4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
nature illustration wallpaper in kids room trends for 2022

29/11/2021   POSTET AV

Barn Room Trender for 2022: Oppstigende individualitet

Barnens sovrum är ett utrymme som har många syften. Först och främst är det en plats för vila. Det är också en plats för lek, utforskning, interaktion och självreflektion. Det är rummet där ditt barns fantasi växer och nästa års inredningstrender handlar om att mata hjärnan på ett hälsosamt sätt.

Från könslös design till lugnande inredning för mindfulness - det händer verkligen saker och ting i världen när det gäller inredningen av barnrummen. De här trenderna för barnrum 2022 ger inte bara en ny våg av kreativitet, utan när de tillämpas på rätt sätt kan de främja individualitet.

Vi är förväntansfulla inför nästa steg.....här är våra prognoser!

Neutrala toner lyfts upp av ljusa accenter

pastel abstract forest wallpaper in girly nursery

Muralmålning på bilden: Winter Bay

Muralmålningar, muralmålningar och ännu mer muralmålningar! Det har aldrig varit en bättre tid att pryda väggarna med vackra bilder. Barn älskar att gå vilse i skönlitteratur och intrikat illustrerade väggmålningar låter deras hjärnor vandra in i en helt annan värld eller existens, om så bara för en stund.

År 2022 kommer det att finnas många neutrala toner med tapeter med dämpad design men med färgglada accenter för att väcka bilden till liv. Genom att välja två eller tre huvudfärger kan du skapa ett flöde i rummet samtidigt som du tillför djup och dimension.

Det här utseendet kan enkelt uppnås med minimalistisk konst, med mjuka linjer och former som ger utrymme för ditt barns egna tolkningar. Välj möbler och mjuka inredningsdetaljer i dina grundfärger för att matcha bakgrunden och låt några ljusa föremål sticka ut.

Om din lilla unge älskar att fly, erbjuder tapeten Winter Bay från SpaceFrog Designs ett upplyftande landskap som han eller hon kan förflytta sig till.

Vild kärlek till eukalyptus grönt

green leaf wallpaper in black and white kids bedroom

Muralmålning på bilden: Easter Eucalyptus

Vi ser eukalyptus överallt i hemmet. Färsk eukalyptus har varit en stor trend i badrummen, torkad eukalyptus har varit en favorit i blomsterarrangemang i vardagsrummen, och färgen i sig - en dämpad salvia-grön färg - har varit populär i färger, tapeter och tyger.

Som trend i barnrummen för 2022 fungerar det utmärkt eftersom biofilisk design främjar avslappning och hjälper de små att koppla av i slutet av dagen. Vi vet alla att natur i inredningen kan göra oss lyckligare och göra underverk för hela familjens mentala hälsa. Men det finns ytterligare fördelar med att välja eukalyptusbladet på grund av dess rundade form.

Runda kanter - jämfört med fyrkantiga kanter - minskar faktiskt stressen, vilket gör dem bra för barn som tenderar att bli lite överspända. Och även om de bara använder sig av naturens färger, till exempel gröna örtarter, kan de förbättra sitt humör.

Magiska scener vid läggdags

colourful fairy wall mural in childs room for kids room trends for 2022

Muralmålning på foto: Hidden Treasure

Stora landskapsberättelser med fantastiska berättelser och häpnadsväckande färger kommer också att bli populära nästa år. Tänk på magiska bergslandskap och designgrafik som skapar verklig stämning - men i en magisk, barnvänlig form. Den här trenden är perfekt för nattliga berättelser!

Vår kollektion med designade barntapeter innehåller verk av konstnärer som Dubravka Kolanovic, Mimi Jobe och Patrick Brooks. Vi är särskilt förtjusta i tapeter av Philip Straub. Hans skapelser innehåller mytiska djur, älvbyar, slott och drakar, julstäder och vackra änglar. Så det finns mycket att sätta sig in i när sagostunden kommer.

Vi ser också en ökning av könsneutrala rum. Föräldrar drar sig för de föreskrivna färgerna blå och rosa och är mer intresserade av teman som engagerar deras barn, oavsett kön.

Geometri från golv till tak

pastel shaded geometric wallpaper in girls bedroom with pink couch and white cabinet

Muralmålning på bilden: Polygon Pastell

En av de största trenderna för barnrummen 2022 är geos och vi talar om storskaliga tillämpningar. Detta banar väg för geometriska tapeter, där formerna är till för att fascinera. Mönstret kommer att fungera som en intressepunkt för att utveckla barnens fantasi, men kom ihåg att lugnande färger också är viktiga.

Välj pastellfärgade färger för att skapa rätt balans mellan stimulans och lugn. Barnens sovrum är trots allt multifunktionella och en god natts sömn är avgörande för en sund tillväxt och utveckling.

Att lära sig former hjälper inte bara barn att identifiera och organisera visuell information, utan förbereder dem också för färdigheter i läsning, matematik och andra skolämnen. Om du gör det rätt kan du inspirera ditt lilla geni att nå sin potential och samtidigt skapa en lugn sovrumsmiljö.

Stämningsfull metamorfos

abstract navy and gold toned whale wallpaper in kids room with dolls houses and small couch

Muralmålning på bilden: Bond II

Barnens sovrum är ofta färgglada, men sällan mörka. Men detta är på väg att förändras och vi kan inte få nog av den kommande vurmen för en stämningsfullare blandning av färger. Metamorfosetrenden skildrar skör natur, hybrid- och mytiska varelser, vacker biomimik och mörkret före blomningen.

Den här Bond II väggmålningen från SpaceFrog Designs är perfekt för att skapa ett lugnt och mysigt rum som är perfekt för självreflektion. Förutom att den innehåller otroliga havsvarelser som inspirerar din lilla unge har den också en varm färgpalett som får dem att känna sig trygga.

Tänk på att barnen också tillbringar mycket tid på golvet, så mjuka mattor av hög kvalitet är värda att investera och kan bidra till den mysiga atmosfären.

Muralmålningar som sätter fart på fantasin

animal landscape wallpaper in simple kids room with whale toy

Muralmålning på bilden: Deep Forest

När det gäller stilen på väggmålningen handlar 2022 om att vara tematisk på ett tonat sätt. Kul behöver inte betyda primära färger. Även om kromatiska färger som rött, gult och blått är extremt tilltalande för barn, kan dessa användas som accessoarer i stället. Med en neutral bakgrund kan du uppmuntra känslor av lugn och tillfredsställelse i deras miljö.

Det finns för många teman för att nämna, men allt som har med naturen att göra kan vara mycket fördelaktigt för den tidiga hjärnutvecklingen, vilket gör det till ett fantastiskt val för ett daghem eller ett småbarnsrum.

Den här väggmålningen Deep Forest från det begåvade Kikki Belle-teamet är både söt och elegant. Med sina tonala nyanser - en fantastisk blandning av neutrala färger och lugnande skogsgröna färger - kommer detta konstverk att stimulera deras fantasi och samtidigt låta deras egna individuella personligheter komma fram.

Trender i 3D-barnrummen för 2022

christmas polar bear wallpaper in festive kids room with bed and wooden walls

Muralmålning på bilden: Polar Bear

Barn älskar saker som ser ut och känns tredimensionella eftersom de utmanar skillnaden mellan verklighet och fantasi. Bilder som överraskar eller roar dem kan ge dem så mycket glädje samtidigt som de hjälper dem att utveckla sin egen kreativitet och individualitet.

Den här jultapeten Polar Bear Christmas av Ryan Fowler är en fantastisk väggbeklädnad för säsongen, men kan också användas året runt. Det ser ut som om isbjörnen hoppar ut ur väggmålningen - det perfekta botemedlet mot ensamhet när de behöver en vän.

Och visste du att djur förekommer i 60 procent av barnens drömmar? Drömmar hjälper barn i alla åldrar att lösa komplexa problem i det verkliga livet, och djur och natur är den bro som förbinder deras förmåga att lära sig.

Vilka är dina favorittrender för barnrummen för 2022? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €