4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
rainbow clouds abstract sky wallpaper in spare bedroom

09/12/2019   POSTET AV

Ekstra soveromsideer for å virkelig imponere gjestene dine

Når man skal velge farger til et ekstra rom, tenker man ofte på myke kremfarger, havblå eller kjølige gråtoner. Disse fargene er ekte publikumsfavoritter. De er elsket av alle, ufarlige å se på og beroligende for sjelen. Det skjønner vi selvsagt godt. Det er fornuftig å ta det trygge valget når rommet skal tilfredsstille alt fra den 82 år gamle, rettlinjede bestemoren din til den hippe og kunstneriske bestevennen din.

Men gjesterommene trenger ikke å ha en standard fargepalett. De kan være akkurat hva du vil, inkludert en forlengelse av din personlighet. Hvis det betyr utenomjordiske planeter, optiske illusjoner eller til og med tåkete skoger, er det helt i orden. For selv om nøytrale vegger bidrar til at gjestene dine får en god natts søvn, vil noen av oss mye heller imponere dem med noe unikt.

Her er noen ideer til ekstra soverom som er helt utenom det vanlige.

Ta dem med storm med optiske illusjoner

black and white optical illusion wall feature in modern bedroom

Hvis du virkelig vil legge til litt innvirkning på soverommet ditt, kan du prøve å legge til en optisk illusjonsveggfunksjon som dette fascinerende Optical Art Spiral-tapetet. Det er det perfekte veggmaleriet å lime inn bak sengen, og det vil umiddelbart imponere så snart gjestene dine kommer inn. Dette er den typen nydelig gjesteromstapet som får folk til å snakke og får dem til å komme tilbake for å besøke gang på gang.

Hvis du virkelig vil hypnotisere dem, kan du prøve å klistre dette veggmaleriet i taket i stedet. Innred med enkle farger og hold det elegant og minimalistisk. Den stilige monokrome trenden er på vei tilbake i 2020 når det gjelder tekstiler, så dette er det perfekte tidspunktet for å omfavne svart-hvitt-design.

Ta med gjestene dine til fjells

painted snow capped mountains in modern bedroom

Fjellandskap og vakre landskapsbakgrunnsbilder er noen av de beste ideene til ekstra soverom for folk som vil at gjestene skal føle seg zen mens de er under taket. Hvis du vil bruke beroligende fargepaletter i hjemmet ditt, men hater tanken på å plukke opp en vanlig andeeggblå maling, er et naturskjønt veggmaleri perfekt for hjemmet ditt.

Dette vakre Cloudy Mountains-veggmaleriet av Tenyo Marchev vil sende gjestene dine til snooze town ved å ta dem opp til skyene med den mest spektakulære utsikten. Avslutt rommet med naturlig tre, nøytralt sengetøy og noen luftrensende planter for ekstra avslapning.

Ideer til ekstra soverom som vil sende dem til en annen planet

orange sci fi planet in guest bedroom

Du vil at de besøkende skal slappe av og få den perfekte nattesøvnen. Men en vakker solnedgang på stranden inspirerer deg rett og slett ikke (selv om vi elsker et rolig strandmaleri her på Wallsauce). Hvis du er ute etter noe litt annerledes, noe med litt mer oomph, kan du unne deg en fantastisk setting i stedet.

Dette Fantasy Alien Planet-tapetet er både spennende å se på og beroligende for sjelen. For romfarts- og astronomientusiaster har vi et stort utvalg av fortryllende bakgrunnsbilder fra verdensrommet og planetene.

Skap et soverom under vann

under the sea whale shark in modern guest bedroom

Hvis du noen gang har besøkt et hotell eller en restaurant under vann, vet du hvor fascinerende det er. Den absolutte lykken ved å være under vann er noe som gir en følelse av ro. Det er nemlig bevist at vann bringer mennesker inn i en mer meditativ tilstand.

Bruk dette beroligende hvalhai- og fiskemaleriet til en kul vegg eller pakk det rundt gjesterommet ditt for en komplett sanseopplevelse. For å virkelig øke avslapningen, sett opp en veggmontert TV-skjerm og la noen undervannsopptak spille for gjestenes ankomst. De kommer til å elske det, og sannsynligvis får de en god natts søvn også.

Ideer til ekstra soverom som tar deg til en rolig, tåkete skog

misty autumn forest wall feature in nature inspired bedroom

Hvis du foretrekker å være på land i stedet for under havet, kan du ta en titt på dette lykksalige Autumn Dream-veggmaleriet. Ikke bare vil denne treveggfunksjonen gjøre gjestene dine øyeblikkelig rolige og avslappede, men den er også ekstremt allsidig. Det ville være vanskelig å finne en gjest som ikke ville elske dette fantastiske skogtapetet.

La naturen strømme inn i rommet ved å velge rå tremøbler og friske planter. Hvorfor ikke legge til hvit, enkel innredning, som skuffer, dynetrekk og gardiner, for å sikre at skogtapetet alltid er i sentrum? De flytende hyllene på dette soverommet er spesielt iøynefallende. De ser nesten ut som om de svever! Dette fremhever virkelig skogmaleriets drømmende stemning. Gjestene dine vil ikke kunne vente til de kan legge seg!

Ta med gjestene dine på safari

zebra group wallpaper in industrial bedroom

Hvis du elsker å dra på safari, kan du gi gjestene dine muligheten til å bli med på opplevelsen. Dette Zebra Gathering-tapetet er et fantastisk eksempel på å feire ville dyr i deres habitat. Det er også rett på pulsen med den nåværende safaritapet-trenden som skjer i interiøret.

Du trenger heller ikke å nøye deg med et fototapet. Du kan eksperimentere med forskjellige teksturer og mønstre. Hvorfor ikke ta med en vegg med dyretrykk, en vegg med fjærmønster eller et nærbilde av et dyr som tar pusten fra deg? Hvis du har utallige suvenirer og nips fra reisene dine, kan et gjesterom med safaritema være det perfekte stedet å vise dem frem.

Hvis du vil gjøre rommet enda mer personlig, kan du bruke vår brukervennlige bildeopplastingstjeneste og designe ditt eget tapet ved hjelp av feriebildene dine.

Inspirer til kreativitet med litt abstrakt kunst

rainbow clouds wall mural in modern bedroom

Hvis du har venner som liker kunst, vil de kanskje sette pris på dette fantastiske tapetet Vision of Abstract Landscape. Fargene er nydelig levende og vil få dem fascinert hver gang de overnatter. For huseiere som forakter fargetrender som beige eller grått, er dette et opprørsk standpunkt mot det som er "in". Nøytrale farger er behagelige for øyet, mens for mye farger kan være en utfordring. Men hvis du vil ha et design som får deg til å tenke (og ikke bare går i ett med bakgrunnen), må du ikke inngå kompromisser. Slå på stortromma i stedet.

Hold møbler og møbeltrekk enkle hvis du vil la veggmaleriet tale for seg selv. Eller vær dristig og få sammenstøt med mange fargerike puter og dekor for en seriøs stiluttalelse.

Elsker/hater du våre ville og sprø ideer til gjesterommet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor om hvilke du ville prøvd, og hvilke som får tommelen ned.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €