4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
nature illustration wallpaper in kids room trends for 2022

29/11/2021   POSTET AV

Trender for barnerom for 2022: Oppfordring til individualitet

Barnerommet er et rom som har mange funksjoner. Først og fremst er det et sted for hvile. Det er også et sted for lek, utforskning, interaksjon og selvrefleksjon. Det er i dette rommet barnets fantasi vokser, og neste års innredningstrender handler om å gi hjernen sunn næring.

Alt fra kjønnsløs design til beroligende interiør for mindfulness - det skjer virkelig noe innen interiør på barnerommet. Disse barneromstrendene for 2022 gir ikke bare en ny bølge av kreativitet, men når de brukes på riktig måte, kan de også fremme individualitet.

Vi er spente på hva som kommer til å skje fremover.....Her er våre spådommer!

Nøytrale toner løftet av lyse detaljer

pastel abstract forest wallpaper in girly nursery

Veggmaleri på bildet: Winter Bay

Veggmalerier, veggmalerier og atter veggmalerier! Det har aldri vært et bedre tidspunkt å pryde veggene med vakre bilder. Barn elsker å fortape seg i fiksjon, og intrikat illustrerte veggmalerier lar tankene deres vandre inn i en helt annen verden eller tilværelse, om enn bare for et øyeblikk.

I 2022 blir det mange nøytrale toner med tapeter som har dempet design, men fargerike aksenter som gir liv til det visuelle. Ved å velge to av tre hovedfarger kan du skape flyt i rommet, samtidig som du tilfører dybde og dimensjon.

Det er enkelt å få til dette uttrykket med minimalistisk kunst med myke linjer og former som gir rom for barnets egen tolkning. Velg møbler og tekstiler i hovedfargene for å matche bakgrunnen, og la noen få lyse elementer skille seg ut.

Hvis barnet ditt elsker eskapisme, tilbyr dette Winter Bay-tapetet fra SpaceFrog Designs et oppløftende landskap for dem å transportere seg til.

Vill kjærlighet til eukalyptusgrønt

green leaf wallpaper in black and white kids bedroom

Veggmaleri på bildet: Påskeeukalyptus

Vi ser eukalyptus overalt i hjemmet. Fersk eukalyptus har vært en stor trend på badet, tørket eukalyptus har vært en favoritt i blomsteroppsatser i stuen, og selve fargen - en dempet, salviegrønn farge - har vært populær i maling, tapeter og tekstiler.

Som barneromstrend for 2022 fungerer det utmerket fordi biofil design fremmer avslapning og hjelper de små til å koble av på slutten av dagen. Vi vet alle at natur i interiøret kan gjøre oss lykkeligere og gjøre underverker for hele familiens mentale helse. Men valget av eukalyptusblad har en ekstra fordel på grunn av den avrundede formen.

Runde kanter - sammenlignet med firkantede kanter - reduserer faktisk stress, noe som gjør dem perfekte for barn som har en tendens til å bli litt hyperaktive. Og bare det å ta i bruk naturens farger, for eksempel urteaktige grønnfarger, kan bidra til å bedre humøret.

Magiske scener for leggetid

colourful fairy wall mural in childs room for kids room trends for 2022

Veggmaleri på bildet: Skjult skatt

Store landskapsfortellinger med fantastiske historier og imponerende farger blir også populære neste år. Tenk magiske fjellandskap og designergrafikk som skaper ekte stemning - men i en magisk, barnevennlig form. Denne trenden er perfekt for historiefortelling på kveldstid!

I vår kolleksjon med designtapeter for barn finner du verk av kunstnere som Dubravka Kolanovic, Mimi Jobe og Patrick Brooks. Vi er spesielt begeistret for tapetene til Philip Straub. Hans kreasjoner involverer mytiske dyr, fe-landsbyer, slott og drager, julebyer og vakre engler. Så det er nok å ta fatt på når det er tid for eventyrstund.

Vi ser også en fremvekst av rom uten kjønn. Foreldre går bort fra de foreskrevne fargene blått og rosa og er mer interessert i temaer som engasjerer barnet, uansett kjønn.

Geometri brukt fra gulv til tak

pastel shaded geometric wallpaper in girls bedroom with pink couch and white cabinet

Veggmaleri på bildet: Polygon Pastel

En av de største trendene på barnerommet i 2022 er geo, og da snakker vi storskala. Dette baner vei for geometriske tapeter, der formene er der for å fascinere. Mønstrene vil fungere som et interessepunkt for å utvikle barnas fantasi, men husk at det også er viktig med beroligende farger.

Velg pastellfarger for å skape den rette balansen mellom stimulering og ro. Barnerom er tross alt multifunksjonelle, og en god natts søvn er avgjørende for en sunn vekst og utvikling.

Å lære seg former hjelper ikke bare barn med å identifisere og organisere visuell informasjon, men forbereder dem også på lesing, matematikk og andre skolefag. Hvis du gjør det riktig, kan du inspirere det lille geniet ditt til å nå sitt potensial, samtidig som du opprettholder et rolig soveromsmiljø.

Stemningsfull metamorfose

abstract navy and gold toned whale wallpaper in kids room with dolls houses and small couch

Veggmaleri på bildet: Bond II

Barnerom er typisk fargerike, men sjelden mørke. Men dette er i ferd med å endre seg, og vi kan ikke få nok av den kommende trenden med en mer dyster fargemiks. Metamorfosetrenden skildrer skjør natur, hybrider og mytiske skapninger, vakker biomimikk og mørket før blomsten.

Dette Bond II-veggmaleriet fra SpaceFrog Designs er perfekt for å skape et rolig, koselig rom som er perfekt for selvrefleksjon. I tillegg til å inneholde utrolige sjødyr som inspirerer barnet ditt, har det også en varmende fargepalett som får dem til å føle seg trygge.

Husk at barn også leker mye på gulvet, så myke tepper av høy kvalitet er verdt investeringen og kan bidra til en koselig atmosfære.

Veggmalerier som setter fart på fantasien

animal landscape wallpaper in simple kids room with whale toy

Veggmaleri på bildet: Dyp skog

Når det gjelder stilen på veggmaleriet du skal velge, handler 2022 om å være tematisk på en nedtonet måte. Moro trenger ikke å være = primærfarger. Selv om kromatiske farger som rødt, gult og blått er ekstremt tiltalende for barn, kan disse brukes som tilbehør i stedet. Med et nøytralt bakteppe kan du oppmuntre til en følelse av ro og tilfredshet i omgivelsene.

Det er for mange temaer til å nevne, men alt som har med natur å gjøre, kan være svært gunstig for hjernens tidlige utvikling, noe som gjør det til et fantastisk valg for et barnerom eller et småbarnsrom.

Dette Deep Forest-veggmaleriet av det talentfulle Kikki Belle-teamet er både søtt og elegant stilig. Med sine tonale fargetoner - en flott blanding av nøytrale farger og beroligende skoggrønt - vil dette kunstverket gi næring til fantasien samtidig som det lar deres egne individuelle personligheter komme til syne.

Trender for 3D-barnerom i 2022

christmas polar bear wallpaper in festive kids room with bed and wooden walls

Veggmaleri på bildet: Isbjørnen

Barn elsker ting som ser tredimensjonale ut og føles tredimensjonale, fordi det utfordrer skillet mellom virkelighet og fantasi. Bilder som overrasker eller underholder dem, kan gi dem mye glede og samtidig hjelpe dem med å utvikle sin egen kreativitet og individualitet.

Dette isbjørnjuletapetet av Ryan Fowler er et flott sesongbasert veggbelegg, men kan også nytes hele året. Det ser ut som om isbjørnen spretter ut av veggmaleriet - den perfekte kuren mot ensomhet når de trenger en venn.

Og visste du at dyr inngår i 60 % av alle barns drømmer? Drømmer hjelper barn i alle aldre med å løse komplekse problemer i det virkelige liv, og dyr og natur er broen som forbinder deres evne til å lære.

Hva er dine favoritt trender for barnerom i 2022? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €