4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
red forest autumn wallpaper

28/10/2019   POSTET AV

Høst tapet ideer for å gjøre hjemmet ditt innbydende

Kom in, sätt dig vid brasan och njut av en kopp varm choklad... det budskap som alla bra värdar och värdinnor vill ge sina gäster. Särskilt när det är blött och kyligt ute. Med sommaren långt bakom oss är det dags att gå inomhus för att gömma sig från elementen och hitta nya idéer till hösttapeter! För många människor är hösten den mest magiska tiden på året. Med fallande löv och gyllene landskap finns det alltid en ursäkt för att krypa ihop i dina bästa tofflor och loungekläder. Det är en sådan underbar årstid att omfamna.

För att göra ditt hem till en inbjudande tillflykt från kylan finns här några vackra tapetmönster som ger värme, djup och atmosfär till alla rum. Ta en titt på våra underbara tapetidéer för hösten nedan.

Låt brunt stå i centrum i ditt vardagsrum

Brown and white brown autumn coloured watercolour art in living room

Människor har mycket motstridiga idéer om brunt i inredningen. Men när det är rätt gjort är det en av de mest effektiva färgerna för att skapa värme och atmosfär. För mig är brunt en komfortfärg, vilket gör den till en av våra mest perfekta tapetidéer för hösten.

Det är den typ av färg som får alla att känna sig sköna och mysiga inombords. Det finns så många sätt att få den här färgen att fungera, från att blanda lyxigt läder med gräddiga tygkontraster till att matcha beige med nakna färger och varm terrakotta.

Den här underbara brungrå väggmålningen av Katy Smeets är en modern tolkning av jordnära interiörer. Liksom många av våra oberoende konstnärers designtapeter är den här underbara bruna väggmålningen sprängfylld med personlighet och individualitet. Om du vill ha något lite annorlunda kommer dessa spektakulära höstfärger att skapa ett samtalsämne som passar bra i alla vardagsrum eller matsalar.

Måla höstens färger med en abstrakt väggmålning

colourful mountain wallpaper in living room

Du behöver inte ta fram penslarna än. Oavsett om du är en kreativ själ eller rent ut sagt hemskt dålig på konst kan alla uppnå den här looken i sitt hem. Den här lugnande Mountain View-tapeten finns som en tapet som kan klistras in på väggen eller som en tapet som kan plockas av och klistras fast, vilket gör det enkelt att förvandla vilket rum som helst. Den har stämningsfulla färger som kombinerar djup plommon, bränd orange, guldgult och dämpat grönt. Alla dessa vackra toner är placerade i en dämpad palett så att den smälter in i din befintliga inredning.

Älskar du den här stämningsfulla och abstrakta väggmålningen i bergen? Ta en titt på några av våra fantastiska bergslandskap för mer inspiration.

Välj höst tapetidéer med botanisk touch

Sage plant wallpaper in living room

Det finns helt enkelt inget annat än botaniska växter i år när det gäller idéer för hösttapeter. En av våra trendprognoser för 2020 är att "inomhusträdgården" kommer att växa fram. Det ser ut som om natur och inredning kommer att vara sammanflätade under lång tid! Det är också mycket fokus på löv, särskilt närbilder i tryck.

Medan färska palm- och bananbladsmönster får oss att tänka på tropiska platser handlar hösten mer om mindre glamorösa löv i designen. Vi vill ha enkla träd och buskar som vi alla känner till och älskar från vårt älskade kalla, blöta och regniga Storbritannien. Vi talar om lövträd som alm, poppel, björk och pil. Detta är de vackra botaniska växter som vi är bekanta med. De som blir gyllengula och bruna när sommaren är slut. Vår fantastiska Garden Sage tapet av Carol Robinson hyllar alla dessa sorter. Den fungerar också bra på sommaren och ger dig den perfekta väggmålningen året runt.

Höstens tapetidéer som värmer dig

Mustard yellow flower mural in living room

Ta till dig höstens gyllene nyanser med den här spektakulära väggmålningen Camo Yellow av Valentina Harper. Den kombinerar djupa, senapsgula toner och gyllene nyanser från höstskogarna. Den här intrikat mönstrade tapeten ser dyr ut och utstrålar charm. Samtidigt ger den dig en känsla av individualitet i hemmet.

Liksom många av Valentina Harpers väggmålningar har den här designen en otrolig blandning av mönster och natur. Avsluta rummet med en mjuk matta och några högklassiga tyger för en inbjudande känsla av att komma in och sätta sig ner.

Experimentera med varma geometriska färger

geometric pink blue and grey squares in living room

Geos ger en rolig, intressant och retro touch till alla rum. Oavsett om din inredning är influerad av modern konst från mitten av århundradet eller av enkla scandi-trender kan en geometrisk tapet hjälpa till att binda ihop allting. Särskilt om dina väggar ser lite kala ut.

Den här väggmålningen Inner Space är perfekt som fondvägg för minimalisten som vill värma upp sitt vardagsrum inför hösten och vintern. Den kommer att vara en bra samtalsämne för dina gäster och en snabb och enkel lösning för att höja temperaturen i kyligt väder.

Höstens tapetidéer för att få upp värmen

Log pile mural in living room

Hösten är början på vedeldningssäsongen. Om du har en riktig brasa hemma ger det kalla och regniga vädret dig en perfekt ursäkt för att tända tändstiftet. Om du inte har en vedeldad brännare kan du ändå uppnå den mysiga looken med vår slående väggmålning Pile of Firewood. Den här realistiska stockhögstapeten fungerar bra som en fondvägg där din eld kan vara. Den kommer att värma upp ditt rum omedelbart med sina rika, mörka toner. Om du har att göra med tomma, vitkalkade väggar i en minimalistisk lägenhet kommer den här väggmålningen med träeffekt verkligen att ge djup och mysighet.

Om du älskar dessa mörka färger kan du uppnå ett liknande utseende med våra fantastiska Bookcase tapeter. Detta är ett utmärkt sätt att skapa den klassiska effekten av en full bokhylla utan damm! Eller varför inte utforska hela vårt sortiment av väggtapeter med träeffekt som alla är skräddarsydda?

Skapa en fantastisk höstskogsscen

Red leafed trees in living room

Den här färgglada väggmålningen Out of Love är den ultimata flykten och ett sätt att ta in utomhuslivet när det är för kallt för att lämna huset. Det här är säsongen för att fira alla naturens rika, djärva och livfulla färger, så tapeter med skogsscener är helt fantastiska vid den här tiden på året. De ger inte bara en känsla av eskapism för dem som hatar att vara instängda för länge, utan naturliga landskap kan faktiskt lugna själen och bidra till att förbättra det mentala välbefinnandet.

Om det inte var tillräckligt för att få dig att leta efter måttbandet finns det också en extra bonus med skärpedjup som kan förvandla ett litet, trångt utrymme till något som känns mycket rymligare. Det är idealiskt för alla som gillar att underhålla och ha folk på besök.

Känner du dig inspirerad av våra höstliga tapeter? Berätta om dina favoriter bland hösttapeterna i kommentarerna nedan och dela med dig av dina tips om hur du kan förvandla ditt hem under denna magiska tid på året.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €