4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
aerial view of forest and pond wallpaper

02/01/2020   POSTET AV

Koselige soveromsideer til tross for alle de festlige festene

Jul- och nyårsafton är över och vi känner oss alla likadana: helt utmattade. Vi har packat in och packat upp julklappar. Vi har alla druckit och ätit tillräckligt för att mätta en liten by i en hel vecka. Vi har spelat festspel tills vi inte längre orkar stå upp och vi har definitivt sett tillräckligt mycket av familjen. Tanken på att lägga sig ner i ett tyst, mörkt rum känns som en lycka.

Därför kunde vi inte tänka oss en bättre tidpunkt för att ge dig inspiration till mysiga sovrumsidéer. Det är dags att ta en tupplur tills du är fräsch och redo att återgå till det normala. Medan du myser i sängen kan du reflektera över förra årets inredningstrender och se våra bästa tapethits från kunderna för att inspirera dig inför 2020.

Så om du är redo för mysiga sovrumsidéer som ger dig den perfekta sömnen, läs vidare.

Tapet med solnedgång i paradiset för att lugna dig varje kväll

pink and orange sunset wallpaper in pink decor bedroom

Det är inte bara en herde som gläder sig åt en röd himmel på natten. Det är säkert allas förtjusning när det handlar om fantastiska solnedgångsbakgrunder. Den här lugnande Lilac Golden Ombre Seascape-väggmålningen, designad av Lara Skinner, är en av våra bästa mysiga sovrumsidéer eftersom den förflyttar oss in i ett fascinerande, drömliknande tillstånd.

Även om vi har en stor samling av vackra solnedgångsbakgrunder är den här tapeten helt unik. Det virvlande havet med metallic-effekt hyllar den mycket trendiga marmorlooken och vyerna av den rosa och orange molniga himlen är varma och lugnande.

Mysiga sovrumsidéer som passar alla konstnärer

monet painting of pond wallpaper in calming master bedroom

Om du älskar konstens skönhet, vad kan då vara mer passande än den här lugnande tapeten Waterlilies Green Reflections från vår stora Bridgeman Fine Art Collection? Den här konstnärliga tapeten är en tryckt kopia av Claude Monets mästerverk och är en av våra mysiga sovrumsidéer som ger ditt hem en tidlös fondvägg.

stift

Den här lugnande tapeten är inte bara ett klassiskt konstverk, utan den hyllar också färger som kommer att vara trendiga 2020: lugnande grönt och rosa. Vi älskar blandningen av skogs- och salviagröna nyanser i de målade liljekonvaljerna och i trädens reflektion i vattnet. De subtila strecken av pastellrosa och fuchsia i liljekonvaljerna ger också liv åt den här charmiga väggmålningen med målade effekter.

Psykedeliska väggmålningar för att hypnotisera dig till sömns

Oavsett om du letar efter mysiga sovrumsidéer för sovrummet eller för tonåringens utflykt, kommer den här hypnotiska Pinks Blues tapeten att glädja många. Akvarellmönstren som ser ut som om de har droppats på väggen är otroligt behagliga för ögat.

pink and blue marble effect wallpaper in trendy bedroom

Vi älskar färgblandningen i den här tapeten med marmoreffekt, från de mörka bläckblå nyanserna till de krämiga beigefärgade, rosa och violetta färgerna. Ha kul genom att välja inredning som hyllar samma färgtoner. Tänk dig dammigt rosa sängbord och ljusa, ankäggsblå fårmattor bredvid varje sida av sängen! Det är okej att fira färg när det gäller mysiga sovrumsidéer. Se bara till att färgerna är mjuka eller pastellfärger så att de är mjuka och lugnande.

Vi kan inte heller få nog av de fantastiska terrazzomönstrade påslakanen. De lyfter fram de fantastiska färgerna i den här tapeten i tie-dye-stil. Förutom att terrazzo är trendigt 2020 är den här färgglada sovrumstapeten en fantastisk hyllning till mönster och färg - en annan viktig faktor för det här året.

Mysiga sovrumsidéer som hjälper dig att blomma upp varje dag

cherry blossom wallpaper in master bedroom

Framför allt är naturtapeter alltid en vinnare när det gäller mysiga sovrumsidéer. Att befinna sig i naturen eller till och med titta på naturscener har positiva psykologiska effekter på vår hälsa. Det minskar negativa känslor och ökar lyckliga sinnestillstånd, vilket ger oss mer tid att blomma ut och nå våra mål.

Den här lugnande tapeten med japanska körsbärsträd i blom är perfekt för en perfekt natts sömn. När du ligger i sängen och tittar upp på de sockertoppiga blommorna tror du att ett rosa kronblad kan landa på ditt huvud när som helst.

Bli lycklig som en mussla med en avkopplande strandtapet

windy beach wallpaper in calming, minimal bedroom

Om blommor inte är din idé om naturlig lycka kan en vilsam strandtapet vara din biljett till det ultimata mysiga sovrummet.

Den här Zen-papperet Windswept Beach Boardwalk passar utmärkt till den här minimalistiska inredningen. De flödande vita gardinerna ser ut att dansa med den blåsiga stranden. De grå och vita sängöverdragen ser så mjuka och inbjudande ut att man bara vill hoppa in i dem och sjunka iväg.

three driftwood candle holders from Nordic House

Bildkälla: Nordic House

Vi tror att en rustik drivvedsinredning skulle vara ett fantastiskt komplement till denna avkopplande strandtapet. Tillbehören i drivved är alla unika och har alla sin egen historia. Drivved är inte bara estetiskt tilltalande, utan det är också ett bra exempel på hållbar inredning. De här fantastiska tillbehören av drivved från Nordic House skulle passa perfekt i ditt mysiga sovrum med strandtema.

Blommiga bakgrundsbilder som tar dig till lyckliga ängar

painted poppies wallpaper in beautiful bedroom

Älskar du naturen men vill ha något mer abstrakt? Välj den här fina tapeten Summer Fields. De delikata nyanserna av rosa och blått som används i vattenfärgvallmodern är helt underbara.

Den här tapeten i vallmo från vår ständigt populära Carol Robinson-kollektion passar utmärkt till pastellrosa och vita sängkläder. Lägg till inslag av roséguld som lampor, krukor och t.o.m. te-ljushållare. De kommer att framhäva de rosa tonerna som används i den här underbara tapeten.

Flyg i dina drömmar med hjälp av en flygbildstapet

aerial view of forest pond in minimal master bedroom

Den här drömlika tapeten Forest Pond är idealisk för dem som vill ha något annorlunda. Skogsväggar är extremt populära när det gäller mysiga sovrumsidéer, men en flygbild av en skog är ännu bättre.

Den här skogstapeten är inte bara helt underbar, den skapar också ett drömlikt tillstånd av lycka i ditt lugna sovrum. Den påminner oss om de där förtrollande drömmarna där du flyger över allt, fri som en fågel. Flygande drömmar har flera positiva betydelser som frihet, självförtroende och att ta ett nytt perspektiv. Finns det något bättre sätt att börja det nya året än att känna sig fri och se på livet på ett annat sätt?

Har vi hjälpt dig med våra mysiga sovrumsidéer? Har du hittat en drömmig väggmålning för sovrummet eller har du blivit inspirerad att titta på våra andra vackra väggmålningar för sovrummet? Lämna en kommentar nedan för att dela med dig av dina idéer.

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Nicole

06/01/2020

I love these ideas! Thank you for sharing!

Kayleigh

06/01/2020

Amazing! I love the aerial view wallpaper! :)

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €