4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
brown, white and black terrazzo mural in natural office

13/12/2019   POSTET AV

Lev ditt beste liv i 2020 med disse nyttårsbakgrunnstrendene

Nedräkningen till 2020 har börjat... det är dags att börja sätta upp förväntningar för det nya året, glömma det förflutna och börja leva ditt bästa liv!

Inredningstrenderna för 2020 är mycket roliga och varierande. Vi ser naturliga, rika, jordnära toner och ett inflöde av ljusrosa med pistagegrönt. Det kommer att finnas nya röda färger som terrakotta, rostrött och vinrött. Och inte att förglömma varma ockragula färger, allt som är rått och industriellt, geodmönster och terrazzoklippade väggar! Är du spänd än?

Så innan klockan slår tolv på nyårsafton kan du börja planera ditt bästa liv för 2020 genom att titta på dessa nyårstrender för tapeter. När allt kommer omkring är en viktig del för att uppnå lycka att omge oss med saker som gör oss lyckliga. Var vi bor är viktigt. Det är den fristad som ger oss avkoppling och inspirerar oss att uppfylla våra drömmar och leva livet fullt ut.

Det finns inget bättre tillfälle än nuet! Läs vidare för att upptäcka nya årstrender för tapeter som kommer att förvandla ditt hem inför 2020...

Rosa och pistagefärgade tropiska tryck för att piffa upp ditt hem!

Vintage-toner av rosa och pistage kommer att vara trendiga 2020. Dessutom kommer vi att få se palmblad och tropiska mönster fortsätta att blomstra. Så vad finns det för bättre sätt att fira dessa två populära stilar än med vår snygga tapet Pink Jungle från vår stora kollektion av djungeltapeter?

palm leaf and pink wallpaper in on trend lounge

Den här fantastiska tropiska tapeten är en bloggare som lockar. Du kan verkligen föreställa dig att din favoritinfluencer har denna vackra väggmålning i sitt hem. Så varför inte dela lite av den magin och installera den här snygga väggmålningen med palmblad i ditt eget hem?

Vi tror att det bästa sättet att visa upp den här underbara tapeten är att hitta en inredning i liknande nyanser av retrorosa och pistagegrönt. Välj en sammetssoffa i Art Deco-stil och luftrenande gröna växter. Lägg till möbler i naturligt trä, som ett soffbord eller ett skåp, för att verkligen få fram det perfekta receptet för att blanda stil med natur.

stift

Vi älskar verkligen det här rosa sovrummet med tropiskt tema. Även om den dammiga rosa Art Deco-sänghuvudet och palmbladstapeten är helt lyxiga, hyllar de också utomhuslivet. Titta bara på de mjuka kuddarna och de mjuka filtarna: de får dig att vilja hoppa in i fotot och ta en perfekt tupplur!

Börja det nya året med nya röda färger

Även om vi älskar pastellrosa vill vi presentera dig för dess mer vuxna och sofistikerade varianter. Möt terrakotta, vinrött, rödbrunt och bränt orange. Dessa varma, sexiga nyanser påminner om rika höstlöv och lyxiga röda viner. Fantastiska parade med ljusgrått och frostigt blått, de nya röda färgerna kommer att vara stora när det gäller nyårstapettrender för 2020.

stift

Vi ser också dessa varma och rika röda färger i kombination med bronsmetallisk inredning. Det tar oss verkligen tillbaka i tiden till 70-talets inredning med ett spännande futuristiskt inslag.

abstract terracotta, black and grey wallpaper in modern office

Denna geometriska Terracota Tiles tapet är en fantastisk blandning av terrakotta och vinrött med svala grå nyanser. Den utstrålar det futuristiska elementet samtidigt som den hyllar de retro, svaveliga röda tonerna. Genom att använda en kombination av rött och grått, överröstar denna fantastiska väggmålning oss inte med en enda färg. Den håller oss fascinerade och upphetsade av mönster och färgtoner.

Nya årstrender för tapeter som gör dig industriell med din inredning

Vi är glada att kunna meddela att det nya årets tapettrender kommer att fortsätta att omfamna den industriella looken. Det verkar trots allt som om du inte kan gå till en enda bar eller restaurang idag utan att hitta rå betong- och rostväggar. Inte att förglömma hängande glödlampor från tak och järnnätspartier.

concrete and rust wallpaper in modern grey living room

Välj den här trendiga tapetmålningen Aged Concrete om du vill ha en perfekt blandning av betong och rost. De råa, gråa tonerna och den brännorange rosten tränger igenom i den här fantastiska betongtapeten.

Den här industriella tapeten skulle se fantastisk ut tillsammans med återvunna prydnadsföremål. Återanvändning, minskning och återvinning kommer att stå i centrum för 2020 års inredning. Det finns inget bättre sätt att leva sitt bästa liv genom att aktivt bidra till att förbättra vår världsmiljö.

coffee bean sack plant pots with green plants inside

Bildkälla: Etsy

De här rustika kaffepåsarna från Etsy är vackra exempel på återvunna och återanvända prydnadsföremål. De här unika krukorna, som installeras tillsammans med en industriell väggmålning, kommer att se fantastiska ut i ditt hem. De återspeglar den råa, texturella känslan som våra rostiga väggmålningar med betoneffekt utstrålar.

Ockergula nyårstapeter som lyser upp varje hem

yellow flowers in field wallpaper in modern and light living room

Vi kommer att se en fortsatt kärlek till ockragult nästa år. Den här vackra gula nyansen är varm och inbjudande och lyser upp ett rum utan att vara skrikig eller överväldigande.

I linje med 2020 års kärlek till allt som är ekologiskt och miljövänligt är den här underbara väggmålningen Vintage Yellow Flower Meadow idealisk. Det är en fantastisk kombination av både naturliga och ockragula saker. Extremt mångsidig samt vacker, skulle denna blomma tapet väggmålning se fantastisk ut i ett sovrum, vardagsrum eller till och med ditt badrum. Para ihop med senapsgula prydnadsföremål, sammetskuddar och till och med en fåtölj.

stift

Den här ockragula vasen i återvunnet glas från Liberty London är helt i linje med 2020 års kärlek till miljövänlig inredning. Det är det perfekta tillbehöret för att betona färgerna i den här lugna, blommiga tapeten.

ochre yellow recycled glass vase

Bildkälla: Liberty London

Fira mönster och metalliska nyanser med en designertapet.

När det gäller inredningen under det nya året kommer vi att njuta av många möbler i metallisk minimalistisk stil. Så varför begränsa allt metalliskt till din inredning? Utforska och var äventyrlig även med dina väggar genom att installera en fondvägg med metallisk effekt.

gold effect, white and dark horizon wallpaper in modern living room

Vi är mycket glada över den här fantastiska Horizon-tapetet av Elizabeth Fredriksson. Hennes tapetkollektion är helt fascinerande. Hon hittar estetiska värden från ett sandkorn till hela universum. Fredriksson är en naturälskande konstnär från Sverige och hennes verk är den perfekta ackumulationen av rått med minimalism.

Även om de här tapeterna med metallisk effekt inte har skapats med metalliskt bläck är de lika fantastiska. Den här abstrakta tapeten kommer att förvandla vilket rum som helst till en sofistikerad och elegant zon. Leta på din lokala high street eller på nätet efter stolar, bord och lampor med mässing/guldben. Detta kommer att visa upp den underbara, guld-effektiva droppen i den här minimalistiska tapeten.

Geode tapet för en blandning av stil och avkoppling

Som tur är kommer sofistikerade och eleganta geode-papper att följa oss in i det nya året. Geodväggar är inte bara sofistikerade och eleganta utan återspeglar också naturens skönhet. De naturligt skapade mönstren som virvlar och dyker ner är helt lugnande och avslappnande. De hyllar en kombination av 2020 års kärlek till metall och natur samtidigt som de ger en alternativ syn på marmorinteriörer.

purple, black, white and gold-effect geode wall mural in trendy lounge

Den här fascinerande Geode-tapeten skulle se fantastisk ut med metallisk guld- eller bronsinredning. Varför inte till och med lägga till en rosa sammetsoffa eller sänggavel? Eller om du verkligen vill uttrycka det råa elementet i den här geode-tapeten, välj möbler i naturträ som skåp och soffbord. Föreställ dig bara dina vänners ansikten när de kommer runt för att se din nya fondvägg. De kommer inte att kunna tro på förvandlingen!

Tapettrender för det nya året som omfattar terrazzo-looken

Vi kan inte få nog av terrazzotapet för 2020! Det är en annan unik variant av marmor där färgstänk som utspridda ädelstenar kastas över väggen.

brown, white and black terrazzo wallpaper in natural office

Den här bruna, vita och svarta terrazzotapet från vårt utökade sortiment har givits bort till bloggaren Natasha O'Grady, som är influencer av inredning, och den ser fantastisk ut på hennes kontor. Förutom att brunt är en comeback för 2020 har Natasha omfamnat naturliga rumsaccessoarer. Vi älskar hur fantastiska lampskärmen och mattan i korgblommor ser ut. Och inte att förglömma de frodiga tropiska växterna, det naturliga skrivbordet i trä och de rustika vaserna - underbart!

terrazzo close up and room accessories

Du kanske älskar den här stilen men känner dig inte säker på att du kan använda den i ditt eget hem. Då är det bara att göra det! Kom ihåg att 2020 ska du leva ditt bästa liv. En del av det är att vara självsäker och omfamna de saker du älskar. I slutändan får vi bara en chans att njuta av livet!

Har vi inspirerat dig med vårt eklektiska utbud av tapettrender för 2020? Är du redo att leva ditt bästa liv? Det hoppas vi verkligen! Men om du har några frågor eller vill dela med dig av dina egna inredningsförändringar inför det nya året, lämna ett meddelande till oss i kommentarsfältet nedan.

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €