4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Metal fall inspired wallpaper in a dark bedroom with grey bedsheets and metal furniture

12/10/2022   POSTET AV

Fall inspirert bakgrunn ideer og stiler

Hösten är verkligen här och i takt med att årstiderna förändras, förändras också vår inspiration för heminredning. Att lägga till några höstliga inslag i din heminredning är ett enkelt sätt att få varje rum att kännas mysigt när temperaturen sjunker, men det ger dig också möjlighet att uppdatera ditt hem och blåsa nytt liv i ditt nuvarande inredningstema. Kallare dagar och mörkare nätter kräver mysiga färgteman och naturinspirerade tryck, och med dem kommer en ny våg av inredningstrender.

Att byta ut tapeterna är ett sätt att ge varje rum en säsongsanpassad makeover på ett ögonblick, så oavsett om du vill använda djärvare färger, ta in utomhus eller helt enkelt skapa en överdådig och lyxig stämning, så är det här våra mest eftertraktade höstinspirerade tapetstilar och idéer för säsongen som kommer...

Lägg till höstliga botaniska tapeter i ditt rum

Brown autumn flower wallpaper in a living room with a grey chair and white floor

Muralmålning på bilden: Brun höstblommor

Det blir inte mer säsongsbetonat än ett botaniskt mönster. Tänk på stämningsfulla lila nyanser, mossgrönt, bränt orange och bruna nyanser samt dämpade jordnära toner. Om det är en djärv och färgstark design du vill ha, kan du använda våra Lila blad tapet kommer garanterat att göra ett uttalande. Med alla höstfärger som kännetecknar den här mönstret är vi förtjusta i det här mönstret för ett mysigt sovrum eller till och med ett gästbadrum. Mindre utrymmen förbises ofta, men en väggmålning är ett perfekt motgift mot ett tråkigt badrum.

Om du känner dig mer lockad av diskreta neutrala toner är vår botaniska tapetdesign Brown Autumn Flowers en riktig publikfriande tapet som hela familjen kommer att älska. Glöm inte att höstfärger inte behöver vara starka och djärva, de kan också vara subtila och lockande. Satsa på neutrala toner och ta in djupare nyanser med hjälp av hemtillbehör.

Skaffa höstinspirerade tapeter med inspiration från naturen

Green and gold floral wallpaper with white panels and gold accessories

Muralmålning på bilden: Sultry Blooms

Naturen visar oss en show varje höst när löven förvandlas från grönt till brännorange och sedan till en dämpad brun färg. Så det är logiskt att de mest populära höstinspirerade tapetidéerna har naturinspirerade mönster. Om det är lugn och stil du önskar för ditt utrymme är vår tapet Deep in Autumn både charmig och lugnande. På samma sätt erbjuder vår väggmålning "Sultry Blooms" den perfekta khakigröna nyansen med kontrasterande metalliska guldtoner som fångar ljuset.

Den här väggmålningen är kanske en av våra mest överdådiga stilar och är idealisk för naturälskare som vill lägga till en touch av lyx i sitt hem utan att behöva bryta banken. För att verkligen få den här designen att framträda, kombinera den med massor av guldaccenter och botaniska växter.

Välkommen väggmålningar med skogstema

Dark red forest wallpaper in a living room with a dark grey and black sofa

Muralmålning på bilden: Red Carpet Forest

Vi kan inte tala om viktiga höstinspirerade tapetidéer och stilar utan att ta upp de vackra löviga landskapen. Våra stämningsfulla dekorativa skogstapeterär inte bara fantastiska rent estetiskt, utan studier visar att naturskildringar i hemmet kan ha en positiv effekt på vårt humör samt blodtryck, stressnivåer och hjärtfrekvens. Våra klassiska väggmålningar med skogstema sträcker sig från förtrollande och nyckfulla till djärva och vackra tryck som verkligen ger din inredning dramatik. Oavsett om du väljer något subtilt eller en statement-design är våra skogsmönster både ett lugnande och inbjudande tillägg.

Involvera industriell metall effekt väggmålningar

Dark bedroom with grey bedsheets and metal furniture with a metal effect wallpaper

Muralmålning på bilden: Core of Corrosion

Hösten framkallar en mängd mysiga traditionella tapetmönster, men det finns också många trendinspirerade alternativ att välja mellan. Ta den här tapetdesignen Core of Corrosion till exempel. Denna väggmålning med metalleffekt har en blandning av höstfärger, där rost och solbränna nyanser blandas med grått som är av skottmetall, vilket är en del av den industriella inredningstrenden och ger dig den färg som du längtar efter. Med den här moderna designen kan du enkelt göra ett uttalande i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor och samtidigt ge dina rum en säsongsmässig uppfräschning.

Den här färgstarka och lyxiga väggmålningen kan hjälpa dig att förmedla en modern estetik samtidigt som du behåller en mysig känsla. Genom att skapa en verkligt iögonfallande fondvägg med det här trycket får du omedelbar personlighet i ett rum utan att det blir överväldigande.

Välj höstinspirerade tapeter med en konstnärlig twist

Abstract art-inspired wall mural in a bedroom with voile curtains and a metal framed bed

Muralmålning på bilden: Abstrakta ansikten

Höstinspirerade tapeter behöver inte bara skildra skönheten i skogsgolv eller färgglada trädtoppar. Naturen är en stor inspirationskälla när det gäller höstdesign, men du kan fortfarande njuta av höstens skönhet utan en bokstavlig representation av årstidernas växlingar. Abstrakta väggmålningar innehåller en höstlig färgpalett för att ge en varm och mysig stämning till vilket rum som helst.

Med sina rika senaps-, bruna och bruna nyanser skulle vår väggmålning "Abstract Faces" vara en slående fondvägg i ett sovrum, medan den inspirerande designen gör den till ett utmärkt val för ett stilfullt hemmakontor. Älskare av modern konst kommer att älska den här designen och dess mångsidighet innebär att den smälter sömlöst in i olika inredningsstilar.

Omfamna trämönster väggmålningar

Wood panelled wall mural behind a dark green sofa with white cushions

Muralmålning på bilden: Wood Texture Natural Finish

Inget får dig att drömma om mysiga höstkvällar som vår "Wood Texture Natural Finish" med sin rika mahognyfärg. Låt dig inspireras av säsongen och skapa mysiga höstvibbar i ditt hem genom att välja en tapet som innehåller de viktigaste färgerna som förknippas med hösten. Hösten är trots allt känd för att vara den mest färgstarka årstiden, så varför inte spegla de rika färgerna som förknippas med säsongen i ditt hems estetik?

Det finns inget snabbare sätt att skapa ett karaktärsfullt vardagsrum. Brun är den ultimata mångsidiga färgen och dess tidlösa jordnära neutrala toner går lätt att kombinera med mjuka möbler för att skapa ett enkelt och elegant utseende. Den förmedlar värme, trygghet och komfort, vilket alla är viktiga inslag i ett vardagsrum för hela familjen. Om det är en rustik atmosfär du fokuserar på kan vår väggmålning med väderbitna träkorn utgöra den perfekta bakgrunden och ge ditt rum textur och intresse. Kombinera den med neutrala möbler för en monokrom look eller lägg till kontrasterande färgklickar för att verkligen göra ett uttalande.

Så där har du det, våra bästa tips på höstinspirerade tapeter. Vi hoppas att du har hittat den perfekta väggmålningen för att föra in höstens essens i ditt hem. Kommer du att använda höstens skönhet för att skapa ett mysigt rum i ditt hem den här säsongen?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €