4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
teal marble with gold line running through wall mural

16/01/2020   POSTET AV

Topp Teal Wallpaper Trender for å transformere hjemmet ditt

Teal tapettrenderna kommer garanterat att glädja alla. Det är en färg som kommer från cyanfamiljen och finns i många olika nyanser. Från djupa toner inte långt från marinblått och grönt turkos till nyanser som liknar ljusa medelhavshav och ankäggsblått. Den är avslappnande och lugn och passar perfekt i ett lugnt och mysigt sovrum, vardagsrum eller till och med i ett badrum.

Vår kollektion av teal tapeter finns i ett eklektiskt utbud av stilar. Upptäck lugnande vattenfärger, marmoreffekter, illustrerade blommor och till och med mönster med ödletryck. Så om du inte kan vänta med att se vad vi har i beredskap för dig, läs vidare för att ta reda på våra främsta trender för teal tapeter.

Geode teal tapettrender för att lyfta ditt humör

teal and grey geode wallpaper in neutral and natural lounge

Tapet i foto: Spearmint Geode

Geodekristaller är inte bara vackra, utan har också många olika helande egenskaper. De kan hjälpa till med meditation, minska stress och höja stämningen. De kan till och med hjälpa oss att fatta viktiga beslut genom att ge oss ett balanserat sinnestillstånd. Eftersom jag själv är en fan av helande kristaller är det svårt att hitta geodeinredning eller rumstillbehör att njuta av i hemmet. Det är det som gör GCC:s väggmålningar med geodeffekter fantastiska för alla kristallentusiaster.

Du kan aldrig tröttna på att beundra den här lugnande tapetmålningen Spearmint Geode. Ju längre du tittar på den, desto mer färg och mönster upptäcker du: det är verkligen som en lavalampa frusen i tiden.

Välj fantastiska grå accentkuddar och andra möbler som förknippas med naturen. Det nya året handlar om naturliga rumstillbehör som trämöbler, korgpuffar och lyktor.

Akvarellkråkiga tapettrender som lugnar ner och lugnar

calming teal watercolour wallpaper in beach themed lounge

Muralmålning på bilden: Abstrakt akvarell i kungsfisk

Akvarellfärger väcker fantasin till liv. En akvarellmålning ger upphov till olika känslor och bilder för varje individ.

Vad kan du se när du tittar på vår vackra abstrakta akvarell i grönt tapet? En molnig flygbild av Amazonas regnskog? Varma blågröna hav? Eller något så enkelt som mönstren på en ädelsten? Våra uppfattningar av akvareller är lika unika som akvarellerna själva. Fyller den dig med glädje? Med en känsla av lugn stillhet?

Vi har fantastiska akvarelltapeter som passar till många olika typer av inredning. För just den här väggmålningen kan du välja en naturlig inredning som omfattar trä, korg eller hessian. Om du vill ha mer färg kan du hitta snygga tealfärgade rumstillbehör...

Cottagcore blommiga tapeter

teal and pink floral wallpaper in subtle room with dark pink arm chair

Muralmålning i bild:Anemonies och Ranunculus

Är du mer traditionell eller tycker du bara om naturen? Då kommer du garanterat att älska den här vackra tapeten med Anemonies och Ranunculus. Det är en fantastisk blandning av din önskan om en kritpig inredning kombinerat med den rustika, lantliga stugkänslan.

Den här vackert illustrerade blommiga väggmålningen ser ut som om de vita blommorna flyter på en stilla, kungsblå damm. En damm som är så klar att du kan se fler blommor som flyter under det lugna vattnet - underbart!

Hitta fuchsia inredning för att framhäva de rosa rosorna i den här underbara blommiga tapeten, till exempel den här snygga stolen. Rosa blandat med kungsfisk är en fantastisk kombination som verkligen kommer att ge liv åt din inredning.

Psykedeliska teal tapet trender som gör dig teal bra

teal, white and grey psychedelic wallpaper in child's pink decor bedroom

Tapet i foto: Gröna bergen

Det här vackra rummet är ett annat fantastiskt exempel på en teal tapet i kombination med rosa inredning. Det här barnrummet är fantastiskt vackert med vår underbara tapet Green Mountains, designad av Katy Smeets. Akvarell-/marmoreffekten skulle också se fantastisk ut i ett lugnande vardagsrum eller sovrum.

Allt handlar om vilken inredning du väljer att kombinera med den. Vita möbler i kombination med en blandning av kritvita eller turkosa tillbehör skulle se fantastiskt ut. Dessutom skulle de komplettera tonerna i den här konstnärliga teal tapeten.

Fet ödleuttryck som du är iguana vill ha

green lizard print wallpaper in trendy master bedroom

Väggmålning i sovrummet: Grön ödla i sovrummet

Ja, det är djärvt. Ja, det är djärvt. Men den här tapeten är definitivt unik och vacker. Det iögonfallande djurtrycket är ett bra exempel på den ständigt populära biomimikry-designen som håller på att ta plats i inredningsdesignen. Här inspireras designen av naturen. Inte bara för att skapa vacker design utan även för att lösa mänskliga problem med avseende på den senaste tekniken.

Den här snygga tapeten med grönt grönt ödletryck kommer antingen att få dig att tänka på naturen eller på ditt favoritrockbands modekänsla. Antingen älskar du den eller så hatar du den.

Men om du som vi inte kan få nog av tapeter med vilda djurmönster, välj rosa, grå, vita eller kungsfiskade tapeter för att komplettera denna fantastiska fondvägg.

Serene marmor kungsfisk tapet trender

light teal marble with gold dust wallpaper in trendy room with hanging wicker chair

Väggmålning i bild:Ljus kungsfisk och grön marmor

Sist, men inte minst, presenterar vi vår bländande väggmålning i ljus kungsfisk och grön marmor. De marmoreffektiva teal-tonerna och de lugnande mönstren är i slutändan lugnande. Inte att förglömma stänk av bladguldseffekten som ger rummet en lyxig känsla.

Vi tror att de här underbara kristallprydnaderna från Kyla London på Etsy skulle passa perfekt ihop med den här väggmålningen med marmoreffekt. Den guldbladsdoppade ljusstaken, bokhållarna och underläggen är extremt vackra och är konstverk i sig själva.

Är du redo att ta till dig en av våra underbara tapettrender i kålröd eller våra förslag på accessoarer? Vi hoppas att vi har hjälpt dig att bestämma dig. Om du har fler tealfärgade inredningsidéer, vill kommentera bloggen eller har några frågor, skicka oss ett meddelande i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €