don't have a child. The one I would like on my wall and the one I choose is by Katy Clemmans

Jane

28/05/2019

Jackie Tahara

Camille Ciarniello

28/05/2019

Jackie Tahara

Roshi

28/05/2019

Jackie Tahara

Sarah Birchmore

28/05/2019

Kelly Kratzing - love this style!

Sivan Avishai

28/05/2019

Jackie Tahara

sarah grateley

28/05/2019

Jackie tahara

Robyn Scarth

28/05/2019

Jackie Tahara

Annelies

28/05/2019

Jackie Tahara

Francesca M.

28/05/2019

Jackie Tahara

michelle

28/05/2019

Kelly Kratzing

adrienne

28/05/2019

Kelly Kratzing

Tricia Ciampa

28/05/2019

Kelly kratzing

Tania

28/05/2019

Jackie Tahara

Shandy

28/05/2019

Kelly Kratzing

Michelle

28/05/2019

Jackie Tahara

Ruth

28/05/2019

Bryony Halsted

Tonina

28/05/2019

Jackie Tahara

Tiffany Wong

28/05/2019

Jackie Tahara

Michaela von der Höh

28/05/2019

Jackie Tahara

Timothy Shouldice

28/05/2019

Jackie Tahara

Nancy Matheson

28/05/2019

I vote for Jackie Tahara

Jane Matheson

28/05/2019

Jackie Tahara

Thorsten Thane

28/05/2019

Andrea Haase

Anastasia Photiou

28/05/2019

Jackie Tahara

Cornelia Turrittin

28/05/2019

Jackie Tahara gets my vote!

Kay

28/05/2019

Jackie Tahara

Cornelia Van der Merwe

28/05/2019

4. Jackie Tahara

Theresa Harrison

28/05/2019

I love the Jackie Tahara's fresh whimsical designs

Jerry Alexander

28/05/2019

Jackie Tahara

Ann Marie Dalton

28/05/2019

Tenyo Marchev

Eveline

28/05/2019

Jacky Tahara, simple but fun design.

Miraida

28/05/2019

Jackie Tahara

Martin Gosh

28/05/2019

10.Tenyo Tenyo TenyoTenyo! Just incredible colorful mountain landscapes 👏

Laura

28/05/2019

Bryony Halsted - beautiful designs!

Ana Vassili

28/05/2019

Kelly Kratzing

Aimee Gessner

28/05/2019

Jackie Tahara

Baughman Wallcovering

28/05/2019

4. Jackie Tahara

Margo Taylor

28/05/2019

8. Lori Perez

Cynthia

28/05/2019

Jackie Tahara!

Deb

28/05/2019

I vote for the colorful designs by Jackie Tahara!

Megan Martin

28/05/2019

Jackie Tahara

Sue Wright

28/05/2019

Jackie Tahara

Trevor Potts

28/05/2019

Kelly Kratzing

Anita Fourie

28/05/2019

Kelly Kratzing. Her work is amazing!

Debbie Abshire

28/05/2019

Jackie Tahara

Teresa Barry

28/05/2019

Jackie Tahara

Melissa g

28/05/2019

Jackie Tahara. Love the colors!

Mari

28/05/2019

Jackie Tahara

Leticia A Roque

28/05/2019

I vote for number 8 Lori Perez

Peter Emmett

28/05/2019

Yani Mengoni

Sheila Litman

28/05/2019

Jackie Tahara

Carol

28/05/2019

KATY CLEMMANS

Wanda Machado

28/05/2019

Jackie Tahara. Clean and beautiful lines but also a cheerful vibrancy!

Andrew Boslem

28/05/2019

Kelly Kratzing

Queen

28/05/2019

Jackie Tahara

Michelle Emmett

28/05/2019

Yani Mengoni is fantastic!

Gemma

28/05/2019

Katy Clemmans

Nick F

28/05/2019

Yanina mengoni

Megan

28/05/2019

Kelly Kratzing

Claire Brennan

28/05/2019

Jackie Tahara

Natalie Kaaserer

28/05/2019

Katy Clemmans please!

Diemminh Peters

28/05/2019

Kelly Kratzing

Dawn

28/05/2019

Jackie Tahara

Grethe

29/05/2019

13. Michael

Amy

29/05/2019

Michael Zindell

Nina

29/05/2019

My favourite is Michael Zindells Art!

Ann Lawrence

29/05/2019

Katy clements I like this one the most

Terry

29/05/2019

Katy Clemmans

Fiona Greenslade

29/05/2019

Danielle Nelisse

Laura Templeton

29/05/2019

Love these abstract trees – the winner for me!

Amy Kinghorn

29/05/2019

Danielle Nelisse

Gillian Jackson

29/05/2019

Bryony Halsteds work is sublime.

Joann Smith

29/05/2019

My vote goes to Andrea Haase

Sharon Faithfull

29/05/2019

Kelly Kratzing

Sarah

29/05/2019

Jackie Tahara! Beautiful design!

Teresa

29/05/2019

Jacki Tahara

Leyre

29/05/2019

Love number 12. Yani Mengoni!!!!

Aine

29/05/2019

Yani Mengoni So vibrant

Joaquina

29/05/2019

Yanina Mengoni

Cecilia trovant

29/05/2019

Yanina mengoni

Marnie lipham

29/05/2019

Katy Clemmans

Mary

29/05/2019

Jackie Tahara!

Sonja Allen

29/05/2019

Yani Mengoni

Helen Bradley

29/05/2019

Kelly Kratzing

Anne

29/05/2019

Katy Clemmans

Kelsie Newton

29/05/2019

Yani Mengoni! Stunning!

jonathan eldude

29/05/2019

Tenyo Marchev. i love mountains and landscapes

Matthew Dinh

29/05/2019

Kelly Kratzing

Jazz Peters

29/05/2019

Kelly Kratzing

Thienminh Dinh

29/05/2019

Kelly Kratzing

Tuanminh Dinh

29/05/2019

Kelly Kratzing

Dims

29/05/2019

Kelly Kratzing

Leonna Butler

29/05/2019

Jackie Tahara

Victoria

30/05/2019

12 yani mengoni

Deb

30/05/2019

Danielle without a doubt. Stunning choice of colours. I would have these designs in my home in a heartbeat. Wallsauce: You must make all of these available to us! Design is so personal and I love everything here.

Ricardo

30/05/2019

Yani Mengoni !!!! The best!!!

Julián Dhers

30/05/2019

Yani Mengoni

Mercedes Rocca

30/05/2019

I Vote for Yani Mengoni

Pablo Sebastián

30/05/2019

Number 12. Yani Mengoni

Ramiro Quesada

30/05/2019

12. Yani Mengoni 🤙🏻🤙🏻

Avril Mengoni

30/05/2019

Yani mengoni!!!!❤️❤️❤️❤️

Sofía López

30/05/2019

Yani Mengoni!♥️

Graciela

30/05/2019

Yani Mengoni

Pelusa

30/05/2019

Yani Mengoni

rod venters

30/05/2019

They are very good but Katy Clemmans edges it for me.

Ramon Echalar

30/05/2019

  Yanina Mengoni

Mavi

30/05/2019

Yanina. Mengoni

Sebastián Bonaches

30/05/2019

Yanina Mengoni Exitos!!

Marta Spadacioli

30/05/2019

Yanina

Susana Augusto

30/05/2019

Yanina

A H

30/05/2019

Lori Lopez!

Helene

30/05/2019

Andrea Haase

Laura Market

30/05/2019

Yani Mengoni. Love the way she combines colours and designs.

Isabel Chavero

30/05/2019

Yani mengoni

Paula Tincoff

30/05/2019

Yani Mengoni. 🙋‍♀️

Dia

30/05/2019

Michael Zindell

sandra w. aus m.

30/05/2019

krogmann & zindell are my style but all of them are great!

Dave Howsrd

30/05/2019

Katy Clemmans

Milagros

30/05/2019

12 yanina Mengoni design os the best One :)

Lucas ostiglia

30/05/2019

Yanina mengoni

Florencia

30/05/2019

Yani Mengoni

Margot Moller

31/05/2019

Uta Krogman

Kara LaFrance

31/05/2019

My vote is for Lori Perez!

Linda

31/05/2019

Jackie Tahara

Sarah

31/05/2019

Number 7. Kelly Kratzing!!

Tidman

31/05/2019

I vote for Kelly Kratzing

Roxanne

31/05/2019

Kelly kratzing

Hamish George

31/05/2019

Kelly Kratzing

Kat

31/05/2019

7 Kelly Kratzing

Ian Gay

31/05/2019

Kelly Kratzing - lovely stuff, subtle and soft tones with broad application I reckon. great work!

Beth

31/05/2019

I love Kelly Ktratzing\' work . Delicate and gentle

Bernie Hazelbaker

31/05/2019

I vote for Lori Perez.

Analisa Ramirez

31/05/2019

Lori Perez

Cliff

31/05/2019

Kelly Kratzing

Wayne Jones

31/05/2019

Kelly Kratzing designs will have wide appeal... detailed yet clean and uncluttered

Robyn Lowit

31/05/2019

Lori Perez

Kristen

03/06/2019

Lori Perez

Kathy Espinola

03/06/2019

Lori Perez truly does amazing art work. Her designs are fun and inspirational.

Katie

03/06/2019

I vote for Lori Perez.

Bertha Wicker

03/06/2019

I vote Lori Leon Guerrero Perez, I love her designs.

Jill Martin

03/06/2019

Lori Perez is my favorite

Kevin Ryder

03/06/2019

Love Bryony Halsted designs Very reminiscent of Edwardian painted wallpapers sometimes seen Not too fussy or garish and soft in the background

James Ozigi

29/03/2021

Amy Onuchi

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €