4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
purple-amethyst-wallpaper-in-lounge

30/07/2020   POSTET AV

Geode Bakgrunn for Sofistikert Dekor

Vi har ett tillkännagivande! Vi är väldigt glada att kunna presentera våra lyxiga geode-tapeter som skapats av konstnärerna Lara Skinner och GCC Artworks.

Ädelstenarnas och ametisternas färger och detaljer av andra ädelstenar har återspeglats i möbler och lampskärmar sedan 2014 och är fortfarande populära i många inredningar. Geode- och ametistdetaljer har gett en känsla avvälbefinnande och stil till många inredningar under de senaste säsongerna, men våra senaste designer kommer att ge dramatisk lyx till din inredning.

Geoder har band av kontrasterande färger och en ihålig, gnistrande kristallkärna, och erbjuder många designmöjligheter. För att ta trenden till nästa nivå har vi anlitat två nya konstnärer som specialiserat sig på geoder och marmor, och som också använder rika färger och skildrar texturer.

Geode wallpaper for sophisticated decor

Lara Skinners geode tapeter

Lara Skinner är född och uppvuxen i Leicester och har alltid haft en passion för allt kreativt. Lara började sin karriär med att designa skivomslag efter att ha tagit examen i grafisk design/illustration vid Camberwell College of Art. Hon visste att det inte fanns någon annan karriärväg för henne själv än att bli konstnär. Hennes arbete har sedan dess visats i många gallerier och kan nu pryda dina väggar i form av skräddarsydda väggmålningar.

geode gem wallpaper in living room

Bakgrund: Rock Pool Beach

Med en passion för att omfamna texturer i lager och skapa collage består Laras sexdelade kollektion av intrikat detaljerade marmormönster bland repliker av ädelstenar. Den lila kollektionen har band av kontrasterande färger i form av geoder och gyllene accenter som ger designen glamour. Dessa väggmålningar är ett bra alternativ om du vill skapa en vacker fondvägg i ett lugnt sovrum eller ett modernt vardagsrum.

purple-and-gold-precious-stone-wallpaper

Bakgrund: Gold Dust Grey Marble

GGC Artworks vätskeformade mönster

På det djupare spektrumet har den abstrakta konstnären Gemma Coates (GCC Artworks) utvecklat geodkonstruktioner som är rika på djupa, formella färger. Även i hennes mönster finns geodernas färgrika band och texturer från de små kristaller som bildar stenens ihåliga insida.

"Inspirerad av skönheten och fascinerad av vår naturliga värld", fokuserar Gemma på skapelser gjorda med harts och bläck med en antydan av blandade medier för att skapa textur. Hennes passion hjälper henne att skapa vackra smycken, kuddar och nu väggmålningar.

precious-stone-geode-wallpaper

Muralmålning: Geode Full

Gemma sa:

"Hela min filosofi som konstnär är att föra in konsten i vardagen, vilket är anledningen till att jag skapar allt från väggkonst och heminredning till presenter och smycken. Jag gillar att göra konstverk som folk bara vill titta på, att piffa upp det vardagliga med färg och textur och bara skapa något lite annorlunda.

Det finns så mycket skönhet i vår natur och så mycket att inspireras av som konstnär. Det är texturerna, mönstren och färgerna hos naturligt bildade geoder som jag utforskar i den här kollektionen av konstverk, med målet att föra in dessa organiska former i våra inre utrymmen."

Gemma upptäcktes i sin nyöppnade butik i Leighton Buzzard, Bedfordshire, efter att hon låtit trycka en av sina mönster som väggmålning i butiken. Vi såg talangen i hennes design och visste att ni skulle älska att se en kollektion.

Gemma fortsatte:

"Genom att arbeta med harts, bläck och olika blandade medier strävar jag efter att återskapa omvärlden, ofta med en rik och varierad färgpalett, tillsammans med en rad metalliska färger för att ge ytterligare överflöd. I en värld som är så mättad av teknik och konstgjorda strukturer är det viktigt att ta ett steg bort och återvända till naturen från tid till annan. Upptagna liv tillåter ofta inte detta, men om man förbättrar ett utrymme med en väggmålning av en av dessa mönster kommer skillnaden mellan det inre och yttre landskapet att suddas ut och ge en hälsosam dos av Moder Naturs underverk.

Att människor älskar min design tillräckligt mycket för att ta in den i sitt hem eller arbetsområde är en dröm som går i uppfyllelse. Min passion (besatthet!) för flytande konst visar inga tecken på att avta, men att veta att andra njuter av allt jag skapar gör mig ännu mer fast besluten att fortsätta utforska, experimentera och återskapa vår naturliga värld i denna lockande konstform."

Hennes åttadelade kollektion av ädelstenar presenterar fascinerande geode- och marmormönster som utstrålar sofistikering i rika färger som signalerar lyx. De är det perfekta tillägget till alla rum som vill lägga till en touch av lyx eller skapa en hisnande fondvägg.

marble-effect-wallpaper

Muralmålning: Marmor

Alla geode-tapeterna kan skrivas ut på ett urval av tapetmaterial, inklusive två typer av tapeter som klistras in i väggen och en tapet som går att skala och klistra - vilket är perfekt för hyresbostäder! Tapetklister tillhandahålls gratis med båda väggklistermaterialen och har testats noggrant för att säkerställa att det är kompatibelt med väggmålningarna. Om du gillade det här blogginlägget lyxiga geode tapetväggar muralmålningar, kanske du också vill läsa vårt inlägg om de senaste inredningstrenderna.

Vilket rum tror du att en av dessa geodebakgrunder skulle passa bäst? Lämna dina svar i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Mary Davies

14/12/2018

These are beautiful! I can't decide between either artist though, help?! :)

Nicole @ Wallsauce

14/12/2018

We're having a tough time deciding too, Mary! Do we choose the soft colours from Lara's designs or the deep tones from GCC Artworks? Decisions, decisions :)

Janice Benjamin

30/11/2020

Lovely wallpaper I would like to know how much is a roll I'm interested in the gold dust grey marble

Amy @ Wallsauce

30/11/2020

Hi Janice :). All of our murals are custom-made to fit your wall and come in panels. The price of the mural will depend entirely on the size of your wall and which wallpaper material you choose. If you're interested in a quote for our Gold Dust Grey wallpaper, visit this page https://www.wallsauce.com/designer-wallpaper-murals/lara-skinner-gold-dust-grey-marble. Simply enter your wall's dimensions, select which wallpaper material you would like and it will tell you how much it would be and how many panels it will come in. If you're happy with the price, all you need to do is go to checkout. For more information, please email info@wallsauce.com.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €