4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
woodland wallpaper

10/12/2021   POSTET AV

Woodland Bakgrunn for å feire årstidene

När 2021 börjar gå mot sitt slut fokuserar vi på trenderna för inredningsdesign för välbefinnande. Nästa års mindful hem handlar om natur, flykt och djupa jordnära nyanser som jordar oss. Och ett av de sätt som vem som helst - med vilken budget som helst - enkelt kan förvandla sitt hem är att lägga till skogstapeter.

Det här är ett prisvärt inredningstips för att få in naturen, och oavsett vilken årstid du känner dig mest förknippad med finns det en tapetmålning som ger liv åt din skogsvision. Oavsett om du älskar söta, abstrakta eller fotorealistiska bilder finns det så många sätt att kanalisera skogens och skogens skönhet i ditt hem.

Här är några idéer som kan inspirera dig...

Realistisk blåklockskog

bluebell forest wallpaper in living room

Muralmålning på bilden: Bluebell Woodland

Finns det något mer upplyftande än ett skogsgolv målat med blåklockor? Löftena om denna blåaktiga/violetta fleråriga växt mitt på våren är tillräckligt för att entusiasmera alla vandrare, och dessa blommor lockar tusentals vandrare och turister varje år.

Deras korta blomningstid gör dem till något av en sällsynt och exceptionell pärla, men med vår vackra väggmålning Bluebell Woodland kan du njuta av denna vitaliserande vision av blått året runt. Oavsett vad som händer i världen försäkrar detta färgglada naturverk oss om att "bättre tider väntar". Det skulle vi alla behöva en liten dos av i dessa dagar.

Den perfekta skogstapeten för 2022 och lätt att använda i alla rum i huset!

Förlorad i skogen tapet

yellow and grey woodland wallpaper

Muralmålning på bilden: En poppelskog på hösten

Behöver du en rejäl eskapism? Den verkliga världen har inte varit snäll mot oss de senaste åren. Men vi är fortfarande motståndskraftiga och finner glädje i de små sakerna. Den här färgglada väggmålningen Poplar Tree Forest är en liten förändring som kan skapa en enorm effekt i ett rum som behöver lite TLC.

Träden är dämpade och tonala, men en guldgul färg i bakgrunden ger omedelbar värme åt alla rum. Oavsett om du vill förvandla ditt sovrum till en gömd plats för självreflektion eller om du vill göra ditt vardagsrum till den perfekta platsen för avkoppling, kommer den här höstliga skogstapeten att smälta bort din stress.

Söta djur i skogen väggmålning

cute woodland wallpaper in kids nursery

Muralmålning på bilden: Forest Lookbook

En viktig trend för tapeter i barnrummen år 2022 är att uppmuntra barnens individualitet och stimulera deras fantasi med eleganta men detaljerade tapeter. Tänk på stora grafiska berättelser, naturlandskap som är fulla av små detaljer och magiska skogsområden med söta små djur.

Naturligtvis är väggmålningar som den här - tapeten Forest Lookbook av Kikki Belle - inte bara reserverade för barnrum. De passar bra i lekrum, musikrum, studierum och andra områden i hemmet där fantasi, oavsett ålder, är välkommen.

Se fler drömska illustrerade landskap från Kikki Belles designerkollektion om du vill ha en väggmålning inspirerad av skog, skog eller djungel till dina barn.

Stämningsfull skogstapet

trendy forest wallpaper in home office

Muralmålning på bilden: Smokey Misted Forest

Fira vinterlandskapets underverk med den här lugnande väggmålningen Smokey Misted Forest, gjord för dig som vill skapa effekt och atmosfär. Det är något så lugnande med en kall, dimmig dag. Den sortens dag där luften är krispig, vädret är stilla och träden är ute i full kraft.

Förvandla ditt hemmakontor till en lugn och sval miljö och låt de mörkgröna nyanserna föra in naturen till ditt skrivbord, samtidigt som de ger en elegant och sofistikerad twist till en annars tråkig arbetsplats. Vi tycker att misty morals passar utmärkt för mysiga sovrum och vardagsrum också - så att du kan prova på den mörka inredningstrenden utan att gå utanför den säkra zonen!

Skogstapet med nordisk touch

Nordic style wallpaper in kids bedroom

Muralmålning på bilden: Subtil nordisk flora och fauna

Den här vintageinspirerade Subtle Nordic Flora And Fauna väggmålningen av Andrea Haase är en fröjd för sinnena utan att överväldiga dem. Det är perfekt för ett minimalistiskt barnrum, lekrum eller barnrum. Men den eleganta designen kan se ut i vilket rum som helst i huset... vem säger att man måste vara ett barn för att njuta av den här spektakulära tapetbilden från skogen?

Färgerna är mjuka och skonsamma nog att passa in i alla inredningar (men särskilt i organisk design) och de vackra atlasdetaljerna gör den här väggmålningen till ett utmärkt val för vagabonder och för dem som saknar att resa runt i världen.

Djupt i skogen väggmålning

beautiful tree wallpaper in dining room

Muralmålning på bilden: Björkskog Solsken

Älskar du att fly till landet? Är en skogsstig ditt förstahandsval när det gäller att ta sig ut i naturen? Att gå vilse i naturen är bra för själen, och den här björkskogstapeten i solsken skildrar allt det underbara med att ta på sig vandringskängorna och ge sig ut en solig vårdag.

Även om skogarna kan vara stämningsfulla på vintern ger våren och sommaren en känsla av hopp, förnyelse och optimism. Det är då flora och fauna är i sin bästa ålder - och vad är mer förtrollande än det?

Om du vill ha fler fotorealistiska väggmålningar i skogsområden kan du ta en titt på vår samling Skog och träd.

Flygfoto skogsmark tapet

aerial view forest wallpaper in cosy living room

Muralmålning på bilden: British Woodland

Om du har blivit påverkad av den maximalistiska berättelsen kanske du är intresserad av väggmålningar med lite mer färg. Den här väggmålningen i British Woodland är en explosion av levande pigment!

Kanske uppmuntrade av Guccis senaste inredningskollektion - som innehåller några riktigt "utåtriktade", färgglada tapeter - gör ljusa nyanser en comeback. Och den här gången är det ingen lek med det. Tänk på djärva färgkombinationer och mönster som kräver uppmärksamhet. Precis som denna regnbågsskogsscen som har fångats uppifrån mitt i hösten.

Abstrakt skog tapet

stylish landscape wallpaper in living room with pink sofa

Muralmålning på bilden: Wine Forest

Det är inte alla som gillar landskap eller väggmålningar. Vi förstår det. Du är lågmäld och ditt hem är likadant. Abstrakta mönster fungerar bra för människor som föredrar att hålla det lugnt och sofistikerat. De är idealiska om din inredning är samordnad och stiliserad, med nyckelfärger som kan matchas sömlöst med mjuka möbler och väl genomtänkt inredning.

Den här eleganta tapetmålningen Wine Forest från SpaceFrog Designs har Instagram på sin spets, och färgerna är tillräckligt mjuka för att passa alla tider på året. Det finns definitivt inget bäst-före-datum för något sådant här, vilket ger dig en tapetdesign som ser bra ut säsong efter säsong!

Se bara till att du höjer nivån på din konstnärliga millennieinredning med krämfärgade tyger och mjuka texturer. Du vet, den sortens kuddar som du bara vill krossa men som du inte vill ha på grund av att du inte vill ha dem på din dator, hallå?

Älskar du skogs- och skogsmarkstapeter lika mycket som vi? Naturen i inredningen kan vara otroligt bra för humöret och den mentala hälsan. Låt oss veta i kommentarerna vad din favorittyp av naturinspirerade tapeter är!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €